Trendy ankeltatoveringer blir stadig mer populære i disse dager, spesielt blant kvinner. Denne tatoveringen er spesielt egnet for kvinner som leter etter et lite stykke som kan la dem smakfullt og subtilt uttrykke seg. Bortsett fra selvuttrykk, tror mange kvinner at ankelstykker får føttene til å se mer tiltalende ut, noe som øker sjarmen. Gjennom tiden begynte den økende populariteten til ankelstykker å åpne et bredere og bedre utvalg av design som påvirket flere mennesker til å bli med i motet..

ankeltatoveringer

Typer ankeltatoveringer

Små dyr ankel tatoveringer

Hvis du leter etter en søt ankeltatovering som kan gjenspeile personligheten din, kan du prøve denne typen tatoveringer. Alt du trenger å gjøre er å bestemme hvilket dyr best speiler siden av deg som du vil representere. Hvert dyr representerer en bestemt karakter. En rev er for eksempel forbundet med utspekulert personlighet. En kanin derimot, representerer ydmykhet. For å dekke flere valg, kan du sjekke ut den alternative betydningen av disse dyrene som definert av en annen kultur.

Swirl ankel tatoveringer

Hvis du vil ha en enkel tatovering som fremhever form over design, er virvel ankel tatoveringer svært egnet for deg. Mange kvinner bruker denne typen ankelledd på grunn av den elegante finishen. Designet virvler ganske enkelt gjennom konturene på ankelen til siden av foten din og deretter mot tåen din, og sporer konturen til ankelen og fotkanten i en fortryllende bevegelse.

Keltiske ankeltatoveringer

Keltiske ankeltatoveringer er ideelle for kvinner som ønsker en symbolsk tatovering med historisk fremstilling. Denne tatoveringen kombinerer eleganse med de meningsfulle mønstrene som kelterne brukte i antikken. Keltiske tatoveringer består av former, linjer og mønstre som flettes sammen for å skape et vakkert knutearbeid. Kelterne tror at bærerne av dette symbolet har evnen til å tilkalle gode energier som bringer lykke til.

Vine ankel tatoveringer

Vintatovering er en av de mest populære typene ankeltatoveringer i dag. Hvis du leter etter et fargerikt design for å fremheve ankelen din, bør du vurdere å få en tatovering av vintreet. Denne typen tatovering representerer femininitet, da den ofte kombineres med fargerike blomster. Skyggen som ble brukt for å farge denne tatoveringen skal gi en usannsynlig kontrast mellom tatoveringen og huden, noe som skaper en flott finish som kan få ankelen til å se mer fantastisk ut.ankeltatoveringer

Betydning av ankeltatoveringer

Ankel tatoveringer har forskjellige betydninger og kan symbolisere forskjellige ting. En av de vanlige måtene å definere betydningen av en tatovering er å sjekke dens historiske bakgrunn og opprinnelse. Stammeankeldesign som keltiske tatoveringer er vanligvis forbundet med troen, tradisjonene og kulturelle praksisen til stammen der tatoveringene hører hjemme. Å definere betydningen av en tatovering gjennom denne praksisen kan hjelpe deg med å komme opp med den allment aksepterte betydningen av et tatoveringsdesign.

En annen måte å definere betydningen av en ankeltatovering er å få den direkte fra bæreren. Selv om forskning kan kaste lys over egenskapene og verdiene til tatoveringseieren, avslører det egentlig ikke den egentlige betydningen av tatoveringen. Dette er fordi tatoveringens sanne betydning faktisk er definert av personen som bærer den.

Som et eksempel på generell mening; kvinner som bruker ankeltatoveringer er ofte definert som uavhengige, hemmelighetsfulle, selvsikre individer med subtil personlighet og sterk overbevisning. Ankel -tatoveringen er deres måte å uttrykke at de kan være tøffe og elegante samtidig uten at det er nødvendig å vise seg frem for alle.ankeltatoveringer

Ideell plassering av ankeltatoveringer

Den ideelle plasseringen av en ankeltatovering avhenger av hvilket område av ankelen du ønsker å markere og designet du ønsker å bruke. Disse to faktorene er de viktigste faktorene når du skal bestemme den beste plasseringen for tatoveringen din.

 • Det er mange måter å utføre en tatovering på ankelen på. Den ene er å vikle rundt tatoveringen på ankelen din. Tribal ankel tatoveringer gjør vanligvis et godt ankelbånd. Formene og mønstrene som brukes i denne typen design gjør at tatovøren enkelt kan forlenge designet rundt ankelen din uten å kompensere kvaliteten på tatoveringen.
 • For de som foretrekker en liten tatovering av ankelen, kan du velge hvor som helst rundt talus eller leddet som forbinder mellomfoten og ankelen. Velg en liten og fleksibel design som kan fungere godt med konturene i dette området, slik at tatoveringen din ikke vil se deformert ut når du bøyer foten opp og ned.
 • For vinstokker og tatoveringer av hvirvelanker vil ankelen og sidekanten av foten eller benet være et ideelt sted. Dette gjør at designet kan flyte fritt fra ankelen din, ettersom det elegant understreker konturen på foten eller beinet.

