Tradisjonelle tatoveringer er noen av de eldste tatoveringstilene, som begynte helt tilbake i 1911. Selv om disse tatoveringene ikke er veldig fancy eller stilige, har de en rik historie og hver tatovering forteller en historie om deg og artisten som gjorde det for deg.

Så hvis du er en som er helt ny på tatoveringer og tenker på å få sin første tatovering, eller hvis du er en veteran tatoveringsentusiast som leter etter tradisjonelt blekk fra Old School, er denne guiden akkurat noe for deg. Her vil vi gå over forskjellige design du kan velge, samt forskjellige plasseringsalternativer, betydninger for forskjellige typer tatoveringer, og hva du bør gjøre før, under og etter å ha tatoveret.

Men før vi begynner med ting som ettervern og betydninger, la oss først se på noen kule og stilige design for tradisjonelle tatoveringer fra old school.

amerikansk-tradisjonell-tatovering

155+ fantastiske tradisjonelle tatoveringsideer

Tradisjonelle tatoveringer er en kulminasjon av forskjellig kunst fra hele verden blandet med utskylte farger for å gi et noe eldgammelt utseende som ligner på gamle japanske tatoveringer. Utseendet er så ikonisk at uansett likhet med japanske tatoveringer, er de umiddelbart gjenkjennelige. Men med en kunstform som er så gammel, kan mengden av design å velge mellom være direkte svimlende.

Så i stedet for at du leter etter designet som er riktig for deg, la oss vise deg våre favoritt tradisjonelle tatoveringsdesigner. Her er over ti unik tradisjonell tatoveringer du kan få.

 1. Haier

Haier er noen av de skumleste dyrene i havet; deres knivskarpe tenner og forsterkede sanser gjør dem til et ganske ustoppelig rovdyr. Og det hjelper ikke at det er så mange filmer som viser disse dyrene som de perfekte avlivningsmaskinene. Imidlertid hater sjømenn bare å elske disse fantastiske drepemaskinene.

Denne tatoveringen av en hai ser ikke bare kul ut, men den legemliggjør styrke og motstandskraft i motgang. De utvaskede fargene og den generelle oransje fargen gir denne tatoveringen et veldig klassisk utseende. Vis din kjærlighet til havet og din motstandskraft med denne tatoveringen som ser ut som den ble laget av den store sjømannen Jerry selv.

 1. Mannen med ljåen

Den dystre høster er en av de eldste utførelsesformene for ondskap og død. Fra tegneserier til filmer og til og med tegneserier, Grim Reaper er en beryktet karakter som umiddelbart kan gjenkjennes for sin svarte kappe og overdimensjonerte ljå. Mens de fleste dystre tatoveringer for høster representerer døden, representerer noen til og med mot og til og med lykke i noen tilfeller. Men denne dystre tatoveringen er ikke så skummel som den er fargerik og tegneserieaktig.

Tradisjonelle tatoveringer på old school har en utrolig tegneserieaktig stemning takket være de levende fargene og noe overdrevet design. Inkluderingen av farger som rødt, grønt og gult gjør at tatoveringen virkelig skiller seg ut. Samtidig gjør de den dystre høsteren mye mindre truende; selv om de er en dødsboer.

 1. Hauken og hodeskallen

Hawks er også veldig kjente tradisjonelle tatoveringer som folk pleier å få takket være deres veldig kule design og det de representerer. Hawks symboliserer ære, kraft, lidenskap og energi, mens hodeskaller representerer død, dødelighet og ondskap.

Tatoveringens design ser utrolig ut, og bruken av forskjellige farger får virkelig frem tatoveringens intensitet. Farger som gul, svart, hvit og røde streker gir tatoveringen et vasket utseende og gir det det fantastiske tradisjonelle utseendet på old school. Når det gjelder plasseringene til denne tatoveringen, vil den se bra ut på underarmer og til og med skuldre eller ryggen.

tradisjonelle tatoveringer

 1. Sjømannen

Sjømenn var noen av de første som fikk tatoveringer, og mange krediterer dem for den økte populariteten til tatoveringer i USA. Tjenestene deres på sjøen bidro ikke bare til nødvendig handel rundt om i verden, men de gikk reklame for kunst som den gang ble ansett som tabu.

Hyl den første som moderniserte og normaliserte tatoveringer, med en tatovering av dem. Tatoveringen har utvaskede farger av rødt og svart som virkelig får frem det unike utseendet på tatoveringen. Det er også en ganske liten tatovering, så jeg kan gå på armene eller bena dine.

