155 Iøynefallende tatoveringsideer for kalv for å skryte av underbenet

Uansett hvilket område av kroppen du planlegger å tatovere deg på, vil det uansett se vakkert ut som noensinne og hjelpe deg med å oppnå noen fantastiske kroppsbilder. For noen mennesker er plasseringen av tatoveringen viktigere enn designet, og for noen er design viktigst. Hvis du vil gå for en unik plassering som lar deg vise frem tatoveringen din når du har lyst, så er kalven din det beste stedet å tatovere..

De kalv er den myke muskeldelen som vises på baksiden av underbenet og er et av de mest trendy stedene å få tatoveringen din på. Dette området gir deg friheten til å fortelle en historie med tatoveringen din, og du kan bli så beskrivende som du vil med god plass. Det beste med kalvetatoveringen er at hvis du ikke vil at de skal være synlige, kan du enkelt dekke tatoveringen med et par jeans eller shorts og slå den på når du har på deg et miniskjørt eller badebukser når du planlegger å treffe bassenget.

For å hjelpe deg med å oppnå den beste tatoveringen, er nevnt nedenfor noen av de beste kalvetatoveringsideene som vil gjøre valgprosessen mye enklere. Så les videre nedenfor og få noen fantastiske kalftatoveringer!

Kalvetatovering

Betydningen bak Calf Tattoos

Kalvetatoveringer vises i en av de unike områdene i kroppen. Men hvis du får en tatovering på leggen din, ser den enda bedre ut. Leggområdet er som høydepunktet i kroppen din, og når du tatoverer det, gjør det området enda mer fremtredende. Det er ingen spesifikk mening bak en kalvetatovering, men det hjelper deg å skille deg ut, spesielt i et overfylt rom.

Betydningen bak kalvetatoveringen din avhenger mye av hvilken type tatovering du går for. Det er en enorm samling av kalvtatoveringsdesigner, og du kan velge å få alt tattet. Betydningen avhenger av designet og historien bak å velge det spesifikke designet. Kalvetatoveringen din trenger ikke å ha noen betydning; noen mennesker får en tatovering for moro skyld, uten å foretrekke noen betydning for dens betydning.

Plassering av legging av kalver

Plasseringen for kalvetatoveringer er ganske åpenbar, som navnet antyder. Men du kan få tatoveringen tattet på forskjellige måter på leggen din. Hvis du vil ha en liten kalvetatovering, kan du plassere den midt på leggen eller litt under. Hvis du vil gå helt ut og dekke hele kalven din, kan du starte fra toppen og gå helt ned. Noen mennesker går over toppen og starter tatoveringen sin fra låret bak som går helt ned til leggen og føttene.

Du kan presentere tatoveringen din på leggen på mange måter; du må bruke fantasien og kreativiteten din. Når du har funnet det riktige tatoveringsdesignet, kan du enkelt bestemme deg for hvordan du vil presentere tatoveringen på leggen din. Det spiller ingen rolle hvilken type tatovering du velger. Kalven er et så unikt område for tatoveringer at den får alles oppmerksomhet på en gang fordi den hjelper til med å markere alle kroppsfunksjonene dine.

Så hvis du er bekymret for at tatoveringen skal vises bak beinet ditt der du ikke engang kan se det, bør du ikke bekymre deg. Du kan kanskje ikke se det, men folk rundt deg kan definitivt, og faktisk ikke slutte å stirre på en så unik og tydelig tatovering.

Kalvetatovering

Calf Tattoo Ideas

Drømmefanger Calf Tattoo

Drømmefanger Calf Tattoo

Dream Catcher -tatoveringer er ganske vanlige i disse dager; Men å plassere en på leggen din kan være en av de beste tatoveringsbeslutningene du tar. Utseendet til en drømmefanger passer best til kalven din mens fjærene henger ned. Denne tatoveringen inneholder en drømmefanger med svart og grått blekk med nydelige blomsterlignende detaljer inne i drømmefangeren og tre svarte og grå fjær. Tatoveringsartisten har brukt mørk skygge for å gi denne tatoveringen litt dybde.

