Henna Tattoos: Alt du trenger å vite [+100 flotte designideer]

Tatoveringer har blitt en av de mest verdsatte kunstformene de siste årene. Tatoveringssamfunnet strekker seg over en mengde stiler fra forskjellige land og kunstnere som finner på sitt eget, og er i konstant bevegelsestilstand og forbedrer og fornyer stadig.

Mens for noen mennesker tatoveringer ikke er mer enn bare blekk på huden, vet alle som noen gang har tatt en tatovering at det er mye mer enn bare blekk. For noen tatoveringer er en påminnelse om valgene de har gjort i livet, for noen kan det være en påminnelse eller hyllest til noen de elsker, og for noen er det en form for terapi.

Takket være de dypere betydninger som tatoveringer har for både kunstneren og klienten, har den hevet seg utover poenget med enkel kroppsmodifisering. Å få en tatovering er imidlertid ikke så lett som de fleste tror, ​​ettersom du må forplikte deg til tatoveringen og måtte bære mye smerte når du får tatoveringen. For ikke å nevne, tankeprosessen for hvilken tatovering du skal få og hvor du får den er viktig.

Den type engasjement og smerte (så vel som ettervernet) som følger med å få en tatovering er ikke for alle. Noen mennesker vil bare ha en tatovering som ser bra ut, derav introduksjonen av midlertidige tatoveringer; kongen som er henna -tatoveringer.

Du har sikkert hørt om Henna -tatoveringer før, ettersom de har blitt rasende nå. Fra musikkfestivaler til generelt på gaten, henna -tatoveringer er den mest kjente av noen midlertidige tatoveringer. Så hvis du har lyst til å få en Henna -tatovering, men ikke vet hvor du skal begynne, eller hvis du hører om det for første gang, eller du vil vite mer om det, her er en komplett guide til alt du trenger for å vet om henna.

henna-tatoveringer

Henna sin historie

Mange kilder tror at henna først ble funnet i ørkenene i India, hvor en liten stamme begynte å bruke massen av planten på sine hender og føtter da den fikk dem til å føle seg kjøligere. Det tok ikke lang tid før et kreativt individ foretrakk å faktisk lage design fremfor å bare smøre pastaen på kroppen.

Det var for noen få tusen år siden, og siden har designens og applikasjonsmetodens kompleksitet endret seg drastisk. Siden den gang i desserter i India har henna -kroppskunst klart å bli en æret tradisjon i land, som Pakistan og India, hvor folk får henna -tatoveringer ved tradisjonelle så vel som religiøse anledninger.

Betydningen og betydningen av disse designene har også endret seg massivt gjennom årene. Ulike lokalsamfunn tror at å påføre Henna på kroppen gir lykke til, og noen tror også at henna hjelper dem med å beskytte dem mot det onde.

Henna har stått tidstesten og har ikke bare klart å være relevant gjennom disse årene, men har vokst betydelig til andre lokalsamfunn. Nå lurer du kanskje på hva som er henna og hvorfor er det så populært?

Hva er Henna?

La oss starte med det som muligens er det vanligste spørsmålet knyttet til henna -tatoveringer, hva er det??

Henna er et naturlig fargestoff som i utgangspunktet er knuste hennablader blandet med vann for å danne en pasta. Denne pastaen bærer ofte en mørk brun eller olivenfarge og etter påføring etterlater den en rødbrun farge på huden. Flekken som tatoveringen etterlater på kroppen blir en tatovering som brukes av flere mennesker på tvers av forskjellige tradisjoner.

Henna er veldig lik vanlige tatoveringer når det gjelder søknad, bortsett fra at de ikke har smerter forbundet med dem og ikke er permanente. Det naturlige henna -fargestoffet siver inn i huden din og etterlater en flekk som i hovedsak blir til en tatovering.

Selv om du ikke kan endre fargen på tatoveringen din, trenger du ikke å forplikte deg til den utrolig smertefulle prosessen med å få en tatovering eller tatoveringens permanente natur.

Henna er også naturlig laget, noe som gjør den helt trygg og fri for allergener. Henna brukes ikke bare til tatoveringer, men folk i mange land i Sør -Asia pleier også å bruke det som en naturlig hårfarge.

Hva den brukes til?

Mens henna har en rekke bruksområder som hårfarge eller som terapiform, brukes den mer kjent som en midlertidig tatovering. Tradisjonelt har kvinner i forskjellige sørasiatiske og Midtøsten -land brukt henna i århundrer nå som tilbehør.

