75 Ankh -tatoveringer som vil hjelpe til med å skildre den egyptiske stemningen

Ankh -tatoveringen stammer fra en av de eldste og berømte sivilisasjonene som har gjort en betydelig innvirkning i historien kjent som den egyptiske sivilisasjonen. Ankh er et hieroglyfisk symbol som egypterne brukte for å representere evig liv. Dette symbolet ser ut som et kryss, men er unikt med en løkke over.

Ankh var en nødvendighet symbol for faraoer i Egypt ettersom dette ville representere dem som kongefamilien, og de måtte få det tattet på brystet. Ankh symboliserer mange ting du vil lære når du fortsetter å lese. I dag er det et trendy tatoveringsdesign som mange mennesker blir tattet på forskjellige deler av kroppen.

Mange får denne tatoveringen ettersom de kan koble seg til de første tingene den symboliserer eller vise sin kjærlighet til egyptisk historie. Generelt ser symbolet ganske kult ut. Hvis du planlegger å få et ankh -tatoveringsdesign, kan du lese videre for å lære mer om det og de forskjellige ankh -tatoveringsdesignene.

Ankh Tattoo

Betydningen bak Ankh Tattoos

Som nevnt ovenfor har ankh -tatoveringer mange symboler. Det viktigste det representerer er gjenfødelse og evig liv. Den øverste sløyfen til symbolet viser soloppgang og solnedgang som finner sted i horisonten. Egypterne så dette som et symbol på foreningen mellom jord og sol. Det betyr at når solen kysser Egyptens land, gir den vekst og velstand.

Ankh symboliserer også foreningen mellom en mann og en kvinne; deres bånd er et symbol på velsignelse for barn født fra denne foreningen. Ankh -symbolet er også til stede i mange skrifter fra egypterne kjent som hieroglyffer. Egypterne mente også at Ankh var nøkkelen til å låse opp mange forskjellige innganger og riker om liv, død og fødsel.

I dag får mange mennesker denne tatoveringen for å minne seg om positiv vekst og overflod. Tatoveringen har mer historisk symbolikk; den reflekterer imidlertid over mange menneskers liv selv i dag; Derfor har mange en tendens til å få denne tatoveringen.

Ankh Tattoo

Plassering for Ankh Tattoos

Selv om faraoene pleide å få Ankh tattatt på brystet, kan du få det tattet hvor som helst på kroppen din. Det beste stedet du kan få det blekket vil være armen din; Dette avhenger imidlertid av størrelsen på tatoveringen. Hvis du går for en større størrelse, bør du vurdere å få den tattet på armen, brystet eller brystkassen. Hvis du går for en liten ankh -tatovering, er det beste stedet for det på håndleddet, hånden og fingeren eller nær øret.

Uansett hvor du får den tattet, vil den se unik og symbolsk ut som noensinne. Når du har valgt riktig design, vil du enkelt kunne bestemme plasseringen.

Ankh Tattoo

Typer av Ankh -tatoveringer

Ankh -tatoveringer består av det originale ankh -symbolet; Imidlertid er det forskjellige typer ankh -tatoveringer. Dette lar deg velge den beste ankh -tatoveringen du kan forholde deg til eller den som har betydning for deg. Nevnt nedenfor er de forskjellige typene ankh -tatoveringer der ute:

  • Det originale Ankh -tatoveringssymbolet
  • Utsmykkede Ankhs -tatoveringer
  • Fargerike tatoveringer fra Ankhs
  • Ankhs med scarabs tatoveringer
  • Ankhs med skrift tatovering

Ankh Tattoo

Ankh Tattoo Ideas

Noen ganger kan det bli forvirrende å velge riktig tatoveringsdesign, spesielt når det er så mye variasjon. Nedenfor nevnes noen av de beste ankh -tatoveringsdesignene som vil gjøre valgprosessen enklere og mye morsommere.

Ankh med Eye of Horus

Ankh med Eye of Horus

Denne Ankh med øyet fra Horus -tatoveringen er det perfekte valget for deg hvis du søker en unik tatovering. Det inkluderer øyet til Horus som er blekket med grå og hvite linjer med et lite ankh -symbol blekket i svart, i øyet til Horus. For en dramatisk følelse er det litt skygge rundt tatoveringen med små linjer som gir et glødende preg. Disse symbolene tilsammen gir en kraftfull mening ettersom Horus øye representerer helse og kraft, mens Ankh symboliserer gjenfødelse og forstørrelse. Det perfekte stedet du kan få denne tatoveringen vil være på underarmen.

Den tradisjonelle amerikanske Ankh

Tradisjonell amerikansk Ankh

Den tradisjonelle amerikanske ankh -tatoveringen inneholder en modifisert ankh, som inkluderer forskjellige linjer. Denne tatoveringen inkluderer et hodeskalle med en perle i munnen, som holder en ankh og old-school designet linjer. Hele denne tatoveringen vises med svart blekk. Skjelettet i tatoveringen representerer død og ondskap, og Ankh representerer gjenfødelse og vekst.

