250 matchende par -tatoveringer som perfekt symboliserer kjærligheten din

Å være forelsket er en magisk opplevelse, og for å holde ilden i live prøver par ut unike måter å vise frem sin kjærlighet og hengivenhet for hverandre. Hvis du vil legge til litt kreativitet når det gjelder uttrykker kjærlighet til partneren din, du kan gjøre det ved å få matchende par tatoveringer. Disse tatoveringene hjelper deg med å oppnå et unikt utseende og gjør båndet ditt sterkere med den andre halvdelen. Fra dyretatoveringer til hjerter til sitater og søte illustrasjoner, det finnes forskjellige typer matchende tatoveringer du kan få.

Så hvis du er ute etter inspirasjon for romantiske tatoveringer for par, er du på rett sted. Les videre nedenfor og finn noen unike og søte tatoveringer som vil bidra til å symbolisere kjærligheten din perfekt.

Kongen& hjerterdronning

Du kan prøve denne kreative kongen& Queen of hearts tatovering, og oppnå en kongelig, men grei tatovering. Denne tatoveringen inneholder to mini-svarte konturer i europeisk stil plassert på hånden. Begge kronene har mindre forskjeller som kjennetegner dem som dronning- og kongekronen.

Symbolikk

Denne tatoveringen er en stor symbolikk for kjærlighet, og den representerer også ansvar og makt. Kronen minner deg om at dere begge er ansvarlige for å gjøre båndet og forholdet sterkere. Siden dette er en krone i europeisk stil, representerer de åtte gylne buene på kronen evig liv. Dette symboliserer din ubetingede kjærlighet og evige liv som du vil tilbringe sammen med hverandre for alltid.

Plassering

Det beste stedet for denne tatoveringen vil være på hånden din, da tatoveringen er liten, og på denne måten kan du enkelt matche den sammen. Du kan også velge å få den tattet på nakken, håndleddet eller ansiktet ditt, spesielt hvis du vil gjøre tatoveringen mer fremtredende.

Infinity Rose

infinity rose tatovering

Infinity -tatoveringer har vært en ganske populær trend i tatoveringsindustrien, og de hjelper deg med å gi kroppen din et unikt og smigrende preg. Denne uendelige rosetatoveringen inneholder et uendelig tegn med svart blekk, som viser en rødfarget rose og grønne blekkblader som vokser på uendelig tegn. Denne tatoveringen er unik og hjelper deg med å oppnå et symbolsk og romantisk preg.

Symbolikk

Infinity -tatoveringer symboliserer den evige kjærligheten til hverandre og hvordan kjærligheten din ikke har noen grenser når det gjelder å elske den andre halvdelen. Rosen som vokser på uendelighetsskiltet symboliserer håp og ny begynnelse på denne romantiske reisen.

Plassering

Det perfekte stedet for denne tatoveringen vil være på håndleddet, da det er en liten tatovering. Du kan også få den på ankler eller skulder.

The Missing Jigsaw Piece

Puslespill tatoveringer par

Puslespill tatoveringer er en annen fantastisk matchende par tatoveringer som bidrar med morsom og søt romantisk stemning. Denne tatoveringen inneholder en svart kontur av to gåter på hver partners hånd, og når du tar hånden nærmere, ser tatoveringen ut som om den forbinder dere begge, noe som ikke bare er fantastisk og kreativt, men også romantisk.

Symbolikk

Denne tatoveringen symboliserer den dype forbindelsen du deler med din kjære og viser hvordan dere begge fullfører hverandre. Denne tatoveringen representerer også “hele bildet” av parets reise og hvordan de prøver å forbedre og bygge reisen og forholdet sammen.

Plassering

Det perfekte stedet for denne tatoveringen vil være på håndleddet; med puslespilletatoveringen kan du vise frem det manglende stykkonseptet på bilder og til andre når dere begge er sammen.

