Psykologien knyttet til at mennesker endrer kroppens utseende for selvuttrykk, er ganske interessant. Fra folk som arrer huden i et bestemt mønster til å trosse samfunnet til folk som anser det som en kunstform, vil du finne mange interessante årsaker bak selv de minste designene.

Gruppepress har i stor grad påvirket den voksende basen av klienter i tatoveringsindustrien. Noen mennesker gjør det for å ” passe godt ” blant vennegjengen eller fansen deres vil få en tatovering som ligner på kjendisenes kjendis. Men selvfølgelig er det en mørkere side ved dette, det er noen ekstreme tilfeller der det å få tatoveringer blir en avhengighet. Folk føler “behovet” for å få tatoveringer hele tiden; Dette kan drive mennesker til ekstremer når det gjelder kroppsmodifikasjon.

Det menneskelige sinn er en labyrint av tanker, ideer, oppfatninger og følelser. Ikke alle følger den samme retningen, hvor ditt eget uttrykk kan oversette til ord på papir, andre kan uttrykke det gjennom sine tatoveringsdesigner.

Ifølge undersøkelser, 21 % voksne amerikanere har en tatovering mellom 30 og 39 år. En annen studie spurte mennesker uten tatoveringer og samlet data om deres meninger om tatoveringer. Konklusjonen slo fast at folk som ikke får tatoveringer anser mennesker med tatoveringer som mer opprørske og utadvendte.

Omtrent 31% av mennesker med tatoveringer betraktet det som en forbedring av deres personlighet og uttrykte at det å få en tatovering fikk dem til å føle seg og se mer sexy ut. Tatoveringer poserer sakte som en runner-up den allment populære handlingen med å få ørepiercing.

Ørepiercing er den mest populære formen for kroppsmodifisering i USA. Dette kan tilskrives ideen om at hull i hullet anses som akseptabelt i en veldig ung alder, mens det å ta tatovering er et valg som er tatt av voksne i eldre år. Psykologer sier at de fleste vil få en tatovering for å kuppe med en traumatisk opplevelse, eller de vil få det til å definere seg selv som en ny person etter en følelsesmessig utfordrende situasjon.

Det er flere holdninger til hvorfor noen får denne typen modifikasjoner. Den ene er estetikkens rene grunn. Folk gjør det for mote og gir en uttalelse om å være edgy og hard. Andre vil få en fordi Rihanna har noen få. Uansett begrunnelsen for å få en tatovering i dag, var det en gang tradisjon (fortsatt er det i noen deler av verden) som støtter dette kunstens ansikt.

Tatoveringsplassering og dens betydning

Tatoveringer er kunstferdige fremstillinger av smerte, lykke, sorg eller en historie. Utover dette hvor du plasserer tatoveringen har også betydning og symbolikk knyttet til den. Plasseringen av tatoveringen sier mye om personligheten til et individ. Det er en historie knyttet til betydningen av hver del av kroppen som har blitt tatovert gjennom århundrer.

Underarmen

Dette betyr personens indre. Hvis den valgte tatoveringen symboliserer styrke, indikerer dette at de har en sterk besluttsomhet. Hvis det er delikat, indikerer det at de er tøffe på utsiden, men sårbare på innsiden.

Halsen

Hvis den er plassert på nakken, betyr denne tatoveringen personens ignorering av samfunnspresset og at de ikke er redde for å uttrykke seg åpent. Nakken og nakken som kan dekkes av hår, spesielt blant jenter, betyr at de er meningsfulle og ikke er redde for å endre mening hvis de må. Dette er en av de mest smertefulle delene.

Øret

Dette er vanligvis plassert bak øret og er en delikat design, som symboliserer individets indre selv og deres kjærlighet til personvern.

Dette er noen eksempler på hvordan plasseringen av en tatovering resonerer med personligheten til mennesker.steder å tatovere

Noen geniale anbefalinger for tatoveringsplasseringer

I noen tilfeller vil klienten komme og be om det minst smertefulle stedet å tatovere, men du bør også vurdere hvordan kroppens former og bøyninger komplimenterer drømmetatoveringen din. Vurder følgende steder for å få en tatovering

Kalven

Kalvets krumning komplimenterer visse typer tatoveringer, spesielt av designet endrer andelen fra topp til bunn. Dette er relativt smertefullt og tar også litt tid å helbrede, men hvis du er noen som liker personvernet sitt og ønsker å dele dette med nære mennesker, er bare dette stedet for deg.

