Angelina Jolie tatoveringer: 25 tatoveringer med betydninger

Med stigende berømmelse og stjerne blir noen kjendiser en kult i seg selv. Angelina Jolie er en slik skuespiller som har fått et navn for seg selv på flere måter enn én. Hun har vært en inspirasjon i forkant for hennes humanitære tilnærming, men det er også det faktum at det meste av kroppen hennes er blekket med betydelige tatoveringer som holder henne i søkelyset.

For vanvittige fans er ikonet deres for å tatovere grunn nok til å starte en egen samling på kroppen. Det skyldes kjendiser som Angelina Jolie at verden begynner å se tatoveringer i et nytt lys. Selv om de fleste kanskje ikke er enige i antall tatoveringer hun har, er det hennes historie å fortelle, og tatoveringer er kjent for sin individualitet.

Angelina Jolie har vært i nyhetene hele tiden på grunn av kjærligheten til tatoveringer. Med over et dusin tatoveringer over hele kroppen, er Angelina en talsmann for selvuttrykk, og betydningen bak hvert av hennes tatoveringsvalg er nært knyttet til hennes liv og forhold..

Under filmopptak dekkes nesten alle tatoveringene hennes med sminke. Avhengig av om rollen krever å vise frem tatoveringene eller ikke. Som skuespiller er hennes innflytelse ganske fremtredende i tatoveringsindustrien.

En kort titt på detaljene for hver av tatoveringene hennes vil sikkert hjelpe deg med å bestemme hvilken av hennes tatoveringer som snakker til deg på et individuelt nivå og hva du personlig vil ha blekket på kroppen din. Bortsett fra all påvirkning, er kroppen din lerretet ditt, og den skal fortelle historien din, om en kjendis er en del av den, avhenger av deg.

bilde via Dailymail

1. Goth Lettering

Dette er skrevet med gotisk skrift, plassert mellom skulderbladene hennes på baksiden av nakken. Denne staten er “kjenn dine rettigheter”, som er navnet på hennes mest likte band.Angelina Jolie Tattoo

2. Venstre skulderblad

Noo aka Sompong, en kjent tatovør, blekket denne tatoveringen over skulderbladet på venstre arm. Hun fikk dette blekket på et hotell 26 miles nord for byen Bangkok. Dette hotellet ligger i Pathum Thani, hvor hun ofte får gjort sine tatoveringer.

Denne tatoveringen er skrevet med et manus kjent som Khmer, som er en besvergelse fra buddhistiske Pali. Dette er kambodsjansk språk. Hennes eldste sønn Maddox er opprinnelig fra Kambodsja, og hun fikk denne tatoveringen gjort for å holde sønnen og seg selv trygge for uflaks.

Denne tatoveringen oversetter til:

Måtte menneskene som er imot deg løpe fra deg

Hvis du blir rik, må disse rikdommene forbli dine for alltid?

Din skjønnhet vil resonere med skjønnheten i Apsara

Mange vil tjene, ivareta og beskytte deg uansett hvor du går

De vil omgi deg helt.Angelina Jolie Tattoo

3. arabisk

Angelina er tydeligvis fan av forskjellige språk, og det er mange tatoveringer plassert på kroppen hennes på forskjellige språk. Selv om denne tatoveringen ikke har mye av en lykkelig historie, betyr det mye for henne. Hun fikk denne tatoveringen gjort med eksmannen Billy, og dette arabiske ordet betyr besluttsomhet på engelsk. Den er plassert på hennes høyre underarm like under albuen.

4. Romertall

Selv om det er mye overtro knyttet til tallet “13”, tror ikke Angelina det. Hun fikk romertallet 13 blekket på venstre underarm på innsiden. Senere modifiserte hun denne tatoveringen og la til detaljene i Winston Churchills utbredte tale der han engasjerte seg med deltakerne og sa at han ikke hadde annet enn tårer, svette, slit eller blod å presentere. Jeg har ikke annet å tilby enn blod, slit, tårer og svette ”blir ofte fremhevet. Hun la til V MCMXL tit eksisterende romersk nummer 13 for å fullføre datoen for talen.

5. Tennessee Inspired

Et sitat hentet fra Tennessee Williams er plassert på hennes venstre arm. Dette sitatet inneholder en bønn for frisinnede mennesker som er bundet av bur som begrenser deres rett til frihet. Denne tatoveringen er spesiell for Jolie som fikk denne blekket i nærvær av moren.

6. Det hellige kors

Denne tatoveringen er hennes frelser fra hennes forrige dragetatovering. Den er plassert her for å dekke tatoveringen med en tunge, og denne tungen var blå i fargen. Det ble plassert her. Hun fikk dragetatoveringen nålet i Amsterdam. Nå er det latinske uttrykket som betyr “Det som er nærende for kropp og sinn, også ødeleggende” plassert rett ved siden av korset. Det er skrevet med latinsk skrift. Denne Cross -tatoveringen var en hun fikk en dag før da hun begynte i John Miller i Holy ekteskap i 1995. Dette var et symbolsk valg fra hennes side, og det har ingen mørke betydninger.

7. Rune Style

Dette er en tatovering som har forvirret mange av hennes fans. Denne tatoveringen er bare bokstaven H, men Jolie spesifiserer ikke den faktiske kilden til denne tatoveringen. Den representerer enten broren James Haven eller hennes tidligere kjæreste, Timothy Hutton.

