155 portretttatoveringer som ser ekte ut som noensinne!

Etter hvert som tiden går, støter vi på mange mennesker som inspirerer oss, og noen ganger blir vi så glad i disse menneskene at vi får lyst til å gjøre noe for å hedre dem. Selv om det er mange måter å vise kjærlighet og respekt på, får noen mennesker et flott portrett av den inspirerende figuren tatt på kroppen. Dette er en konstant påminnelse til dem om hvordan personen har bidratt til å forandre livet deres.

Portretttatoveringer består av menneskeskikkelser og dyr; noen inkluderer bare ansiktet til personen, og andre kan inneholde hele kroppen. Hvis du planlegger å få tatt et portrett av noen på kroppen din, er det første du må gjøre å finne en talentfull tatovør, ettersom portretttatoveringer er veldig forskjellige fra andre tatoveringer som inneholder forskjellige gjenstander og symboler.

De fleste av disse tatoveringene kommer i svart og hvitt blekk med en enkel skyggelagt bakgrunn. Du kan imidlertid alltid gjøre endringer eller tilpasse portrettet og legge til farger.

For å hjelpe deg nedenfor, finner du noen av de beste portretttatoveringene som kan inspirere deg til å få en. Det er forskjellige måter du kan presentere portretttatoveringen din på, og disse ideene vil definitivt hjelpe deg.

Portrett tatovering

Betydningen bak portretttatoveringer

Det er ingen spesiell betydning knyttet til portretttatoveringer. Folk får vanligvis portretttatoveringer for å hylle eller hedre noens tilstedeværelse i livet. Noen mennesker får det til å minne seg selv om de store tingene som en person eller et dyr har lært dem, og den betydelige endringen de har medført i livet deres.

Kjendiser blekker også kroppen sin med portretttatoveringer. For eksempel har Megan Fox en tatovering av Marilyn Monroe, og Jeffree Star har en tatovering av Elvis Presley. Både Marilyn og Elvis var legender og ikoner i Hollywood. I dag pryder mange andre kjendiser også huden sin med tatoveringer av kjente sangere, skuespillere eller mennesker i nærheten av dem. Rob Kardashian har et portrett av sin avdøde far tatt på underarmen som et minne.

Du bør bare få en portretttatovering hvis du føler deg inspirert av personen. Mange mennesker får et portrett av ansiktet sitt tattet på kroppen for å uttrykke egenkjærlighet og minne seg selv om de sterke og vakre egenskapene de har.

Ideelle plasseringer for portretttatoveringer

Saken med portretttatoveringer er at du kan få den tattet hvor som helst du vil på kroppen din. Hvis du får en tatovering for å hedre noen, er det beste stedet å få det på ryggen, ermet eller brystet. Portretttatoveringer som er store, ser perfekte ut på ryggen og brystet. For folk som bare går for ansiktet til personen, kan det ideelt sett bli tattet på låret eller armen, noe som er det perfekte stedet med tanke på tatoveringens størrelse.

Et av de vanligste stedene for portretttatoveringer er brystet, da dette representerer hvordan personen ligger ditt hjerte nært selv om de ikke er med deg. Brystområdet gir tatovøren god plass til å lage det nøyaktige portrettet og få fram realismen i det.

Portrett tatovering

Tatoveringsideer for portrett

Nedenfor finner du noen av de beste portretttatoveringene som hjelper deg å velge riktig portretttatovering for deg. Disse tatoveringene har kanskje ikke det nøyaktige portrettet av personen du vil ha, men du kan alltid hente inspirasjon fra design og presentasjon av tatoveringen.

Floral bakgrunn portrett tatovering

Floral bakgrunn portrett tatovering

Selv om de fleste portretttatoveringer ikke har bakgrunn og bare ansikt, kan du endre det og prøve denne spennende og vakre blomsterportrett -tatoveringen. Denne tatoveringen inkluderer ansiktet til personen med blomster i forskjellige farger i bakgrunnen. Bakgrunnen hjelper til med å dukke opp ansiktet og få mer oppmerksomhet til det. Denne tatoveringen ser best ut i farget blekk; Du kan imidlertid holde det enkelt ved å legge til farger på blomsten. Denne tatoveringen kan inkludere portrettet av barnet ditt eller en familie/venn du kan ha mistet. Du vil definitivt drepe denne tatoveringen på ryggen.