Solen & Måne

sol og måne par tatoveringer

Hvis du vil legge til litt farge på parets tatovering, bør du prøve denne akvarell sol og månetatoveringen. Denne tatoveringen inkluderer en svart skissert fylt med gult og rosa farget blekk og en svart skissert måne med et sprut av blått blekk. Solen gir et mer feminint preg, så det er perfekt for jenta, mens månen er perfekt for mannen.

Symbolikk

Denne tatoveringen er perfekt for par som har helt forskjellige personligheter. Månen representerer ro, mørke og kulde, mens solen betyr energi, lys og varme – denne tatoveringen symboliserer også hvordan jorden trenger både solen og månen for å overleve. Og akkurat som dette trenger du hverandre for å overleve.

Plassering

Det perfekte stedet for denne tatoveringen vil være på håndleddet, hendene, skuldrene eller til og med ryggen.

Yin Yang -tatoveringer

par yin yang tatoveringer

Yin Yang tatoveringer er populære par som matcher tatoveringer som skildrer det perfekte begrepet kjærlighet og samvær. Denne tatoveringen inneholder en svart skissert yin, som representerer en feminin stemning og svart blekket yang som viser en maskulin stemning. Når begge disse tatoveringene går sammen, skaper de en perfekt sirkel.

Symbolikk

Denne tatoveringen viser kunstnerisk hvor forskjellige dere er, men skildrer også hvordan forskjellene på en eller annen måte utfyller hverandre. Blekket representerer også hvordan et par balanserer hverandre i et forhold.

Plassering

Det ideelle stedet et par kan få denne tatoveringen tatt på er håndleddet eller hånden. På denne måten er det lettere å gjøre den perfekte sirkelen synlig for andre.

par tatoveringer

Svelg tatovering

Svaletatoveringene er blant de mest populære tatoveringene som inkluderer en unik og imponerende design. Denne tatoveringen gir en svart og hvit blekkfugl som sitter på hånden til hvert par. Detaljene og skyggeleggingene i denne tatoveringen er bemerkelsesverdige og gjør det generelle bildet fantastisk

Symbolikk

Matros Jerry, en berømt kunstner, laget denne illustrasjonen for sjømenn som druknet i sjøen og viste at svelger hjelper til med å bære sjelen. Disse fantastiske fuglene representerer også kampene i langdistanseforhold og utstillingsvinduer som kommer hjem til hverandre. Så hvis du er i et langdistanseforhold, vil denne tatoveringen hjelpe deg med å minne om at uansett hvor langt du er fra din virkelige kjærlighet, vil du alltid være nær og gi deg håpet om at dere to snart vil treffes.

Plassering

Den perfekte plasseringen for denne tatoveringen vil være på underarmen eller ryggen, ettersom bildene passer perfekt til begge disse stedene.

‘Til døden skiller oss.’

skull tatoveringer par

Skalle -tatoveringer er kanskje ikke en typisk måte å vise frem kjærligheten og båndet til den andre halvdelen, men hvis du går dypt inn i betydningen, gir det mening. Denne tatoveringen inneholder et skjelett med et skissert effekt med svart blekk og en liten krone på toppen. Den kvinnelige versjonen har pigger i kronen, mens den mannlige versjonen har en enkel krone.

Symbolikk

Skalle -tatoveringer symboliserer hovedsakelig døden, men de indikerer også optimisme og beskyttelse. Denne tatoveringen representerer hvordan du er villig til å bli gammel med den andre halvdelen din, og at selv etter døden, i et annet liv, vil du fortsatt være sammen. Det viser også hvordan du beskytter hverandre, og bindingen som skapes kan aldri brytes på grunn av dens styrke.

Plasseringer

Du kan velge å få denne tatoveringen tattetet hvor som helst på kroppen din. Men det beste stedet ville være på håndleddene, skulderen eller underarmen.

