Tidligere er tatoveringer det mer vanlig hos menn enn hos kvinner. Tatoveringer hadde lenge vært et symbol på maskulinitet. Men da feminisme og likestillingsproblemer begynte, begynte noen kvinner å gjøre tingene bare menn kan gjøre før, og det innebærer å få tatoveringer.

Ruby Rose er blant de mange kvinnene som gikk like dristig som å tatovere, for å rope ut til verden at ikke bare menn er i stand til å ha tatoveringer. Hun er faktisk en multitalent person som har blitt populær gjennom årene. Ruby Rose er en modell, en DJ, en skuespillerinne og var også en tidligere MTV VJ. Når folk hører om henne, kommer signaturen Ruby Rose -tatoveringer lett til å tenke på. Hun er blant kvinnene som virkelig tror at tatoveringer er en form for kroppskunst.

Per i dag, Ruby Rose har omtrent 60. Det er ganske vanskelig å komme frem til en nøyaktig tatoveringstelling fordi hvert symbol sammenfaller med andre symboler for å danne en enorm tatovering. Disse tatoveringene passer godt til de forskjellige delene av kroppen. Ruby Rose ser ut til å tro at hele kroppen hennes er en vakker duk som er klar for ethvert kunstnerisk uttrykk som du kan tenke deg. Riktig nok er tatoveringene hennes for fantastiske, noe som fikk dem til å skinne for resten av verden.

rubin-rose-tatoveringer

Typer av Ruby Rose -tatoveringer

Bortsett fra å være en kjent modell og DJ, Ruby Rose er kjent for sine vakre tatoveringer. Tatoveringene hennes har blitt en del av hennes moteerklæring, og millioner av mennesker over hele verden beundrer det ofte. Mange elsker denne vakre kvinnen for hennes dristighet. Av denne grunn er det mange kvinner som ønsker å få de samme tatoveringene som Ruby Rose.

Her er noen av de mest spennende og søte Ruby Rose -tatoveringene du kan like:

  1. Ruby Tattoo

Dette er en av Ruby Rose -tatoveringer som ikke trenger mye forklaring. Stjernen valgte en Ruby perle som tatoveringsdesign for å hylle navnet hennes. Perlen har egenskaper som representerer Ruby Rose som person. Rubin (perle) er hard og sjelden. På samme måte som perlen, skiller Ruby Rose seg ut blant mange kvinner fordi hun ikke er redd for å vise verden at hun er annerledes.

  1. Boksehansker

Selv om Ruby Rose ikke er en fighter selv, har hun Boxing Gloves -tatovering på skulderbladene. Dette er til ære for gudfaren hennes, Lionel Rose. Lionel var bokser og Ruby Rose skammer seg ikke over å la hele verden få vite at hun støtter karrieren hans. Lionel kan allerede ha dødd, men for Ruby Rose er gudfaren hennes fortsatt med henne i form av tatoveringen for boksehansker.

  1. Ace of Hearts Tattoo

Ruby Rose er ingenting som en gambler. I stedet for å se det i den sammenhengen, forteller hennes tatovering av Ace of Hearts på brystet mer om kjærlighet. Selv om hun kanskje ikke ser slik ut, er Ruby Rose ganske så hjertelig. Denne tatoveringen er en direkte åpenbaring av hennes intensjon om å elske og hennes beredskap for kjærlighet.

  1. Bare elsker tatovering

Dette er en annen tatovering som viser den romantiske siden av Ruby Rose. En tatovering er i ren tekst, så du trenger virkelig ikke en eksperts hjelp for å tyde betydningen. Ruby Rose vil at verden bare skal elske og være i fred med andre mennesker. Det er sannsynligvis en forkjempelse hun prøver å si fra, eller bare et budskap til seg selv til kjærligheten.

  1. Danke Schon

Dette er en Tysk ord som oversetter til Takk skal du ha på det engelske språket. Selv om Ruby Rose ikke forklarte det selv, ser det ut til at denne tatoveringen er hennes budskap til alle som hjalp henne med å komme dit hun er nå. Mange kjendiser takker fansen, familien, sine kjære og alle som hjalp dem ved å si det høyt. Imidlertid ønsker Ruby Rose å uttrykke det i form av en tatovering. Dette for å vise fansen at hun aldri vil glemme å si takk for all hjelp og støtte, og at hun vil være evig takknemlig for det.

rubin-rose-tatoveringer

Betydningen av Ruby Rose Tattoos

Ruby Rose -tatoveringer er meningsfulle. Selv om det var noen tilfeldige tegn inkludert i samlingen hennes, har de andre tatoveringene forskjellige betydninger. Du kan se hvor dyp en person Ruby Rose er, bare ved å knekke betydningen av tatoveringene hennes. Når du kjenner tatoveringene, vil du aldri se henne på samme måte som du gjorde før.