Fjærene i denne tatoveringen ser fantastiske ut som de vises på den nedre delen av beinet ditt, og hovedsymbolet for drømmefangeren vises på den bredeste delen av leggen din. Drømfanger -tatoveringer er ganske viktige for den indianske kulturen, så mange får det til å vise respekt for sine indianerøtter. Men bortsett fra dette, symboliserer drømmefangertatoveringer lykke, som alle trenger. Du vet aldri, kanskje du får en lykke i livet hvis du får denne tatoveringen.

Geometriske design Calf Tattoo

Geometriske design Calf Tattoo

En av de kuleste kalvetatoveringer må være denne geometriske deign kalvetatoveringen. Den geometriske teknikken hjelper deg med å oppnå det kuleste tatoveringsutseendet, og denne trenden har vokst på grunn av den unike kroppskunststilen den hjelper deg å oppnå. Denne tatoveringen inneholder forskjellige geometriske elementer og former som terninger som omgir en spiralaktig design. De fleste av de geometriske designene er utrolig blekkede i rent svart blekk med grå detaljer.

Du kan alltid legge til litt farge for å få tatoveringen til å poppe litt mer. Dette er en av de mest fleksible designene, og du kan fortsette å legge til forskjellige elementer. Denne tatoveringen er perfekt for de som er bevisst på beina og bruker alltid klær for å skjule dem. Ved hjelp av denne praktfulle tatoveringen trenger du ikke engang å dekke til beina som du ønsker å skryte av den kule kroppskunsten din.

Tribal Design Calf Tattoo

tribal Calf Tattoo

Du kan også gå for denne stammedesign kalvetatoveringen, en av de mest populære kalvetatoveringer blant menn i disse dager. En av dine tatoveringsentusiastvenner kan ha en tatovering av stammedesign. Denne tatoveringen involverer forskjellige stammedesigner som små trekanter, svarte blekkbølger og spiraler som utgjør et helt stammeutseende. Dette designet kan stamme fra indianerkulturer eller til og med den polynesiske stammen, som er kjent for sine stammetatoveringer. Stammedesign er stort sett utført i svart blekk og ser helt fantastisk ut på leggen.

Stammetatoveringer er ganske betydningsfulle, ettersom alle de små symbolene som brukes i dette designet har dype betydninger. Mange mennesker får stammetatoveringer for å vise respekt for sine stamme røtter. Men fordi stammetatoveringer har så unike egenskaper, får mange det bare for det unike utseendet og skryter av det på forskjellige områder av kroppen.

Floral Calf Tattoo

Denne blomsterkalvetatoveringen er en av de vakreste tatoveringene du kommer til å møte. Denne tatoveringen inkluderer svarte og grå blekede blomster med blader som kommer ut over alt og vises i en svingete linje, fra den brede delen av kalven din går helt ned. Detaljene i denne tatoveringen er ikke av denne verden og får blomstene til å se vakre ut som noensinne. Tatoveringskunstnerne har utført subtile detaljer inne i blomstene for å gi den en ekstra funksjon og dybde.

Hvis du vil få denne blomstertatoveringen til å glitre mer, kan du få tilsatt litt farget blekk ved å markere visse blomster i denne tatoveringen. Hvis du vil finne en meningsfull tatovering for å pryde kroppen din, har du mer grunn til å velge denne tatoveringen. Blomstertatoveringer symboliserer renhet og vennskap. Den beste delen med denne tatoveringen er at den ser bra ut på både menn og kvinner, da mange tror at blomstertatoveringsdesigner passer kvinner mer. Men menn kan bevise at de tar feil ved å prøve denne tatoveringen.