Kvinner bruker ofte henna på hender og føtter til hedre deres religiøse høytider og spesielt bryllup. Bruken i disse religiøse høytidene og begivenhetene er ikke en religiøs nødvendighet, men ligner mer på en kosmetikk. Kvinner pleier å bruke Henna -tatoveringer som en kosmetikk som ligner på hvorfor folk ofte får vanlige tatoveringer: fordi de ser bra ut.

Imidlertid tror forskjellige muslimske samfunn at motivene som kvinner får som henna -tatoveringer, hjelper til med å avverge onde øyne. Samfunn i Marokko tror at henna -tatoveringer gir lykke til og beskytter dem mot onde ånder.

På den annen side har bruken av Henna -tatovering blitt noe kjent også i vestlige land. De blir for det meste sett på musikalske festivaler da gatekunstnere ofte blir funnet og gir henna -tatoveringer til deltakerne i festivalen. Du kan til og med ha kommet over det tilfeldig blant forskjellige mennesker.

Populariteten tilskrives ofte både den midlertidige naturen og den utrolig smertefrie prosessen. Mange synes til og med prosessen med å få en tatovering utrolig avslappende. Siden de mangler noen form for engasjement og kan komme av ganske enkelt, er denne tatoveringsformen mye mer inkluderende og tar mye mindre tid enn vanlige tatoveringer.

Det har også vært en økning i at gravide mødre får henna-tatoveringer på magen før eller under en fødselsfotografering eller før en baby shower. Det har også vært en økende trend hos pasienter som gjennomgår cellegiftbehandling for å få henna -tatoveringer på sine nylig skallede hoder.

henna-tatoveringer

Hvorfor får folk dem?

Folk lurer ofte på hvorfor noen ville få henna -tatoveringer annet enn av kulturelle eller religiøse årsaker. Selv om det kan være enklere å si at folk får henna -tatoveringer fordi de ser bra ut, er det mange flere grunner til at folk får henna -tatoveringer.

Selv om årsakene til å få en henna -tatovering kan være en liste på egen hånd, er det tre hovedårsaker til at folk får henna -tatoveringer:

Midlertidig/mangel på engasjement

Fra begynnelsen med det som muligens er en av hovedårsakene til at folk får henna -tatoveringer, er de midlertidige. Permanente tatoveringer har alltid et visst engasjement, ettersom de alltid er permanente og ikke kan slippe lett.

Det er på grunn av engasjementet de krever og deres permanente natur ofte gjør folk nølende med å få tatoveringer; og det er nettopp derfor folk har en tendens til å få henna -tatoveringer. Siden henna -tatoveringer ikke krever noen form for engasjement og er midlertidige, kan hvem som helst få dem uten å måtte bekymre seg for at det ikke kommer av.

Lett å redigere og endre

Apropos engasjement, denne forpliktelsen strekker seg også til at du må bære en tatovering som artisten din kanskje ikke har laget ordentlig. Dette er ikke tilfellet med Henna -tatoveringer, ettersom de tar lengre tid å sette seg inn i huden.

Dette gir mye mer rom for feil og lar deg til og med endre designet hvis det ikke passer deg. Dette legger ytterligere til henna -tatoveringers midlertidige natur. Dette legger ytterligere til den midlertidige naturen til henna -tatoveringer og gjør det enda mer inkluderende for alle.

Smertefri

En annen av de store fordelene med henna -tatoveringer er at de er helt smertefrie og ikke tar for lang tid å legge til. I motsetning til permanente tatoveringer som bruker nåler for å legge blekk i huden, siver henna naturlig inn i huden. Dette gjør prosessen helt smertefri og mye mindre tidkrevende.

Avhengig av kunstneren og motivet du har tenkt å få, kan prosessen med å få en tatovering ta et sted mellom noen få minutter til noen få timer.

Tatoveringsprosessen

Å få en henna -tatovering ligner veldig på å få en permanent tatovering, bortsett fra at det er færre nåler involvert. Å få en henna -tatovering er på en måte nesten terapeutisk og er mye mer avslappende enn de fleste forventer.

Artister bruker ofte frihånd når de jobber med en henna -tatovering og tar minutter eller timer, avhengig av designet du vil ha. Når de har brukt tatoveringen, venter den virkelige utfordringen på at tatoveringen skal tørke.

I motsetning til konvensjonelle tatoveringer, henna tatoveringer forbli på huden i lang tid, slik at det kan skikkelig flekker huden. Dette betyr at du må være forsiktig så du ikke fjerner den før den kan sette seg ordentlig i huden.

Artister anbefaler ofte at du ikke fjerner hennaen selv, men bare lar den tørke og falle av seg selv. Dette sikrer at selve tatoveringen ikke blekner raskere enn beregnet.

