En gang betraktet som tabu, pryder mange mennesker i Amerika i dag huden sin med meningsfulle tatoveringer. Utvilsomt har denne utrolige kroppskunsten gjennomgått en betydelig transformasjon de siste tiårene. Nå som folk har tilgang til andre kulturer, religioner og tradisjoner via internett, elsker de aller fleste tatoveringsentusiaster å omfavne ideene som skildrer eksotiske tatoveringsdesigner.

Når det er sagt, kan du tenke på hvilket design du bør velge for din neste tatovering. Vel, hvis det er tilfelle, vil denne artikkelen virkelig hjelpe! Mens tatoveringskunst vokser til popularitet, bestemte vi oss for å komme over et fantastisk tatoveringskonsept og dele det med deg. Vi snakker om hinduistiske tatoveringer.

Hvorfor velge hinduistiske tatoveringer?

Det er ingen tvil om at hinduismen er en av de mektige religionene. Med dens opprinnelse i India og Nepal, bildeskildringene av religionen presenterer fantastiske konsepter. Oppslukt av mange guder og forskjellige symboler, viser hinduistiske tatoveringer vakre intrikate design med sterke betydninger. Med mange interessante emblemer og fargerike illustrasjoner er hinduistiske tatoveringer perfekte for folk som søker eksepsjonelle etiketter.

Kali for sterke vesener

Kali, også kjent som Devi, er en hinduistisk gudinne og en av de mest anerkjente gudene i hinduismen. Hun er gudinnen for tid, dommedag og død. Når det gjelder tatoveringsillustrasjoner, er Kali forbundet med vold og seksualitet. Samtidig representerer den en sterk kvinne, spesielt som mor. I tillegg betyr det også skapelse og ødeleggelse. Du kan lett skille Devi ved hennes blå hud, halsbånd og lang tunge som stakk ut.

Med så kraftige betydninger kan du bære en kali -tatovering hvor som helst på huden din. Det være seg armen, skulderen, nakken eller magen din, denne tatoveringen vil se fantastisk ut overalt. Bare sørg for å legge til fantastiske, men iøynefallende farger med noen intrikate detaljer for å gjøre det mer fascinerende.

Vis visdommen din med Ganesh

hindu_tattoos

Leter du etter en tatovering som avslører din intelligens? Her kommer en tatovering av Ganesh, elefanthodet! I hinduismen er Ganesh gud for visdom, lykke og suksess. Av den grunn henvender mange seg til ham for å hjelpe dem med å overvinne hindringer i livet. Når det gjelder å pryde hinduistiske tagger, er illustrasjonen av Ganesh en av de mest populære designene.

Denne ganesh-tatoveringen med potter i magen, hovedsakelig svart og noen ganger malt med rosa fargetoner, viser ofte høye intrikate detaljer som overrasket alle seere. Enten du bare skisserer det med fint svart blekk eller legger til fargeskygger, vil denne fantastiske Ganesh -tatoveringen se veldig tiltalende ut.

Bruk Om for lykke til

Vil du ha en enkel, men elegant kroppskunst? Da er om en perfekt illustrasjon for deg. Avledet fra sanskrit, som er et av de eldste språkene, om er et ord uten sidestykke til andre sanskritord. Eller du kan ganske enkelt si at om er den største av alle hinduistiske hellige ytringer eller mantraer. Enkelt, om er forbundet med fred, forener alt i verden og omfatter essensen av den ultimate virkeligheten.

Sammen med utsmykkede detaljer vil om tatoveringen med sitt unike symbol ta tatoveringen din til neste nivå. Enten du fargelegger det med fargetoner eller ikke, vil selve symbolet demonstrere en fengslende stil som får deg til å skille deg ut fra andre tatoveringsbrukere. Sammen med det vil det skildre at du er en fredsøkende.

Ku for en lykke

I mange kulturer og samfunn ble kyr assosiert som et symbol på rikdom. Overraskende nok hadde kyr ikke noen forbindelse med ærbødigheten i historisk tid. De ble holdt i huset av den grunn at hinduer stolte på dem for meieriprodukter. I hinduismen er kyr imidlertid hellige og dypt respektert av hinduer i dag. De tror at kyr bringer lykke til og hjelper dem med å nå livsmålene sine med å overvinne hindringer og problemer.

Nå som du har støtt på symbolikken, kan en ku -tatovering virke interessant for deg. På grunn av sin allsidighet kan du koble den til andre gjenstander eller ord fra sanskrit. Vel, hvis du velger en slik tatovering, må du velge riktig sted. Det betyr at du må ha den på et synlig sted slik at alle rundt deg komplimenterer denne utrolig vakre tatoveringen. Sørg dessuten for å velge designen som perfekt viser tilknytning til hinduisme ved første øyekast.