Viktoriansk innrammet portretttatovering

Viktoriansk innrammet portretttatovering

Du kan også gå for denne viktorianske innrammede portretttatoveringen og oppnå en av de mest elegante portretttatoveringene på kroppen din. Denne tatoveringen inneholder et portrett av personen du vil bli blekket i svart, omgitt av en svart og grå blekk vintage ramme. Rammen løfter portrettet og gjør utseendet mer presentabelt. Hvis du går etter et ikonportrett eller ansiktet til en eldre person, er denne tatoveringen perfekt for deg. Det ideelle stedet å få det tatted ville være brystet eller låret.

Geometrisk portretttatovering

Geometrisk portretttatovering

Hvis du vil bringe et unikt preg på portretttatoveringen din, må du prøve denne geometriske portretttatoveringen. Den inkluderer en persons portrett bestående av forskjellige geometriske linjer i svart blekk. Med geometriske stiler kan du legge til i forskjellige geometriske former for å lage tatoveringen. Det avhenger av hvor kreativ tatovøren din kan bli og hans/hennes ferdigheter.

For denne typen tatoveringer, velg et portrett som vil blande seg med det geometriske designet. For eksempel kan personen røyke akkurat som i denne tatoveringen og holde en sigarett. Du kan velge å få denne typen tatoveringer tattet på brystet eller et sted i nærheten av brystkassen.

‘Det er alt i øynene’

Det er alt i øynene

Denne portretttatoveringen for øynene er en av de kuleste tatoveringene du noen gang kommer til å støte på. Denne tatoveringen inkluderer svart og grått blekkede øyne og nese. Det er bare ansiktstrekkene som kommer i denne tatoveringen. Skyggen og konturene i denne tatoveringen er ikke av denne verden da de gjør den så realistisk. Du kan få øyet til din elskede eller til en inspirerende skuespillerinne. Denne tatoveringen viser den tilbedelsen du har for denne spesifikke personen. Det ideelle stedet for denne tatoveringen vil være på din hånd; Du kan imidlertid også velge å få den tattet på armen.

Akvarell portrett tatovering

Akvarell portrett tatovering

Akvarellteknikken er en populær tatoveringsteknikk som ser fantastisk ut. Du kan også prøve denne teknikken i portretttatoveringen din og oppnå en av de kuleste tatoveringene noensinne. Denne tatoveringen inkluderer portrettet av personen du vil ha og legger til sprut i forskjellige farger. Noen farger hjelper til med å markere de forskjellige ansiktstrekkene.

For denne typen tatoveringer kan du velge en berømt rapper eller sangerportrett da den gir ut store Rockstar -vibber. Akvarellene bidrar til å få frem tatoveringen og gjøre den mer presentabel. Den perfekte plasseringen for denne tatoveringen vil være på armen din. Så gjør deg klar til å krydre ditt portrett med denne fantastiske akvarellportretttatoveringen.

Guardian Angels Portrait Tattoo

Guardian Angels Portrait Tattoo

En portretttatovering trenger ikke nødvendigvis bare å inneholde én person. Du kan få en portretttatovering av mer enn ett individ sammen. Denne portrett -tatoveringen til skytsengelen inneholder ansikter til fire eller flere personer som er svartfarget. Denne tatoveringen kan bestå av menneskene du kan ha mistet. I begge ender av tatoveringene er to engler tatt med svart og grått blekk.

Denne tatoveringen er en vakker måte å huske menneskene du savner. Du kan også få et portrett av familiemedlemmene dine tattet på denne måten. Dette viser hvor mye familien din betyr for deg. Det ideelle stedet for denne tatoveringen vil være på brystet.

Karakterportrett -tatoveringer

Karakterportrett -tatoveringer

Hver person har en favorittkarakter de er besatt av enten fra et show eller en tegneserie. Det er alltid gøy å få en portretttatovering av favorittfiguren din. Denne tatoveringen inneholder et portrett av den fiktive karakteren Harry Potter blekket i forskjellige farger. Konturen i denne tatoveringen er fantastisk da den får frem realismen i den. Nøkkelen til å få den perfekte tegneportretttatoveringen er å jobbe med funksjonene for å bringe litt realisme.

