95 nydelige krysantemum -tatoveringsideer for å skryte av kroppen din

Blomstertatoveringer har alltid vært en fin måte å oppnå et subtilt og elegant tatoveringsutseende for både menn og kvinner. Men når du velger en blomstype for å bli tattet på kroppen din, må du legge ned en liten innsats for å undersøke blomstypen som er unik og har en vakker betydning. For å gjøre livet enklere for deg har vi valgt en av de vakreste blomstene på denne planeten som stammer fra Kina og er den perfekte blomsten å legge til i din tatoveringssamling.

Det er en vakker blomst, kjent som krysantemum, og vokser bare i Kina og noen deler av Øst -Asia om høsten. Krysantemum er en blomstrende plante med en rik historie og dype betydninger knyttet til den. Disse blomstene er et symbol på perfeksjon og er også kjent som ‘Høstens dronning Blomster.’Krysantemum har utallige varianter; du vil finne denne eksotiske blomsten i forskjellige levende og øye-glade farger som hvit, oransje, gul, bronse, rød, lilla og rosa. Dette betyr at du har så mange måter du kan presentere krysantemum -tatoveringen din på kroppen din.

Hvis du planlegger å pryde kroppen din med disse fantastiske blomstene, må du gå gjennom denne artikkelen. Du vil støte på noen av de beste krysantemum -tatoveringene sammen med deres sunne betydninger.

Krysantemum tatoveringer

Betydningen bak krysantemum tatoveringer

Tatoveringer av krysantemum har en dyp forbindelse med den japanske kulturen, selv om de stammer fra Kina. I japansk kultur tror folk at krysantemumblomsten representerer en manns raushet og storhet. Har du noen gang lurt på hvordan denne blomsten fikk et så unikt og vakkert navn, krysantemum? Navnet stammer fra det greske ordet Chrysos, som står for gull, og anthemon står for blomster. Så hvis du kombinerer begge ordene, betyr det en ‘gylden blomst’, og det er derfor mange kristne tror at krysantemumblomster representerer solen, som igjen symboliserer langt liv.

Chrysanthemum blomster er vanligvis forbundet med glade anledninger og glede. Du finner disse blomstene som brukes i innredningen under store feiringer som bryllup, fødselsdager, dåp, etc. Folk gir også krysantemum som et tegn på kjærlighet under disse store feiringene, da disse blomstene også er et symbol på kjærlighet til venner og familie. som gjenfødelse, positivitet, fred og glede.

Krysantemum kommer i forskjellige farger da det er minst 200 arter av denne unike blomsten. Hver farge har en annen betydning. Derfor må du sørge for at du velger riktig farge for krysantemum -tatoveringen din og vet hva den representerer. Hvite krysantemum symboliserer smerte og sannhet, rød og rosa symboliserer kjærlighet og lidenskap, mens gule krysantemum representerer uopphørt kjærlighet.

Mange kristne fra den vestlige delen av verden tror at krysantemum forbinder med dødsbegrepet som disse tatoveringene er ganske vanlige blant dem. Mange liker å eksperimentere med krysantemum -tatoveringer, siden det er mye du kan gjøre med det. Krysantemum -tatoveringer som inkluderer stilige detaljer har en tendens til å betegne sensualitet og fruktbarhet og brukerens følelsesmessige følelser.

Betydningen av en krysantemum -tatovering har en tendens til å endre seg når du blander dem med forskjellige elementer. For eksempel, hvis du får en tatovering av krysantemum og en hodeskalle, betyr det at du er en usårbar person som er full av energi ettersom denne tatoveringen blir en beskyttende amulett. Hodeskaller symboliserer døden, og krysantemum representerer nytt liv. Så når du kombinerer disse to elementene, får du en tatovering med en dyp mening. Det er mange andre elementer du kan innlemme i krysantemum -tatoveringer, for eksempel sommerfugler, slanger, løver, drager, bølger og mange andre ting og skapninger.

Betydningen av krysantemum -tatoveringen din vil til og med endre seg avhengig av antall blomster som er tilstede i tatoveringen din. Hvis du får en tatovering med to store krysantemum eller en med full blomst og den andre i en knopform, representerer det lojale og kjærlige forhold til familien din. Betydningen og betydningen bak en krysantemum -tatovering er uendelig og vakker. Hvis du føler at du kan klikke med disse betydningene, bør du definitivt prøve det.

Noen mennesker føler seg tiltrukket av utseendet til en krysantemum -tatovering og undersøker ikke mye om betydningen den inneholder eller følelsene den formidler. Derfor er det helt greit hvis du får en krysantemum -tatovering bare for designens skyld. Sørg for å gå igjennom alle krysantemum -tatoveringsalternativene ordentlig og velg det beste for deg.