Noen artister legger til og med en blanding av sitronsaft og sukker på det ferdige produktet for å få fargestoffet til å holde seg i huden over en lengre periode. Selv om dette er helt valgfritt og ikke nødvendig i det hele tatt, anbefaler kunstnere å bruke denne limen på tatoveringen din i minst fire timer. Til slutt visner pastaen av, hvoretter fargestoffet når sin høyeste intensitet i de neste 48 timene.

henna-tatoveringer

Hvor lenge varer det?

Henna-tatoveringer er semi-permanente og etterlater en flekk på huden som til slutt falmer helt. På grunn av hudens naturlige eksfolieringsprosess, har henna en tendens til å visne bort ganske raskt. Den optimale tiden det tar for henna å forsvinne helt, er mellom en uke og en måned. Dette sparer deg for det langsiktige engasjementet som ofte er forbundet med permanente tatoveringer, og lar deg nyte kroppskunsten din.

Når det er sagt, er det en måte for deg å opprettholde henna -tatoveringen din og fortsette å få den til å se levende og frisk ut. Ved å påføre litt bivoks eller olivenolje på huden din, vil du kunne holde tatoveringen frisk. Påføring av et lag med olje er spesielt viktig når du svømmer eller bader.

Bruker Henna

Hvis du er overbevist om å få en henna -tatovering, er det en rekke måter å gjøre det på. Enten kan du gå til en profesjonell artist eller dedikert studio for å få tatoveringen din, eller så kan du gjøre det selv. Å lage din egen henna -tatovering er utrolig morsomt i seg selv, spesielt hvis du har en venn å eksperimentere med.

Selv om det er utrolig praktisk å kjøpe henna, bør du alltid lage din egen henna hjemme. Mange artister foretrekker at du lager din egen henna hjemme og ikke bruker henna som du ellers kan finne på markedet.

Henna du finner på markedet bruker para-fenylendiamin (PPD) i løsningen, noe som i hovedsak forkorter tiden det tar for henna å stivne.

Nå før du tror at dette er bra, tilbyr PPD en annen farge av henna og kan muligens forårsake en allergisk reaksjon på huden din på grunn av dens sensibiliserende effekt. Dette betyr at hvis immunsystemet ditt anser dette stoffet som skadelig, kan huden din vise tegn på en allergisk reaksjon ved kontakt. I enklere termer kan huden din begynne å hovne opp og utvikle blemmer ved kontakt med stoffet.

Siden henna du vanligvis finner på markedet kan ha en slik bivirkning på kroppen din, er det best for deg å lage henna hjemme. Ikke bare skaper den en mye mer levende farge, men blandingen vil også være mye tryggere og vil ikke utgjøre noen trussel om en allergisk reaksjon.

Noen Henna Tattoo Ideas

Nå som du vet alt det er å vite om henna -tatoveringer, er det noen få henna -tatoveringsideer for å komme i gang:

1. Denne Lotus Flower Piece

Lotus er en av de mest delikate og symbolske blomstene, og brukes ofte som en tatovering. Når det er sagt, klarer dette stykket å kombinere lotusblomsten med en veldig vakker arabisk estetikk. Tatoveringen klarer å kombinere både Midtøsten og Vestlige stiler perfekt. Lotusen ledsages av forskjellige andre mindre blomster som omgir den sammen med perlene på slutten av tatoveringen. Tatoveringen er utrolig vakker og et flott sted for deg å starte.

henna-tatoveringer

Behandlet med VSCO med hb1 forhåndsinnstilt

2. Denne Henna -ermet

Dette henna tatovering klarer å slå sammen tre forskjellige henna -mønstre og stiler for å lage dette utrolig oppfinnsomme og vakre ermet. Ermet bærer en rekke intrikate design fra underarmen til de små detaljene på fingeren som kobles til hele ermet.

3. Påfuglen

Denne påfugl -tatoveringen er også et mesterverk takket være intrikat design og generell oppmerksomhet på detaljer. Påfugl -tatoveringer symboliserer årvåkenhet, åndelighet og beskyttelse, og er veldig berømte åndelige dyr i hinduismen. Tatoveringens design er også utrolig intuitiv og viser påfuglen og dens vakre fjær.

4. Kjærlighetstreet

En tolkning av det originale kjærlighetstremaleriet av Wendy Smith, denne kjærlighetstreetatoveringen klarer å fange alt vakkert om det originale maleriet. Selv om denne tatoveringen mangler fargen og bakgrunnen som gjør maleriet til et slikt mesterverk, er det fortsatt i stand til å se vakkert ut og ha samme betydning. Kjærlighetstreet klarer også å se utrolig enkelt ut, samtidig som det er utrolig komplisert i designet. Den vanligste betydningen knyttet til trær er elastisitet og holdbarhet.