Tatoveringer

par tegneserier

Man er aldri for gammel til å se tegneserier eller animasjonsfilmer. Hvis du og din elskede elsker å se tegneserier eller liker den samme tegneseriefiguren, kan du skildre det ved å få parets tegneserietatoveringer. Disse tatoveringene inkluderer vanligvis et par fra din favoritt tegneserie eller animerte serie. For eksempel kan du velge å tatovere favorittparet ditt fra Harry Potter, Scooby-Doo eller den ikoniske Mickey og Minnie Mouse. Denne tatoveringen inneholder et svart skissert bilde av det fiktive paret, Mario og Peach, fra de berømte super Mario -spillene. De fleste av oss vokste opp med å se disse ikoniske tegneseriene, så det ville være ganske søtt og spennende å få disse tegneseriet paret tatoveringer.

Symbolikk

Disse tegneserietatoveringene symboliserer at du aldri skal la ditt indre barn dø. Det representerer også at du og din andre halvdel deler den samme kjærligheten som paret i den fiktive verden.

Plassering

Det perfekte stedet for denne tatoveringen er underarmen eller ryggen, avhengig av størrelsen på tegneserien din. Siden disse tatoveringene inneholder tegn, er det best å beholde dem mellomstore. På denne måten er de mer synlige.

Kjærlighetens sirkel

sirkel av kjærlighetstatoveringer

Denne sirkelen av kjærlighetstatovering er enkel, men har en ganske sterk betydning. Denne tatoveringen inkluderer to deler av sirkelen, der den mannlige delen består av en svart blekket kurve, og den kvinnelige versjonen består av en akvarell sirkel blekket med sprut i forskjellige farger som gul, rød, rosa og mer. Når parene tar hendene sammen, viser det en sirkel.

Symbolikk

Den mørke delen av sirkelen symboliserer den mørkere siden av partneren der han/hun er ensom, sint og tom, mens den fargerike delen betyr lysstyrke, kjærlighet og lykke. Så når begge sidene møtes, forsvinner den mørke og ensomme siden av partneren. Det viser også hvordan din andre halvdel bringer farge inn i livet ditt.

Plassering

Det perfekte stedet for denne tatoveringen ville være underarmen din. På denne måten kan du vise hele sirkelformen bedre.

tatoveringer for par

Putt en ring på den!

vielsesring-tatoveringer

Ringtatoveringer er enkle, men de søteste matchende paretatoveringene som minner par om bindingen de deler. Det er den beste måten å oppnå en permanent ringtatovering, spesielt hvis du ikke er glad i smykker, og er perfekt for ektepar. Denne tatoveringen inneholder to enkle svarte blekkringer som er tattet rundt fingeren. Du kan endre designet hvis du vil ha noe mer avansert.

Symbolikk

Tatoveringer i gifteringene betyr og minner par om de livslange forpliktelsene de har inngått overfor hverandre eller vil inngå. Siden dette er en permanent tatovering, symboliserer det også at kjærligheten din er evig og aldri kan ta slutt snart.

‘Hell meg litt kjærlighet’

tatoveringer for vin som skjenker vin

Hvis du leter etter en unik og topp par -tatovering, trenger du ikke lete mer, da denne tappetappen for vin er den perfekte tatoveringen for kjærlighetsfugler. Denne tatoveringen inkluderer en grønn blekkvinflaske tatovert på den ene armen med litt rødfarget vin som helles i et vinglass som vises på armen til den andre partneren. Detaljene og skyggeleggingene i denne tatoveringen gir den et realistisk preg, noe som gjør den kreativ og fantastisk. Med en så vakker mening og fascinerende bilder, bør du og din andre halvdel få denne tatoveringen med en gang.

Symbolikk

Denne tatoveringen har en dyp betydning for det, da vinen symboliserer verdien av forholdet. Jo lenger du holder vinen urørt i en kjeller, desto mer verdifull blir den. Skjenking av vin representerer hvordan forholdet ditt vokser kontinuerlig og de forskjellige opplevelsene som stadig fyller hverandre.

Plassering

Det perfekte stedet for denne tatoveringen vil være på armene dine. Flasken er mer maskulin, og glasset gir et feminint preg.

