95 Pokémon -tatoveringsideer for å hylle showet

Tenker du på å få din neste tatovering og er usikker på hvilket design du skal velge? Hvis det er tilfelle, har du kommet til rett sted. Spesielt, hvis du leter etter en unik, men yndig tatovering, bør du vurdere å få en Pokémon -tag. Laget i 1997 av Satoshi Tajiri, Pokémon (alias pocket monsters) har fanget hjertene til millioner av mennesker rundt om i verden.

Du vil bli overrasket over å vite at det er mer enn 700 Pokemon, og hver har forskjellige funksjoner og egenskaper. Med fremveksten av Pokémon’s AR -app har disse lommemonstrene blitt utrolig populære over hele verden.

Utrolige ideer for Pokémon -tatoveringer

Selv om det er et stort utvalg av tatoveringer der ute, er Pokemon -tagger ikke så vanlige. Men hvis du er en stor fan av serien og fortsatt lurer på om det er en god idé å bruke dem, er det en god idé!

Dette er sannsynligvis fordi Pokémon har en unik samling lommemonstre, som hver skildrer fantastiske betydninger. Men hvis du har bestemt deg for å få Pokémon som din neste tatovering, ville du tenke på hvilken du skal velge.

Selvfølgelig er det hundrevis av tegn, og du vil sannsynligvis finne det vanskelig å velge den rette for deg. I et forsøk på å hjelpe deg i denne forbindelse har vi kommet med 10+ Pokémon -tatoveringsideer.

Men før du går nærmere inn på de spesifikke detaljene, må du vite visse ting. De fleste Pokémon -tagger symboliserer affinitet mot et bestemt lommemonster. Sørg derfor for å velge den som passer perfekt til din personlighet.

Få all time berømte Pikachu -tatoveringer

Hvem elsker ikke Pikachu? Spesielt når det gjelder tatoveringer, er Pikachu en av de mest populære designene blant tatoveringsfanatikere. På grunn av det søte utseendet og den søte stemmen, elsker mange tatoveringsentusiaster å omfavne karakteren. Hvis du lurer på hva Pikachu betyr i tatoveringsverdenen, symboliserer det urokkelig lojalitet og uendelig styrke.

Enten du bruker den som den er eller kombinerer den med Ash Ketchum, sørg for å skissere den med fet svart blekk for å gjøre den mer fremtredende. Videre velger du riktig sted på huden din for å dyrke denne søteste tatoveringen.

Blekk en fantastisk tatovering av Charizard Pokémon

For ikke å nevne, Charizard Pokémon er en av de mest hypede Pokémons i serien. På grunn av sin utrolige evne til å puste ild, har det blitt det sterkeste symbolet på besluttsomhet. Dessuten indikerer hans enorme vinger hans endeløse mot og evne til å bekjempe fiender. I likhet med en branndrage, kan den forbedre utseendet ditt og bringe en fantastisk teft inn i stilen din.

Når det gjelder plassering, kan du pynte den på skulderen eller brystet. Dessuten kan du bruke den på armen i en silhuettstil. Uansett hvilken stil du velger, må du kontakte den beste tatovøren i byen din for denne tatoveringen.

Pynt huden din med Cubone Tattoo

Pokemon_Tattoos

Cubone er en søt, liten Pokémon som har et gyllenbrunt skinn. Vel, Cubone er en av de mest kontroversielle Pokémons i serien. Denne spesielle Pokémon mistet sin mor i en veldig ung alder. Av denne grunn bærer Cubone morens hodeskalle som en suvenir.

Når det gjelder symbolikk, skildrer Cubone en mørk virkelighet i Pokemon -serien, som representerer at ikke alt i livet kan være et eventyr, og du må leve med virkeligheten. Hvis du har samme tro, må du få denne tatoveringen med en gang.

Du kan bleke den alene eller kombinere den med den søte dukken din, det er så mange ideer du kan innlemme i denne tatoveringen. Det er virkelig fantastisk.

Få en Misty Tattoo

Hvis du har sett nok blomstermotiver og andre jenteaktige illustrasjoner, kan du bruke en Misty -tag som din neste tatovering. Ved siden av Ash Ketchum er Misty en av hovedpersonene i serien. Hun har litt tålmodighet og sta karakter; men hun blir mer fornuftig etter hvert.

Som Ashs reisepartner vil du alltid se henne i tillegg til Ash. Spesialisert på vanntype Pokémon, bærer hun Staryu som hans Pokémon. Du kan kombinere Mistys illustrasjon med Ash eller med hennes Pokémon Staryu.

Dessuten, hvis du ikke liker å legge farger til taggen din, kan du lage en silhuettversjon av Misty. Men sørg for å skissere en slik tatovering med et skarpt svart blekk.

Blekk deg selv med Eevee Tattoos

Hvis du har vært en fan av Pokémon, vil du sannsynligvis vite at Eevee Pokémon er kjent for sine mange utviklinger og overføring til andre Pokémon. Eevee Pokémon har et søtt furry -utseende og symboliserer allsidighet og uskyld.

