155+ fugletatoveringer som er helt utsøkte

Hei, tatoveringselskeren. Planlegger du å bli blekket og aktivt på jakt etter litt kul designinspirasjon? Vel, søk ikke mer. Fugletatoveringer er den nye dille for deres søte estetikk og enda søtere betydninger. I tillegg til å være søte, kan deres betydning også være ganske dype og betydningsfulle. Disse ideene for tatoveringsdesign er så kule at du blir forelsket umiddelbart. Stol på meg, du vil ikke ignorere.

Ikke tro oss? Fortsett å rulle, for å finne ut av det selv.

Fugler betegner for det meste fred, positivitet, optimisme, lykke og lykke. De symboliserer også uavhengighet, selvrealisering og evnen til å utvikle et perspektiv. Dette er alle veldig intense og tunge trekk. Ved å utvikle et perspektiv kan du tenke rasjonelt og være fremsynt. Det hjelper deg også med å slette alle små bekymringer som kommer i veien for din vekst og gir deg en veldig hyggelig følelse av frihet.

Å få blekk er en viktig beslutning. Tatoveringen din kommer til å bli din livslange partner. Velg klokt og gå etter noe som minner deg om å være positiv, å være håpefull og full av liv.

fugletatoveringer

Plassering- hvor du skal få dette designet blekket

Fugletatoveringer ser best ut på håndleddet eller ankelen, selv om noen liker å få den på nakken eller bak ørene. Det er helt opp til deg. Men hvis du velger et sted som er lett synlig, kan du flaunt det lett. Du kan også se på det og beundre det. Det vil hele tiden minne deg på å være positiv og tro på kjærlighet. Menneskesinnet fungerer på fantastiske måter. Hvis du mater det med positivitet, vil du føle deg fredelig, fornøyd og rolig.

Velg plasseringen klokt, skjønt. Hvis du føler at du ikke vil vise det frem eller se mye på det, velg et sted som er lett å skjule. Tatoveringer er vanskelig å skjule med sminke. Bare for din informasjon.

La oss komme rett til poenget og se på 155+ fugletatoveringsideer og deres betydning. De er helt utsøkte og utrolig fascinerende. Så, hvis du tenker på å skaffe deg en, gå for det og vær forberedt på å komme med en frekk stilerklæring!

fugletatoveringer

Dove tatovering

Denne tatoveringsideen er veldig populær og elegant. Både menn og kvinner kan enkelt vise det fram.

Betydning: Dove -tatovering angir fred og harmoni. Imidlertid har den til og med en religiøs og åndelig betydning knyttet til den. Dove er knyttet til kristendommen og nevnes i Bibelen flere ganger. Dove ble nevnt i Noahs ark, for eksempel. Det representerer også troskap og seier.

due-tatoveringer

Hummingbird Tattoo

kolibri-tatoveringer kolibri-tatoveringer

Denne tatoveringsideen er flott og har veldig positive betydninger. Stort sett får folk som har gjennomgått mange vanskeligheter i livet det blekk på kroppen. Det fungerer som en påminnelse for dem og lar dem vite at å miste håp ikke er alternativet fordi livet er vakkert og lovende.

Betydning: Humming bird symboliserer lykke, nyheter og restitusjon. Denne fuglen sies å bringe alle slags gode nyheter og energier sammen med den. Det indikerer også frihet og uavhengighet. Interessant faktum for deg, denne fuglen har evnen til å fly bakover! Det er assosiert med indianere og azteker. De trodde tidligere at dette symbolet tiltrekker seg det motsatte kjønn. Den amerikanske skuespilleren Sarah Hyland bærer denne vakre designen bak øret og ser helt nydelig ut.

Ugle tatovering

Denne tatoveringsideen er unik og lar deg være kreativ med den. Du kan be tatoveringsartisten om å lage vakre mønstre inne i uglen eller legge til et fargesprut i den for å få den til å se mer fabelaktig ut.

Betydning: Uglesymbolet representerer hovedsakelig visdom og kunnskap. Den greske gudinnen Athena, visdomsgudinnen hadde en ugletatovering på skulderen. Hvis du er en god hemmelig oppbevarer, bør du definitivt få en blekket. Ugler har utmerket nattsyn og sies å være gode tenkere. De er lært og tenker om natten.