 1. Slange

Blant haier, haier og pantere er slanger også noen av de mest kjente tatoveringene noen kan få. En av de lureste og dødeligste jegerne på land, slanger er noen av de kuleste tatoveringene du kan få med enorm symbolsk betydning. Mens noen tolkninger av slanger representerer nytt liv eller gjenfødelse, kan andre også referere til onde intensjoner eller ondsinnede hensikter. Noen slangetatoveringer representerer også farens og kraften til brukeren.

Denne tatoveringen er mye mer stilig enn de fleste andre slangetatoveringer, men er også mye mer skremmende enn de andre tatoveringene. Fargene er lyse, men ikke veldig levende, men matcher perfekt estetikken til den generelle tatoveringen. For plasseringer er tatoveringen ganske liten, men vil se best ut på armene eller nakken.

 1. Disse fantastiske tatoveringshylsene

Tatoveringshylser er ofte for dyre og for store forpliktelser for de fleste som får en tatovering, men er akkurat tingen for folk som ønsker å blekke hele armen. Så hvis du er på utkikk etter et flott tatoveringshylse å få, har du kanskje nettopp funnet ditt valg.

Selv om dette teknisk sett ikke er en enkelt tatovering, kunne vi fortsatt ikke la være å legge disse ermene til denne listen. Kunstnerens valg av mindre tatoveringer passer til den generelle estetikken til ermene, og de mindre tatoveringene geler også sammen for å lage en bemerkelsesverdig erme.

 1. Skip med åpne seil

Skip er et ganske sjeldent syn å se når det gjelder tatoveringer. Ikke mange mennesker har en tendens til å få skip som en tatovering, spesielt når de ser alle de andre alternativene de har tilgjengelig. Imidlertid er skip i denne spesielle tatoveringsstilen (tradisjonelle tatoveringer) veldig spesielle, og ser hvordan bestefaren til tradisjonelle tatoveringer fra gamle skolen også var en sjømann og begynte på skip.

Skip som den i tatoveringen symboliserer utholdenhet i motgang, eller de kan representere en persons frie vilje. Valget av farger og generelle design gjør dette til en ganske beroligende tatovering, og det er også en ganske liten. Tatoveringen kan gå bra hvor som helst på kroppen, men vil se best ut på armene eller bena.

svale og kompass -tatovering

 1. Svelge og et kompass

Svalen og kompasset er noen av de vanligste designene som folk får, men de er også to design som også har veldig lik symbolsk betydning. Svalen er et symbol på lykke og kjærlighet, mens kompasset er et symbol på veiledning.

Begge disse tatoveringene er ganske enkelt fulle av positivitet og farge. Ved bruk av lyse farger som blått, rødt og gult, ser tatoveringen ikke bare utrolig beroligende ut, men den er ganske enkelt vakker å se på. Takket være tatoveringens 2D -natur, krever den ikke mye detaljer og kan passe perfekt på små mellomrom som hånd og nakke, eller kan gå enda bedre på armene.

tradisjonelle tatoveringer

 1. Ouija brett

Ouija Boards ble opprettet en gang i 1894, og har ganske kulturell innflytelse. Fra å inspirere en sjanger for seg selv til å bli en fast bestanddel av de fleste sovende, har Ouija -brett hatt en ganske kulturell innflytelse. Og selv om de ikke er et vanlig valg for tradisjonelle tatoveringer, kan de lage en ganske flott tatovering.

Selv om denne tatoveringen ikke følger med brettet, følger det med trekantslinsen som følger med Ouija brett. Valget av farger av kunstneren gjør tatoveringen utrolig levende, men likevel veldig skummel i designen. Øyet i forkant av trekanten gir en litt urovekkende tatovering.

tradisjonelle tatoveringer

 1. UFO bortfører en ku

UFO -bortføringen av en ku er en av de morsommere tradisjonelle tatoveringene du kan få. En av de eldste troppene i filmer, UFO som bortfører en ku, er og har lenge vært det første tegnet på at romvesener angriper jorden. Hvorfor bortfører de kyr? Hvem vet?

De lyse og dumme designene på tatoveringen får tatoveringen til å se enda bedre ut og mye mer behagelig for øyet. Dette gir ikke bare god blekk på armen din, men tatoveringens tøffe tone kan også gi en flott isbryter. Så om du tror på utenomjordisk liv eller ikke, kan du ikke nekte for at denne tatoveringen virkelig gir en flott tatovering generelt.

 1. Levende blomster

Noen ganger er alt du trenger som en flott tatovering en enkel, men elegant designet blomsterbukett. Selv om de fleste blomster er veldig feminine, symboliserer villblomster noen som ikke er i samsvar med vanlige samfunnsregler. Kombiner de livlige fargene på denne buketten sammen med dens symbolske betydninger, og du har en fantastisk tradisjonell tatovering for hånden.

