Richard Hale er en tatoveringsentusiast som studerer og forsker på tatoveringssymbolikk, betydninger og historie.

Engler tatoveringer er ganske populære og kan representere forskjellige ting for forskjellige mennesker. Det finnes utallige designvariasjoner, stiler og fargevalg, så til tross for populariteten er de fleste engeltatoveringer noe unike.

Variasjoner av Angel Tattoo

Det er få design som kan matche skjønnheten og betydningen av engeltatoveringer. De har vanligvis en dyp symbolsk betydning for dem som bærer dem. De kan brukes av forskjellige årsaker og tjener mange forskjellige formål. Engler er velkjente over hele verden, og de er en del av kristne, islamske, jødiske og andre religiøse trossystemer. Alle disse egenskapene gjør engeltatoveringen svært ettertraktet og populær.

Hva vet vi om engler?

 • De antas å være budbringere fra Gud.
 • Faktisk betyr ordet engel "Guds sendebud" på latin.
 • Engler har en rekke spesielle talenter, ferdigheter og krefter, for eksempel evnen til å reise fra himmelen til jorden og tilbake.
 • Engler er Guds tjenere og representerer alt godt.
 • Engler beskytter også riket mellom himmel og jord.
 • Den vanligste assosiasjonen til engelen er beskyttelse. Det antas at de passer på oss og beskytter oss mot det onde.
 • Mange tror at alle har en skytsengel som passer på dem. De er med oss ​​når vi blir født, gjennom livet vårt og under vår død, og de leder oss inn i etterlivet.
 • Noen engler ble kastet ut av himmelen for sine opprørske handlinger og er kjent som fallne engler. De tjente stolt Gud i begynnelsen, men ble kastet ut av himmelen for sine onde gjerninger og måter. De er et symbol på lidelse, smerte og tristhet.

Når vi ser på engeltatoveringer, er verge og fallne engler blant de vanligste valgene. Det finnes også en rekke andre design:

 • Noen mennesker kan velge en Amor. Amor er kjent som "kjærlighetens engel."
 • Babyengler er et annet populært valg, spesielt for kvinner.
 • I tillegg til falne engler, velger noen mennesker å ha en djevelsk engel.

Det er mange forskjellige måter å skildre engelen din på en tatovering. Alternativene er uendelige, noe som er en annen grunn til at de er så populære.

Tegnegenskaper for skytsengel

 • I de fleste design vises de vanligvis med en glød eller glans av en eller annen type bak seg.
 • De flyter vanligvis, men de kan jordes.
 • De ser alltid ned eller til siden på en beskyttende måte.
 • De kan være mann eller kvinne og kan vises vist å holde et sverd eller andre våpen.
 • Noen design viser at de beseirer en ond engel eller djevelen.

Fallen Angel Tattoo egenskaper

 • Det vises vanligvis med utsikt mot himmelen mens den husker det som en gang var.
 • Det kan også vises med å se ned.
 • Noen tatoveringer viser den falne engelen på det ene kneet med hodet ned.
 • Noen design viser det med hodet gjemt mellom knærne og sitter.
 • Andre skildrer engelen med en ødelagt vinge.
 • Disse tatoveringene gjør ikke't representerer alltid noe negativt. De kan også representere å stige over en urolig fortid eller hendelse.

Hva en engel symboliserer

En rekke betydninger er forbundet med engeltatoveringer. De fleste avhenger av hva slags engel som blir blekket. Her er noen ideer:

Spiritualitet

Kristendommen

Håp

Beskyttelse

Sikkerhet

Tro

Styrke

Verge

Fri ånd

Frihet

Uskyld

Renhet

Kjærlighet

Lojalitet

Tapperhet

Mot

God

Sinnsro

Høyere jeg

Ro

Verdighet

Uavhengighet

Flygning

Renhet

Engler endrer også betydning avhengig av brukeren. For eksempel antas det at kvinner representerer ro og ro på kvinner. På menn kan de representere det høyere selvet. Til slutt representerer betydningen av tatoveringen din det du vil ha den til.

Vinger er også en vanlig design for både menn og kvinner. De kan representere en fri ånd, uavhengighet eller heving over kamp. De kan fremstilles som bare vinger, eller de kan plasseres på en rekke forskjellige symboler, for eksempel et kryss, hjerte, lås og nøkkel eller glorie.

Kommentarer

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 13. september 2013:

Tro, takk for den fantastiske kommentaren 🙂 Engeltatoveringer er vakre og fantastiske. Jeg har alltid lurt på om engeltatoveringer ville være passende for en kristen, hvordan andre ville se på det. Jeg setter pris på all din støtte Faith Reaper, det gjør jeg virkelig. Den'Det er flott å vite at hardt arbeid blir lagt merke til og verdsatt, så takk for din fantastiske kommentar 🙂

Jeg tror også at engler passer på oss, jeg føler at de gir oss beskyttelse. Engeltatoveringen er et symbol på beskyttelse, et skjold for alt som er ondt. Beste ønsker alltid Tro, Gud velsigne.

