75+ ansiktstatoveringsideer som er Vogue verdige

Siden tatovering utvikler seg som berømt kroppskunst, har det nå vært en kjent trend med ansiktstatoveringer, og den vokser i tatoveringsindustrien. I mange år ble ansiktstatoveringer ansett som tabu, og det er ikke akseptabelt i mange samfunn og kulturer selv i dag. Men hei, 2020! Verden blir mer innbydende og godtar nye trender.

Akkurat som alle andre tatoveringer får folk tatovering i ansiktet på grunn av en spesiell grunn. Disse tatoveringene hjelper dem med å identifisere seg selv og representerer også typen person de er. Ansiktstatoveringer er nå veldig populære blant mange kjendiser, som Chris Brown, Post Malone, Justin Bieber og mange andre.

Ansiktstatovering er mer en teknisk ferdighet som krever ekspertise. Hvis du fremdeles ikke har bestemt deg for å skaffe deg en, kommer du til å endre avgjørelsen din, spesielt etter å ha sett noen av disse kule ansiktstatoveringsideene nedenfor.

ansiktstatoveringer

75+ tankevekkende ansikts tatoveringsideer

Tribal Face Tattoo

Stammedesign har vært et veldig populært ansiktstatoveringsdesign; det beste med stammetatoveringer er at den har forskjellige unike design og lar deg dekke hele ansiktet ditt hvis det er det du sikter til. En tribal face tattoo gir deg maksimal dekning; Imidlertid omgir det fremdeles ikke hele ansiktet ditt. Tatoveringen inneholder dristige stammelinjer som hjelper til med å markere ansiktstrekkene dine. Det er ingen skade i å gå helt ut med denne stammetatoveringen.

Geometrisk kjeveform

Som navnet antyder, kan du dyrke denne tatoveringen i det skjeggete området, den går til kinnbenet og gir den litt dybde. Denne tatoveringen er den perfekte måten å forme et rundt ansikt på og ser også bedre ut på andre ansiktstyper. Tatoveringens design er unik ettersom den inneholder noen geometriske former som peker ut i en retning.

Sitater på kinnbenet

Kinnbenet er en funksjon som mange elsker og liker å vise frem. Hvis du vil gi kinnbeinene et ekstra preg, kan du få et tilbud eller en spesiell formulering tatt på linjene i kinnbeina. Du kan enten få tatt et kinn eller få en tatovering på begge kinnbeina. For eksempel, få denne tatoveringen på begge sider, inkludert svart blekk, som skaper en fantastisk kontrast med huden din. Hvis du leter etter noe minimalt og enkelt, er dette akkurat den rette ansiktstatoveringen for deg.

Cross Hatching Tattoo

Hvis du vil oppdage artisten i deg, bør du prøve denne unike tatoveringen for ansiktet ditt. Det innebærer en kryss-klekking design, som også ser ut som torner som kommer ut fra siden av ansiktet ditt. Bruken av svart blekk i tatoveringen bidrar til å skape en mer kunstnerisk skygge. Den tverrklekkende tatoveringen skildrer de kunstneriske og kreative ferdighetene du har; bruk denne tatoveringen for å gjenspeile din kunstneriske side.

Skull Face Tattoo

Besatt av hodeskaller? Prøv denne fantastiske tatoveringen med en halv ansiktskalle. Det vil forvandle halvparten av ansiktet ditt til en hodeskalle med svart og hvitt blekk. De fantastiske skyggeleggene og dristige linjene får det til å se mer realistisk ut. Denne tatoveringen er perfekt for Halloween; men hvis du vil vise frem din sprø og eventyrlige side for verden, kan du permanent få denne tatoveringen med halvskallen.

Chris Brown inspirert tatovering

Nylig den berømte popsangeren Chris brown fikk også tattet ansiktet hans med de 3 joggeskoene til Nike’s Air Jordan. Tatoveringen vises på hans høyre kinn like under hans berømte tatovering med svart pyramidemerke. Tatoveringen har en utmerket skygge, noe som får skoen til å se ekte ut som noensinne. Det oppfordrer alle til å tatovere alt de liker, selv om de bare er sko. Air Jordan er noe Chris Brown elsker, og tatoveringen uttrykker hans beundring og tilknytning til merket.