Enten du maler din Eevee -tatovering med akvarellskygger eller med en fet svart kontur, vil denne super søte taggen få deg til å skille seg ut. Når det gjelder plassering, bruk en så vakker tatovering på underarmen eller brystet. I tillegg kan du kombinere en Eevee -tatovering med fargerike blomsterdekorasjoner.

Bruk Incredible Tattoo Art of Latios & Latias Pokémon

Vanligvis betraktet som den legendariske Pokémon i serien, Latios & Latias har den forbløffende kvaliteten ved å bli mennesker og forstå språket deres. De fleste der ute tror Latios & Latias er et par; Imidlertid vil du bli overrasket over å vite at de er søsken.

Iført en utrolig tatovering av Latios & Latias vil symbolisere din ofrende natur og evige lojalitet. Bleket i stammetema, en tatovering av Latios & Latias ser fantastisk ut. Derfor, hvis du har bestemt deg for å farge huden din med denne taggen, må du sørge for å omfavne den i en stammestil.

Pynt Brock Pokémon Tattoo for å vise frem dine lederegenskaper

For ikke å nevne, Brock er en av de mest modne karakterene i gruppene med hoved Pokemon -karakterer. Dessuten er han godt bevandret og taktiker i hvert Pokémon -slag. Årsaken er at Brock en gang var treningsleder.

Hvis du snakker om serien, blir han alltid sett med bøker og kart, og leder veien til andre kamerater. Hvis du kan få kontakt med Brocks intelligens og følelse av lederskap, vil det være et godt alternativ å pryde Brock som din neste tatovering.

Sørg imidlertid for å legge litt levende fargeskygger til tatoveringen din for å gi den et forbedret utseende.

Ink Vakre tatoveringer av Arcanine Pokémon

Arcanine er presentert som en pseudo-legendarisk i serien, og er en stor og omfangsrik hund Pokémon. Den bærer egenskapene til løver og tigre, noe som gjør den til en av de mest beundringsverdige Pokémon. Hvis du vil bære en tatovering som viser din tapperhet og uendelige mot, kan du tegne en vakker tatovering av Arcanine Pokémon.

Enten du blekker den i akvarellstil eller gjengir den i stammedesign, vil Arcanine Pokémon se fantastisk ut i hver stil. Du kan imidlertid legge til intrikate detaljer på tatoveringen din ved å legge til en annen Pokémon i tatoveringen.

Omfavn Unique Unown Tattoos

Unown er en tynn og flat, øyeformet Pokémon med vedlegg, som ligner et skilletegn. Den rare, men unike illustrasjonen av Unown Pokémon skildrer noe gamle hieroglyfer. Den ble først introdusert i 2. generasjon av franchisen.

Videre bærer den 26 former med hver etterligning av et alfabet eller skilletegn. I motsetning til andre Pokémon -tatoveringer, har denne spesielle Pokémon ingen bestemt betydning. Du kan imidlertid kombinere den med hvilken som helst tekst, for eksempel et sitat eller et ordtak. Du kan også inkludere et skilletegn, som gir et budskap om ‘aldri gi opp’ i tatoveringsverdenen.

Bruk Ash Ketchum Tattoo

Hvis du er kjent med disse berømte lommemonstrenees TV-program, kjenner du Ash Ketchum- hovedpersonen i Pokémon. Som den modige, men sta karakteren, skildrer Ash en endeløs lidenskap for å nå livsmål, uansett hvor vanskelig reisen er.

Så hvis du har de samme egenskapene og vil vise dem frem gjennom tatoveringen din, er sannsynligvis det utrolige merket Ash Ketchum du vil ha. Sørg dessuten for å kombinere dette kunstverket med en søt illustrasjon av Pikachu.

Få en Super Cute Squirtle Tattoo

Hvis du leter etter et lite, men yndig tatoveringsdesign, kan denne søte Squirtle passe best. Squirtle -taggen skildrer en munter og munter natur og representerer utrolig attraktiv estetikk. Enten du maler det med fargetoner eller lar illustrasjonsrommene stå tomme, vil Squirtle -tatoveringen se super søt ut.

Når det gjelder plassering, bruk din Squirtle -tatovering på et sted hvor du enkelt kan se den. For ikke å nevne, et slikt tiltalende kunstverk vil hjelpe deg med å holde roen ved å minne deg på den vakre naturen.

Bunnlinjen

Hvis du vil ha en unik og yndig tag som din neste tatovering, kan ingenting være bedre enn å farge huden din med Pokémon -tatoveringer. Tro det eller ei, de nevnte tatoveringsideene vil ikke bare se fantastisk ut, men også få deg til å skille seg ut. Sist men ikke minst, uansett hvilket design du velger, må du kontakte en dyktig og erfaren tatovør i byen din for å få en feilfri tatovering.