Faith Reaper fra sørlige USA 9. september 2013:

Oh, wow, så utsøkt kunst her av engler! Jeg er så glad for at du fremhevet akkurat dette knutepunktet her, kjære tekst, for jeg har aldri lest det. Vel, dette ble skrevet for 19 måneder siden, og jeg ankom HubPages to måneder senere, antar jeg.

Jeg er ærefrykt for valgene dine av engler du har plassert her. Da jeg så den første som virkelig imponerte meg, så var det en og en annen…

I dette livet vet jeg at engler har tjent meg og beskyttet meg på mine reiser og i livet mange ganger.

Takk for alt det harde arbeidet du legger ned i de fantastiske hubene dine, som jeg vet tar mye tid å gjøre så omfattende hubs med fantastiske bilder og inneholde så mye nyttig informasjon.

Stemte ++++ og del, selvfølgelig!

Gud velsigne deg.

Klem og kjærlighet til deg og dine,

Faith Reaper

Richard Ricky Hale (forfatter) fra West Virginia 15. februar 2012:

*Ruby, alltid hyggelig å høre fra deg og tusen takk for at du kom innom. Jeg kan ta feil, men jeg tror disse englesamlingene er ganske verdifulle. Ikke sikkert.

*Sueswan, tusen takk for at du tok deg tid til å komme, min kjære. Det er en unik tatoveringsdesign og en søt. Stor artist på jobb. Ha det fint.

*Donna, tusen takk for at du kom innom og for at du deler 🙂 Engeltatoveringer er ganske populære. Det kan være et livslangt symbol på din tro eller din tro. Vi sees rundt.

*bMalin, alltid en glede å ha deg innom. Jeg smiler allerede 🙂 Jeg tror det er et mysterium som omgir engelen. Noen ganger trenger vi alle å føle den høyere kraften.

*Gyspy, alltid flott å se deg dukke. Perfekt eksempel. Jeg vil si at det er en av de viktigste grunnene til at folk er der. Perfekt setning. Ser deg snart.

*Eddy, flott å høre fra deg. Vi må finne en som passer deg perfekt. Jeg vet at du har ønsket deg en. Jeg vet hvordan du har det nå, ta spranget 🙂

*Frank, hva skjer med Mr. Frank? Alltid flott å se deg rundt venn. Jeg er evig takknemlig.

*Hyp, takk igjen for din tid og kommentar kjære. Gode ​​valg først og fremst. Hyp, jeg har virkelig vurdert det. Jeg vet at en venn av meg selger alt utstyret sitt, og jeg vil åpne min egen butikk. Jeg prøver fremdeles å detaljere mine tegneferdigheter akkurat nå. Jeg bare elsker alt ved dem. Bare å holde et annet alternativ åpent antar jeg. Ha det fint.

Brenda Barnes fra America-Broken But Still Beautiful 14. februar 2012:

Utrolig vakker! Den sjette ned er fantastisk og så 3d. Selvfølgelig lærte jeg også av den interessante teksten din. Har du noen gang tenkt på å bli en tatovør? Du vil sannsynligvis utmerke deg med det.

Frank Atanacio fra Shelton 13. februar 2012:

Dette er bare himmelsk tekstforfatter

Eiddwen fra Wales 13. februar 2012:

Jeg har ikke lurt på å få gjort en tatovering, men det gjorde det'er alltid en dag. Jeg rally likte engelen her; den 12. ned.

En opp og bort for denne.

Så takk for at du deler, ta vare og nyt dagen.

Eddy.

Sigøyneren Rose Lee fra Daytona Beach, Florida 13. februar 2012:

Omtrent som å ha din skytsengel på ermet.

b. Malin 12. februar 2012:

Jeg elsker engler … og det gjør tydeligvis folk som får tatoveringer. For et fantastisk knutepunkt "Tekst," Mange flotte så vel som de uvanlige. Nok en fantastisk hub!

Donna Cosmato fra USA 12. februar 2012:

Å, disse englene er bare så fantastiske! Festet på Pinterest; vennene mine der spør alltid når du skal gjøre et annet tatoveringsnav 🙂 Takk for at du deler så utrolig, bærbar kunst.

Sueswan 12. februar 2012:

Hei Lyricwriter

Jeg tror på engler. Alle bildene du har vist av Angel -tatoveringer er vakre og kunstverk, men jeg liker den med vingene og haloen (kilde, nå1forum) best.

Stemte opp og bort!

Ha det fint

Ruby Jean Richert fra Sør -Illinois 12. februar 2012:

Jeg synes engler er så vakre..Jeg har en samling som jeg setter stor pris på. (ikke tatoveringer) Hee …. Flott knutepunkt