Se også:

 • 125 beste ankertatoveringer i 2017 (med betydninger)
 • 110 Awesome Music Tattoo Collection for Everyone
 • 110 beste familie tatoveringsdesigner i år
 • 125 unike piletatoveringer med betydninger
 • 125 beste aztekiske tatoveringsdesigner for menn

ankeltatoveringer

Ankel Tattoo Design

Forberedelsestips før du tar en ankeltatovering

 • Velg ankeltatoveringsdesignet du vil ha. Husk at jo større og mer kompleks designen du velger, jo lengre tid vil det ta å fullføre tatoveringen.
 • Bestem deg for hvordan du vil bli blekket på ankelen din. Det er mange måter å utføre en ankeltatovering på, så sørg for å finne et passende design for målstedet ditt.
 • Finn en veletablert tatoveringssalong eller tatovør. Du kan be om anbefalinger fra vennene dine eller lokalbefolkningen i ditt område. Det anbefales også å lese anmeldelser av tatoveringsbutikker.
 • Snakk med den potensielle tatoveringen din før du avtaler en avtale. Diskuter måldesignet og plasseringen av ankeltatoveringen. Finn ut om du føler deg komfortabel med diskusjonen og anbefalingene til tatoveringen. Ikke glem å be om et tilbud.
 • Forbered budsjettet. Ankel tatoveringer kan koste mindre sammenlignet med en tatovering med full erme eller et svart stykke, men det betyr ikke at det kommer til å bli billig. Vær oppmerksom på at jo mer kompleks designen du vil ha, jo dyrere blir tatoveringen din.
 • Fukt huden din ordentlig og få nok søvn og vitaminer, uker før den planlagte tatoveringsøkten. Hudens tilstand kan påvirke den generelle kvaliteten på tatoveringen din. Fargen og detaljene på en tatovering ser alltid bedre ut for en sunn hud.
 • Avstå fra å ta aspirin eller andre blodfortynnende medisiner 24 timer før tatoveringen. Blodfortynnende medisiner kan føre til at du blø mer enn nødvendig. I så fall må tatovøren måtte stoppe tatoveringen.
 • Ta din måltider noen timer før tatoveringen din økt. Dette er for å hindre deg i å sulte i tilfelle tatoveringsøkten tar lengre tid enn forventet. Ta med noe som vil underholde deg. Siden du skal få en tatovering på ankelen, bør hendene dine være fri til å spille noen spill på telefonen, så sørg for at du har nok spill eller filmer til å holde deg opptatt.ankeltatoveringer

Gjennomsnittlig servicekostnad og standardpris for ankeltatoveringer

Kostnaden for en tatovering bestemmes vanligvis av størrelsen, kompleksiteten og fargen på designet. Andre tilleggsfaktorer som kan påvirke prisen inkluderer tatoveringsbutikkens beliggenhet og tatoveringsartistens ekspertise.

En tatovør i USA kan be om $ 100 til $ 150 per time. En enkel ankeltatovering kan ta en time eller to å fullføre, noe som kan koste deg minst $ 200. Husk å inkludere ytterligere 10 til 25% servicetips for artisten.

Premiere tatoveringssalong derimot kan belaste deg basert på størrelsen på din foretrukne ankeltatoveringsdesign. Minimumsavgiften starter på $ 60 for den første tommer pluss $ 20 per påfølgende tomme.

Bortsett fra disse prismetodene, tilbyr noen butikker også rabatter og spesielle kampanjer. Noen av disse kampanjene kan spare deg opptil 50% av tatoveringens vanlige pris, noe som er en god del med tanke på at en ekspert tatovør kan ha ansvaret for tatoveringen din.ankeltatoveringer

Vedlikeholdstips for ankeltatoveringer

Din kunnskap om riktig vedlikehold av ankeltatoveringene dine bestemmer hvor lang tid du kan holde tatoveringen din ser fet og levende ut. Dette kan også hjelpe deg med å spare tid og penger fra å gå frem og tilbake til tatoveringsartisten din for en touch up.

 • Beskytt huden mot tøffe værforhold. For mye sollys og kulde kan skade huden din, og det som skader huden din kan skade tatoveringen din. Bruk av solkrem om sommeren eller fuktighetskrem om vinteren kan bidra til å bevare tatoveringen din.
 • Husk å holde tatoveringen din beskyttet mot insektstikk, allergener og andre eksterne faktorer som kan skade tatoveringen din. Bruk av beskyttelsesutstyr når du utforsker utendørs eller arbeider i et miljø eller stoffer som er farlig for huden, reduserer risikoen for at tatoveringen din blir skadet ved et uhell.
 • Bruk alltid behagelige klær. Bruk av behagelige klær eller i dette tilfellet bukser vil redusere unødvendig friksjon mellom buksene og tatoveringen din. Vedvarende riper eller friksjon kan føre til at tatoveringens farge falmer raskere enn nødvendig. Bruk plagg som gjør at tatoveringen din kan puste.
 • Finn troverdige tatoveringspleieprodukter som kan gi tatoveringen din et ekstra lag med beskyttelse. Du investerte mye penger på tatoveringen din, så det er helt naturlig å gå en ekstra mil for å forlenge verdien av investeringen din.

Detaljene som er gitt her er noen av de grunnleggende opplysningene du bør vite hvis du planlegger å få en tatovering på ankelen. Hvis du ønsker å få mer informasjon om noen spesiell bekymring, vil det å konsultere en pålitelig ekspert tatovering være ditt neste beste alternativ.