5. Denne elefanttatoveringen

Elefanter er religiøse skikkelser i seg selv, ettersom de har blitt æret i forskjellige religioner og kulturer. Elefanttatoveringer er ofte et symbol på lykke og velstand. Denne henna -tatoveringen har en utrolig glad elefant laget av forskjellige andre mønstre, former og design. Henna -tatoveringen er i stand til å fange opp alt som gjør disse elefantene i denne tatoveringen. Annet enn elefanten, viser kunstneren også små blomster ved fingrene over tatoveringen.

6. Henna Band

La oss gå videre til et enklere, men like vakkert tatoveringsdesign, henna -bandet. Henna -bandet er et utrolig forenklet design sammen med å være stilig og helt fantastisk å se på. Tatoveringen minner veldig om arabisk estetikk uten å være for prangende. Hvis du leter etter en tatovering som er lite lav profil og enkel, er dette tatoveringen for deg. Tatoveringen har også intrikat linjearbeid og mønstre, noe som gjør det til tatovering for folk som er underholdt av slike design.

7. Drømmefanger

Drømmefangere er hellige talismaner som antas å beskytte mennesker mot dårlige drømmer. Indianere får ofte drømmefangertatoveringer da de symboliserer en følelse av velvære og personlig sikkerhet for bæreren av tatoveringen. Denne drømmefangertatoveringen viser en liten drømmefanger ved håndleddet med fjær som strekker seg til underarmen. Selv om dette er en enkel henna -tatovering, er den rett og slett vakker å se på. Hvis drømmefangeren ikke er tiltalende nok, kan du alltid blande den med en blomst; dette gir det et unikt utseende.

8. Halvmånen

Halvmånen er en av de mest kjente tatoveringene. Folk får ofte slike tatoveringer ettersom de symboliserer kvinnelighet og i noen lokalsamfunn refererer det til søvn. Denne tatoveringen ser en halvmåne med detaljerte mønstre inne i månen. Dette skaper en utrolig unik design som ikke bare ser bra ut, men har en veldig viktig betydning for deg.

9. Denne utrolig detaljerte mandalaen

Denne listen ville definitivt være ufullstendig uten å snakke om mandalas. Mandalas er utrolig komplekse sirkulære diagrammer som folk nå har assosiert med Henna -tatoveringer. Mandala Henna -tatoveringer, eller mandala -tatoveringer generelt, har blitt stadig mer populære takket være deres intrikate design og generelle estetikk. Selv om enhver mandala -tatovering vil gjøre det perfekt, er dette mandala tatovering er utrolig detaljert og tar mer av et blomsterdesign. Mandala -designet er også utrolig allsidig når det gjelder plasseringen, ettersom du kan få denne tatoveringen hvor som helst på kroppen din, og den vil være like vakker.

10. Ugletatovering

Ugler har lenge blitt ansett som den klokeste av alle dyrene. Denne visdommen strekker seg også til ugletatoveringer som en av de viktigste grunnene til at folk får tatoveringer er fordi de er symbolsk for kunnskap og visdom. I gresk mytologi var en ugle Athenas ledsager, visdomsgudinnen. Hvorvidt ugletatoveringer faktisk gjør deg klokere eller ikke, er absolutt til debatt, det er ingen tvil om hvor bra denne tatoveringen ser ut. Denne hennaugl -tatoveringen klarer å fange skjønnheten og storheten til ugler, så vel som deres massive øyne.

henna-tatoveringer

Konklusjon

Henna tatoveringer er muligens den mest kjente typen midlertidig tatovering og med god grunn. Siden de er helt organiske og har mindre risiko for å forårsake infeksjoner, har de klart å vokse enormt i land utenfor Midtøsten og Sør -Asia.

På den annen side, hvis du er ute etter litt mer farge i dine midlertidige tatoveringer, kan du alltid prøve silisiumhenna. Silisium Henna eller hvit henna er en variant av tradisjonell henna som gir en annen hvit farge enn den vanlige rødbrune fargen som ville komme etter at hennaen hadde tørket. Henna kan du lage selv eller kjøpe henna klar til bruk i butikken.

Henna har stått tidstesten gjennom de mange århundrene som folk har brukt det som en del av religiøse eller kulturelle tradisjoner. Uavhengig av bruken i østlige land, har henna bare vokst i popularitet i vestlige land takket være dens organiske og midlertidige egenskaper. Dette redder folk fra det langsiktige engasjementet som ofte er forbundet med permanente tatoveringer.