45 Søte og iøynefallende tatoveringsidéer med navlen

Tatovering har en lang og rik historie. Ordet tatovering kommer fra det tahitiske ordet ‘tatu’, som betyr ‘å markere noe’. Polynesiske mennesker hadde merker på hele kroppen, til og med øyelokkene. De tidligste tatoveringene involverte en haitenner, en liten hammer konstruert av albatrossben og fargestoff hentet fra hibiskusbark.

I motsetning til de første årene med tatovering som hovedsakelig besto av markeringer, som ville skje på grunn av stamm ritualer og prestisje, er tatovering mer av en kjepphest i disse dager. Enkeltpersoner har en tendens til å bestemme hvilken kroppsdel ​​de vil tatovere på en rekke faktorer, inkludert personlige preferanser, siste mote, stiler og kroppsdeler.

Blant mange andre steder i menneskekroppen er tatoveringer i navlen og områdene rundt den ganske populære blant enkeltpersoner. Det er en rekke grunner til at man ønsker å tatovere en navle, for eksempel at de er mindre smertefulle enn tatoveringer på andre områder av kroppen.

Det er ingen hemmelighet for tanken at denne kroppsdelen inneholder flest mengder fett og kjøtt er det minst smertefulle området for å få en tatovering, i motsetning til områder med bein og brusk. Videre foretrekker enkeltpersoner å få tatoveret magen fordi de lett kan skjule og vise blekket etter eget skjønn.

Bortsett fra personlig preferanse, liker folk å få tatoveringer i navlen for å vise frem det helt flate underlivet som de jobber hardt med å vedlikeholde. Dessuten er navlen tatoveringer ideelle tatoveringer som du enkelt kan skjule hvis du ikke vil vise den frem. For eksempel er tatoveringer ikke et gunstig alternativ i næringslivet, så å få en tatovering på magen er den perfekte måten å oppfylle lidenskapen din uten at noen finner ut av det.

Videre liker folk som er i piercinger også tilfeldigvis tatoveringer i navlen. Det er mange individer som foretrekker å få en tatovering på magen fordi den også utfyller piercing. Som et resultat har de en tendens til å trekke mer oppmerksomhet til seg selv i forhold til deres piercing alene.

Magetatoveringer er faktisk en fin måte å trekke mer oppmerksomhet til deg selv. Hvis du vurderer å få en magetatovering, uavhengig av årsakene dine, følger noen av de mest interessante tatoveringsdesignene du har denne sesongen:

Butterfly Mage Tattoo

Sommerfugler har tydelig betydning for enkeltpersoner. For noen er de en inspirasjon til å forvandle seg til noe ekstraordinært, mens de for andre symboliserer frihet. Ulike design av sommerfugltatoveringer er spesielt vanlige blant kvinner da de forbedrer skjønnheten, mens menn også velger en relativt maskulin stil sommerfugletatovering.

For å gi navlen butterfly tattoo design et mer feminint utseende, kombiner myke pastellfarger med utsmykkede blomster. I mellomtiden foretrekker menn å ha det på øvre del av magen, designet med mørke farger for å se mer intens ut.

Gothic Rose Mage Tattoo

Gotiske rosetatoveringer er ganske strålende og forlokkende. De er komplekse, med mørke farger. Dessuten er de ganske populære blant både menn og kvinner. Kvinner synes det er spesielt interessant på grunn av deres størrelse og design. Så hvis du er en jente som virkelig liker blomster og også beundrer den mørke gotiske kunsten, vil det være ditt beste valg å få en gotisk tatovering på magen på magen.

Eagle Belly Tattoo

Eagle Belly Tattoo

Eagle tatoveringer er et symbol på makt og styrke over andre skapninger. Dette er fordi ørner i virkeligheten også har en overlegen posisjon i forhold til andre fugler. Enkeltpersoner foretrekker ofte å ha ørnetatoveringer på magen, da de vanligvis ser bedre ut når de er etset på større områder.

Outlaw Mage Tattoo

Outlaws tatoveringer er meningsfulle for både menn og kvinner ettersom de lar dem uttrykke sin individualitet gjennom disse merkene. Så hvis du har en opprørsk side og du har en vane å gå mot kornet, vil denne fredløse magetatoveringen passe deg godt. Å komplettere tatoveringsdesignet med en spurv og/eller pistol gir meldingen et fremtredende nivå.

Floral mage tatovering

Floral mage tatovering

Blomster, som rose, lotus, påskeliljer, kirsebærblomster og tulipaner har alltid vært assosiert med kvinners skjønnhet og femininitet. Av denne grunn er tradisjonelle blomsterdesign -tatoveringer ganske populære blant kvinner spesielt. Mange kvinner ser etter design som er subtile i naturen og intrikat designet.

