Cover Up Tattoos 101: Alt du trenger å vite (før og etter bilder)

Å se tatoveringen din ikke komme ut i henhold til dine forventninger er utrolig skuffende. På dette tidspunktet har du kanskje ikke en ide om hvordan du kan bli kvitt et uattraktivt tatoveringsdesign. Sløsing med tid, penger og krefter blir også bekymringsfullt. Og du tenker kanskje å gå på kompromiss med situasjonen.

Det er sant at å akseptere en uønsket tatovering er en tøff nøtt å knekke. Fordi det var meningen at det skulle skrytes, må du skjule det nå.

Du vil bli glad for å finne ut at en tatovering med tildekning kan hjelpe deg hvis du rotet med å fargelegge favorittdesignet ditt. Prosessen og kostnaden vil være basert på design, ekspertise til en tatoveringsartist og mengden omarbeidelse som kreves. Denne artikkelen inneholder hvert aspekt knyttet til cover-up tatovering.

tatovering-cover-up      dekke over tatoveringer

Hva er en Cover-up Tattoo?

Å dekke over en tatovering følger en prosedyre der din tidligere og uønsket tatovering erstattes med en ny. I de fleste tilfeller kan metoden gjøre jobben uten å bryte banken din.

Du kan også velge en cover-up tatovering hvis din gamle design blekner. Lyse eller falmede tatoveringer er ganske enkle å jobbe med mørkt blekk.

Alt du trenger er å velge en idé og planlegge en avtale med tatovøren din. Artisten vil videre veilede deg som du bør vurdere.

Dessuten gjør valget av et design for å dekke din gamle tatovering også en betydelig forskjell. Det er også sannsynlig at visse design ikke virker som den beste måten å fikse problemet på.

Hvordan fungerer Cover-up?

Blekket ble avsatt minst en millimeter under huden din i dermis – et lag under epidermis (huden) da du fikk den første tatoveringen. I løpet av tildekking blir blekket deponert igjen i samme dermis der blekket fra den forrige tatoveringen allerede er presentert.

Pigmentet til det nye blekket kommer ikke på toppen av pigmentet til din gamle tatovering. Disse to fargene blir kombinert for å skape en ny farge. Det er sjanser for at mørkt blekk vil dominere blandingen. For eksempel blir blått og rødt sammen til lilla under huden din.

Videre anser de fleste tatovører svart som den mest effektive fargen for å dekke over nesten alle gamle tatoveringer. Mange foretrekker ikke svart blekk over hele designet, men det høres mye bedre ut enn å leve med den forferdelige forrige tatoveringen.

Når en kunstner jobber med å skjule en tatovering, er fokuset vanligvis på fargen på en gammel tatovering og hvordan den skal inkorporeres i nytt blekk. Sertifiserte tatoveringsartister begynner å jobbe etter å ha tegnet en strategi for å plassere det nye designet og fargen forsiktig på den forrige tatoveringen. For ikke å nevne, vil cover-up tillate å vise tatoveringen din offentlig.

Farger brukes til å skjule en tatovering

Selv om å gjøre om en gammel tatovering kan bli vondt i nakken, foretrekker de som lider av en fryktelig tatoveringsopplevelse å gi den en sjanse. Hvis du er den, virker det som en klok idé å lære om fargene som brukes i omarbeid. Det vil også bidra til å ta en avgjørelse.

 • Svart er en standardfarge hver tatovør bruker i cover-ups.
 • Du kan også finne appelsiner, greener, blues, magentas og brune når det gjelder kamuflasje.
 • Mørke nyanser av samme farge kan dekke tatoveringen din på kort tid.
 • Nytt blekk i kombinasjon med gammelt tatoveringsblekk skaper en helt ny farge.