Tatoveringen er ganske stor, og kan gi et flott tillegg til armen din, eller kan gå bra på underarmen. Kombinasjonen av farger som blå og rød gir ikke bare en flott tatovering, men kan fungere som et glimt av deg selv for andre mennesker.

tradisjonelle tatoveringer

 1. Grammofon

Grammofoner er noen av de eldste musikkspillerne som brukte vinyl for å spille musikk. Disse enhetene hadde et veldig antikt utseende som ser ut som fantastisk. Grammofontatoveringer viser en tilhørighet til eller en dyp forståelse for musikk. Men denne grammofonen er spesielt spesiell siden den er i den gamle skolens tradisjonelle stil.

Bruken av levende og mørke farger bringer virkelig denne tatoveringen til liv og setter den i en egen liga. Mens mange synes at disse tatoveringene er veldig klisjéer, er disse tatoveringene klassikere og veldig få og langt mellom. Vis din kjærlighet og takknemlighet for all slags musikk med denne fantastiske grammofon -tatoveringen i all sin tradisjonelle prakt.

Betydninger og symbolikk for tatoveringer

Andre tatoveringer enn å bare se kult ut på kroppen din, har mye dypere implikasjoner. Tatoveringer er så mye mer enn bare fasjonabel kunst du bruker; de er meldinger og glimt inn i deg selv for folk å se. En tatovering kan fortelle en historie, eller sende en melding, bedre enn noen form for skrevet tekst.

Selv om noen tatoveringer har ganske enkle betydninger som grammofoner, hodetelefoner og opptakere kan vise at du har enorm kjærlighet til musikk, kan andre tatoveringer inneholde mye mer komplekse betydninger. Tatoveringer som svale og kompass kan ha to betydninger ved å finne kjærligheten på de mest usannsynlige stedene og hvordan kjærligheten vil lede an.

Så før du går om å velge tatovering, må du ta hensyn til den symbolske betydningen bak tatoveringen. Det gir ikke bare mer emosjonell verdi til tatoveringen, men det kan også gi en god samtalestarter.

Plassering for tatoveringer og hva de forteller om deg

Hver tatovering forteller en historie om deg, den kan referere til en personlig opplevelse, en historie eller en følelse som du har skjult. Men hvor du velger å tatovere noen ganger kan si mer om deg som person enn selve tatoveringen din.

Tatoveringer er utrolig uttrykksfulle former for kunst som du kan få hvor som helst på kroppen din, men hvor du får tatoveringen din kan vise seg å være mye mer interessant enn selve tatoveringen. Så for å hjelpe deg med å få en mye bedre tatovering, her er alle de forskjellige betydningene av tatoveringssteder.

 1. Nakke

Nakken er et av de mest populære stedene for folk å tatovere, spesielt jenter. Forsiden av nakken, mens den er sjelden, viser at personen er tøff og ligner mye på en åpen bok. Nakken er derimot et flott sted for en tatovering da de lett kan skjule det med håret. Den nedre baksiden av nakken representerer at personen ikke er redd for å ta risikable eller modige beslutninger.

 1. Underarmer

Underarmer er muligens den mest kjente delen av kroppen for tatoveringer, og det er en god grunn. Det er en av de mest utsatte delene av kroppen, den har god plass til forskjellige typer tatoveringer, og den ser bra ut på både menn og kvinner. Tatoveringer på underarmen betyr at personen er tøff og sterk, men hvis tatoveringen ikke er hard eller edgy, betyr det at personen er tøff på utsiden, men faktisk er ganske søt på innsiden.

 1. Bryst

Brystet er et veldig spesielt sted, ettersom tatoveringer i nærheten av brystet betyr at de er veldig viktige for personen. Brysttatoveringer har også forskjellige betydninger for både menn og kvinner, ettersom menn med brysttatoveringer er veldig selvsikre, mens kvinner med brysttatoveringer betyr det som et symbol på kjærlighet eller en romantisk gest.

 1. Våpen

Tatovering på armer har også svært forskjellige implikasjoner avhengig av størrelsen på tatoveringen. Hvis det bare er en enkelt tatovering på bicepsen eller en halv erme over albuen betyr det at personen fortsatt ønsker en karriere eller en vanlig jobb, men ønsker å vise frem sin kreative side. Fulle ermer betyr derimot at personen ikke har en typisk jobb og heller liker å leve livet på sine premisser..

 1. Fingre

Fingre er ikke et veldig vanlig sted for tatoveringer, på grunn av deres noe negative rykte. Når det er sagt, er folk som har fingertatoveringer unike og veldig dristige for sine forskjellige valg i tatoveringer.

 1. Lår

Lår er en veldig vanlig tatovering blant jenter og har en ganske symbolsk betydning. Disse tatoveringene er ofte veldig sentimentale og mystiske, og ser hvordan lår vanligvis ikke blir avslørt.