Tatovering nr. 21

Denne ansiktstatoveringen nr. 21 er en betydelig tatovering med grundige betydninger. Det symboliserer ikke noe aspekt, men gjenspeiler forskjellige betydninger, for eksempel et individs ansvar, treenighetsforeningen, harmonien i skapelsen og mye mer. Denne tatoveringen er veldig enkel og inneholder en oversikt over tallet 21 med svart blekk på siden av ansiktet. Du kan få denne tatoveringen hvor som helst i ansiktet ditt. Så hvis du er ute etter noe meningsfylt, er Tattoo No. 21 den riktige tatoveringen for deg.

Sidesverd

Denne side sverd tatovering er noe unikt fantastisk. Sverdet inneholder mye blank blekkdetaljer og tekstur. Sverd har vært en veldig populær tatoveringsdesign ettersom de har mye betydning. Kristne ser det som et symbol på sannhet, og buddhistene ser det som en måte å kutte av uvitenhet. Så få denne fantastiske tatoveringen for sidesverdet og se unik ut som noensinne.

Ornament Tattoo

Ornament tatoveringer er veldig berømte ansiktstatoveringer som vanligvis vises i nærheten av sideburns for å få det til å se ut som ornamentet henger. Det er forskjellige pryddesigner du kan få tatt på siden av ansiktet ditt. Ornamenter som inneholder forskjellige uendelige symboler ser fantastiske ut i ansiktet og gir et unikt utseende. Hvis du går for noe minimalt, men unikt, er dette det riktige valget for deg!

Anchor Rose Tattoo

Hvis du er besatt av roser, er denne ankerrosa -tatoveringen den beste måten å vise frem besettelsen din og kjærligheten til roser. Denne tatoveringen inneholder en stor rose som vises på hårfestet og et svart skyggelagt anker på siden. Det vil passe hver jente, og få henne til å se like unik ut som noensinne.

Falmet geometrisk design

Geometriske design er perfekte for ansiktstatoveringer, spesielt denne falmede geometriske designtatoveringen. Hvis du er forpliktet til å få en skikkelig ansikts tatovering, bør du definitivt gå med denne tatoveringen. Du kan få denne tatoveringen utført langs kjeven med en falmet effekt på sidene. Du kan bruke forskjellige farger for den falmede effekten, for eksempel grønt blekk eller blått blekk, mens det geometriske designet inkluderer svart blekk. Uansett hvilken geometrisk design du bruker, velger du en bombe som alltid på ansiktet ditt med den falmede effekten.

Gotisk stav og tatovering

Leter du etter noe gotisk? Denne tatoveringen for stav og tau er den perfekte måten å oppnå et gotisk utseende. Denne tatoveringen inneholder to objekter som er litt fjernt fra hverandre. For det første er det en liten innsats nær kinnbeinet og et tau koblet til sideburns, slik at det ser ut til at noen er i ferd med å bli hengt. Begge disse objektene bruker svart blekk og inneholder en liten nyanse av rødt for å få det til å ligne blod.

Halv mandala

Denne halve mandala -tatoveringen er en veldig vakker tatovering for ansiktet, og plasseringen er unik. Mandalaen ligger rett ved siden av øret, og får den til å ligne et halvøre-halvmandala-design som er helt unikt og fantastisk. Mandalasene inneholder mange design og er for det meste blekkfarget i rødt. Du kan velge hvilken mandala -design du vil ha for ansiktet ditt.

Chin Ice

Denne tatoveringsdesignen for haken er absolutt noe å dø for. Denne tatoveringen inkluderer små blå iskrystaller tatovert over haken. Haketatoveringer er ekstremt trendy og ser bra ut på alle. Du kan velge hvilken som helst design du liker, om ikke iskrystaller. Haketatoveringer bidrar til å gi haken mer dybde, og gir den også form, spesielt hvis du har en dobbel hake. Så prøv noe unikt og gå med denne fantastiske hakenetatoveringen.

ansikt

Fordeler med ansiktstatoveringer

Forbedre utseendet ditt

Tatoveringer virkelig forandre hele ditt syn og få deg til å se unik og synlig ut. Resultatene avhenger imidlertid sterkt av tatoveringens design og hvor du får det gjort.