Du kan også se kunstneren eksperimentere med farger og smart plassering av designet for å skjule designet på en uønsket tatovering. Å bruke lyse nyanser har også blitt en vanlig praksis for å dekke de ujevne slagene i din gamle tatovering. Du vil bli positivt overrasket over å finne ut at tatovøren din kan erstatte lyseblå med kongeblå eller lilla eller limegrønn med smaragdgrønn på kort tid.

dekke over tatoveringer

Prosessen med tildekking

Fremgangsmåten for en tildekkingsdesign innebærer følgende:

 • Tatoveringskunstnerne dine begynner prosedyren med å plassere et sporingspapir over det forrige designet for å skissere de viktige egenskapene til din gamle tatovering. Dette trinnet er avgjørende, da det vil hjelpe til med å finne en referanse for delene av tatoveringen som vil få maksimal dekning.
 • Kunstneren vil sette omrisset under lyset og legge et annet tynt stykke papir på toppen.
 • Tildekkingsprosessen starter ved å jobbe med den svake konturen til din gamle tatovering for å skjule dette området.

Videre vet en sertifisert cover-up tatovør hvordan man skal innlemme det gamle designet i det nye-så det er færre sjanser for at artisten vil utslette designet. For eksempel vil en ekspert på området utvikle scripting til flytende vinstokker eller stilker.

I cover-ups trekker kunstneren stor oppmerksomhet til designet ved å lage interessante mønstre rundt de uattraktive områdene i din gamle tatovering. Dette trikset holder sannsynligvis alle øynene på det nye designet.

I de fleste tilfeller anbefaler tatoveringskunstnerne å lage rundt 30% større nytt design sammenlignet med den første tatoveringen. Dette trinnet kamuflerer til slutt det gamle designet. I tillegg brukes lyse nyanser for å nøytralisere huden som viser at bare tatovering er påtrykt på huden. Hvis det gjøres riktig, skjuler disse trinnene området som fjerner hver tomme av det forrige designet.

tatovering-cover-up

Se også:

 • 55+ fantastiske tatoveringsdesigner for hjerteslag du bør vurdere
 • 255+ søte tatoveringer for jenter 2018: nydelige design med mening & Tips
 • 75 Strålende tatoveringsideer for rosenkransen og deres betydning
 • 125 Fantastiske ribbe tatoveringsideer (med betydninger)
 • 125+ sommerfugletatoveringsideer for å skildre transformasjon

Kan cover-up bare endre tatoveringsfarge?

Det er sant at de fleste tatoveringselskere liker designet, men sliter med fargen. Å velge riktig fargepalett kan være forvirrende på grunn av mange lyse og mørke nyanser. Folk som bare vil endre fargen tror det ikke er noen alternativer tilgjengelig i denne sammenhengen. I motsetning til dette kan du alltid gå til din tildekkende tatovør bare for å fikse nyanser av tatoveringen din. Det virker som en risikabel oppgave, men en sertifisert artist kan klare det på egen hånd. I tillegg bør du lære at ikke alle nyanser kan bli til en ny farge. Imidlertid er det mulighet for å transformere lysere nyanser til mørket, for eksempel:

 • Du kan bli rød til brun
 • Rosa blander seg godt med magenta
 • Blå blandes med lilla
 • Du kan alltid bytte gul til grønn

dekke over tatoveringer

Ting å huske på før du velger en tildekningstatovering

Å dekke over rotet ditt med et nytt design virker som et smart alternativ. Vi foreslår at du tar noen tips for å få ønsket resultat.

Tatoveringsstørrelse

Den nye eller cover up -designen vil alltid være større i størrelse. Det er muligheter for at du ikke får størrelsen i henhold til ditt valg. Men med det store portrettet av en nydelig stammedesign, vil du ha en mulighet til å skjule et lite attraktivt design helt.

Det ville ikke være feil å si at større design lar deg gå for drastisk stil og bilder. Og hvis du fremdeles er usikker på om du skal male det store området på huden din, ikke nøl med å diskutere det med artisten din for å finne den beste designen.