Bak øret

Denne lille plassen er perfekt for delikate design, men det er helt opp til deg å velge en hodeskalle som en tatoveringsdesign for deg selv. Selv om det er en betydelig smertefull prøvelse, gir denne plasseringen deg friheten til å holde tatoveringen din hemmelig eller vise den når du vil

Brystet

Denne plasseringen har stor betydning i tatoveringsverdenen. Folk får design, navn eller symboler som ligger deres hjerte nærmere og har en spesiell betydning for dem og noen de deler et bånd med.

Underarmen

Denne plasseringen oppnådde berømmelse blant kvinner som valgte å gjøre opprør mot samfunnets forventninger om barbert eller vokset armhulehår. Men det ble sakte en interesse blant tatoveringsentusiaster som var tom for steder å tatovere. Dette er en av de mest smertefulle opplevelsene noen kan ha. Ikke alle tatovører kan utføre dette, da dette er en vanskelig plassering. Videre bruker den teknikker som bare proffer kan håndtere. Hvis du ønsker å tatovere armhulene, finner du et sted som henvender seg til slike tatoveringer og bestiller en avtale med de beste.

Torsoen

Med mindre du er en badedraktmodell, er det noen få sjanser for at andre enn dine nærmeste vil se dette. Hvis du tror sterkt på energier og sentrerer chakraene dine, er dette det perfekte stedet å få et symbol for din tro. Fra stedet hvor hjertet slutter til den nedre delen av kroppen din utover fordøyelsessystemet, kan dette området bety så mye. Etterbehandlingen av denne plasseringen er ganske utfordrende, og disse sårene vil ta tid å gro.

Baksiden

Denne plasseringen regnes som sensuell for både menn og kvinner. Dette er en av de mest populære tatoveringsplasseringene blant tenåringsjenter og menn som trener og ikke er sjenert. Denne plasseringen kan være en privat affære eller en offentlig avhengig av hva valget av tatovering betyr for deg som individ. Tatovører hevder at de fleste ber om dette stedet når de har et sitat eller et minne som må skrives ut på kroppen med ord.

Lårene

Denne plasseringen har vanligvis sentimental verdi og er også en mystisk. Hvis du har en litt innadvendt personlighet, er dette stedet for deg. Dette gir deg en mulighet til å uttrykke deg selv eller minne om noe du vil beholde for deg selv og bare vise ved anledninger. Foreløpig er dette en av de største moteuttalelsene i tatoveringsindustrien. Tatoveringsartister spekulerer imidlertid i at dette snart vil være et av de vanligste stedene for tatovering.

Håndledd

Dette er et dristig valg og for folk som vil at verden skal se historien sin eller ønsker en konstant påminnelse om noe. Dette regnes som det mest populære stedet for mennesker som lider av angst, depresjon eller andre lidelser. Dette er en konstant påminnelse for dem om å holde dem trygge mot selvskadende praksis. Du finner setninger som “vær sterk” eller “vær positiv” skrevet over håndleddene til de fleste med håndleddetatoveringer.

Våpen

Overarmen

Denne plasseringen betyr styrke og engasjement for et mål eller et formål. Dette er ofte sett plassert på mennesker som er i fitness motivasjon og helse. Dette viser også at du liker å holde en del av livet ditt for deg selv og nyte å leve etter dine egne regler til tider.

Underarmen

Dette er en av de mest forhåndsinnstilte plasseringene som alle kan tatovere på. Dette er et symbol på det indre jeget. De fleste velger enten fine symboler eller fullverdige kunstverk for denne plasseringen.

Fingre

Denne plasseringen brukes vanligvis til å plassere veldig betydningsfulle og meningsfulle tatoveringer, for eksempel hjerterytmen til en du er glad i eller et navn. Det er en smertefull prøvelse, men en konstant påminnelse om det gode i livet ditt. Noen mennesker vil få piler for å hjelpe dem med å huske å alltid gå videre. Det er også et av de vanligste stedene å tatovere av estetiske årsaker.

Smarte flekker for å få tatoveringer på

Hvis du er den mystiske typen eller ikke ønsker å vise tatoveringen din åpen for sentimentale formål, så har vi akkurat de perfekte stedene du kan få litt på blekk på

1. Fotens bunn

Du kan få alt du liker tatovert på bunnen av føttene. Dette er et sted som ingen vil se på, og du kan opprettholde personvernet ditt. Kjendiser som Cara Delevingne har fått tatoveringer på foten.