8. Geografi

Det er ingen hemmelighet at Angelina har støttet adopsjon som en edel sak og skaffet hjem til barn som enten har blitt forlatt av foreldrene eller trenger en kjærlig familie. Denne årsaken ligger hennes hjerte nært, og hun har tegnet koordinatene hvis de nøyaktige stedene hvor hun først adopterte hvert av barna hennes til kroppen hennes.

  1. N11 ̊33’00 ”E104 51’00”

Dette er koordinatene til stedet der Angelina adopterte Maddox fra i Kambodsja.

  1. N09 ̊02’00 ”E038 ̊45 ‘00”

Dette er koordinatene til stedet i Etiopia der Zahara (datteren hennes) ble født.

  1. S22 ̊`40’26 ”E 014 ̊31’40”

Hennes biologiske barn, Shiloh-Jolie Pitt, var begge på dette stedet i Namibia. Navnet hennes er en hebraisk som betyr den fredelige.

  1. N10 ̊46 ’00” E106 ̊41’40 ”

Dette stedet ligger i Vietnam, hvor Plax Then (hennes sønn) ble født.

  1. N43 ̊41 ’21” E07 ̊14 ’28”
  2. N43 ̊41’21 ”E 07 ̊14’28”

Dette er koordinatene for fødestedet til tvillingbarna som hun adopterte. Vivienne og Knox ble født her.

Hun la også til et sett med koordinater som representerer stedet der hun nå eksmannen Brad Pitt ble født i Oklahoma.

Disse koordinatene dekker stedet hvor hun fikk sin blå dragetatovering med forrige mann, Billy. Hun fikk en laserfjerningsprosedyre utført på dragetatoveringen; den kan bare sees litt hvis du ser nærmere på.

9. Den bengalske tigeren

Plasseringen av denne tatoveringen er på nedre del av ryggen. Den er 12 centimeter lang og en av hennes siste tatoveringer. Det ble bleket i 2004 på samme sted som hennes buddhistiske tatovering. Hun klarte det på samme måte tatoveringsekspert Sompong Kanhphai; han velsignet det også med en gammel sang. Denne tatoveringen tok nesten to timer å lage. Denne tatoveringen var nødvendig for å sette pris på hennes kambodsjanske statsborgerskap. Denne tatoveringen ble bleket med tradisjonelle nåle metoder som praktiseres i Thailand.Angelina Jolie Bengal tiger tattoo

Andre tatoveringer og historier

1. Abstrakte linjer

Hun tilpasset denne tatoveringen som ble plassert på hennes høyre arm; med eksmannen Bob Thornton. Hun dekket det senere med arabisk tatovering da de ble delt. Det var et design laget med abstrakte linjer i både horisontale og vertikale mønstre.

2. Japansk dødssymbol

Dette er et symbol på døden som en påminnelse for Angelina om å leve hver dag fullt ut. Det er plassert på hennes venstre skulderblad og er et symbol på det japanske språket som refererer til døden. Dette var et symbol hun ble tatovert på et annet tidspunkt, men nå har hun erstattet det med besvergelsestatoveringen som var for beskyttelse og sikkerhet for barnets sønn og seg selv.

3. Dragon Tattoo

Dette var også en av tatoveringene hun ble fjernet etter at hun slo opp med mannen sin, Billy Bob. Det var en gammel asiatisk dragetatovering. Hun ble sitert og sa: “Jeg vil aldri være dum nok til å få tatoveret et manns navn på meg igjen. Fjerningen av denne tatoveringen tok over fem besøk til tatoveringssalongen.

Annet enn disse har hun også flere tatoveringer på nedre del av ryggen. Disse inkluderer en stammetatovering, et vindu som er blått, og en drage (stamme) også.

Dette er også symbolske valg som betyr dypere betydninger. Dragetatoveringen er stort sett dekket av den bengalske tiger -tatoveringen. Tatoveringen av vinduet symboliserer hennes konstante søk etter å være et annet sted. Hun dekket den senere med tigerhalen da hun tror at hun endelig har funnet stedet der hun skulle ønske å være. Hun fikk også dekket den blå dragen -tatoveringen fordi dette var et øyeblikkelig valg som hun tok mens hun var full.

Det er mer

Etter sigende er det tre andre tatoveringer som stjernen har. Det er ingen bilder tilgjengelig av disse tatoveringene. Hun hadde en tatovering av energibølger i nærheten av navlen. Hun fikk dette gjort i 1988. En annen tatovering er sannsynligvis i hennes kjønnshår, som ble gjort på den tiden da hun var sammen med Billy Thornton. Angelina har også bokstaven M innebygd i håndflaten hennes, til minne om hennes avdøde mor. Det ryktes også at hun skal ha en tatovering som visstnok var en “bindende” tatovering for henne og Brad Pitt bare måneder før deres tragiske splittelse.

Se også:

  • 125+ kreative hoftetatoveringer du må få
  • De vanligste årsakene til og behandlingene for tatoveringallergi
  • Cover Up Tattoos 101: Alt du trenger å vite (før & Etter bilder)
  • 55+ fantastiske tatoveringsdesigner for hjerteslag du bør vurdere