Akvarell kompass kalvetatovering

Akvarell kompass kalvetatovering

Hvis du vil at akvarell -tatoveringsteknikken er tilstede i kalvetatoveringen, må du prøve denne akvarellkompasset kalvetatoveringen. Kompass -tatoveringer ser fantastiske ut på leggen, ettersom hovedtrekk ved kompasset ser perfekt ut når det vises på den bredere muskulære delen av leggen. Denne tatoveringen består av et svart skissert kompass med riktige markeringer, og over kompasset har en nautisk stjerne. Hovedhøydepunktet i denne tatoveringen er akvarellene som brukes for å markere denne kompass -tatoveringen som helhet.

Kompass -tatoveringer er ganske meningsfulle da de representerer veiledning og gir deg motivasjonen til aldri å slutte å kjempe for det du vil oppnå. Det er også en god påminnelse om at tiden er knapp, og du bør sørge for å få mest mulig ut av det.

3D abstrakt matchende kalvetatovering

3D abstrakt matchende kalvetatovering

Hvis du vil gå helt ut med kalvetatoveringen din, må du prøve denne 3D abstrakte matchende kalvetatoveringen. Denne tatoveringen krever å dekke begge bena, noe som ser helt fantastisk ut. Denne tatoveringen er perfekt for deg å skildre en detaljert stil eller historie gjennom denne kunstformen. Denne tatoveringen inneholder en unik abstrakt beskrivelse med noen inkarnerte design blekket i blått og svart. Du kan fortelle at denne tatoveringen prøver å fortelle en historie som mange kanskje ikke forstår.

Men det er det fine med tatoveringer ettersom tatoveringer hjelper deg med å begynne å samhandle med andre ved å spørre deg hva tatoveringen din betyr. Tatoveringsartisten har glimrende skildret tatoveringen på begge sider av leggen, spesielt med 3D -effekten. Hvis du vil få den ene i en million følelser, må du få denne tatoveringen akkurat nå!

Floral Skull Tattoo

Floral Skull Calf Tattoo

Hvis du ikke vil tatovere hele kalven din, kan du prøve en enkel design som denne blomsterhodeskallen og få en unik tatovering. Denne tatoveringen dekker den muskuløse delen av tatoveringen din og gjør den veldig egnet for denne hodeskallen. Denne tatoveringen inkluderer et svart og grått blekket hodeskalle med en rød og rosa blomst på øynene til skallen. For å få et mer gotisk utseende, har tatovøren brukt rosa blekk for å markere tennene på skallen.

Denne tatoveringen er enkel, men ganske stilig og unik. Hodeskaller representerer døden, men med dette blomsterutseendet representerer denne hodeskalle -tatoveringen både død og skjønnhet. Denne tatoveringen tjener som en god påminnelse om at det alltid er litt håp selv i de mørkeste tider. Alt du trenger å gjøre er å finne den håpestrålen eller bruke din egen godhet til å finne litt positivitet i alt mørket.

Letter Calf Tattoo

Letter Calf Tattoo

Hvis du vil gå grunnleggende med kalvetatoveringen din, er denne brevkalftatoveringen det ideelle valget for deg. Denne tatoveringen inneholder en enkelt bokstav som er skissert i en unik tatoveringsstil med forskjellige symboler og detaljer. Jo flere elementer du legger til i denne brevtatoveringen, jo kjøligere har den en tendens til å se ut. Det er mye du kan gjøre med denne tatoveringen. Du kan gå med et enkelt svart blekkbrev eller gjøre mye mer; alt du trenger å gjøre er å utnytte kreativiteten din godt.

Denne tatoveringen er ganske kul da den identifiserer den første bokstaven i navnet ditt. Du trenger ikke nødvendigvis å bruke den første initialen til navnet ditt, da du også kan bruke andres brev som en hyllest til dem eller vise hensyn. Du kan få mer enn én bokstav ved å plassere dem på den andre eller få en hver på begge kalvene.

