Hver tatoveringsentusiast foretrekker å velge tatoveringside utenom boksen; enten det er første eller ekstra. EN tatovering på huden din viser mye om din personlighet. Fra meningsfulle symboler til stilige og elegante design, kan du prege alt som trekker frem ditt indre nøyaktig. Så hvis du er ute etter noe smakfullt med solid mening, er en tatovering av hjertet ditt alt du trenger. For ikke å nevne, trenden med å få en hjerteslagstatovering er populær blant unge og voksne på grunn av variasjoner i designet.

Du kan gå for den enkle hjerterytmen til drastiske slag for å gjøre designet unikt og tiltalende. Å inkludere datoer i din tatovering av hjerteslag betyr ikke bare dybden i forholdet ditt til noen, men det bestemmer også din kreative tilnærming.

Det generelle konseptet om å prege hjerteslagssymbolet på kroppen din blir ofte referert til som å opprettholde og sette pris på livets dyrebarhet. I de fleste tilfeller tatoverte tusenårige armer eller ankler med et hjerteslag i minnet om et følelsesmessig øyeblikk.

Du kan koble ideen til feiringen av en anledning, minne om noen eller som en påminnelse om at døden er et hjerteslag unna. Neste gang, når du går tom for tatoveringsideer, trenger du ikke lete lenger enn et hjerteslagsdesign.

hjerterytme-tatovering

Betydningen av en hjerteslagslinje

Disse hjerteslagslinjene har en rekke betydninger, for eksempel fra fornyet liv til å overleve den eksisterende. Ulike mennesker velger det for å lære betydningen av tid, mens for de fleste unge voksne indikerer denne ideen å utnytte mulighetene til å komme seg hver dag.

Heartbeat -tatoveringer er en av de symbolske tatoveringene. Du kan prege noen av dem som et symbol på styrke, lidenskap, kraft, kjærlighet, liv, utholdenhet og utholdenhet. Det representerer å gå videre uansett hindringer livet kaster på deg. Selv om designet ser enkelt og søtt ut, er betydningen forbundet med det ofte komplisert og personlig.

Varianter i Heartbeat Tattoo Designs

Heartbeat -tatoveringer er ganske enkle og lar deg gå kreativ med designet. Ulike blekkfans inneholder et sitat eller et symbol som inneholder inspirasjon eller sentimental betydning de kan koble seg til. Du kan vise frem hvert hjerteslag som er en velsignelse via tatoveringen din. Å legge til bokstaver, figurer, tall, flagg, farge eller streker passer også godt sammen med et tatoveringsdesign med hjerteslag.

Tilpass din Heartbeat Tattoo

Hvis du foretrekker personlige tatoveringer, virker hjerteslagsideen det beste alternativet. Siden denne designen bare involverer en svart blekklinje, kan du inkorporere flere slag uten å tenke nytt. En hjerteslagstatovering med et lite hjerte på armene eller håndskriftene er en morsom måte å trekke mye oppmerksomhet på. For å forbedre utseendet på designet ditt, legg til noen forskjellige funksjoner som symbolet på stjernetegnet ditt sammen med en skarp hjerterytme, og du er i gang.

I lys av dette er her fantastiske 20+ tatoveringsideer for hjerteslag som vil oppmuntre deg til å sette inn en umiddelbart:

Navn med Heartbeat Tattoo

For å holde tatoveringsdesignet ditt enkelt og nøyaktig, prøv å inkludere navnet på en person. Denne ideen virker ideell for par. Men å vise hengivenhet til søsken, venner eller noen som har gått bort ved å inkludere navnet sitt i tatoveringen din, er en interessant idé. Du kan til og med legge til navn på favorittkjendisen din for å hylle eller solidaritet.

Hjerteslag med kryssskilt

De fleste anser enkle design for å forbedre deres generelle personlighet. Denne ideen høres kanskje ikke spennende ut. Men å velge et hjerteslag med et kryssskilt kan gjøre jobben i denne sammenhengen. Et hjerteslag indikerer ofte kontinuiteten i livet ditt og krysstegnet representerer tro i mange sammenhenger. Derfor sprer det sterke budskapet å få to symboler i en tatovering – å leve et liv med tro.

