155+ Hamsa Tattoo Ideas That Pop! (med mening og plasseringer)

I løpet av et par tiår har kroppskunst blitt ganske populær blant amerikanerne. Ingen tvil om at den unike skildringen og den mangfoldige illustrasjonen av tatoveringer har fått mange til å pryde den på huden. De markerer huden sin med utrolig fantastiske, forbløffende tagger. Hvis du er en av dem, må du være på utkikk etter tatoveringsideer ‘utenom denne verden’.

Uansett om du vil demonstrere de skjulte egenskapene eller inspirasjonene til noe, er tatoveringskunst en fantastisk måte å vise ditt indre på. De imponerende designene, kombinert med dype betydninger, har gjort tatoveringer til et populært valg for mange mennesker rundt om i verden.

Selv om det er en mengde tatoveringsdesign tilgjengelig over hele internett, er det viktigste å velge den beste for deg. Hvis du leter etter noe som vil slå deg i tankene, bør du vurdere å få en hamsa -tatovering.

Symbolikken til Hamsa Amulet

Det er ingen tvil om at hamsa er et av de beste alternativene for tatoveringsinteresserte. Du lurer kanskje på hva en hamsa symboliserer. Noen tror at de representerer hedensk fruktbarhet. I tillegg til dette har mange religiøse lærde belyst hamsa som jødisk, kristen og islamsk heldig talisman.

Imidlertid er betydningen eller symbolikken til hamsa fortsatt innhyllet i mystikk. Derfor kan denne amuletten ha forskjellige representasjoner når den gjengis som kroppskunst; Likevel er alle betydninger hamsa bærer vanligvis forbundet med forskjellige religioner. Imidlertid er det viktig å huske på at i dag; denne unike hamsa -hånden har blitt et allestedsnærværende tegn med en universell betydning av “beskyttelse mot det onde øyet.”

En kort historie om Hamsa Talisman

I tillegg til symbolikken, diskuterer noen forskere om opprinnelsen; noen sier at den kom fra Mesopotamia (dagens Irak), mens andre tror at den stammer fra Jerusalem. De fleste bevisene viser at hamsa opprinnelig kom fra Irak.

Den historiske forskningen avslørte at kvinnelige gudinner i det gamle Mesopotamia pleide å smykke seg med hamsa -amulett som et tegn på verdighet. Gjennom årene spredte denne attraktive talisman seg til forskjellige land med forskjellige betydninger. For eksempel bruker egypterne hamsa talisman for å representere deres respekt for Osiris og Isis, som er den berømte guden og gudinnen i sin religion.

Hamsa er et hebraisk ord som betyr “fem.” I islam sier troende at hamsa representerer islams fem søyler. Noen muslimer tror imidlertid at den representerer ‘hånden til Fatima’, datteren til profeten Muhammad.

Jødiske tror at disse fem fingrene representerer de fem bøkene i deres religiøse bok Torah- 3 Mosebok, Numbers, Numbers, 5 Mosebok og 1 Mosebok. Noen jøder kalte hamsa ‘Miriams hånd.’ Det er viktig å nevne at Miriam var søster til Moses og Aron.

Noen forskere i jødedom og islam mener at hamsa er forut for de helt ikke-religiøse betydningene. Selv sier de fremveksten av hamsa er alt mystisk, og det går ikke tilbake til Mesopotamia; i stedet er historien om denne fantastiske talismanen oppdiktet. Annet enn religiøs kontekst, hadde det tidligste utseendet på hamsa sett på porten til Alhambra. For ikke å nevne, det er en islamsk festning fra 1300-tallet som ligger i Spania.

En av de mest kjente kunsthistorikerne, Walter Leo Hildburgh, tror at hamsa -fremveksten er forbundet med kristendommen. Likevel, en populær professor ved University of Chicago, bekreftet Ahmed Achrati at hamsa -amulett ikke dukket opp i noen religiøs sammenheng.

Mens vi vurderer alle de historiske tider som denne talismanen var populær i, har den avslørt at hamsa har brukt til å representere interessante betydninger. Som nevnt tidligere har denne vakre talismanen forskjellige betydninger i forskjellige religioner.