Tatoveringsfarger

Fargepaletten som brukes til å dekke gamle tatoveringsdesigner spenner fra blues til brune til svarte. Når det gjelder å skjule eksisterende mørkt blekk, gir nyanser som appelsiner, røde og gule ikke riktig dekning. Tatoveringsartister bruker lyse farger for å fikse design tegnet med lyse farger. Du bør velge dristige og mørke fargevalg for å kamuflere din forrige tatovering.

Mørk farge kan være gjennomsiktig

Hvis din gamle tatovering er mørk, kan det hende at dekkdekk blir gjennomsiktig. I de fleste tilfeller bruker tatovøren overflødig mørkt blekk for å oppnå den effekten de ønsker. Blekk som blått eller svart vil vises på cover-up-tatoveringen sammenlignet med nyanser av hvitt eller gult. Det er verdt å merke seg at bruk av lyse farger med høy tetthet kan skape en betydelig effekt på dekk-tatoveringen.

Gamle tatoveringer er enkle å dekke

Alderen på tatoveringen din har også betydning. Det er tydelig at tatoveringer blekner over tid. Dette er mulig fordi blekket på tatoveringen din sannsynligvis vil bryte ned etter hvert som tiden går. Røde og gule farger er utsatt for rask fading, mens nyanser som svart og mørkeblå forblir i en lengre periode. Å skjule en år gammel tatovering er mindre tidkrevende enn en helt ny. Og gamle design viser ikke gjennom cover-up et design som nye gjør.

Design av tatoveringen din

Vær oppmerksom på at utformingen av tatoveringen din betyr mye når du velger å dekke til. Ikke alle design er enkle å kamuflere. For eksempel inneholder stammedesigner en rekke store eller mindre detaljer som kan bli vanskelige å slette, mens en liten tatovering med et symbol er rask å skjule. For å unngå dette stresset, prøv å velge et moderat tatoveringsdesign når du skal tatovere for første gang. Så du kan bli kvitt det på kortere tid hvis det skulle bli en feil.

Cover-up er ikke en ny tatovering

Å skjule en tatovering er basert på hvor mye du vil dekke, til en viss grad. Å dekke tatoveringen din indikerer imidlertid ikke at du får en ny tatovering. Ved hjelp av din tatovør kan du sikkert finne en måte å erstatte det gamle designet ditt med et nytt. Du kan ikke kalle det en ny tatovering, da noen deler av den forrige tatoveringen kan se gjennom den.

Finn en erfaren tatovør

Det er helt opp til deg om du går til din forrige tatovør eller finner en ny. Vi foreslår imidlertid at du velger den som har ekspertise på tildekkinger. Denne prosessen virker tidkrevende og krever innsats. Det er derfor det er viktig å finne en kunstner som har ferdighetene til å erstatte det beklagelige designet ditt med noe interessant. Invester derfor litt tid og gjør en grundig undersøkelse før du fullfører en kunstner for å skjule.

Triks Bruk i Cover-up Tattoo

Ingen tvil om å omarbeide et ferdig design krever tid og krefter. Det ville være feil å påstå at det er en risikabel jobb. Imidlertid har forskjellige sertifiserte cover-up tatoveringsartister funnet raske og effektive måter eller triks for å oppnå ønsket resultat på kort tid. Noen av de vanlige triksene er:

 • Holder cover-up design så nær som den gamle
 • Styrking av svake linjer eller inkorporering av funksjoner
 • Å velge visse illusjoner for å forbedre tatoveringens generelle utseende
 • Korrigere stavemåten i en tatovering
 • Fading en tatovering ved å fjerne overflødig blekk
 • Når du tegner hvittbaserte eller tatoverte tatoveringer, krever det korte økter å plassere hvitt blekk over blekket fra forrige Hver økt lyser opp din gamle tatovering med opptil 10%, noe som kan nå 30% etter noen økter.