2. In Between the Fingers

Denne plasseringen har fått stor popularitet gjennom årene, og folk vil få tatoveringer her av mange grunner. Selv om disse tatoveringene kan sees noen ganger, vil de forbli gjemt mellom fingrene.

3. Øret

Hvis du vil snike deg inn en tatovering uten at mange legger merke til det, så er dette det perfekte stedet for deg. Folk vil bare oppdage dette hvis du vil at de skal gjøre det, og det er ingenting en concealer ikke kan skjule i dag. Ta litt inspirasjon fra KatVon D og her stjerne -tatovering på øret.

4. Den indre leppen

Mens hipstere kan skryte av dette på alle sine sosiale mediesider, kan du velge å holde dette gjemt. Dette er vanligvis plassert på innsiden under leppene og under haken. Disse tatoveringene blekner imidlertid ganske raskt, men hvis du er en Miley Cyrus -fan, kan dette være en morsom ting å prøve.

ankeltatoveringer

5. Anklen

En delikat tatovering plassert på ankelen kan være ganske nydelig og tiltalende. Katy Perry er en av stjernene som skryter av ankeltatoveringen.

6. På halsen

For estetiske eller sentimentale formål er dette den perfekte tatoveringen for noen som ikke vil dele for mye med mennesker rundt seg. Ariane Grande har flauntet denne stilen en stund, og bare OG -tilhengerne vet kanskje om dette

7. På indre Bicep

Den indre bicep -tatoveringen kan bare sees hvis du flaunter din biceps -transformasjon. Ellers kan folk bare få et glimt av denne tatoveringen. Miley Cyrus har noen få, og hun skryter absolutt av dem.

8. Siden av foten

Hvis du er en Lea Michele -fan, kan du like et design på siden av foten din. Dette kan lett gjemmes under dekkede sko, og du kan flaunt det når du velger det.

Historie

Tatoveringer har eksistert i århundrer. Med den tidligste innspillingen som dateres tilbake til 12000 år f.Kr., hvorfor folk går på disse tatoveringene, var det forskjellige årsaker. Fra det å være merket som kultur og tradisjon til å være en høyskolejentes moteerklæring, har det grunnleggende om tatoveringsdesign forblitt det samme.

Hvis du vender deg til historie for forskning, vil du oppdage at tatoveringer har vært en del av tradisjoner og ritualer i lang tid. Kvinnene i Borneo tatoverte deres spesifikke drap på underarmene. Disse ferdighetene inkluderte å være dyktig innen veving eller en ekspertkokk; disse symbolene ble tatovert for å øke sjansene for å få en frier. Disse “ferdighetene” vurderte sin posisjon på “ekteskapsskalaen.”

De graverte også tatoveringer på fingrene og håndleddene for å holde sykdom og pest i sjakk. Du vil også oppdage at folk i antikken har tatt tatoveringer for å definere deres identitet eller tilhørighet. En bestemt stamme vil kreve at hvert medlem får et bestemt symbol skåret på forskjellige deler av kroppen for å indikere arven eller lojaliteten til visse grupper. Dette er en fremtredende praksis selv i dag; folk gjør det, lover deres troskap til vennegjengen eller til og med til en bestemt selvutnevnt gjeng. Filmer viser ofte at en forbryterherre lever livet i fred til en rival oppdager tatoveringen og helvete bryter løs.

Stammer i den antikke verden eller til og med i dag tror på bilders makt til å trekke energi. For troende på denne veien kan et bilde av en tiger eller en løve hugget over kroppene deres gi tigerøyet eller styrken til en løve.

Det er opptegnelser eller egyptisk sivilisasjon som tok i bruk tatoveringskunst rundt tiden da pyramidene ble konstruert. Herfra godtok folket på Kreta, Hellas og Roma denne formen for kunst og fortsatte den. Kina aksepterte kunsten å tatovere rundt 2000 f.Kr..

Det var flere perspektiver mot tatovering som varierte fra sivilisasjoner til sivilisasjoner. Hvor grekere brukte dette som en form for å identifisere sine høytstående spioner, gjorde romerne det motsatte. Romerne brukte tatovering som et middel til å markere sine slaver og kriminelle.

Etter at tatoveringer ble en praksis i den greske og romerske verden, ble japanerne påvirket av det neste. De begynte å praktisere tatoveringskunsten som en seremoniell og religiøs praksis. Tidlige briter godtok også kunsten å tatovere og begynte å praktisere den som en måte å symbolisere en bestemt familie. Fram til i dag praktiserer sakserne, norrøne og danskene tradisjonen med å tatovere familiens kamper på kroppen.