Hamsa Hand: En utrolig fantastisk amulett

Det er ingen hemmelighet at hamsa har blitt en vanlig talisman som mange mennesker rundt om i verden elsker å ha på seg. På grunn av sin universelle betydning for beskyttelse mot et ondt øye, bærer et stort antall mennesker den i form av nøkkelring, anheng, armbånd og til og med som innredning. Det indikerer den ekstreme populariteten til Hamsa -hånden. Dette er ikke slutten; du kan finne et stort utvalg av gjenstander formet i eller sammen med hamsa talisman.

Derfor, når det kommer til tatovering, er Hamsa et av de beste alternativene å ha på seg i 2019. Ingen tvil om at det er mange design for tatoveringer i nåtiden. I dag vil du se et stort utvalg av tatoveringer som spenner fra neo-tradisjonelle emblemer til moderne kunstnerisk design.

Men hvis du er ute etter en detaljert tatovering denne gangen, kan hamsa -tatovering være et godt alternativ. I sammenheng med tatoveringen representerer illustrasjonen av denne iøynefallende talismanen ‘Guds hånd..

Fantastiske Hamsa Tattoo Ideas

Det er ikke rart at en hamsa -tatovering bringer kunstnerisk teft inn i utseendet ditt sammen med den sterke betydningen den bærer. Når det gjelder hamsa talisman tattoo, gjengir kunstnere det vanligvis i to hovedstiler. Den ene viser to symmetriske tommelen, mens en annen representerer den originale illustrasjonen av hamsa, det vil si med en enkelt tommel.

Hvis du lurer på hvilken som er den mest kjente, så omfavner tatoveringsentusiaster som går for hamsa talisman stort sett hamsahånden med to symmetriske tommelen. For noen mennesker gir denne fantastiske amulett -tatoveringen harmoni og beskytter tatoveringsbæreren mot det tilslørte øyet, som også kalles Ayin Ha’ra i noen samfunn.

Det er ingen tvil om at hamsa er en av de beste tatoveringene i dag på grunn av sin sterke visuelle og dype betydning. Den typiske hamsa -tatoveringen inneholder et symbol på et øye i midten av hånden, som har sterke betydninger for brukeren.

Blekk huden din med en oppsiktsvekkende asymmetrisk Hamsa -amulett

Elsker du intrikate detaljer? Hvis det er tilfelle, vil du elske denne tatoveringsideen mest. Det innebærer asymmetriske design og mønstre som sikkert vil få deg til å skille deg ut blant menneskene. Ikke bare dette, den fantastiske illustrasjonen av denne asymmetriske hamsaen vil forsterke symbolikken i kroppskunsten din.

Enten du vil fylle den med farger eller blekk med bare svart -hvite nyanser, er det alt du velger. Du vil imidlertid godta at denne asymmetriske hamsa -taggen vil se fantastisk ut og fange menneskene rundt deg.

Graver en fengslende Om Hamsa håndkunst

Vel, hvis du vil ha noe unikt og du er glad i sanskrit, vil denne ideen passe perfekt til dine krav. Om hamsa -tatoveringen vil inneholde ordet ‘Om’ på sanskrit. Tatoveringen din kommer til å gjøre det i midten av din hamsa håndmerke.

Enten du legger til noen farger eller lar hele tatoveringen stå tom, vil det se utrolig attraktivt ut. Når det gjelder betydningen av denne tatoveringen, husk at ordet Om viser harmoni og balanse.

Velg symbolet Incredible Hamsa Hand Vines

De fleste tatoveringsfanatikere som elsker hamsahånd, går vanligvis for den som bærer vinstokker. Ingen tvil om at denne fantastiske tatoveringen av hamsa -vintreet vil bringe din personlighet forbløffende teft. Siden denne tatoveringen spesielt krever et stort område av huden din, bør du passe på å ha den på brystet eller ryggen.

Hvis du tenker på ideene om å gjøre det mer kunstnerisk, kan du fylle ut fargetoner og konturer med fet svart blekk. Imidlertid er det viktig å nevne her at du bør velge den beste tatovøren i byen din for dette designet.

hamsa-tatoveringer

Sport en iøynefallende geometrisk Hamsa-amulettdesign

Leter du etter noe som vil fascinere alle rundt deg? I så fall vil denne iøynefallende geometriske hamsaen være en perfekt idé å gå for. Husk imidlertid at det innebærer intrikate detaljer. Du bør ha nok toleranse til å bære smerten under prosessen. La den geometriske hamsa -tatoveringen være ufarget; det vil få det til å skille seg ut.