Tips for å opprettholde din cover-up tatovering

Gjenta eller omarbeid kan virke som en fantastisk måte å kvitte seg med tatoveringsdesign på – men det kommer med ulike farer. Tatoveringsartister avslører at rundt 77% av menneskene bestemmer seg for å skjule sin gamle tatovering av flere årsaker, inkludert et lite attraktivt utfall. Å bestemme hvilken del av kroppen din som skal få en tatovering, stil, type eller farge på forhånd kan redde deg fra stresset. Dessuten, når du har skjult din forrige tatovering, er det nødvendig å ta ekstra vare på den for å øke helbredelsesprosessen.

Her er hva du kan gjøre.

Lytt til din tatovør

Du kan ta ekstra godt vare på din omdekkede tatovering ved å følge kunstnerens råd. Prøv å følge hvert trinn i instruksjonene, ikke bare for å helbrede tatoveringen raskere, men også for å unngå bakteriell infeksjon.

Unngå å tørke tatoveringen din

Det er vanlig at en cover-up tatovering klør når du tar et bad eller dusj. Hvis du føler kløe (selv den intense), må du ikke tørke av det med et vanlig håndkle. Å tørke den nylig skjulte tatoveringen med et håndkle vil rive den behandlede huden. Prøv å klappe huden din med en vev, myk klut eller la den tørke.

Bruk bare antibakteriell såpe

Å skjule en tatovering er ganske likt det å få en ny når det gjelder å ta vare på den. Du bør bare bruke antibakteriell såpe for å forhindre at bakterier kommer inn i såret. Bruk av vanlig såpe i denne sammenhengen kan ikke stoppe bakteriell infeksjon som fører til alvorlige problemer knyttet til hud.tatoveringer-cover-up

Vask tatoveringen etter noen timer

Tatoveringen din må være ren 24/7. Så når du fjerner bandasjen, er det på tide å skylle tatoveringen godt. Bruk bare lunkent vann og foreskrevne produkter for å unngå negative effekter.

Unngå sårdannelse

Å tørke den nye tatoveringen med en myk klut vil ikke tørke den helt. Derfor anbefales klapping da det holder tatoveringen fuktig. Hvis du tørker ut tatoveringen, vil det utvikle skorper på den og ta overskytende tid å skrelle av.

Bruk Fuktighet

Tatoveringsartister anbefaler å holde tatoveringen fuktig. Til tross for det, bør du ikke gå over bord når du fukter den nylig skjulte tatoveringen. Det må puste for å helbrede tilstrekkelig og i tide.

Hvordan håndtere kløe

Etter en dag eller to, forvent at et tynt lag skal skrelle av tatoveringen. Denne prosedyren vil gjøre huden din kløende. Tatoveringsartister er strengt forbudt å klø tatoveringen din i denne tilstanden. Du bør bruke babyolje eller melkekrem i stedet. Disse produktene vil ikke bare holde tatoveringen fuktig, men lindre kløen din umiddelbart.

Unngå overflødig vann

Du må kontrollere bassenget og badstuen til den skjulte tatoveringen er helbredet. Unngå dessuten å dynke deg ned i bassengene eller badene, da det kan forårsake infeksjon på den behandlede huden. Du bør velge varme dusjer for å fremskynde helingstiden, men pass på at du ikke bruker mer enn 15 minutter i dusjen.

Unngå sollys

Sollys forårsaker uhelbredelig skade på din tatoverte hud. Så det virker ikke som en smart idé å ikke eksponere det for solen. Prøv å holde deg innendørs så mye som mulig. Ulike tatovører var enige om at ultrafiolette (UV) stråler hindrer tatoveringshelbredelsesprosessen.over-opp-tatoveringer

Vær tålmodig med helbredelse

Din kamuflert tatovering kan ikke helbrede over natten. Det er utelukkende basert på faktorene som størrelse og design. Enkel stil eller type tar vanligvis en uke, mens kompleks design med mange detaljer kan ta flere måneder å helbrede. Du må følge instruksjonene nøye i helbredelsestiden for å holde uønskede effekter borte.