Eksternt kan Ruby Rose virke som en opprørsk kvinne med en sterk personlighet. Det er imidlertid ikke sant. Faktisk er Ruby Rose en søt og nydelig person på innsiden. Et bevis på dette er hennes Jean-Michel portretttatovering. Jean-Michel var en amerikansk tatovør som hadde et godt forhold til Ruby Rose. Jean og Ruby Rose hadde et dypere vennskapelig forhold enn det vanlige artist -klientforholdet gjorde. For å vise hvor mye hun setter pris på kunstneren, hadde Ruby Rose portretten hans blekket på skuldrene hennes. Dette er en påminnelse om det gode vennskapet de hadde før Jean-Michel døde.

Et annet eksempel på hvor søt denne unge damen er hennes Crown Tattoo. Dette er en hyllest til vennen og tatovøren Jean-Michel. Hun plasserte denne tatoveringen på midten av brystet, litt under brystet. Det er ingen bedre måte å uttrykke kjærligheten din til en person enn å legge en hyllest til ham bokstavelig talt på brystet.

Ideell plassering av Ruby Rose -tatoveringer

Det er greit å bruke Ruby Rose -tatoveringer som inspirasjon og kopiere noen design for deg selv. Imidlertid ville det være flott hvis du vet hvor du skal plassere disse tatoveringene og ikke bare kopiere hvor Ruby Rose plasserte den. Selv om tatoveringsdesignene dine er inspirert av Ruby Rose, betyr det ikke at du ikke kan eksperimentere med plasseringen.

For henne Bare elsker tatovering, det ville passe perfekt til håndleddene dine. Hvis du ikke har lyst til å trykke knokene dine, vil det se bra ut på håndleddene. Håndleddet er en av de mest utsatte kroppsdelene, så du vil ikke ha noen problemer med å skryte av din egen Just Love -tatovering.

Du kan også få en portretttatovering, men det betyr ikke at du også må kopiere Jean-Michels portrett. Du må tenke på noen du vil hylle – noen som har påvirket livet ditt på en eller annen måte. Hvis du er en vanvittig fan av Ruby Rose, hvorfor ikke bruke portrettet hennes som et design? Dette vil se bra ut på både skuldre og ben.

tatoveringer av rubinrose

Forberedelsestips for Ruby Rose -tatoveringer

Noen Ruby Rose -tatoveringer er komplekse, mens andre er enkle. Før du velger et design, må du først forstå tatoveringene hennes. Det ville være bra å virkelig bruke noen design som vil representere deg som person. Velg bare et design som har en betydning for deg.

Når du planlegger å tatovere deg, er det alltid lurt å være fysisk og mentalt avslappet før prosedyren. Du må hvile godt en natt før den planlagte tatoveringsprosedyren. Du må ha styrke før prosedyren fordi det kan gjøre litt vondt. Det ville også hjelpe å ta med deg en venn for å støtte og heie på deg. Å snakke med vennen din vil holde tankene dine unna den smertefulle tatoveringsprosedyren. Forresten, det er sant at tatoveringsprosedyrer kan være smertefulle, men det er definitivt utholdelig.

Gjennomsnittlig servicekostnad og standardpriser på Ruby Rose Tattoos

Ruby Rose -tatoveringer er ikke så dyre hvis du vurderer hver tatovering individuelt. Tatoveringene hennes er små symboler og design som danner et større bilde. Vanligvis kan de små tatoveringene med svart blekk bare koste deg $ 50 – $ 100. Hvis du vil ha flerfargede tatoveringer, må du kanskje bruke litt ekstra penger. Flerfargede tatoveringspriser varierer fra $ 100-$ 150.

Det er også tatoveringsartister som tar timepris i stedet for å belaste stykke for stykke. Vanligvis starter timeprisen fra $ 250 per time. Så jo mer komplisert tatoveringsdesignet ditt er, desto dyrere blir det.

Vedlikeholdstips etter å ha fått Ruby Rose -tatoveringer

Tatoveringer er fantastiske når de fremdeles er i full farge eller lyse (for tatoveringer med svart blekk). Imidlertid forsvinner tatoveringer naturlig over tid, og det er egentlig ingenting du kan gjøre for å stoppe det. Det finnes imidlertid måter på hvordan du kan forsinke fadingprosessen. Du må bare utføre de riktige ettervernprosedyrene for å holde tatoveringen så god som første gang du så den utenfor tatoveringsbutikken.

Det første du må huske på er å aldri overeksponere det for sollys. Sollys kan også skade huden og tatoveringen din. Fargen på tatoveringen din vil vare lenger hvis du ikke utsetter den for solen.

En annen ting du må huske er å holde tatoveringen hydrert. Du kan be din tatovør om råd om produktene du kan bruke. Sørg for å bruke bare en liten mengde som er nok til å fukte tatoveringen din. Det er heller ikke godt å drukne tatoveringen din med fuktighetskremer fordi det vil trekke helingsprosessen lenger.