Billig

Tatoveringer er generelt billigere sammenlignet med annen original kunst, og de er lett tilgjengelige. Du kan enkelt få det gjort fra hvilken som helst tatoveringssalong rundt deg.

Ulemper med å få ansikts tatoveringer

Tatoveringer er trygge å få; Imidlertid er det noen få risikoer du bør være oppmerksom på før du tar en ansiktstatovering.

Risiko for å bli smittet

Det er stor risiko for å få en infeksjon hvis tatovøren ikke bruker høy kvalitet og trygt blekk, da dette kan føre til mange hudsykdommer. Derfor må tatovører følge visse lover om bruk av blekk av høy standard.

Dette kan være verre hvis du har en medisinsk tilstand, for eksempel høyt blodsukker, sensitiv hud eller annen alvorlig medisinsk tilstand. Derfor er det best å unngå å få en tatovering hvis du har en alvorlig medisinsk tilstand.

Fungerer ikke

Det er noen arbeidsplasser som ikke godtar ansatte med tatoveringer, da det blir sett på som et veldig uprofesjonelt trekk på grunn av den pågående stigmatiseringen. Derfor, hvis du ønsker å få en jobb som ikke tillater ansiktstatoveringer, bør du unngå å få en ansiktstatovering.

ansiktstatoveringer

Vanlige spørsmål

Kan jeg barbere meg etter å ha fått en ansiktstatovering?

Ja, du kan barbere deg, men dette varierer fra person til person, ettersom det avhenger av helbredelsesprosessen. Det tar vanligvis en uke å helbrede helt. Imidlertid er det best å avstå fra barbering en stund til tatoveringen er helt helbredet.

Hvor smertefullt er ansiktstatoveringer?

På en skala fra 1 til 10 er smerten du kan oppleve mens du får en ansikts tatovering 7. Intensiteten av smerten avhenger av forskjellige ting, for eksempel området i ansiktet. Områder som nese, hake, kinnbein, tinning og panne er mindre smertefulle sammenlignet med området under øyelokkene og kinnet, som er ekstremt smertefullt. Jo mykere området er, jo mer smerte vil du oppleve. Dette bør imidlertid ikke stoppe deg fra å tatovere, ettersom du vil like resultatene, og det vil være verdt det.

Når er det den beste tiden å tatovere?

Du kan få en tatovering når som helst på året. Den beste tiden å gjøre det på er imidlertid om vinteren, da huden din er mye mykere, og den vanligvis ikke utsettes for mange elementer sammenlignet med somrene. Om somrene har kroppen en tendens til å produsere mye svette, og huden din har en tendens til å bli for solbrun.

Jeg har vært syk siden noen uker og fortsatt er, så det er greit å få en tatovering?

Det er ikke tilrådelig å tatovere hvis du er syk, ettersom du trenger full energi og bør ha et immunsystem som er minst 90% ok. Å gå syk til en tatoveringssalong vil sette deg og andre rundt deg i mange farer da du kan spre sykdommen din. Få deg tilbake, hold deg energisk, drikk mye vann, og bestill deretter en tatoveringsavtale.

Er det trygt å få en ansiktstatovering?

Å få en tatovering er veldig trygt; Dette avhenger imidlertid hovedsakelig av tatoveringslokalet. Du bør gå til en tatovør som har trygt og rent tatoveringsutstyr, og som har god erfaring. Tatoveringer har noen få bivirkninger, men de er ikke så alvorlige som du kanskje tror det er, og jeg er sikker på at det fortsatt ikke kommer til å stoppe deg fra å få en.

Slutt opp

Ved hjelp av disse fantastiske ansiktstatoveringsideene, er jeg sikker på at du allerede har valgt et design som passer akkurat for ansiktet ditt. Jeg håper at du er i ferd med å bestille din neste tatoveringsavtale. Uansett hvilket design du velger, vil ansiktstatoveringer alltid få deg til å føle deg unik og vil gi deg en følelse av kraft og komfort, spesielt hvis du velger en tatovering som har en sterk mening knyttet til dine livserfaringer. Hvis du ikke er veldig uttrykksfull med ord, ikke bekymre deg, da disse ansiktstatoveringene vil hjelpe deg med å uttrykke alle følelsene dine og personen du virkelig er.