Gå for Touch-ups

Hvis tatoveringen din mister blekk etter en dag eller to, må du kontakte tatovøren din umiddelbart. Studioet burde gjøre det gratis hvis det skjedde i løpet av få dager. Berøring er nødvendig for å beholde tatoveringens friskhet. Du kan til og med gå etter uker eller måneder for å forbedre farger og design.

Fader en tatovering som dekker seg?

Akkurat som du får en tatovering for første gang, og den forsvinner etter en stund, mister cover up glansen og fargen også. Ulike mennesker avslører at dekk-tatoveringen ikke ser slående og frisk ut som for måneder siden-dette skjer på grunn av falming.

Dessuten er de fargerike cover-up-tatoveringene tilbøyelige til å falme. Hvis du ikke passer godt på, vil disse fargene falme raskt. Tatoveringsartister anbefaler lyse nyanser som limegrønn og rosa har en tendens til å falme raskere enn lilla, svart og kongeblå.

Folk som har valgt akvareller og pastell støter også på det samme problemet. Du må være forsiktig med nyanser som grå, lilla, svart og blå, ettersom disse fargene blir lysere over tid.

Her er noen faktorer som bidrar til fading av cover-up tatoveringen.

over-opp-tatoveringer

Kvaliteten på blekk

Tatoveringens levetid avhenger av kvaliteten på blekket ditt. Hvis tatoveringsblekket inneholder komponenter av lav kvalitet, vil tatoveringen ikke forbli frisk og slående i lengre tid. Dessuten resulterer overdreven fortynning av blekket også i tatoveringsfading som uerfarne tatovører ikke tenker på.

Lett blekk blekner raskere. Og for å unngå bryet bør du velge et dekkdesign som inneholder mange mørke farger, teksturer og detaljer. Vi foreslår at du unngår nyanser av rosa og gule for å få mest mulig ut av din cover-up-tatovering.

I tillegg høres det ikke av noen av de samme grunnene å inkorporere høydepunkter i designet ditt heller. Ikke nøl derfor med å spørre om kvaliteten på blekket artisten din ville bruke for å få den langvarige tatoveringen.

Plassering av en tatovering

Plasseringen av din cover-up tatovering er viktig i denne sammenhengen. Tatoveringer påtrykt visse deler av kroppen din, for eksempel det indre låret, bicepsen, mellom fingrene er utsatt for å falme. Dette er mulig fordi disse områdene gni mot andre deler av kroppen din.

Hvis tatoveringen din er plassert på en skulder, er det sannsynlig at designet vil lysne over tid på grunn av konstant kontakt med klærne. Denne konsekvente gniddingen av klær får tatoveringen din til å falme gradvis, noe som blir tydelig etter en stund.3D-cover-up-tattoo

Healingskvalitet

Fading av en cover-up tatovering er forbundet med sikkerhetstiltakene. Hvis du ikke sørger for forebyggende tips, vil tatoveringen lysne om noen måneder. Også, i løpet av de første ukene, la blekket på tatoveringen din slå seg ned på stedet for å lindre tatoveringens blekning i fremtiden.

Trenger du å pakke inn Cover-up Tattoo?

Det er ganske forvirrende å finne ut om det er nødvendig å pakke inn en tatovering. Ulike tatovører avslørte at cover-ups i de fleste tilfeller krever betydelig omarbeid. Denne typen skjuling anses ofte som å tatovere for første gang.

Det eneste formålet med å pakke inn tatoveringsdesignet ditt er å beskytte det mot bakterier og bakterier. Disse elementene kan forårsake milde til alvorlige hudinfeksjoner under helbredelsesprosessen som du ikke har råd til.

Tatoveringsartister anbefaler å pakke inn tatoveringen til du kan rengjøre den selv. Den ideelle estimerte tiden for innpakning er minst 4 – 6 timer – vask deretter av med varmt vann og antibakteriell såpe.

Bunnlinjen

Å bli kvitt et beklagelig tatoveringsdesign har blitt mulig med å skjule. Så velg en tildekning og gjør en forskjell.