Tattoo Pain Chart: Hvor mye vil det skade?

Hvis du har hatt øye med en bestemt tatovering en stund, så ta vare på deg selv for smerter. Tatoveringer er ikke alles kopp te, og hvis noen forteller deg at det ikke gjorde vondt å få et lite hjerte nålet på fingeren, kan deres smertetoleranse være annerledes enn din.

La oss slå fast en ting, tatoveringer gjør vondt. Det er ingen hvis eller men involvert i denne situasjonen. Folk har praktisert tatoveringskulturen fra evigheter da det avsidesliggende anestesibegrepet ikke engang var en tanke.

For noen har til og med unge voksne og tenåringer tatoveringer betydd at de er blitt voksne eller har kommet inn i manndom, men har disse opplevelsene vært smertefrie? Nei. Du kommer over noen av de mest forseggjorte tatoveringene, og viser en historie om kroppene til tatoveringsentusiaster. Dette bildet kan gi deg et inntrykk av at dette kanskje ikke er så smertefullt som det er hyped å være, men hvis du stoler på noe internett sier, så er tatoveringssmerter ekte.

Kjendiser og påvirkere er en stor del av tatoveringskulturen, fans og følgere vil prøve å få gjort noe lignende bare for å vise takknemlighet for en bestemt kjendis. Hvor noen deler av kroppen en gang ikke var de mest tatoveringsdyktige stedene, er alt mulig i dag med teknologi som spiller en stor rolle i nålingsprosedyren.

Før du tatoverer, må du være oppmerksom på noen få ting. Det er en sammenheng mellom hvor mye smerte du vil lide og plasseringen av tatoveringen. Ikke alle tatoveringer fordi samme grad av smerte og ikke alle mennesker på samme måte føler smerte.

Imidlertid kan du gå gjennom et smertediagram og forberede tankene dine på den potensielle smerten du kan lide. Din første tatoveringsopplevelse Det er kanskje ikke så hyggelig, men du vil bli vant til jabbingen og stikke til slutt. Blod og plasma som siver fra sårene maler selvfølgelig ikke et tiltalende bilde, så forbered deg på forhånd på denne opplevelsen.

Noen tatoveringsentusiaster vil hevde at tatoveringer ikke gjør så vondt som du tror, ​​men sannheten er at det avhenger av smerteterskelen din. Å surfe gjennom nettet på jakt etter informasjon om plassering og smertefullhet av tatoveringer hjelper absolutt

Et tatoverings smerte diagram

Hver del av kroppen reagerer annerledes på piercingnålen til en tatovør. Dette kan avhenge av strukturen under huden eller de store nerveendene i hele kroppen. De mest smertefulle delene ved å tatoveres er

 • Lysken
 • Albuen
 • Armen groper
 • Ryggraden
 • Den indre armen
 • brystbenet
 • Ankel
 • Kne
 • Lår
 • Under-boob

For å forstå de strukturelle effektene av tatovering som nåler inn i kjøttet og smerten forbundet med det, må du se på de viktigste nervene i kroppen. Husk at muskler og kjøtt dekker disse store nervene, og kroppstypen din påvirker også dette.

Hvor vil du føle det mest

Hvis du skulle spørre 15 forskjellige personer om det mest smertefulle stedet å tatovere, vil du sannsynligvis få 15 forskjellige svar. Det er bare så mye anatomi og vitenskap involvert i dette. Den sanne følelsen kan bare avhenge av smerteterskelen for hver som går under nålen.

Tatoveringer kan betraktes som en av de vanligste formene for kroppsmodifisering. Dette er en raskt voksende trend, og du trenger ikke å gå for langt med blekket. Et enkelt ord innebygd på håndleddet eller fingeren kan være tilstrekkelig så lenge det tilfredsstiller deg.

For å hjelpe deg med å velge det perfekte stedet for tatoveringen din, har vi samlet en liste over plasseringer som kan klassifiseres som smertefulle eller på annen måte.

1. Nær eller på brystkassen

Tatoveringseksperter og entusiaster som er dekket av tatoveringer, vil innrømme at dette er en av de mest smertefulle plasseringene for en tatovering. Selv etter å ha blitt blekket flere ganger er du ikke klar for smerten som følger med en tatovering plassert her. Denne økte smertefølelsen kan tilskrives det faktum at denne plasseringen ikke inneholder nok puter til å dempe nålen. Det er nærmere beinet, det er knapt fett og muskler her og relativt mindre hud på ribbeina.

Du vil føle kraften til et sløvt metallobjekt som prøver å lage små kutt på huden din. Mens dette i sannhet bare er at nålen kontinuerlig stikker bort på hudoverflaten. Dette området ligger nær det sentrale nervesystemet, noe som i enklere termer betyr at det er flere store nerver i dette området som ikke er dempet av kjøtt eller muskler.

En annen grunn til at denne plasseringen gjør vondt er at ribbeina beveger seg litt for hvert åndedrag. Dette kan fornye smerten hver gang nålen berører overflaten i stedet for å bli vant til smerten etter noen sonder som i andre områder.