Papegøye Tattoo

papegøye tatoveringer

Dette er en veldig søt idé for tatovering. Hvis du er en pratsom person og vil la alle du møter vite det, så er dette det rette designet for deg. Det at dette er det eneste dyret som kan snakke med deg, er veldig fascinerende og gjør dette dyret enda kulere.

Siden papegøyer er fargerike og attraktive dyr, kan du be tatovøren om å være kreativ med dette designet. Legg til litt farge og andre søte utsmykninger for ekstra glamour.

Betydning: Papegøyer indikerer lekenhet, vidd, selskap og glede. De er som kjæledyrvennene dine. De sies også å være opprørske som pirater. Det forklarer likheten mellom navn.

Birds of Paradise Tattoofugletatoveringer

En annen veldig populær fugletatoveringsdesign. Bruken av levende farger og dristige konturer gjør det enda vakrere. Fjærene til disse fuglene er hovedsakelig blekket med rødt, gult og blått.

Betydning: I følge populær tro er disse fuglene fra himmelen, og de lander aldri på jorden. De representerer eleganse og nåde og er religiøse fugler. Afrikanske stammer pleide å ha dette designet mye. Denne designen indikerer at du tror på livet etter døden og begrepet himmel eller helvete.

Blue bird eller Blue jay Tattoo

Dette er en veldig nydelig designidee som sikkert vil fange mye oppmerksomhet.

Betydning: Disse fuglene er sett i indianer og tyske historier. De blir også veldig ofte hørt i sanger og poesi -tekster og vers. De representerer lykke og velstand. Deres blå farge indikerer fargen på himmelen som betyr evig lykke. Blå jays er også veldig beskyttende om familien sin. De er trofaste og har også mye kunnskap. Indianere pleide å tro at den blå fuglen er et symbol på god helse og en god fremtid.

Påfugl tatovering

påfugl-tatoveringer

Påfugler er fargerike, eksotiske og ekstremt fantastiske. Hvis du vil ha en dristig og levende design, er dette garantert ditt valg. Påfugler er veldig populære blant andre fugler på grunn av deres unike utseende. Dette designet vil sikkert samle deg mange komplimenter. Noen mennesker liker å få store påfuglkonturer på ribbeinene mens andre liker små på ankelen. Hvis du får det blekket, kan du forbedre din indre og ytre skjønnhet.

Betydning: Påfugler liker å beundre skjønnheten deres, så du kan si at de er litt narsissistiske. De åpner sine fargerike fjær og går som divaer. De representerer tillit, frihet, kunnskap, medfølelse og vennlighet. Påfugl var kjøretøyet til den hinduistiske gudinnen Lakshmi som er rikdommens gudinne. Dette er på grunn av sin majestetiske og kongelige appell. Fjærene blir til og med brukt i kongene og dronningens kroner, på grunn av denne grunnen.

Eagle Tattoo

Denne fugletatoveringen foretrekkes for det meste av menn. Denne fuglen er noe maskulin av natur. Det er ikonisk og er også på det amerikanske flagget. Hvis du får en ørn blekket på brystkassen, kan du bli minnet om det faktum at du har makt og frihet til å nå dine mål. Denne påminnelsen vil støtte deg og drive deg til å komme et skritt nærmere målene dine for hver dag som går.

Betydning: Det representerer styrke, mot og dominans. Den greske guden Zues hadde en ørn som pleide å jobbe for ham. De er ekstremt observante fugler og de kjemper for det som tilhører dem. Andre fugler vet at de ikke kan rote med ørnen. Indianere brukte ørnefjær i seremoniene fordi de skildrer styrke, visdom, visjon og regnes som hellige. En ørn er også kjent som himmelens konge.

Små fugler flyr bort Tattoofugletatoveringer

Denne tatoveringsdesignen er minimalistisk og søt. Dette bæres vanligvis på håndleddet fordi disse fuglene er små. Det er veldig populært blant jente tenåringer. Det er enkelt og greit, ingen oppstyr. Fugler som flyr bort med absolutt frihet, blekket med fet svart blekk.