3D mekanisk kalvetatovering

3D mekanisk kalvetatovering

Denne 3D -mekaniske kalvetatoveringen er en sinnsyk og en av de mest eksotiske kalvetatoveringer du vil støte på. Siden denne tatoveringen har en mer maskulin stemning, vil du finne disse mekaniske 3D -tatoveringene vanlige blant menn. Denne designen inneholder en mekanisk gjenstand blekket i grått, pakket rundt med røde ledninger. Tatoveringsartisten har brukt teknikken til fotorealisme ved å lage en revet hud ved hjelp av rødt og annet farget blekk. Inne i huden har artisten vellykket inkludert metaldeler som ser ut som muskler.

Som du kan se, er denne tatoveringen ulik andre, og for denne tatoveringen må du finne en av de mest talentfulle og godt erfarne tatovørene som har erfaring med å lage 3D-tatoveringer. Med så mange detaljer og eksklusive design i denne tatoveringen, kan det ikke være så lett å motstå denne tatoveringen.

Rooted Tree Calf Tattoo

Rooted Tree Calf Tattoo

En av de beste tatoveringsdesignene som passer din kalv, er denne rotfestede tatoveringen. Det kan høres rart ut å få et tre tatt på kalven din. Men tretatoveringer er en av få symbolske tatoveringer som mange mennesker kan forholde seg til og ser veldig bra ut når de tatoveres på riktig sted. Denne tatoveringen inneholder et grønt blektre som vises på den bredere muskulære delen av leggen din, og nedenfor har kunstneren brukt brunt blekk for å vise røttene.

Røttene vises ned gjennom underbenet. Denne tatoveringen er ganske symbolsk ettersom tretatoveringer symboliserer styrke, vekst, frelse, visdom og tilgivelse. Det er noen betydninger som folk fortsetter å lete etter i livet sitt, og kanskje du kan finne det ved å få denne fantastiske tatoveringen på kalven din.

Vanlige spørsmål

Hvor vondt er kalvetatoveringer?

Kalvetatoveringer er ikke like smertefulle som de andre kroppsdelene, ettersom leggområdet inneholder mange fete muskler og få nerver som du ikke vil oppleve mye smerte som du tror. Områder med flere bein og nerver er smertefulle da tatoveringsnålen har en tendens til å stikke gjennom beinene dine, noe som forårsaker mye smerte. Derfor er det beste alternativet for deg å få en tatovering på leggen din hvis du har lav smertetoleranse.

Hvor lang tid tar det å få en kalvetatovering?

Tiden det tar å få en kalvetatovering avhenger hovedsakelig av utformingen av tatoveringen din. Vanligvis tar kalvetatoveringer nesten 2 timer; Men hvis du går for en tatovering som krever tunge detaljer, må du kanskje sitte i 3 timer eller lenger. Dette avhenger også av tatoveringsartistenes erfaring og hvor flink han/hun er til å lage en tatovering på leggen din.

Hvor mye koster kalvetatoveringer?

Kostnaden for en kalvetatovering avhenger igjen av størrelsen og utformingen av tatoveringen din. Kalvetatoveringer koster vanligvis rundt $ 300-$ 400. Noen tatoveringssalonger belaster hver time; det er her tidsfaktoren kommer inn, så prisen vil avhenge av hvor lang tid tatoveringen din tar. De fleste tatoveringssalonger tar $ 150 per time, noe som kan gjøre en stor forskjell i prisen.

kalvetatoveringer

kalvetatoveringer

Bunnlinjen

Kalvene dine er et ganske unikt sted å tatovere, men det viser også hvordan du liker å utforske og prøve kreative ting. Kalvetatoveringer er kanskje ikke så vanlige, men en ting er sikkert – de ser veldig vakre ut og er ganske slående. Ved hjelp av disse kalvetatoveringsideene nevnt ovenfor, kan du nå enkelt velge den som passer best for deg. Husk at kalvetatoveringer bidrar til å endre hele ditt syn og vil hjelpe deg med å oppnå drømmenes tatoveringsutseende. Så fortsett og få den tatoveringen du har tenkt å få en stund.