Vær rampete med å ha på deg Krishna -taggen

Når det gjelder å ha på seg orientalsk og eksotisk tat, hva kan være et bedre alternativ enn å pryde huden din med Krishna? En ypperste guddom og den åttende reinkarnasjonen av Gud Vishnu, Krishna er en av de mest populære figurene i hinduismen. Krishna kan lett skelnes med påfuglkronen, fløyten og den gule dhotien. Mens han representerer visdom og sannhet, kan du snu illustrasjonen av Krishna i en vakker tatovering for å demonstrere disse verdiene.

Det mest interessante med Krishna er at han ofte blir avbildet som et slemt barn som pleide å utføre utrolige mirakler. Likevel er han mest kjent for sine shenanigans; Derfor passer denne tatoveringen deg perfekt hvis du er tenåring eller bare har fylt tjue år. Videre kan du bruke dype lilla og blå fargetoner for skyggelegging.

Skill deg ut med Shiva

Den tredje guden i hinduismens triumvirat, Shiva, var ansvarlig for å bevare kreasjonene som ble opprettet og ødelagt av de to andre gudene. Bleket i en tradisjonell stil, kan en tatovering av Shiva få deg til å skille seg ut med sine vakre betydninger og illustrasjoner. Videre kan du koble den med en trefot, noe som vil forbedre betydningen og detaljene til tatoveringen.

Du kan også velge ‘Nandi’; oksen som den tredje herren brukte som sitt fjell. På sanskrit er ordet Nandi assosiert med troen på å bringe lykke og tilfredshet. Det fantastiske med denne tatoveringen er at du utrolig kan leke med fargene. Videre kan du koble den til ethvert annet objekt spesielt som har tilknytning til hinduisme.

Vis frem dine livsverdier med Lakshmi

Som gud for lykke, velstand og rikdom, er Lakshmi en av de mest populære gudinnene i hinduismen. Hun er kona til Vishnu, triumviratets andre gud. Illustrasjonen av Lakshmi betyr livets kjerneverdier. Videre symboliserer de fire hendene til Lakshmi de fire livsmålene; dharma (moralske verdier og rettferdighet), Artha (økonomiske verdier), Moksha (åndelige verdier og frigjøring) og Kama (kjærlighet, nytelse og andre psykologiske verdier).

Så hvis du ønsker å bruke noe som personifiserer noen av de ovennevnte verdiene, velger du Lakshmi -tatoveringen. Enten du vil blekke den på nakken eller armen, vil denne fantastiske tatoveringen forbedre skjønnheten din.

Legg til et attraktivt flair med Lotus

Enten det gjelder hinduisme eller annen religion, vil du være enig i at lotus symboliserer et bredt spekter av betydninger. Vel, hvis du tenker å pryde huden din med et engasjerende og attraktivt design, vil lotus -tatovering vise evighet, guddommelighet og renhet. I tillegg betyr det også symbolet på fruktbarhet, liv og ungdom. Videre tror hinduer at menneskelig ånd holder ånden til den hellige lotus.

Vis frem kraften din med Sacred Geometry

Du vil bli overrasket over å vite at det er noe som perfekt kan vise din makt! Vi snakker om ‘Yantra!’ Det er et visuelt symbol som representerer en bestemt guddom i en geometrisk illustrasjon. Yantra tatovering er dypt rik på betydninger og vil representere deg som en sterk person med makt til å overvinne alle hindringer i livet ditt.

Gå for Swastika (alt er bra)

Du vet kanskje at hakekors er et spesielt symbol som brukes i hinduismen som oppmuntrer og motiverer mennesker. Mantraet står for ‘alt er bra.’ Kombinert med ethvert annet emblem, vil hakekors symbolisere flaks, lykke og velvære. Derfor, hvis du ser ut som en så meningsfull tat, blekk huden din med hakekors med en gang!

Vis din tapperhet med Rama

Rama er guden i hinduismen som er kjent for sin fantastiske tapperhet, medfølelse med andre og sin endeløse hengivenhet overfor de religiøse pliktene. Noen ganger illustrert med å holde en pil og langbue, vil denne tatoveringen se bra ut hvis den er blekket med levende farger. Enten du vil pryde din neste tatovering på nakken eller armen, er denne illustrasjonen et perfekt alternativ å ha hvor som helst på huden din.

Bunnlinjen

Selv om det er et stort utvalg av tatoveringer, må du velge den som sikrer at du skiller deg ut. For ikke å glemme, tatoveringer er permanente og dermed personifiserer de naturen din. Derfor bør du velge den som passer deg best.

Mens vi har dette i bakhodet, har vi delt fantastiske hinduistiske tatoveringer i denne artikkelen. Disse tatoveringene er ikke bare de mest populære designene, men omfatter også forbløffende assosiasjoner.