Tatoveringer har forskjellige funksjoner. Noen tatoveringer er moteformål, mens andre er for å formidle en dypere mening. Uansett grunn for å tatovere deg, bør du alltid velge et design som best beskriver deg som person. Mange mennesker vil se på tatoveringen din fra tid til annen. De som ikke kjenner deg, vil automatisk ha den minste ide om personligheten din bare ved å se på tatoveringen din. Dette er en av grunnene til at du bare bør bruke et tatoveringsdesign hvis du vet hva det betyr.

Soltatoveringer trender i år. Både menn og kvinner bruker solen som et ikonisk design for tatoveringer. Bortsett fra den bokstavelige betydningen, er tatoveringer med soldesign ekstremt varme. Du kan aldri gå galt med en enkel soltatovering, uansett årstid. Hvis du planlegger å kjøpe en, er det tonnevis med eksisterende soldesigner du kan velge mellom i dag.

Typer soltatoveringer

Det er bare én sol, men mange tatovører illustrerer det på flere måter. Noen kunstnere designer det på en måte som solen stråler av glede, mens andre gjør det så dramatisk som mulig. Vitenskapsnørder er ikke de eneste som elsker denne typen tatoveringer. Minimalister elsker også denne typen tatoveringer fordi den er enkel i utseende, men den gir mye mening.

Vanligvis er solen ofte forbundet med sommer og strender. Om sommeren skinner solen sterkt og været er for perfekt til å bli gjennomvåt i naturlig saltvann. Det er imidlertid ikke den eneste sesongen når du kan skryte av soltatoveringer. Du kan fortsatt være stolt av tatoveringen din om vinteren, våren eller høsten. Du må bare kjenne de forskjellige betydningene og egenskapene til solen for å være trygg på det.

soltatoveringer

Her er noen av de mest populære designene for soltatoveringer i år:

  1. Månen og solen tatoveringer
  • Dette er uten tvil en av de mest populære soltatoveringene i dag. Selv om en sol alene kan uttrykke mange meldinger, gjør tilsetningen av månen betydningen av tatoveringen dypere. Denne tatoveringen kan ha forskjellige betydninger, men det snakker generelt om enhet mellom to forskjellige ting. Solen lyser jorden i løpet av dagen, mens månen lyser nattehimmelen. Månen stiger mens solen går ned. På samme måte som solen og månen, har mennesker to motsatte personligheter, de gode og de dårlige. Denne tatoveringen er mer som en melding til resten av verden om at du er klar til å omfavne både dine gode og dårlige sider. Det gjelder imidlertid ikke bare for en person alene. Egentlig kan denne betydningen også forbindes med elskere som omfavner forskjellene sine uten for store problemer.
  1. Rising Sun Tattoos
  • Denne typen tatovering betyr en ny begynnelse. Begynnelsen av hver dag er markert med den ikoniske soloppgangen. Når solen går opp fra øst, begynner folk å gjøre sine daglige rutiner og aktiviteter. Siden solen går opp hver dag, gir den deg sjansen til å begynne på nytt. Ny begynnelse som denne lar deg også legge igjen fortiden og gå videre. Denne tatoveringsdesignen er perfekt for folk som nylig har opplevd en oppgang i livshendelser. Denne tatoveringen vil formidle et budskap om å starte et nytt liv på nytt. Denne tatoveringsdesignen kan også bety en endring i de fysiske egenskapene til en person.
  1. Stjerner og soltatoveringer
  • Dette er en annen soltatoveringsdesign med ekstra elementer – STARS. Vanligvis involverer dette designet solen ledsaget av tre stjerner. Denne designen er ganske mystisk siden den har mange betydninger. Noen mennesker tar dette designet negativt, mens andre tenker på det på en mer positiv måte. I utgangspunktet betyr denne tatoveringsdesignen dine prestasjoner i livet. Husker du når læreren din gir deg stjerner hver gang du får høy score under eksamen? Det forklarer sannsynligvis hvorfor stjernene alltid har vært assosiert med prestasjoner.

Betydning av soltatoveringer

Soltatoveringer kan være uavhengige tatoveringer, eller være en del av andre design for å formidle et annet budskap. Av denne grunn kan hver type soltatovering bety mange ting for forskjellige personer. Egentlig avhenger betydningen av et bestemt tatoveringsdesign av artisten som laget det eller personen som bærer det. Hvis du er en naturlig positiv type person, vil du sannsynligvis gi tatoveringen din en positiv betydning.