Krysantemum tatoveringer

Ideelle plasseringsalternativer for krysantemum -tatoveringer

Krysantemum -tatoveringer er så fantastiske at uansett hvilket område du plasserer dem på kroppen din, vil den fortsatt se vakker ut som alltid. Krysantemum -tatoveringer ser ut som et kunstverk; så den vil få tilgang til kroppen din uansett hvor du får den blekket. For ikke å nevne, disse tatoveringene kommer med en rekke design i så mange vakre farger, noe som gir deg mange plasseringsalternativer. En av de vanligste plasseringene for krysantemum -tatoveringer er armen der noen ganger tatoveringen strekker seg til skuldrene og kragebenet.

En annen vanlig for disse tatoveringene er låret. Å velge en plassering for krysantemum -tatoveringen avhenger utelukkende av designet du velger. Hvis du går for en liten krysantemum -tatovering som bare inneholder én blomst, kan du vurdere å få den på hendene, håndflatene, nakken eller øvre del av ryggen. Noen mennesker får det til og med bak øret for et unikt tatoveringsutseende. Større krysantemum -tatoveringer er mer i stil i disse dager og hjelper deg med å oppnå et kult og elegant utseende.

Hvis du er fan av ekstravagante tatoveringer, kan du vurdere å få dem på lår, fulle ben, ribbe, mage, bryst eller rygg. Hvis du vil gå helt ut, kan krysantemum-tatoveringen din koble til og gå gjennom hele kroppen for å oppnå et tatoveringsutseende i hele kroppen. Det er så mange plasseringsalternativer for krysantemum -tatoveringer, men det avhenger av hvor komfortabel du er med en bestemt plassering. Når du har valgt tatoveringsdesignet, blir det mye lettere å finne den ideelle plasseringen for den. Så sørg for at du går gjennom alle krysantemumideene nevnt ovenfor.

Chrysanthemum Tattoo Ideas

Krysantemum med Waves Tattoo

Krysantemum med Waves Tattoo

Hvis du planlegger å oppnå et helt tatoveringsutseende med mange elementer, må du gå for denne krysantemum med bølgetatoveringer og ha et fantastisk tatoveringsutseende. Denne tatoveringen består av tatoveringer med full erme med svart blekket bakgrunn, og over det er forskjellige krysantemum i gult, rosa og grønt. En av hovedtrekkene i denne tatoveringen er bølgene som er gråfarget. Tatoveringsartisten har vakkert skildret bølgene som strømmer over blomsten og dekker hele ermet ditt.

Denne tatoveringen er ganske viktig ettersom bølgene representerer vann og jord, noe som betyr at du er i ferd med å gå inn i et nytt liv eller prøve å forandre deg som person. Denne tatoveringen er en god påminnelse for de som trenger motivasjon til å endre seg til bedre og følelsesmessig sterkere mennesker.

Chrysanthemum Skull Tattoo

Chrysanthemum Skull Tattoo

Du kan også gå for denne krysantemumskallen -tatoveringen for å oppnå et dramatisk utseende i tatoveringen din med en sterk mening. Dette er en av de kuleste tatoveringene du kommer over, og hodeskaller ses ganske ofte i krysantemum -tatoveringer. Denne tatoveringen inneholder en rødaktig krysantemum vist nedenfor og har forskjellige grønne blader. Tatoveringsartisten har plassert en hvit og grå blekkskalle med skremmende svartfargede øyne over bladene og krysantemum.

Dette er en annen beskrivende tatovering, så du vil velge et større sted å få denne tatoveringen tattet på. Denne tatoveringen har en sterk betydning knyttet til den, da den kombinerer betydningen av både hodeskallen og krysantemum. Dermed definerer den deg som en person som har energiske vibber og ikke er sårbar. Skalle -tatoveringer er kjent for å representere død og nytt liv; Derfor er denne tatoveringen perfekt for de som leter etter en måte å endre dem på.

Chrysanthemum Snake Tattoo

Chrysanthemum Snake Tattoo

Denne krysantemum -tatoveringen med en slange er et av de mest sexy tatoveringsutseendet, som vil være vanskelig å motstå. Dette er den perfekte tatoveringen for deg hvis du vil legge til et rasende element i din hyggelige krysantemum -tatovering. Denne tatoveringen inkluderer vanlige blomstrende krysantemum med litt røde detaljer, og en svart blekket slange virvlet rundt krysantemum.

