155+ tatoveringer med sparkelærmer for menn og kvinner

Hvis du er en tatoveringsfreak som ønsker å vise frem skjønnheten i kunst og bilder på kroppen din, kan du gjøre det riktig ved å få en tatovering på ermet. Ermet tatoveringer vises på hele armen og er ganske beskrivende. Det finnes forskjellige typer ermetatoveringer, og du kan også lage designene dine. Den beste delen om tatoveringer på ermer er at den lar deg bli kreativ; Dessuten kan du prøve en stor beskrivende tatovering på grunn av stor plass. Hvis du vil at folk skal legge merke til tatoveringene dine, er tatoveringer på ermer den beste måten å gjøre det på, og de er veldig iøynefallende. For å hjelpe deg, nevnt nedenfor er noen kule tatoveringsideer for ermer som vil slå tankene dine.

Stammetatoveringer

tribal ermet tatovering

Tribal design tatoveringer er de perfekte ermet tatoveringer som hjelper deg med å dekke hele huden din med fantastisk kunst. Hvilken bedre måte å vise stolthet for arven din enn å få den tattet på kroppen din? Stammetatoveringer finnes i forskjellige design og detaljer, og mange tatoveringsartister bruker stort sett svart blekk på huden din for å lage stammedesign. Disse designene er veldig iøynefallende annonse som passer godt for både menn og kvinner. Så velg en imponerende stammedesign som kan fange oppmerksomheten din og få den tatt på armen din samtidig!

Betydning

Den første tatoveringstrenden startet med stammetatoveringer, og mange stammegrupper ville betrakte stammetatoveringer som et tegn på en gutts modenhet. Frem til i dag er disse tatoveringene ofte slitt, spesielt av de menneskene som fremdeles tror på modenhetsrepresentasjonen.

Halvermet sitert tatovering

ermet sitat tatovering

Hvis du liker å lese bøker eller et favorittordtak eller -sitat inspirerte deg på en eller annen måte, bør du få denne tatoveringen med en halv erme. Denne tatoveringen inneholder et sitat som er tattet på ermet ditt med svart blekk. Du kan velge skriftstil for sitatet som skal tatoveres. For å gjøre tatoveringen litt mer presentabel, kan du få et par roser eller blomster tattet hele tilbudet for å dekke det halve ermet ordentlig.

Betydning

Å få favorittsitatet ditt eller si ord tattat, vil hjelpe deg i tider når du er lav eller når du trenger motivasjon. Du vet aldri, din ganske tatovering kan også inspirere noen andre hvis de kommer over tatoveringen din. Så bli litt inspirerende og kreativ med denne fantastiske sitatetatoveringen.

Dragon Armed

dragetatovering på ermet

Utforsk dragen inni deg ved å få denne dragehylse -tatoveringen. Denne tatoveringen inneholder en svart blekket kinesisk drage som flyter på ermet halvveis. Detaljene i denne tatoveringen er bemerkelsesverdige, og de mindre kunstverkene på dragen gjør denne tatoveringen unik som noen gang. Det er mange typer dragetatoveringer du kan velge mellom, og de fleste av dem inkluderer svart blekk. Ta frem Daenerys Targaryen i deg, og få denne brennende dragehylsetatoveringen.

Betydning

Dragetatoveringer representerer styrke, lykke, kraft og visdom. Hvis du vil at noe skal minne deg om disse viktige egenskapene, er den beste måten å gjøre det på ved å få denne fantastiske tatoveringen.

ermet-tatoveringer

Skull Sleeve Tattoo

Hodeskalle tatoveringer er en ganske vanlig tatoveringsdesign, ofte brukt av menn. Denne tatoveringen inkluderer et svart blekket hodeskalle som passer på armen din og svarte omrissede roser med rødt blekk inni. Rosene vises under skallen eller fyller hullene i hele armen. Det finnes mange forskjellige typer tatoveringer av hodeskaller ermer du kan prøve. Be din tatovør guide deg til å finne det perfekte hodeskallen.

skalle tatovering

Betydning

Skallen og rosetatoveringen har stor betydning da den symboliserer at hver person har to sider av seg. Den ene er den gode siden, og den andre er den onde. Denne tatoveringen skildrer i utgangspunktet en persons doble natur. Hvis du elsker hodeskaller, vil du ikke gå glipp av denne eksotiske tatoveringen.