Generelt symboliserer solen stor energi. Solen gir energi til jorden ved å avgi varme. Selv om det er en million lysår unna jorden, frigjør det fortsatt nok varme til å dekke hele planeten i løpet av dagen. Det ville ikke være liv på jorden hvis solen ikke er rundt. Tenk deg å leve på en kald, mørk planet hele livet. Du vil sannsynligvis ende opp med å fryse i hjel.

Soltatoveringer kan også representere lidenskap og lyst. Lidenskap er det brennende ønsket om å gjøre noe. Solens brennende varme er sammenlignbar med en persons sterke ønske om storhet. Når du har denne typen tatoveringer, forteller du alle at du er lidenskapelig nok til å gjøre de tingene du liker å gjøre.

Ideell plassering av soltatoveringer

Soltatoveringer kan plasseres hvor som helst på kroppen din. For kvinner ville det være mer sexy å sette det bak i nakken. Dette vil være perfekt for kvinner som elsker å knytte håret til rotete boller. Soltatoveringen vil fremheve ryggraden, noe som får deg til å se varmere ut enn noensinne.

For menn er denne tatoveringen et ideelt stykke for armer, ben eller skuldre. Disse kroppsdelene er stort sett merkbare av andre mennesker. Du vil ikke ha noen problemer med å skryte av dine vakre og flotte soltatoveringer på disse plasseringene.

Tips for forberedelse av soltatoveringer

Hver kultur har sin egen tolkning av Solen. Det er kulturer som ser solen som et rent himmellegeme, men det er andre kulturer som tilber Solen som sin Gud. Før du velger et eksisterende design for soltatoveringene dine, bør du vite betydningen av designet basert på din egen kultur. Det ville være veldig farlig å bruke et design uten å kjenne historien bak det fordi du kan støte andre kulturer eller grupper.

Etter å ha valgt et design for tatoveringen din, bør du vurdere å gå til forskjellige tatoveringsbutikker rundt ditt område. Dette vil hjelpe deg å sammenligne servicekostnaden for ditt valgte tatoveringsdesign. Dette er et veldig viktig tips å følge hvis du vil spare mye penger mens du får best mulig tatoveringskvalitet. Vanligvis tilbyr en tatoveringsbutikk forskjellige standardpriser for sine tjenester. Det er alltid godt å sammenligne minst to eller tre tatoveringsbutikker for å finne det beste tilbudet. Du må imidlertid huske å aldri gå på kompromiss med kvaliteten på tatoveringen din til en betydelig billigere pris.

Gjennomsnittlig servicekostnad og standardpriser på soltatoveringer

Prisene på tatoveringer varierer fra artist til artist. For verdenskjente tatovører kan du forvente at servicegebyret blir så dyrt som $ 250 per time. Ja, det er riktig. Det er en tatovør som belaster deg etter antall timer du trenger for å få tatoveringen din ferdig. Hvis du valgte et design som er for komplisert eller for stort, vil du sannsynligvis tilbringe minst 2 timer i tatoveringsbutikken. Det vil umiddelbart koste deg $ 500 for hele designet. Bortsett fra servicekostnaden, kan det påløpe ekstra kostnader for ettervernproduktene fra tatoveringsartisten.

Ikke bekymre deg, for det er andre lokale tatoveringsbutikker som kan gjøre flotte tatoveringer uten å kreve dyre servicekostnader. Lokale tatoveringsbutikker går vanligvis ikke i timen. I stedet belaster de deg for hele designet. Så uansett hvor lang tid prosedyren tar, betaler du bare et fast beløp. For flerfargede soltatoveringer vil det koste deg rundt $ 100- $ 200, avhengig av hvor stor tatoveringen din er.

Vedlikeholdstips etter å ha fått soltatoveringer

Den vanligste misforståelsen om å få soltatoveringer er at du umiddelbart kan skryte av det i sommersesongen. Dette er veldig feil. Hvis du planlegger å avsløre tatoveringen din gjennom hele sesongen, må du sørge for å få det gjort i løpet av høsten, vinteren eller våren. Når tatoveringen fortsatt er fersk, kan du ikke overeksponere den for solens varme. Dette vil bare fremme skabb og rask fading av tatoveringens farge.

En annen ting du trenger å vite om tatovering ettervern er at du må fukte den av og til. Siden tatoveringsprosedyrer etterlater sår og riper på huden, blir området rundt tatoveringen naturlig tørt på grunn av hudskall. Du bør bruke en liten mengde fuktighetskrem for å holde tatoveringen hydrert. Dette vil bidra til å låse i fargen.