Frihåndstatoveringer: Den nye tatoveringsteknikken du må prøve

Hvis du er en tatoveringsfreak og er åpen for forskjellige tatoveringsteknikker, kan du bare være på rett sted. Frihåndstatoveringer har vært i blandingen en stund, men ikke alle er åpne for det, da det kreves mye tillit og teknikker for å utføre slike tatoveringer.

Forskjellen mellom frihåndstatoveringer og andre tatoveringer er at frihåndstatoveringer ikke består av standard tatoveringsprosess, og for det meste innebærer at brukeren tar et sprang av tro på tatovøren og la dem utføre det designet de tenker på.

Det krever mye guts å gå for noe slikt, men du ender ofte opp med noen strålende mesterverk på kroppen din som lar deg forbløffe. Hvis du tror frihåndstatoveringer er noe du kan gå for, kan du lese videre nedenfor og lære mer om frihåndstatoveringer. Fra hva det er, og prosessen, til forskjellige design, her er alt du trenger å vite om frihåndstatoveringer.

Hva er frihåndstatoveringer?

Frihåndstatoveringer inkluderer en teknikk som er mye annerledes enn å få en standard tatovering. Disse tatoveringene krever ikke at du går gjennom prosessen med å velge et design og få et trykk på det, og ta det med til tatovøren. Alt du trenger å gjøre er å gå til din pålitelige artist, og de vil utføre en frihåndsdesign ved hjelp av markører. Det er ingen stenciling utført i denne tatoveringsteknikken, eller ingen diskusjon om forskjellige farger og konsepter.

Noen ganger vil tatoveringsartistene ikke engang bruke markører; de kan begynne å tabuere direkte med tatoveringsmaskinen. Du vil åpenbart ha en diskusjon med tatovøren din før de gjør noe slikt, men teknikken innebærer mye tarm og tro. Tatoveringens design har kreativiteten til din tatovør. Det er som om de tatoverer det de tenker på.

Mens noen tatoveringsartister har spesifikke tatoveringsdesigner i hodet når de gjør noe slikt. Suksessen til denne tatoveringsteknikken avhenger hovedsakelig av tatoveringskunstnerens ferdigheter og talent.

Prosessen med frihåndstatoveringer

Frihåndstatoveringer kommer med en veldig enkel, men vågal prosess. Det er mye å vurdere når du velger en frihåndstatovering. Nevnt nedenfor forklarer frihånds tatoveringsprosessen som vil gi deg en ide om hva du kan forvente hvis du noen gang planlegger å gå for en.

Fjerning av kroppshår

Når du har bekreftet med tatoveringskunstnerne at du vil ha en frihåndstatovering, gir de deg en avtale og du må dukke opp. Det første tatoveringsartisten vil gjøre er hvis du ikke allerede har fjernet kroppslig hår på området der tatoveringen skal finne sted. Håret må fjernes da det kan komme i veien for tatoveringsprosessen, og kan føre til at det skjer mange feil hvis håret ikke fjernes ordentlig.

Tegner designet

Det neste trinnet innebærer å tegne designet, så i stedet for å bruke en sjablong for å skissere designene, vil kunstnerne bruke fargede markører for å skissere designet på kroppen din. Kunstneren vil begynne å bruke lysskraverte produsenter til å begynne med den generelle tatoveringsformen, og deretter fortsette å bruke mørkere for å fullføre designet og gi det generelle designet et mer definert utseende.

Noen artister har en tendens til å hoppe over dette trinnet og begynne å tatovere direkte på huden din med blekk, dette vil åpenbart holde deg uvitende om hvilket design du kan forvente i forhold til markørene som gir deg en liten ide om hva tatovøren har i tankene og hva det endelige resultatet vil se ut.

Tatoverer designet med blekk

Når tatovøren har fullført markørversjonen, og du er fornøyd, begynner artisten å tatovere huden din permanent. Markøroversikten er bare en skisse, så du kan forvente at tatovøren skal gå litt vekk fra omrisset når du tatoverer huden din permanent.

Dette er det siste trinnet i tatoveringsprosessen. Når du har tatoveringen, må du ta hensyn til instruksjonene etter behandling som tatovøren vil guide deg med. Å følge disse instruksjonene vil avgjøre tatoveringens suksess og langvarige utseende.

Hvorfor du bør vurdere å få en frihåndstatovering?

Frihåndstatoveringer virker veldig risikable, og for noen kan det virke som en forferdelig idé, men det er mange fordeler knyttet til å få denne tatoveringen. Nevnt nedenfor er noen få grunner til at du bør vurdere å ta en frihåndstatovering:

§ Tatoveringer som matcher kroppens form

Frihåndstatoveringer krever ikke bruk av sjablonger ettersom tatovøren bruker sin egen kreativitet og tatoveringsdesign. Når du gjør det, husker artisten plasseringen og formen til den spesifikke kroppsdelen. Dette gjør dem mer sannsynlig å fokusere på formen mens de tatoverer designet i tankene. Noen ganger med sjablonger kan designet se bra ut, men det blander seg ikke akkurat med kroppens form.