Akvarell ermet tatovering

Hvis du leter etter en tatovering som er unik og fargerik, trenger du ikke lete mer, da denne akvarellfjæretatoveringen er det perfekte valget for deg. Denne tatoveringen inkluderer en akvarellfarget fjær med farger som blå, lilla og sjøblå, som sakte falmer til små kråker som kommer ut av fjæren. Denne tatoveringen har perfekte bilder, noe som gjør den så unik og interessant. Så gjør deg klar til å få litt farge på ermet og rock denne akvarellfjær -tatoveringen.

Betydning

Denne tatoveringen er symbolsk da den representerer frihet, sannhet, mot og reise. Hvis du leter etter disse viktige elementene i livet, vil du definitivt finne det her med denne fascinerende tatoveringen.

Ugle & Blomster ermet tatovering

Bli kreativ med denne fargerike uglen og blomsterermetatoveringen, og oppnå en av de kuleste tatoveringsdesignene. Denne tatoveringen inkluderer en farget blekkugle opp ned, med forskjellige typer fargerike blomster rundt den. Flere farger vises i denne tatoveringen som sjøgrønn, rosa, gul, rød, grønn og mer. Disse fargene hjelper til med å dukke opp tatoveringen.

Betydning

Denne tatoveringen er også av stor betydning ettersom uglen betyr overgang, visdom og kunnskap. Mange kulturer ser på uglen som dødens beskytter og hjelper deg å kommunisere med den som ikke er mer. Blomsten betyr lykke og skjønnhet. Begge betydningene tilsammen gir deg en veldig meningsfull og symbolsk tatovering.

Klokka tikker!

klokke ermet tatovering

Denne tatoveringen med klokkehylser kan komme som en overraskelse for deg, men tatoveringer på klokker er ganske kraftige og gir deg en fantastisk tatoveret arm. Denne tatoveringen inneholder en svart blekket old school vintage klokke med romerske tall omgitt av roser og et lite hodeskalle. Det ene øyet på skallen har klokken. Denne tatoveringen er kongen av detaljer, og tatovøren har brukt forskjellige skygge- og konturteknikker for å få frem realismen i denne tatoveringen. Tatoveringen dekker hele armen din fra topp til bunn.

Betydning

Denne tatoveringen er en påminnelse om å bruke tiden klokt. Skallenes ansikt illustrerer at du ikke har mye tid igjen i denne verden. Når du føler at du ikke bruker tiden din godt, vil denne tatoveringen vekke deg fra fantasien du lever i og bringe deg tilbake til virkeligheten.

Tribal Arrow Tattoo

tribal pil tatovering

Denne tatoveringen med stammepiler er en tatovering med halv erme som vises på den nedre delen av hånden. Denne tatoveringen inneholder en svartfarget stammepil, med mange gråtoner, detaljer med blekk og fjær på toppen. Tatoveringsartisten har etterlatt hull mellom pilen for å lage skråstreker med litt rødfarget detaljering for å få det til å se voldsomt ut. Det er mange typer piler du kan få tatt på armene dine, for eksempel 3D -piler og geometriske piler. Hvis du vil ha noe hellig og meningsfullt tatt på armen din, bør du få denne strålende tatoveringen.