Pynt huden din med et fantastisk Hamsa-øye-merke

Hvis du liker å omfavne noe mer meningsfylt, så er denne tatoveringen bare noe for deg. Mens den universelle betydningen av hamsa -tag representerer beskyttelsen mot et ondt øye, kan du bruke den for å holde det onde øyet fra deg.

Hamsa øyetatovering ser fantastisk vakker ut, da den er utstyrt med imponerende detaljer. Videre vil bruk av denne tatoveringen passe på brukeren. Du kan plassere denne fantastiske tatoveringen hvor som helst på huden din. Imidlertid er det bedre å ha den på den synlige delen.

Gå for fantastiske Universe Hamsa håndemblemer

Leter du etter noe mer fantastisk og fanger oppmerksomheten til mennesker rundt deg med et blikk? Deretter bør du gå for dette fantastiske hamsa -håndsemblemet for universet. Med en grunnleggende illustrasjon av hamsa, har denne et stort øye i håndflaten av hamsa. Det unike med dette er at det bærer et særegent mønster med en fisk.

Få et forbløffende Hamsa -merke

Ingen tvil om å velge en tatovering er en tøff utfordring. Selvfølgelig er blekket som brukes permanent. Så du må velge tatoveringsdesign veldig nøye. Interessant nok vil du aldri angre på at du valgte en Hamsa -amulett som tatovering. Det være seg skulderen eller ryggen, uansett hvor du plasserer hamsa -tatovering, vil det se helt nydelig ut.

Imidlertid vil du bli overrasket over å vite at betydningen blir større når du skriver den på håndleddet. Det vil minne deg om viktigheten av livet ditt. Spesielt i vanskelige tider; denne tatoveringen vil gi deg mot til ikke å gi opp.

hamsa-tatoveringer

Velg et særpreget Fish Hamsa -amulettskilt

Hvordan tenker du på å legge til en illustrasjon av fisk i hamsa -tatoveringen din? Selv om det er mange alternativer for hamsa -tatoveringen din, vil denne sikkert få deg til å skille seg ut. Å skildre en fisk i midten av hamsa -palmen viser unike, men sterke betydninger og symbolikk.

Har et himmelsk stjerne Hamsa Talisman -emblem

Denne hamsa -tatoveringen bærer et symbol på en stjerne i midten og er oppslukt av mørke fargeskygger. Når det gjelder symbolikken til denne utrolige hamsa -stjernetatoveringen, skildrer den dype åndelige betydninger. Det være seg fylt med lyse skygger eller blekket med dristige farger; denne hamsa -taggen vil ikke bare se fortryllende ut, men også forbedre betydningen av tatoveringen din.

Sport en vakker blomst Hamsa Amulet Mark

Vil du ha noe mer lukket for naturen? Vel, hvis du ikke liker å legge til en stjerne, et øye eller et hjerte i håndflaten på hamsa -tatovering, og så sport denne blomsterhamsa -håndtaggen som vanligvis inneholder en lotus i midten. Hvis du ikke vil legge til lotus, kan du inkludere en firkløver. Uansett hvilken blomst du legger til i tatoveringen din, vil den representere betydningen av fred og balanse.

Omfavn en utrolig Hamsa Heart Tattoo

Selv om du har ti fantastiske hamsa -design vi nettopp har nevnt, vil dette sikkert slå deg i tankene. Hvordan tenker du å legge til et symbol på kjærlighet i midten av hamsa -hånden? Denne hamsa -tatoveringen vil representere dype betydninger sammen med å vise frem din kjærlighet til din spesielle.

Hvis du vil vise din evige kjærlighet til din kjære eller familiemedlem, kan du pryde denne tatoveringen ved å inkludere en tekst som viser navnet deres. Noen mennesker tror at hamsa -hjerte -tatoveringen skildrer beskyttelsen av dine nærmeste.

Den endelige dommen

Enten det er en meningsfull kunst eller en dekorativ utsmykning, kan du ikke nekte for at hamsa vil ta tatoveringsopplevelsen din til neste nivå. Det vil ikke bare fascinere alle rundt deg, men også gi sterke betydninger for din personlighet.

Det beste med hamsa -tatovering er at du kan innlemme forskjellige symboler i midten av hånden. Det vil forbedre betydningen av tatoveringen din, sammen med å beskytte og veilede deg i livet. Nå som du har mange alternativer å velge mellom, må du velge hamsa -tatoveringen med et symbol som passer deg best.