Den verste delen av denne tatoveringen kommer etter at prosessen er ferdig med. For de fleste tatoveringer avtar smerten om en time eller to, noe som reduserer irritasjon og ubehag. Men for denne plasseringen ser det ut til at smerten vedvarer og blir mye lenger.

I noen tilfeller kan individer også oppleve kontinuerlig smerte i totalt seks timer og oppover.

2. Hodet og omgivelsene

Dette regnes som et av stedene som kan gjøre en ganske beskjeden person til en hvinende person eller en banne. Overfloden av nerver og ubetydelig fett gjør det til et av de høyeste smertepunktene for tatoveringer. Noen klienter klager til og med over at følelsen er at skallen skal bores. For å få denne tatoveringen foreslår tatovører å komme seg over den psykologiske og fysiske smertebarrieren.

3. Indre del av låret

Selv om dette området inneholder puten som kreves for å redusere smerten fra nålen, er dette likevel et av de mest smertefulle stedene å tatovere. Dette kan i de fleste tilfeller tilskrives det faktum at det sannsynligvis gnir seg mot beinet og ikke er eksponert nok til å helbrede smertefritt.

4. Den indre delen av overarmen nær albuen

Dette er noe du vil huske og advare andre om. Denne plasseringen er hjemsted for to av de tre viktigste nerveendene i kroppen. Det vil gjøre som et helvete. Hver gang en nerve blir berørt, vil du føle ekte smerte gjennom armlengden. Kort sagt, du vil føle at du får en tatovering på hele armen.

5. Føttene

Dette er et av de mest delikate områdene for å bli tatovert. Føtter inneholder knapt muskler eller fett og et rent kjøtt som dekker bein direkte. Nervene som går gjennom dette området er relativt utsatt, og den skarpe følelsen av nålen som stikker gjennom kjøttet kan føles til beinet. Det er knapt noe som gir en pute til sonderingsnålen.

6. Indre deler av håndleddet

Hvis du har sett godt på håndleddene dine, vet du sannsynligvis at det er nerver tilstede her. Det er ikke mye kjøtt og muskler som gir polstring for nålen. De fleste velger ord og design som krever konstant kontakt mellom nålen og kjøttet, og dette er ikke den morsomste opplevelsen.

7. Fingrene og hendene

Dette er et av de mest trendy stedene å tatovere på. Du vil finne forskjellige kjendiser som støtter denne stilen, og de fleste får en her av estetiske årsaker. Men selv de minste designene som er plassert her kan gjøre mye vondt. Hendene er fulle av nerver, ettersom de er hoveddelen av kroppen som brukes til å føle. Dette øker også følelsen av smerte fra tatoveringsnålen. Det er knapt noe kjøtt som dekker nerver og bein i hendene, noe som øker smerten ganske mye.

8. Armhuler

Det er mange grunner til at noen vil tatovere armhulen. Likevel er dette en av de mest smertefulle opplevelsene du kan sette deg gjennom. Dette er stedet der hjelpnerven er plassert. Videre er det flere andre kjertler tilstede i dette området. Dette er heller ikke det ideelle stedet for helbredelsesprosessen, og smerten tar betydelig tid å avta.

9. Ytre område av armen

Dette er et relativt enklere sted å tatovere på. Den ytre delen av armen har mer kjøtt og er ikke like nær nervene som den indre delen. Hvis du vil skryte av denne tatoveringen, er dette det perfekte stedet for deg. Selvfølgelig vil du føle ubehaget av nåler som skyver inn i huden din, men ingenting vil be deg om å trekke håret ut. Smerten avtar også raskt etter inngrepet, og den leges også raskt.

10. Kalvesider

Området over ankelen og under kneet er et av de ideelle stedene å tatovere hvis du er lavt på smertetoleranse. Siden av leggmuskelen er relativt smertefri ettersom den også er vekk fra skinnebenet. Det er nesten ingen nerveender på sidene av kalvene, men hvis du beveger deg bakover nærmere kneet, blir det en smertefull opplevelse.

Hvilke flekker kan klassifiseres som de mest følsomme?

Enkelte deler av kroppen inneholder klynger av nerver eller nerveender; disse delene kan betraktes som de mest følsomme områdene med smerte. Dessuten er det mer sannsynlig at de finere områdene påvirkes mer av nålen enn andre områder. Halsen, brystvortene, kjønnsorganene, solar plexus, ansikt og hender kan klassifiseres som delene med klynger av nerver.

Håndleddene, anklene, føttene, kragebeinet, ryggraden, ribbeina, albuene, kneskallene og føttene er noen av de bedre områdene som er utsatt for økt smertemottak.

Hvilke flekker er de minst smertefulle?