Det var her ideen om et tatoveret individ begynte å bli frynset da pave Hadrian forbød denne praksisen rundt 787 e.Kr. Men praksisen med å tatovere var fortsatt ganske gunstig til tross for forbudet inntil normannerne invaderte og fullstendig endret bildet av tatovering i vestlandet verden. De klarte å eliminere tatovering fra vest mellom 1100- og 1500 -tallet.

Århundrer gikk med tatovering vinner popularitet i forskjellige deler av verden. Det ble introdusert tilbake til briten rundt 600 år fra forbudet.

Depresjon hadde en negativ innvirkning på tatoveringsindustrien, og de fleste tatoveringssalonger flyttet til skyggefulle deler av byer der husleien var lav eller nær hærbaser. Så kom andre verdenskrig og etter det hepatittepidemien som ødela tatoveringsindustrien i USA.

Selv om de fleste tatoveringssalonger viste steriliseringsmaskiner i butikkene sine, brukte de dem neppe. Dette fikk avisene til å publisere artikler om hepatitt, blodforgiftning og andre sykdommer som sprer seg som følge av uansvarlig tatovering.

Den amerikanske regjeringen bestemte seg for å gi tatoveringsbedrifter en sjanse til å inngå allianser med forskrifter og lover, til tross for den forakt som er knyttet til ideen om tatoveringer. Tatoveringsindustrien klarte ikke å overholde, noe som resulterte i at forskjellige kjente salonger ble stengt.

Til tross for fallet fra berømmelseshøyden, gjør tatovering et ganske sterkt comeback, og folk ønsker det velkommen. Stigmaet knyttet til praksisen smelter sakte bort, og det blir like populært blant vanlige mennesker og stilikoner.

Er tatoveringer en form for kunst?

Kunst utfordrer mennesker til å stille spørsmål ved normer, til å endre oppfatninger og skape utrolige visuelle effekter. Når det er observert nøye, gjør tatoveringer det samme for en person bortsett fra at lerretet er menneskekroppen.

Debatten mellom folk som ser på tatoveringer som en kunstform og de som tror noe annet pågår. Assisterende kurator for utstillinger ved New York Historical Society, Cristian Petru uttalte at tatoveringer er kunst hvis personen som får det ønsker at det skal være kunst. Han kuraterte nylig en utstilling ved navn Tattooed New York. Denne utstillingen var sentrert om reisen til tatoveringskunst gjennom historien i regionen.

Dette showet påvirket Cristian så mye at han fikk sin første tatovering som minnet ham om moren hans. Et nydelig stykke med blomster og fugler er nesten nostalgisk for ham.

Etter hvert som verden blir mer og mer akseptert for tatoveringer, ser folk det nå som et kunstverk. Tatoveringsentusiaster lager “samlinger” på kroppen av forskjellige anerkjente tatoveringsartister. En annen tverrfaglig kunstner vurderte tatoveringer som en uforfalsket kunstform som ikke har blitt påvirket av penger eller av konvensjonell kunst.

Det regnes som den reneste kunstformen blant kunstnere og er et av de mektigste visuelle språkene som brukes av menneskeheten. Denne kunstformen er forskjellig og unik for hver enkelt, og du vil ikke finne de rike og mektige som prøver å lagre den som “deres” eiendom. Dette er det som gjør tatoveringer til den reneste formen for kunst. Så lenge personen som har denne kunstformen på kroppen, lever og puster, vil det være gratis for alle å se og beundre uten å bruke tusenvis av dollar på kunstutstillinger bare for å få et glimt av himmelsk kunst.

Tatoveringsartister tror at menneskekroppen er en kunst i seg selv og tatoveringer forsterker bare denne flotte skapelsen. Tatoveringer er også omgitt av lignende spørsmål som et maleri ville være. Hvordan er det å plassere et lite vannskilt eller en rose på underarmen forskjellig fra plasseringen på overkroppen? Hvordan påvirker det personen som er lerretet til dette mesterverket?

Teknikkene vil variere fra kunstner til kunstner, ettersom noen fortsatt tror på å lage kunst ved hjelp av den tradisjonelle poke -metoden med spisepinner og nåler. Selv om det er andre som har benyttet seg av nyere metoder for å utføre denne praksisen. Men hver gang kunstnerens nål berører kroppen, får den frem sjelen og viser den for verden å se.

Konklusjoner

Hver tatovering du får betyr en mening om det er for estetiske formål eller en historie. Ta kontakt med tatovøren din om betydningen av plasseringen og ettervernet før du blir blekket.