Denne slangen ser ganske dramatisk ut, spesielt med den ekstra mørke skyggen. Krysantemum -tatoveringer som inkluderer slanger representerer beskyttelse og velvære, ettersom slanger er en skapning med overnaturlige krefter. Ved hjelp av disse kreftene kan du derfor være trygg og føle deg beskyttet.

Chrysanthemum Dragon Tattoo

Chrysanthemum Dragon Tattoo

En annen måte å presentere krysantemum -tatoveringen på er å få tilgang til kroppen din med denne kule og livlige krysantemumdragetatoveringen. Denne tatoveringen har en blå krysantemum, og noen rosa blomster over en svart og grå blekket bakgrunn, og en grå blekkdrage som virvler rundt. Dragen holder et egg, noe som kan bety at hun beskytter egget, risikerer livet og vil gjøre alt for å beskytte det. Denne tatoveringen har mange små detaljer, noe som gjør den så kul og unik.

Denne tatoveringen har et veldig japansk preg, spesielt måten den er tattet på, og er det perfekte alternativet for deg hvis du vil ha noe dramatisk med mange elementer. Krysantemum -tatoveringer som har drager er ganske meningsfulle ettersom dragen symboliserer mot. Hvem vil ikke være modig og modig? Det er en kvalitet vi alle ønsker å utvikle. Hvis du søker mot i livet ditt, kan det være nyttig å få denne meningsfylte tatoveringen.

Chrysanthemum Bird TattooChrysanthemum Bird Tattoo

Prøv denne feminine krysantemum -tatoveringen med en fugl og oppnå et stilig og interessant tatoveringsutseende. Denne tatoveringen ser veldig enkel ut, men med alle detaljer og tatoveringskunnskaper kan du enkelt oppnå en unik krysantemum -tatovering. Denne tatoveringen inneholder en sjøblå og grønn krysantemum og under det er en hvit og grå blekkfugl med vingeflappen. Fuglen ser ut som en svane og inneholder noen utrolige detaljer som det røde blekket og linjene på vingene.

Denne tatoveringen symboliserer vitalitet og frihet, som er en av få trekk som kan representere din personlighet eller personen du vil bli. Hvis du vil vise ditt omsorgsløse liv eller ønsker en konstant påminnelse om å leve livet ditt fullt ut, må du få denne tatoveringen.

Krysantemum tatoveringer

Vanlige spørsmål

Er krysantemum -tatoveringer fortsatt populære?

Ja, krysantemum -tatoveringer er fortsatt populære, spesielt blant asiatiske land. Japanerne og kineserne gir mye takknemlighet og respekt for denne typen blomster. Noen føler til og med at det er et must å få denne typen tatoveringer. En av hovedårsakene til at krysantemum -tatoveringer fremdeles er populære over hele verden, er den betydningen de har og de forskjellige fargene. Den lar deg eksperimentere med tatoveringen din og legge til forskjellige elementer i den, noe som gjør tatoveringen enda mer meningsfull.

Hvor mye koster krysantemum -tatoveringer?

Krysantemum-tatoveringer koster rundt $ 150-$ 200 hvis du går for en liten med mindre detaljer og elementer. Men hvis du velger en krysantemum-tatovering med eksotiske detaljer og en som tar over en større plass i kroppen din, må du kanskje betale rundt $ 300-$ 500. Kostnaden avhenger noen ganger av stedet du får tatoveringen fra, ettersom noen tatoveringsartister belaster kundene sine hver time. Dette avhenger igjen av hvor lang tid tatoveringen din tar å fullføre.

Vil drikke hjelpe roe nervene mine under tatoveringsprosessen?

Dette er et stort NEI! Drikking vil gjøre tatoveringsprosessen din verre, da du kan begynne å blø mer enn vanlig. For ikke å nevne, blødningen vil ødelegge hele syn på tatoveringen. Dessuten vil dette gjøre det vanskelig for tatoveringsartisten å utføre designet riktig. Noen tatovører tillater ikke umiddelbart kunder å gå gjennom prosessen hvis de er full, ettersom de er uprofesjonelle og kommer i veien for prosessen.

Siste ord

Ved hjelp av disse forbløffende krysantemum-tatoveringsideene, kan du nå oppnå tatoveringen av drømmene dine og være evig fornøyd med kroppskunsten din. Chrysanthemum tatoveringer hjelper deg med å bære et subtilt blomstertatoveringsutseende som alle blir forelsket i. Å velge denne typen tatoveringer kan være en av de beste beslutningene du vil ta. Så skynd deg å få din nå ved hjelp av disse tatoveringsideene.