Vel, rumpa er det viktigste stedet for en smertefri eller relativt smertefri tatovering. De fleste mennesker vil ikke ha en tatovering her, så vi går videre til stedene hvor du ønsker å få en. Lårene, underarmen og leggene kan betraktes som egnet for personer med lavere smertetoleranse.

Disse områdene inneholder mye pute og svært få til nesten ingen nerveender. Imidlertid er den sviende og brennende følelsen i disse områdene ganske høy. Noen kan bare vurdere å bli blekket på et mer utbredt område bare av denne eneste grunnen. Tross alt liker ingen å føle den brennende følelsen på huden deres, spesielt hvis de kanskje ikke kan vise det frem.

Følsomme nerver gjennom kroppen

Du kan utføre et grundig søk angående plasseringen av disse nervene og hvor godt de kan motta smerte. Følgende er navnene på disse nervene.

 • Den lille occipital nerven
 • Overfladisk livmorhals
 • Midterstamme
 • Lateral ledning
 • Bakre ledning
 • Muskuløs
 • Interkostal
 • Medial kutan brachial
 • Ulnar
 • Ilio-hypogastrisk
 • Obturator
 • Lateral femoral kutan
 • Isjias
 • Vanlig peroneal
 • Overfladisk peroneal
 • Dyp peroneal
 • Tibial
 • Fremre kutan
 • Saphenous
 • Dyp gren
 • Medial Antebrachial Kutan
 • Median
 • Medial ledning
 • Radial
 • Suprascapular
 • Underverdig bagasjerom
 • Superior bagasjerom
 • Flott Auricular

Dette er noen av de viktigste nervene som er fordelt i hele kroppen.

Hvor mye ville en tatovering skade?

Får blekket kan være mer irritasjon enn faktisk smertefull opplevelse. Flere faktorer spiller inn når du tatoverer, selv din sinnstilstand og angst kan akselerere eller redusere smerten. De fleste kan få en enorm avtale om smerten knyttet til en bestemt plassering, i virkeligheten kan det være langt mindre enn portrettert.

Selvfølgelig er det ingen som liker nåler som stikker og stikker vevet gjennom hudoverflaten, men med litt spenst og riktig etterbehandling kommer du deg over det på kort tid. Hvis du velger en profesjonell tatovør og gjør leksene dine, er det stor sjanse for at smerten vil være verdt det.

Mens noen tatoveringer oppdager den eneste brodd og klør litt, kan andre be deg rive ut håret. Men dette varierer fra person til person, for eksempel hvis en av vennene dine tok en finger -tatovering og informerte deg om at det ikke var “så” smertefullt, men du kan gå gjennom dette annerledes.

Teknikken som brukes av tatovøren spiller også en rolle i mengden ubehag du føler. Noen artister er lette, og noen bruker tungt trykk mens de påfører nålen på huden.

Hva du skal gjøre før du blir blekket

Det er noen ting du bør vite og gjøre før du går inn i tatoveringslokalet. Dette inkluderer å spise et ordentlig måltid på forhånd. Få en avtale og prøv å spise minst to timer før du får blekk. Hvis du lider av en medisinsk tilstand, er det viktig at du får en forhåndsvisning fra legen din.

Snakk med tatovøren din og beskriv din smertetoleranse for å få en profesjonell anbefaling angående plasseringen av tatoveringen.

Prosessen føles som?

Å bli blekket er en helt annen opplevelse på tvers av forskjellige deler av kroppen. Noen deler er ganske enklere og mindre smertefulle å tatovere enn andre. Denne opplevelsen avhenger også av “puten” som en bestemt plassering har. Pute refererer til mengden hud og muskler som er tilstede på en bestemt overflate.

Områdene nærmere ribbeholderen har ikke mye pute, mens områder som lårene er kjøttfulle og har mer muskler og fett. Dessuten kan delene der de store nervene løper også være relativt mer smertefulle enn andre.

For et tykkere område som låret, vil du føle at en nål blir dratt over huden din. Denne følelsen er ganske overfladisk ettersom tatoveringsnålen ikke graver langt inn i huden som en injeksjon ville. Dette kan sammenlignes med en ripe fra et dyrs klo eller et brodd fra en bie. Du vil føle skarpheten til den fine nålen som stikker gjennom huden din.

Du vil også føle en brennende følelse da metallnålen hele tiden beveger seg fremover og bakover under prosessen og skaper et design. Dette forårsaker friksjon som fører til varmeutslipp, og dermed den brennende følelsen. Dette avhenger også av hvor forseggjort tatoveringen din er og hvor mange detaljer som går inn i den spesifikke designen.

For bedre områder kan du føle mer smerte. Følelsen kan sammenlignes med en kjedelig metallgjenstand som prøver å skjære inn i huden din. Når du kommer nærmere områdene som inneholder store nerver, vil du oppleve ubehag og smerter stige.

Bunnlinjen

Det anbefales at du snakker med tatovøren først om den beste plasseringen av tatoveringen din. Hvis du har et bestemt sted i tankene, vær fast bestemt på å komme deg gjennom denne prøvelsen.