Betydning

Denne tatoveringen er ikke bare tiltalende, men den har mye mening. Denne enspissede pilen gir deg en følelse av beskyttelse og viser at ingen skade kan komme til deg. Det kan også motivere deg til å fortsette i riktig retning.

ermet tatoveringer

Moder jord

tatoveringer av naturhylse

Hvis du leter etter en måte å skildre din kjærlighet til Guds skapelse og Moder Natur, trenger du ikke lete mer, da denne Mother Nature -tatoveringen er den beste uttrykksformen for å gjøre det. Denne tatoveringen inneholder et svart blekkbilde av de vakre naturobjekter som planter, sommerfugler og fugler. Du kan legge til så mange botaniske illustrasjoner du vil for å få dette kunstverket til å bli levende.

Betydning

Denne tatoveringen hjelper deg å sette pris på Mother Nature. Det symboliserer mange ting som spiritualitet, frihet og selvretning. Hvis du vil føler deg nærmere jorden og få andre til å innse hvor viktig det er å ta vare på miljøet, så bør du få denne utmerkede tatoveringen med en gang!

Total blackout

blackout ermet tatoveringer

Hvis du leter etter en unik og overarmstatovering, er denne ekstravagante totale blackout -tatoveringen akkurat det rette for deg. Hvis du ikke er interessert i å få forskjellige design, kan du bare gå helt svart og få hele hånden tattet med svart. Tatoveringsartisten har brukt mørke nyanser av svart blekk for et realistisk bilde. Så gjør deg klar til å få hodene til å snu med denne dramatiske tatoveringen på ermet.

Betydning

Denne tatoveringen er mest for folk som ønsker å vise frem å fjerne noe helt fra livet sitt eller skille seg ut i mengden. Mange får også dette til å skjule noe på hendene, spesielt hvis de er usikre på det.

Ravn &ulven

tatovering for ravn og ulv

Leter du etter noe dramatisk og illustrerende? Søk ikke mer, da denne tatoveringen for ravn og ulvhylse hjelper deg med å oppnå akkurat den rette mengden drama. Denne tatoveringen inkluderer et svart og hvitt blekket ulvs ansikt med en svart blekket ravn som går forbi. Bakgrunnen for tatoveringen viser scenen i en skog med furutrær og kråker som flyr over. Denne tatoveringen kunne ikke blitt mer dramatisk og ekte. De fantastiske detaljene og skyggeleggingene gir denne fantastiske tatoveringen liv.

Betydning

Denne tatoveringen har ikke bare gode bilder, men den har en dyp mening. Ulven representerer beskyttelse og visdom, mens ravn symboliserer positive og negative vibber. Ravnene representerer for det meste hemmeligheten. Hvis du holder noen dype hemmeligheter i sjelen din, kan du tenke på deg selv som ravn og se ulven som beskytteren, da den beskytter dine dypeste mørkeste hemmeligheter.

ermet tatoveringer for menn

Flower Power

tatovering med blomsterhylse

Blomstertatoveringer er en av de beste feminine ermetatoveringene som pryder armene dine. De har en kul og fascinerende appell til dem. Denne tatoveringen har forskjellige blomsterdesigner med svart blekk, tattet over hele hånden din. Du kan alltid legge til farget blekk for å få blomstene til å poppe. En av de beste blomsterdesignene er stammeblomstene, da de hjelper deg med å oppnå mer av et designet utseende. Selv om disse designene er feminine, får mange menn også tatoveringer med blomsterhylster for å vise kjærligheten og kjærligheten til den andre halvdelen.

Betydninger

Blomstertatoveringer har mye mening og er tilknyttet mange religiøse bakgrunner. I dag, for mange mennesker, representerer en blomstertatovering kjærlighet og lykke. Så hvis du håper på lykke i livet ditt, kan denne tatoveringen hjelpe deg med å finne det.

Løve & Rose Sleeve Tattoo

løve og rosetatovering

Denne løve- og rosetatoveringen er en annen utrolig ermetatovering som har mye mening og bilder. Denne tatoveringen inneholder et løve ansikt i svart og hvitt med to roser under løven. For et dramatisk preg bruker tatovøren en svart skyggeleggingsteknikk for å gi litt dybde til tatoveringen. Tatoveringen dekker hele armen din.