Låsen & Nøkkel

Denne lås og nøkkeltatoveringen er den perfekte matchende parets tatovering som lar deg vise din kjærlighet til din andre halvdel. Denne tatoveringen inkluderer en svart blekket vintage nøkkel på hånden til en partner og lås på den andre partnerens hånd. For en ekstra berøring kan du få jubileumsdatoen din eller hverandres initialer tattet nær låsen og nøkkelen i svart blekk.

Symbolikk

Denne tatoveringen har en vakker og grei betydning. Det symboliserer hvordan bare to forelskede mennesker virkelig kan få tilgang til hverandre. Det viser også at uten din andre halvdel (som er nøkkelen), er du bare en lukket dør (låsen).

Plassering

Det perfekte stedet for denne tatoveringen vil være på armen eller håndleddet.

Fargede origami fugler

Hvis du og din andre halvdel leter etter noe enkelt som har en romantisk betydning, bør du få denne origami fugletatoveringen. Denne tatoveringen inneholder to svart blekk skisserte origami fugler, en på hver partners hånd med to farger. Den blå blekkfuglen er mer maskulin, og den rosa er feminin.

Symbolikk

Origami -fugler stammer fra den japanske kulturen, og de symboliserer fred og lykke. Den koreanske kulturen ser på denne tatoveringen som en representasjon av renhet og lang levetid. Denne tatoveringen bidrar til å symbolisere fred, lykke og renhet i forholdet ditt og betyr også den evige kjærligheten som vil fortsette å blomstre til du dør.

Plassering

Det perfekte stedet for denne tatoveringen vil være på håndleddene eller kragebenet. Siden denne tatoveringen er liten, kan du få den tattet hvor som helst hvor den er mer synlig.

Skinn som en diamant!

Akkurat som Rihanna fikk oss til å innse i sangen sin at det er viktig å skinne som en diamant, begynte mange mennesker å få tatoverte diamanter på kroppen deres, spesielt par. Denne tatoveringen inneholder sorte blekkede diamanter, og hvis du vil vri ting litt opp, kan du be tatovøren om å legge inn litt farget blekk for å gjøre tatoveringen mer synlig.

Symbolikk

Diamanter symboliserer indre skjønnhet og kraft. Denne tatoveringen representerer det kraftige båndet til din andre halvdel, og hvordan dere begge ble forelsket i hverandres indre skjønnhet og ikke det fysiske utseendet. Dette viser at forholdet ditt reflekterer over ordtaket ” ekte skjønnhet finnes på innsiden. ”

Plassering

Det perfekte stedet for denne tatoveringen ville være på fingeren din, da du på denne måten kan matche den med partneren din, og den komplimenterer godt med den lille tatoveringen.

tatoveringer-for-par

Fly avgårde!

Denne tatoveringen inkluderer en flokk med fugler med svart blekk som flyr bort i en retning og vises på begge parets hånd. For en maskulin berøring kan hannene få mørkere fugler med blekk, og hunnene kan få lysere skygge. Denne tatoveringen er virkelig fascinerende og hjelper deg med å oppnå det subtile romantiske preget.

Symbolikk

Denne tatoveringen symboliserer frihet og en ny begynnelse i livet ditt. I dette tilfellet starter den nye fasen i livet ditt et forhold til din sanne kjærlighet og påkaller godt håp i forholdet ditt.

Plassering

Det er mange steder du kan få denne tatoveringen tattet på. Et av de beste stedene ville være på kragebenet eller underarmen. Du kan også få den tattet på ryggen, men for et mer synlig alternativ er hånden og kragebenet et ideelt sted for denne tatoveringen.

Robotisk kjærlighet

Hvis du vil prøve en tatovering som unikt gjenspeiler kjærlighetslivet ditt, bør du få denne robottatoveringen. Denne tatoveringen inneholder en svart kontur av en robot. Hannroboten består av en rød sløyfe og en rose i hånden som lener seg mot hunnroboten. Den kvinnelige roboten inkluderer røde hjerter med en liten rødfarget sløyfe på hodet.