Betydning Denne designen viser at brukeren har absolutt frihet til å oppdage nye ting, steder og ha interessante opplevelser i livet akkurat som fuglene flyr bort uten omsorg i verden. Denne tatoveringen holder noen ganger en personlig melding til den. Det minner deg om at en kjæreste gikk bort, for når fuglene først flyr kan du ikke se dem. De går langt unna og etterlater deg nysgjerrig og nysgjerrig

Gribbtatovering

gribbe tatoveringer

https://www.instagram.com/p/BwnqmGrAFLl/

Dette er en annen strålende tatoveringside spesielt for menn. Bæreren av denne tatoveringen kan vise verden at de ikke er redd for noen eller noe og vil gjøre alt for å beskytte sine nærmeste.

Betydning: Gribbtatoveringer gir en veldig solid uttalelse. De indikerer død, beskyttelse, styrke og fornyelse. Selv om en gribb stort sett blir sett på som en skurk, er den et symbol på styrke. Gribber er veldig voldsomt beskyttende når det gjelder deres unge. De er ikke redde for andre fugler og angriper dem nådeløst hvis de prøver å forstyrre familien.

Ravn eller kråketatovering

Denne kroppskunst -ideen er også veldig populær hovedsakelig på grunn av det faktum at den gir gotiske vibber. Gotiske tenåringer og personer som liker å forbli mystiske får ofte denne tatoveringen blekket.

Betydning: Mysteriet er et veldig viktig element knyttet til ravn og kråke. De er for det meste mørke symboler og indikerer døden. Den greske myten sier at Ravens fungerte som Guds sendebud mellom guder og dødelige. I tillegg til den mørke berøringen, har den også et par varer festet til den. De representerer intellekt og kommunikasjon med ånder. Dette er en veldig kraftig funksjon.

Skreddersydd fugletatovering

Den beste delen om å velge et fugletatoveringsdesign er det faktum at det lar deg utforske. Du kan velge favorittfarger, forskjellige geometriske mønstre, perlepynt eller en enkel fugl og klare å rocke den. Det ser fantastisk ut og har dype betydninger også, noe som er et pluss fordi hvem vil ha en permanent kroppskunst som ikke har noen mening eller dybde.

fugletatoveringer

STILTE SPØRSMÅL (ofte stilte spørsmål)

Det er nå på tide å svare på de oftest stilte tatoveringsrelaterte spørsmålene og spørsmålene. Vi håper å fjerne dem for deg.

Er å få en tatovering en veldig smertefull prosess?

Det avhenger helt av smertetoleranse. Noen mennesker er mer følsomme for smerter enn andre. Det er vanligvis mindre smertefullt på låret på overarmen. Det er veldig viktig å holde seg hydrert, og systemet bør også være fritt for alkohol. Spis et sunt måltid og sitt deretter på økten. Det vil være smertefullt og gjerrig, ikke kommer til å lyve. Det kan forårsake brenning, men det blir bedre og du blir vant til det.

Er tatoveringer veldig kostbare?

Hvis du går til en billig tatoveringssalong, du får det gjort til billige priser. Imidlertid er det viktig å merke seg at billige salonger kan gå på kompromiss med hygiene. Så betal litt ekstra penger og ikke gå på kompromiss med hygiene, siden det er en delikat og risikabel prosess. Gode ​​tatoveringssalonger i USA belaster rundt 100 til 200 dollar per økt per time.

Hvor lang tid tar det å fullføre?

Hvis du har valgt en detaljert design i stor størrelse, vil det ta tid å fullføre. Prosessen er delikat og innebærer at nåler blir punktert inn i huden din ved hjelp av spesialverktøy, så prøv å ikke bevege deg eller tulle. Nøkkelen er å være tålmodig og stole på tatoveringen din med jobben. Det vil være smertefullt, men sluttresultatet vil gjøre deg glad.

Hvor lang tid tar utslett/svie/svie å helbrede?

Det tar omtrent en uke å helbrede. Men hvis det brenner og svir mye og du ikke orker smerten, må du gå til lege. Gjør det før en infeksjon begynner å dannes fordi utslettet fortsatt er åpent og kan invitere til infeksjoner. Annet enn det, unngå vannrelaterte aktiviteter som svømming og ikke dekk til området med plaster eller stramme klær. La det puste og gro.

Vi håper dette var nyttig. Lykke til!