Betydninger

Løven og rosen har en sterk betydning. Denne tatoveringen representerer hver persons ønske og lidenskap og hvor forberedt de er på å komme over enhver frykt som viser veksten som en ny, forandret og sunnere person. Hvis du føler at din personlighet kan forholde seg til symbolikken til denne tatoveringen, så bør du få den og drepe den på hånden din.

Vikingene

viking ermet tatovering

Hvis du vil ha noe historisk og voldsomt tattet på ermet, bør du definitivt gå for denne Viking -tatoveringen. Denne tatoveringen inkluderer en svart blekket scene av vikingene under krigen, med germanske design og forskjellige mytologiske karakterer. Denne tatoveringen dekker nesten hele armen din og får den til å se helt eksotisk ut. Så gjør deg klar til å gi ut noen store historiske vibes ved å prøve denne fantastiske ermetatoveringen.

Betydninger

Denne tatoveringen symboliserer styrke og beskyttelse. Hvis du vil fremstille deg selv som en person som er klar til å møte alle vanskeligheter som kommer, er dette den perfekte tatoveringen for deg. Mange får denne tatoveringen også for å vise kjærligheten til det berømte TV -programmet The Vikings.

Portrettærmet tatovering

Portrettærmet tatovering

Når vi vokser, krysser vi stier med forskjellige mennesker. Det er imidlertid svært få mennesker som virkelig berører deg, selv om du ikke møter dem ofte. Og den beste måten å vise frem beundringen din for dem på en kunstnerisk måte er ved å få portrettet tatt på hylsen. Dette portrettet kan være av en du er glad i, et familiemedlem eller en kjendis. Mange kjendiser som Jeffree Star, Justin Bieber og Miley Cyrus har inspirerende avguder tatt på kroppen. Portretttatoveringer inkluderer stort sett svart blekk, med blomster og hjerter rundt for å forbedre bildet. Ermet ditt er det perfekte stedet for portretttatoveringer; på denne måten får du god plass til å få det perfekte portrettet tattet.

Betydning

Vel, det er ikke tatoveringen som har betydning, men personen hvis image du blir tattet på ermet. Portrettet viser din kjærlighet, beundring og forbindelse med personen.

ermet tatoveringer for kvinner

Mekaniker mann

mekanisk tatovering på ermet

Hvis du er i humør til å bli ekte teknisk med ermetatoveringen din og oppnå en 3D -effekt, bør du prøve denne mekaniske ermetatoveringen. Denne tatoveringen inkluderer en svart og grå blekkmekanisme på en klokke. De små mekaniske detaljene i denne tatoveringen er det som gjør den så unik og interessant; den viser de interne komponentene i en klokke. Så er du klar til å skryte av denne unike tatoveringen på armen? Hvis ja, skynd deg å få denne imponerende mekanikermannen som din neste kroppsmerke.

Betydning

Denne tatoveringen representerer den interne strukturen til en maskin. Men det representerer faktisk menneskets hardtarbeidende natur. Det viser hvordan du fungerer som en maskin når det gjelder å få gjort noe viktig. Hvis du liker maskiner og jobber i mekanikkfeltet, bør du prøve denne tatoveringen.

Musikkelskere

musikk ermet tatovering

Du kan få noe relatert til musikk tattet på ermet, spesielt hvis du har en dyp forbindelse med musikk. Tatoveringen din kan bestå av et favorittinstrument med noen svarte blekknoter, eller du kan få en DJ -platespiller med hodetelefoner tattet. Disse tatoveringene ville se best ut med svart blekk mens dekker hele armen.

Betydning

Denne tatoveringen er perfekt for deg hvis du har en lidenskap for musikk, eller hvis musikk har hjulpet deg gjennom vanskelige og triste øyeblikk i livet som det vanligvis gjør. Så få denne musikalske ermetatoveringen og opplys den rytmiske tonen på ermet.