Hjerteslag med uskarpe effekter

Appellerer skarpere tatoveringer til deg? Hvis nei, vil hjerteslagstatovering med uskarpe effekter tilfredsstille dine behov. Det ser fantastisk ut og er populært på grunn av den estetiske stemningen som er knyttet til det. Bortsett fra den estetiske delen, viser uklar versjon av hjerteslag at du har overvunnet det du gikk gjennom. Slipp det dårlige minnet og seier over en bestemt utfordring kan også bli årsakene til å få en.

Fargede hjerteslag

Tatoveringer handler om å avsløre og omfavne ditt sanne jeg. Hvis du setter pris på farger, ikke nøl med å trykke et farget hjerteslag på håndleddet, brystet eller armen. Denne ideen lar deg velge hvilken som helst farge for å gjøre tatoveringen din relatert til deg som person. For eksempel vil levende som rødt skildre din lidenskapelige personlighet.

Hjerteslag med Date

Å inkorporere dato med din hjerteslagstatovering ser superkult ut. I tillegg er det en av de allsidige tatoveringsideene som eneggede tvillinger kan gå for å legge til litt moro og spenning i designet. For ikke å nevne, par kan legge til en bryllupsdato eller forslagsdato sammen med hjerteslag for å gjøre denne tatoveringsideen spesiell. Dessuten kan enhver dag som har forandret livet ditt opp ned også bli en del av designet for å fullføre det vakkert.hjerteslag-tatoveringer

Hjerteslag med kraftig ord

Det ville ikke være feil å koble hjerteslag med styrke. Du kan vekke denne forbindelsen til liv ved å velge en kombinasjon av et hjerteslag med kraftige ord. Å printe ord som håp, kjærlighet og tro sammen med et pent hjerterytme virker den rette måten å lage denne tatoveringsideen på.

Tatovering med hvitt blekk

Hvitt tatoveringsblekk har blitt populært på kort tid på grunn av den subtile effekten det skaper på huden din. For å nøytralisere et drastisk tradisjonelt mørkt utseende av en tatovering, prøv hvitt blekk. Det hvite hjerteslaget har en estetisk effekt og øker samtidig den visuelle appellen til tatoveringen din. I tillegg vil det se elegant ut uten å gjøre en betydelig innsats.

Initialer og hjerteslag

Hvis du leter etter måter å sette pris på partneren din, høres det perfekt ut med initialer i begynnelsen og slutten av designet. Du kan til og med tenke på tilleggsfunksjoner som et lite hjerte for å legge til detaljer på tatoveringen.

En idé for reisende

Å reise rundt i verden og se de fantastiske stedene er intet mindre enn en godbit for ømme øyne. Ulike mennesker har mål om å besøke visse uberørte regioner rundt om i verden. Hvis du er en reisende eller har en lidenskap for å bli det, virker det som om tatoveringen av ordet reise midt i hjertet er designet for deg. Det er enkelt, virker smakfullt og lar deg vise frem ønsket ditt. Så få en umiddelbart og vær forberedt på å motta komplimenter.hjerteslag-tatoveringer

Lys rosa hjerte

En tatovering trenger ikke å være fet og gotisk. Noen ganger kan et lite design med en behagelig farge trekke mye oppmerksomhet til det. Å få en liten hjerteslagstatovering som passer hvor som helst, ser ikke bare fantastisk ut, men det gir stil til personligheten din også. Derfor må du ikke overse hjerteslag etter et hjerte med lys rosa farge når du leter etter tatoveringsinspirasjon. Lys rosa lyder nøyaktig for unge jenter, og det får ting til å poppe samtidig.

Kjærlighet for kjæledyr og Heartbeat Design

For ikke å nevne, kjæledyr er alltid lukket for hjertet. Hvis dette også er tilfellet med deg, uttrykk din kjærlighet til din furrige venn med hjerteslagstatovering med potene på slutten av linjen. Alle som ser på tatoveringen vil umiddelbart innse at kjæledyret ditt er familien din.

Hjerteslag og vakre duer

De fantastiske duer symboliserer kjærlighet og fred. Å inkorporere en due laget med blåfarger etter en fin hjerterytme er den beste måten å gjøre tatoveringsdesignet ditt meningsfylt. De blå nyanser vil myke opp det generelle designet, noe som gjør det til en unik tatoveringside.