Hva du skal gjøre før, under og etter tatovering

Å få en tatovering er ikke nødvendigvis lett. Ikke bare må du gå gjennom den smertefulle prosessen med å måtte velge tatovering og artist, men du må også forske på hvilken plassering som er best for tatoveringen du vil ha, og for ikke å snakke om det utrolig kjedelige ettervernet. Så for å gjøre reisen litt enklere, her er en sjekkliste over hva du bør gjøre før, under og etter å ha tatoveret.

Før

Før du tatoverer deg, bør du alltid undersøke nøyaktig hvor du skal tatovere fra. Selv om noen tatoveringssalonger eller uavhengige artister vil betale mindre for å lage tatoveringene dine, kan de gjøre det på bekostning av nødvendige sanitære forhold. Så velg artisten din med omhu, da den fantastiske tatoveringen kan føre til at du får en alvorlig sykdom.

Til slutt, på tatoveringsdagen, er det best å holde en lett mage og ikke spise for mye vann, siden for mange pauser kan bryte artistens flyt.

Under

Hvis du har en komplisert tatovering som kan ta flere økter, bør du ha på deg noe behagelig som bukser eller shorts; se hvordan du kommer til å sitte i en stol en god stund. Du bør også huske på noen tatoveringsetiketter, som å ikke ta pauser hvert 10.-15. Minutt, ikke være full, ikke ta med venner, dusje før du sitter, ikke mikromanere prosessen, ikke forhandle eller kritisere pris, eller ikke dukker opp for avtalen din, blant mange ting.

Etter/etterbehandling

Når artisten er ferdig med tatoveringen din, må du la dem få et tips om innsatsen hvis de fullt ut har oppfylt dine forventninger eller mer. Tipset kan være 10-20% av prisen på regningen, eller du kan forhandle om en pris for tipset med artisten din.

Når du har fått tatoveringen din, er det på tide at du tar vare på tatoveringen din. Etterbehandling av det nye blekket er muligens den vanskeligste delen av å få en tatovering, og se hvor nøye du må være. Du må holde den friske tatoveringen borte fra solen, da den begynner å falme, hold deg unna sjøvann, da det kan forårsake irritasjon og infeksjoner, hold deg unna vannet, da bakterier kan infisere den åpne tatoveringen, og til slutt, unngå unødvendig å berøre din tatovering tatovering, da det kan skape flere problemer for deg.

Du må også fukte der du fikk tatoveringen din minst to ganger om dagen, og vaske tatoveringen med såpe og vann for å holde den ren mens du fukter den.

tradisjonelle tatoveringer

Vanlige spørsmål

 • Vil jeg føle smerte når jeg får en tatovering?

Å se hvordan det å få en tatovering innebærer at flere nåler piercing huden din samtidig, det vil være litt smerte involvert. Imidlertid vil du føle en liten kilende følelse ettersom artister pleier å gi kundene bedøvelse før de begynner.

 • Er det normalt for tatoveringen min å blø mens kunstneren gjennomborer?

En liten mengde blod er veldig normalt i nesten hver piercing, og noen områder bløder litt mer enn andre. Men hvis du føler at det er for mye blod, kan det hende at artisten din gjør noe galt, og du bør be henne slutte.

 • Er det nødvendig å tipse artisten min?

Kunder tipser artistene sine når de føler at artistene deres går utover forventningene sine. Og siden tipping er en gest for å vise hvor mye du setter pris på kunstnerens arbeid, trenger du ikke å tipse en artist som ikke oppfyller dine forventninger. Så hvis du har lyst, kan du gi dem et tips som er 10-20% av hele regningen.

 • Hvor lenge må jeg holde tatoveringen min dekket?

Du kan ta av den første bandasjen som artisten din gir deg innen/etter 24 timer. Etter det vil du gi ettervern og beskytte det mot sol og vann. Du vil fortsette å gjøre dette i minst to uker.

 • Hvor skal jeg få en tatovering hvis jeg fortsatt vil ha en tradisjonell jobb?

På visse felt kan tatoveringer se litt uprofesjonelle ut, og derfor unngår de fleste synlige deler av kroppen for tatoveringer. I noen tilfeller bør du unngå underarmer, hender, nakke, ører, ansikt og til og med føtter. Bortsett fra kroppsdelene nevnt før, kan du få en tatovering hvor som helst.

Konklusjon

Tatoveringer er noen av de beste formene for kroppsmodifisering som finnes. Men med alle sine flotte design og dype symbolske betydninger, er det også timer med å finne riktig tatovering, velge riktig sted å få det og velge riktig artist. Denne guiden tar sikte på å lette noen av problemene du kan stå overfor, og vi håper dette vil hjelpe deg med din tatoveringsreise.