Silhouette Family Sleeve Tattoo

silhuett familie tatovering

Hvis du vil vise kjærlighet og takknemlighet til noen av familiemedlemmene dine kunstnerisk, bør du prøve denne silhuettfamilien på tatoveringen. Denne tatoveringen inkluderer en svart blekket silhuett av to personer som holder hverandre i hånden og går nedover veien. Hvis du har mistet et familiemedlem, kan du få fødsels- eller dødsdatoen tatt på toppen av silhuetten med et svart blekket hjerte i nærheten.

Betydning

Denne tatoveringen skildrer at familien alltid holder sammen uansett. Du kan også velge å få navnet sitt tattet for å forlenge tatoveringen. Så få denne vakre tatoveringen, og vis frem din kjærlighet til den spesielle personen i familien din.

Celtic Warrior Sleeve Tattoo

Celtic Warrior Sleeve Tattoo

Hvis du er forelsket i ideologien bak kelterne, bør du prøve denne Celtic Warrior -ermet tatoveringen. Denne tatoveringen inkluderer tradisjonelt sort og grått blekket sammenflettet mønster med en mann som holder en bue og pil klar til å sikte på skuddet. Denne tatoveringen er virkelig vakker, spesielt med den keltiske designen som dekker hele ermet.

Betydning

Denne keltiske tatoveringen representerer styrke, manndom, heltemodighet, status og holdbarhet. Menn bruker ofte disse tatoveringene, da det hjelper dem å identifisere seg som krigerne i familien som kan hjelpe i alle utfordrende tider og mørke. Få denne meningsfulle og kraftige tatoveringen på ermet nå, og kast ut noen store mannlige gode vibber.

ermet-tatoveringer

Vanlige spørsmål

Hvor lang tid tar det å få et erme?

Tiden det tar å få en tatovering på ermet avhenger av noen få ting. For det første avhenger det av tatoveringsartistenes erfaring med tatoveringer på ermet, og for det andre avhenger det av typen og utformingen av ermetatoveringen du får. Hvis du får en tatovering med halv erme, vil det ta mindre tid å fullføre i forhold til en tatovering med full erme. Noen design innebærer også mye detaljering og presisjon. Maksimal tid hver økt varer er tre til seks timer. Uansett hvor lang tid økten kan ta, er sluttresultatene virkelig verdt det.

Hvordan går tatoveringsprosessen for ermetatoveringer?

Ermet tatoveringsprosessen er mer eller mindre den samme som andre tatoveringer. Når du har valgt designet du vil ha, vil tatovøren skissere designet på ermet i den første sesjonen. Og i den andre økten vil han/hun begynne å tegne detaljene og kan utføre skyggelegging. Den siste økten innebærer å legge til farger og finpuss. Til sammen må du gå i to eller tre økter som kan vare i omtrent en måned, avhengig av tatovøren din.

Hva bør jeg unngå etter at jeg har fått en tatovering på ermet?

Når du har fått tatoveringen på ermet, må du passe godt på det, ettersom det er i et svært sårbart område der det er konstant bevegelse. For det første må du prøve å begrense bevegelsen av hånden din den første uken eller så. Unngå aktiviteter som svømming og lange bad, da hyppig eksponering for vann og fuktighet fra vannvarme vil skade tatoveringen din. Ikke bruk langermede skjorter eller jeansjakker, da dette kan føre til at bakterier vokser på hånden din. Bruk løse klær og bomullstøy. Til slutt begrenser du eksponeringen for solen, da solstråler fører til ujevn helbredelse og skremming.

Siste ord

Ved hjelp av disse interessante ermetattatoveringene nevnt ovenfor, kan du nå dekke hånden din kunstnerisk ved å prøve noen av disse fantastiske, iøynefallende designene. Så ikke kast bort tiden din med å tenke, og gjør deg klar til å drepe et stilig utseende med det fine tatoveringsdesignet.