Symbolikk

Roboter representerer hovedsakelig menneskeheten og handlinger som utføres uten følelser. Imidlertid kan ditt sterke forhold endre den fremtredende symbolikken til denne tatoveringen, og vise at du var en robot en gang, men kjærligheten fant veien til deg, og du har endelig åpnet deg. Dette viser at uansett hvor kalkulerende og mekanisert en person er, kan de også finne kjærligheten.

Plassering

Det perfekte stedet for denne tatoveringen vil være på underarmen eller ryggen. Underarmen er best da den viser handlingen om å gi rosen bedre.

tatoveringer for par

Turtle Love Tattoo

Hvis du leter etter den perfekte lille tatoveringen som vil symbolisere forholdet ditt til din eneste sanne kjærlighet, bør du få denne tatoveringskjærligheten. Denne tatoveringen inneholder en liten svart skildret skilpadde med et unikt design inne i skilpadden.

Symbolikk

Turtle tatoveringer symboliserer kjærlighet, mot og tålmodighet. Denne tatoveringen viser hvordan disse viktige symbolene gjenspeiler i forholdet ditt og hvordan tålmodighet og mot spiller en stor rolle i suksessen til et forhold.

Plassering

Det perfekte stedet du kan få denne tatoveringen vil være på anklene dine, da den utfyller godt med denne tatoveringen når skilpadden viser frem bevegelsen sammen. Du kan også få den tattet på håndleddet eller fingrene.

Hjertet hopper over et slag

Heartbeat -tatoveringer er blant de vanligste tatoveringene som par tatoverer sammen og hjelper til med å skildre en romantisk stemning. Denne tatoveringen inneholder en svart blekket hjerterytme som slutter i et svart skissert hjerte. For en ekstra berøring kan du få initialene til din sanne kjærlighet sammen med dine tatoverte nær eller under hjerteslaget.

Symbolikk

Denne tatoveringen symboliserer kjærlighet, lidenskap, liv, utholdenhet og krefter. Denne tatoveringen hjelper til med å skildre alle hovedattributtene i forholdet ditt og det sterke båndet du har til din sanne kjærlighet. Denne tatoveringen viser også hvordan begge partnerne ikke kan leve uten hverandre, som når hjertet slutter å slå, slutter forbindelsen til livet.

Plassering

Du kan få denne tatoveringen blekket på mange steder, for eksempel underarmen, kragebenet, ryggen eller nær magen. Uansett hvor du får denne hjerteslagen tattet, vil den fremdeles vise det intense og evige båndet til din andre halvdel.

Vanlige spørsmål

Hvorfor skal jeg unngå å få par tatoveringer?

Inntil du er hundre prosent sikker på at du har funnet ditt livs kjærlighet og er klar til å ta et betydelig skritt i forholdet ditt, får du først matchende tatoveringer. Noen ganger fungerer ikke forhold, og du kan angre på at du har tatoveret et par, spesielt hvis du har navnet på partneren din tatt på. Det er best å gå etter symboler eller objekter.

Er håndleddetatoveringer smertefulle?

Å få en tatovering på håndleddet gir en god del smerter, da det er veldig lite fett og muskler i det området. Det er bedre, derfor er det mer sannsynlig at det forårsaker smerte enn andre myke områder. Venene og arteriene begynner å bli følsomme under tatoveringsprosessen, noe som får deg til å føle mer smerte.

Hvor lang tid tar det å få en håndleddetatovering?

Maksimumet det tar å oppnå en håndleddetatovering er 5 timer på en økt. Lengden på øktene er forskjellig fra hver tatoveringssalong og ferdighetene til din tatovør. Det lengste det kan ta å fullføre er syv timer, spesielt hvis du har lav toleranse for smerten.

Siste tanker

Disse matchende par -tatoveringene som er nevnt ovenfor, hjelper deg ikke bare med å oppnå det perfekte kreative kunstverket på kroppen din, men lar deg også vise din kjærlighet til din ene og bare foran hele verden. Den skildrer den sterke følelsesmessige forbindelsen du deler med ditt livs kjærlighet. Så prøv denne lille romantiske handlingen, og del den med din bedre halvdel.