Begge disse tingene gir sammen en bestemt mening. Utformingen av denne tatoveringen har litt av en hard og mørk berøring. Den har også en maskulin stemning. Det perfekte stedet for denne tatoveringen vil være på armen, som dekker bicepsen.

Ankh Tattoo with a Scarab

Ankh Tattoo with a Scarab

Denne Ankh med scarab -tatovering er en av de mest tradisjonelle tatoveringene du noen gang kommer til å støte på. Den inneholder en gråfarget ankh med en vintage tekstur. Den øverste sløyfen til Ankh har grønne og gule blekkfarger med en grønn anhengslignende stein i midten av Ankh. Scarabs er ganske viktige i egyptisk sivilisasjon, og de symboliserer gjenfødelse. Både Ankh og scarab symboliserer gjenfødelse, noe som gjør denne tatoveringen kraftigere. Det perfekte stedet for denne tatoveringen vil være på armen din.

Moderne Ankh med roser

ankh med rosetatoveringer

Du kan prøve denne moderniserte versjonen av ankh -tatoveringen med roser for å oppnå en av de kuleste tatoveringene på kroppen din. Denne tatoveringen inkluderer den tradisjonelle amerikanske designen ankh med linjer i den blekket i svart og grått og skissert med gult. Ved siden av Ankh er noen få roser blekket i rødt med gråaktige blader. Rosen i denne tatoveringen symboliserer håp og ny begynnelse mens Ankh representerer gjenfødelse og håp om å skape en generell positiv stemning. Denne tatoveringen har et kult feminint preg på seg og ser perfekt ut på armen.

Stone Effect Ankh Tattoos

Stone Effect Ankh Tattoos

Hvis du leter etter en subtil, men unik tatovering, er denne steineffekten ankh -tatoveringen det perfekte valget for deg. Denne tatoveringen inneholder et tradisjonelt ankh -symbol som er blekket i grått med steineffekten. Steineffekten hjelper til med å skildre Ankh som om den er inngravert i huden din, noe som gjør den realistisk ved å vise krumme, steinete linjer. Denne tatoveringen vil hjelpe deg med å oppnå et kult utseende. Hvis du går for en større versjon av denne tatoveringen, bør du vurdere å få den tattet på armen eller underarmen.

Mønstret Ankh Tattoo

Mønstret Ankh Tattoo

Denne mønstrede ankh -tatoveringen er en av de kuleste tatoveringene du kommer over. Denne tatoveringen inneholder en svart blekket ankh med en mønstret effekt. Hele Ankh består av mønstret design, og kantene på Ankh er litt spisse i forhold til den vanlige ankh -symbolstatoveringen. Denne tatoveringen er den perfekte måten å få den kreative stilen du alltid har ønsket deg. Du kan velge å legge til farget blekk for et ekstra spennende preg. Det ideelle stedet for denne tatoveringen ville være på underarmen din, da den ville passe perfekt der.

Vanlige spørsmål

Kan jeg spise før min tatoveringsavtale?

Ja, å ha et godt og sunt måltid er et must før du går for en tatoveringsavtale. Du må også holde deg hydrert slik at tatoveringsprosessen din går jevnt, og på den måten forhindrer du sjanse for besvimelse eller tretthet.

Er det normalt at tatoveringen min skreller?

Ja, peeling er en normal ting som skjer i helbredelsesperioden for tatoveringen din. Dette er faktisk et godt tegn og viser at tatoveringen din helbreder raskt. Ikke få panikk hvis du merker peeling; bare sørg for å opprettholde tatoveringen riktig og holde den tørr hele tiden.

Hvor mye vil ankh -tatoveringen min koste?

Din ankh -tatovering vil koste samme pris som enhver annen tatovering ville gjort. Prisen avhenger av forskjellige ting som størrelse, design og stedet du skal tatovere fra. Noen tatovører som er meget erfarne og populære vil kreve flere avgifter, og noen kan belaste deg timebasert. Hvis du får en liten ankh -tatovering som passer til håndleddet ditt, vil det koste deg mindre enn hvis du får en som passer til armen eller brystet.

ankh-tatoveringer

Siste ord

Ved hjelp av disse fantastiske ankh -tatoveringsdesignene kan du nå velge en av de beste ankh -tatoveringene som passer perfekt til kroppen din. Disse tatoveringene gir en annen stemning og ser perfekt stilige ut når den er fullstendig og grundig helbredet. Ikke kast bort for mye tid på å diskutere om du skal kjøpe en eller ikke. Skynd deg og bestill din tatoveringsavtale umiddelbart for å oppnå fantastisk kroppskunst med en ankh -tatovering.