Kjærlighet for familie og hjerteslagstatovering

Å få hjerteslagslinje med ordet familie viser kjærligheten til familien din. Ingen tvil, denne tatoveringsideen vil appellere til alle som virkelig er takknemlige for å ha en familie i nærheten. Hvis du vil være en del av vognen, må du ikke vente og tegne et lignende design for å sette pris på menneskene som tilhører livet ditt.

Life and Heartbeat Design

Det er sant at liv og hjerterytme er uatskillelige. Du kan prege dette enkle faktum på huden din av to grunner. Først trenger du en konstant hjerterytme for å leve. For det andre, takknemlighet for livet, få ordet liv skrevet med kursiv. Det vil tilføre nåde til tatoveringen din uten problemer.

Ting du elsker og Heartbeat Tattoo

Det høres kanskje merkelig ut, men en tatovering som inneholder dine favoritt ting er en morsom måte å rocke tatoveringstrenden på. I tillegg vil det skildre din lyst til å leve livet fullt ut. Denne tatoveringsdesignen passer alle som har en eventyrlig personlighet. Alt du trenger er å trykke et hjerteslag med favorittstedene dine som Eiffeltårnet, palmetreet eller pariserhjulet. Det er trygt å si at et tydelig design som dette vil holde alle øynene på deg.

Hjerteslagstatovering for par

Par kan aldri gå galt med hjerteslagstatoveringer. Bare skjær navnet på partneren din i den ene enden og din i den neste enden av et hjerteslag for å fullføre designet. Du kan beholde skriftstørrelsen liten eller stor avhengig av dine preferanser.

To Heartbeats -design

Setter du pris på tilstedeværelsen til din beste venn? Hvis ja, så er denne tatoveringen med to hjerteslag en fin måte å avsløre hvor takknemlig du er for å ha dem i livet ditt. Ideen er ganske interessant ettersom hver person har sitt hjerteslag på håndledd som vil koble seg sammen når du tar håndleddene sammen. Dette designet er en kreativ tatoveringside for å vise det sterke båndet som du og din beste venn deler.hjerterytme tatovering design

Bak øretatoveringen

I de fleste tilfeller appellerer designen til en tatovering til deg. Det er imidlertid størrelsen som begrenser deg fra å blekke den på huden din. Det er her en hjerteslagstatovering med et rødt hjerte kommer inn i stykket. Designet er pent og størrelsen er liten nok til å gjemme hvor som helst. Så ta et skritt foran og legg det bak øret. Denne plasseringen ser uber-elegant og ideell ut hvis du ikke vil gjøre tatoveringen din til sentrum av oppmerksomheten.

Realistisk hjerte- og hjerteslagstatovering

Et design der hjerteslaget kommer ut fra et realistisk hjerte som inneholder vener som har hodetelefoner på lyder til slutt utenfor boksen. Denne designen har enorme detaljer som gjør den til en iøynefallende tatovering. Det vil se drastisk ut på hele armen og få deg mye oppmerksomhet på kort tid.Se også:

  • 255+ søte tatoveringer for jenter 2018: nydelige design med mening & Tips
  • 75 Strålende tatoveringsideer for rosenkransen og deres betydning
  • 125 Fantastiske ribbe tatoveringsideer (med betydninger)
  • 125+ sommerfugletatoveringsideer for å skildre transformasjon
  • Infiserte tatoveringer: tegn, årsaker, hvordan man kan kurere & Alt

Heartbeat Goes To Heart Idea

Du bør aldri overse en standard hjerterytme. Hvis det er utformet og plassert riktig, kan et enkelt hjerteslag som går til hjertet bli et dekorativt pryd for huden din. Dessuten er det interessante faktum forbundet med enkle tatoveringer at den blander godt hvilken som helst stil du har tenkt å velge. Ikke alle setter pris på dristige design og overflødige detaljer, så et enkelt design som dette er alltid der for deg.

Tykk Heartbeat Line

Å gi ditt enkle hjerteslag en vri har blitt mulig ved å holde linjene tykke. Denne ideen er ganske moderat og blander seg med enhver personlighet. Tatoveringsentusiaster som ser etter noe annerledes, kan sikkert gå for denne stilige, men elegante designen.