Farget Floral og Phoenix mage tatovering

Farget Floral og Phoenix mage tatovering

I den andre enden er blomsterdesignet ledsaget av Phoenix stort sett fremtredende blant både menn og kvinner. Legenden om Føniks der fuglen stiger fra asken inspirerer mange mennesker. Av denne grunn foretrekker både menn og kvinner at tatoveringen deres er etset på navleområdet, ettersom de tror at en gjør sann rettferdighet til den praktfulle skapningen når den er merket i et stort område.

Serpent Mage Tattoo

En slangetatovering illustrerer visdom, hurtighet, kraft og regenerering. Av denne grunn er de en del av tatoveringskunsten i årevis og er også et populært tema for samtidskunst. Slangemagatatoveringer er et ideelt eksempel på samtidens tatoveringsartister som lager kunstverk som skildrer større enn livslanger.

Heart on Wings Mage Tattoo

Flickr

En magetatovering med hjerter og vinger er en klassisk fremstilling av kjærlighet, lidenskap og himmelsk fred. Denne tatoveringsstilen uttrykker også glede og herlige følelser for deg selv og andre rundt deg. Enkeltpersoner har en tendens til å tilpasse stilen ved å legge til et sitat som er i forbindelse med deres intime liv.

Stammetatovering

Stammetatovering

En tatovering som viser en kulturarv er ganske etterspurt. Det være seg menn eller kvinner, å ha en stammetatovering plassert på magen er en god idé. Bortsett fra det mystiske utseendet som følger med plasseringen, har tatoveringene en tendens til å skille seg ut når de er etset på mageområdet.

Skinnende navle tatovering

Formen på solen er en av de mest elskede stilene i navleområdet på grunn av sin sirkulære og symmetriske struktur. Kvinner foretrekker å ha denne tatoveringen rundt navlen for å knytte deres evne til å føde med uttrykket at liv uten sol ikke kan eksistere. Menn, derimot, har en tendens til å få soltatoveringer på en stammemessig måte, og verdsetter sentrum av solsystemet.

navle-tatoveringer

For mange mennesker spiller tatoveringer en mye viktigere rolle enn bare en hobby. For eksempel er tatoveringer et vanlig valg blant personer som ønsker å skjule arrene sine. Så folk som bærer merker etter graviditet og vekttap har en tendens til å få tatoveringer for å dekke sine merker og øke deres selvtillit.

På den annen side foretrekker noen individer å verne om arrene sine ved å supplere dem med andre tatoveringer i stedet for å skjule dem. Imidlertid bør man være godt klar over de forskjellige typene av komplikasjoner som kan oppstå med tatoveringer i navlen.

For eksempel bør kvinner som blir gravide etter å ha fått en navle -tatovering, være oppmerksom på tanken om at tatoveringen deres vil forandre seg som kroppen deres gjør. Blant annet er den mest betydningsfulle delen som endres under graviditeten mageområdet. Tatoveringen på magen kan se mindre attraktiv ut på grunn av disse betydelige endringene.

Bortsett fra kvinner, har til og med menn en tendens til å miste skarpheten i tatoveringen i magen når de slipper seg selv. Av denne grunn bør både menn og kvinner ta spesielt vare på kroppsbygningen, spesielt etter å ha fått en magetatovering.

De fleste kvinner har en tendens til å tatovere magen etter å ha gjennomgått svangerskapet, men i mellomtiden har menn en tendens til å holde seg i form for å verne om merkene sine på best mulig måte. Å ha en tatovering i magen er faktisk den mest ønskede måten individer har en tendens til å fange mer oppmerksomhet, og de avviser den samme oppmerksomheten ved å dekke tatoveringene sine når de har lyst til det.

På grunn av risikoen for å bli tatoveret i magen, foretrekker enkeltpersoner, spesielt kvinner som har større sjanse for å bli gravid i fremtiden, en henna -tatovering. Henna -tatoveringer er et ideelt valg for personer som ønsker å pynte seg selv, uten å ødelegge merker på grunn av vektøkning, tap eller graviditet.

I tillegg har henna -tatoveringer en tendens til å gi mer allsidighet til de som velger dem. Dette er fordi de er midlertidige, og de har en tendens til å forsvinne med tiden. Så, enkeltpersoner kan nyte luksusen av å endre designene på magen med endringene i kroppen.

Mageområdet gir deg et stort område, slik at du kan nyte hvilken som helst stil du liker. Husk imidlertid å ha alle de intrikate detaljene i tankene du vil ha. Sørg dessuten for å diskutere disse detaljene grundig med tatovøren din og få et eksempel før du tar tatoveringen.