Du kan velge hvilken som helst karakter du vil ha, og du kan også velge mer enn én. Denne tatoveringen skildrer din kjærlighet og besettelse for den aktuelle karakteren. Det kan også være en konstant påminnelse om din fargerike barndom. Det ideelle stedet for denne tatoveringen vil være på am, bryst eller rygg.

Dramatisk 3D -effektportretttatovering

Dramatisk 3D -effektportretttatovering

Hvis du vil bli litt dramatisk med portretttatoveringen din, må du prøve denne 3D -portretttatoveringen. Denne tatoveringen inkluderer et ansikt til en person med en 3D -effekt som viser glassbiter som kommer ut fra ansiktet til personen; den har en sterk historie. Hvis portrettet du velger forteller en kraftig historie, er dette designet perfekt for deg, da 3D -effekten vil hjelpe deg med å gjøre det. Du kan legge til forskjellige farger for å gjøre det mer beskrivende og attraktivt. Du kan drepe denne tatoveringen fryktelig på brystet.

Portrett med navnetatovering

Portrett med navnetatovering

En av de beste portretttatoveringene er den som inneholder navnet på personen som har inspirert deg. Hvis du er interessert i å legge til navnet på personen i nærheten av portretttatoveringen din, må du gå for denne tatoveringen. Den inneholder et svart -hvitt -blekket portrett av hvem du vil velge med navnet sitt tattet under eller i nærheten i en kreativ skrift. Du kan tilpasse skriving og plassering av navnet.

Noen mennesker får tatt en dato som markerer fødselsdatoen til den ideelle personen eller dagen de døde. Disse tatoveringene er helt meningsfulle og ser realistiske ut som noen gang hvis du får det gjort av en meget erfaren tatovør. Det perfekte stedet for denne tatoveringen vil være på armen din, eller du kan få t som en tatovering med full erme.

Pet Portrait Tattoo

Pet Portrait Tattoo

Hvis du har et kjæledyr du elsker og som kanskje har forandret livet ditt på en eller annen måte, er denne tatoveringen for kjæledyrportretter et perfekt design for deg. Denne tatoveringen inneholder et svart -hvitt blekkportrett av kjæledyret ditt med navnet blekket i nærheten. Dette portrettet kan bestå av bare ansiktet til kjæledyret ditt. Du kan også lage en scene der de kan leke, hente et bein eller spise. Pet portrett tatoveringer er ganske unike, og det er ikke noe mer spesielt enn å få kjæledyrets søte ansikt tattet på kroppen din. Du bør få denne tatoveringen blekket på armen.

Vanlige spørsmål

Hvor lenge må jeg vente med å legge til noe mer i min konkurrerte portretttatovering?

Hvis du vil legge til noe annet til tatoveringen din selv etter at den er fullført eller dekker over deler av den, kan du gjøre det helt, men bare etter at den er helt helbredet. Helbredelsen tar omtrent 4-5 uker. Aldri gjør noe med tatoveringen din hvis den ikke er helbredet, da dette kan gjøre ting verre og ødelegge hele utseendet på portrettet.

Hvor lang tid vil det ta å fullføre portretttatoveringen min?

Tiden for å fullføre en portretttatovering varierer avhengig av tatoveringsstørrelsen din og området du får den tattet på. Maksimal tid det tar å fullføre en portretttatovering er 4-9 timer. Hvis portretttatoveringen din ikke krever mye detaljering eller spesialeffekter, bør det ta deg omtrent 7 timer.

Hvor mye vil en portretttatovering koste meg?

Tatoveringsartister bestemmer sine avgifter avhengig av mange faktorer. Hvis din tatovør belaster deg for en time, vil det koste deg $ 200 per time. Jo mer erfaren tatovøren din er, desto flere gebyrer vil de kreve. Portretttatoveringer er ganske dyre, ettersom det er mye arbeid og detaljer som gjør det så realistisk som mulig. Det er alltid best å gå til en erfaren tatovør selv om du må betale mer.

portrett-tatoveringer

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Konklusjon

Å få en portretttatovering er en vakker måte å vise frem din kjærlighet og respekt for en bestemt person. Portretttatoveringer er en av de mest symbolske og meningsfulle tatoveringene du noen gang vil få, og det er noe du ikke bør gå glipp av. Ved hjelp av disse fantastiske portretttatoveringsideene kan du nå velge den beste portretttatoveringen og drepe den på riktig sted på kroppen din.