Ved å passe designet nøyaktig til strukturen i kroppen din, forhindrer du eventuelle feil og får designet til å se så naturlig ut som mulig. Dette er bra for folk som har muskuløse kropper, ettersom din frihåndstatovering på denne måten vil markere alle musklene dine som ser ganske kule ut.

§ Legg ekstra preg på din eksisterende tatovering

Hvis du allerede har en tatovering, og merker at det er mye tomt rundt det, kan du endre det ved hjelp av en frihåndstatovering. Tatovøren kan utføre et design rundt din eksisterende tatovering, noe som gir den et ekstra preg eller en komplett tatovering. Dette kommer godt med når du ikke liker de tomme negative mellomromene i tatoveringsdesignet ditt.

§ Din oppnå originalitet i tatoveringen din

Hvis du vil oppnå en tatovering som er helt unik og frisk, så er frihåndstatoveringer den eneste måten du kan oppnå det på. Frihåndstatoveringer kommer direkte fra en kunstners kreative sinn, og det er vanligvis noe som inspirerer dem for øyeblikket. Ved hjelp av denne tatoveringsteknikken kan tatovøren uttrykke det de føler, og du kunne ha vært en inspirasjon for ideene de har i hodet. Det er alltid godt å bli kjent med tatovøren din før du går på en frihåndstatovering.

På denne måten vil tatovøren vite hva du forventer i tatoveringen din, og kan bruke din personlighet og karaktertrekk til å levere tatoveringen din, slik at den også har noen av deg. Frihåndstatoveringer trenger ikke å ha mening, da det handler mer om kreativitet. Disse tatoveringene gir også tatoveringsartister den tilliten de fortjener, spesielt hvis de er ekstremt talentfulle. Det er godt å bygge det pålitelige båndet til tatovøren din, spesielt hvis du planlegger å bli tatoveret oftere av dem.

§ Lar deg gjøre endringer på stedet

Når du får en frihåndstatovering, kan du ha frihet til å gjøre endringer og modifikasjoner når du har markørversjonen av tatoveringen på kroppen din. Det at du kan gjøre endringer på stedet og diskutere designet mens det skjer, er en kul måte å tatovere på. Dette gjør tatoveringsprosessen enda mer interessant, og til slutt kan du si at noen av ideene dine ble satt i tatoveringsdesignet for å oppnå en personlig versjon.

Freehand_Tattoos

Tatoveringsideer på fri hånd

Eagle Wing frihåndstatovering

Denne ørnvinge frihåndstatoveringen er et vakkert eksempel på en frihånd tat. Denne tatoveringen utføres på brukerens biceps og bryst, vakkert bleket i grått og svart.

Kvinne portrett frihåndstatovering

Du kan også oppnå et portrett som denne kvinnens portrett på frihåndstatovering. Denne tatoveringens fortreffelighet avhenger av kunstnerens ferdigheter, og det er lett oppnåelig hvis du er i stand til å stole på artisten din med dette designet.

Eye and Rose Freehand Tattoo

Denne tatoveringen med øye og rose viser bare hvordan denne teknikken er verdt det. Du kan oppnå noe akkurat som dette hvis du velger riktig tatovør.

Vanlige spørsmål

Hvor lang tid tar det å få en frihåndstatovering?

Tiden det tar for en frihåndstatovering avhenger av flere faktorer som design, plassering og ferdighetene til tatovøren. I gjennomsnitt bør det ta rundt 30 minutter – 1 time, og kan til og med gå lenger, avhengig av hvor stor tatoveringsdesignet er. Det er også mange tolkninger og fordelingsideer før tatoveringen permanent kan begynne å tatovere med tatoveringsmaskinen. Dette kan også ta litt tid, så det er egentlig ikke en bestemt tid.

Hvordan vite min tatoveringskunstner er riktig for en frihåndstatovering?

Du må sørge for at du velger riktig tatovør når det gjelder en frihåndstatovering. For å vite at du velger riktig tatovør må du gå gjennom porteføljen og sjekke om de har gjort dette før. Du må stole på og ha tillit til tatovøren din, da dette bidrar til å oppnå den perfekte frihåndstatoveringen.

Konklusjon

Ved hjelp av denne artikkelen er du forhåpentligvis overbevist om å få en frihåndstatovering. Hvis du planlegger å få en, må du velge den beste tatovøren i byen som har erfaring med frihåndstatoveringer.