Bylandskap og hjerterytme

Tatovering av landskapet i din favorittby høres ut som en sjokkerende idé. Byen kan være fødestedet ditt eller hjertet ditt ligger nært. Landskapet etter et hjerteslag ser ikke bare fantastisk ut, men det virker som en sjelden design som alle kan velge.

Sitat med A Heartbeat

Ingen tatoveringsideer virker like verdige som å tegne et motiverende sitat. Å se et uttrykk som har en solid effekt på personligheten din, holder deg på sporet. Så når det gjelder å få en tatovering, kan et bevegelig sitat hugget med hjerteslag gjøre jobben for deg. Det vil holde deg motivert og gjøre deg til en del av tatoveringstrenden.

Heartbeat Tattoo for Sisters

Ingen bånd er sterkere enn søstrenes bånd. Og for å vise dette, trykk på ordet søstre etter et hjerteslag og et hjerte på kroppen din. Du kan også dele denne ideen med venner enten du har biologiske søstre eller ikke. Dette er bare en enkel måte å vise kjærlighet til kvinnene rundt deg.

Lidenskap med hjerteslag

Å ha lidenskap er nødvendig for å oppnå ønsket resultat. Du bør få en tatovering inspirert av det faktum for å holde lidenskapen økt 24/7. Dessuten fremstår lidenskap skrevet mellom en hjerterytme som en enkel design, men er betydelig. Selv om det ser trendy ut hvor som helst på kroppen din på grunn av den lille størrelsen, men ved å plassere tatoveringen på håndleddene eller på sidene av fingrene får du mest ut av det.

Blomster og hjerteslag

Unge voksne som alltid ser etter detaljer i en tatovering, vil sikkert elske blomster med et hjerteslag. Du kan inkorporere blomster med røde og rødbrune fargetoner for å øke designens visuelle appell. Vi foreslår at du holder den en lang tatovering som sprer seg fra skulder til full arm. Tatoveringer med farger og slag er morsomme og tiltrekker seg mye oppmerksomhet.

Ornament til håndleddet

Tatoveringer på håndleddene virker elegante og stilige. Hjerteslaget som fører til det lille røde hjertet virker ikke bare interessant, men det forbedrer også din generelle personlighet. Dessuten er designet enkelt og subtilt – perfekt for mennesker i alle aldersgrupper.

Skarpt hjerteslag på baksiden

Hvis du sliter med å finne et anstendig tatoveringsdesign for ryggen, kan du trykke et hjerteslag umiddelbart. Tatoveringer på baksiden er en stor del av en trend. Du kan bli en del av det ved å trykke et skarpt svart hjerterytme.

Heartbeat Design for Fingers

For ikke å nevne, hvis en tatovering er skapt pent og vakkert, vil den se bra ut hvor som helst på kroppen din. Så ikke nøl med å få et hjerteslagdesign i lang stil mellom fingrene. Denne fantastiske stilen vil tilføre nåde uten å inkludere overflødige slag eller detaljer.hjerterytme-tatovering

En kombinasjon av patriotisme og hjerterytme

Denne distinkte ideen har hjerteslag midt i et flagg. Hvis du er en ekte patriot i sinnet, kan du prege landets flagg sammen med et hjerte for å trekke vakkert ut. Ideer som disse er sjeldne og fanger oppmerksomhet umiddelbart.

Hjerteslag med fargesprut

Kunstneren din vil oppnå effekten av fargen sprutet over huden ved hjelp av akvarellmaling. Du kan velge favorittnyanser for å skape et unikt design. Hjerteslaget vil forbli enkelt for å opprettholde temaet for ideen.

Unik hjerte- og hjerteslagside

Vri den tradisjonelle tatoveringen kan gjøre den til en smakfull design. Du bør prøve å innlemme et skrapende hjertedesign i begynnelsen av et hjerteslag for å tilføre den unike stemningen til tatoveringen din.

Bunnlinjen

Hjerteslagstatoveringene ser fantastiske ut og skiller deg ut i mengden. Fra symbol til sitat, du har mange muligheter til å få inspirasjon til en tatovering. Så, trykk på en og bli en trendsetter i din sosiale krets.