155+ Beste Cloud Tattoo Ideas: Soar High in the Sky!

Selv om tatoveringer opprinnelig ble brukt til helbredelse, har de siden vokst i popularitet på grunn av deres kunstneriske potensial. Mens mange mennesker får tatoveringer for å gjenspeile deres tro, får andre dem bare for sin unike design og stil.

Heldigvis kan du gjennom sky -tatoveringer uttrykke din tro, motivasjon eller nåværende mentale tilstand på en mest stilig måte.

Det er ofte overveldende for folk som er nye på trenden å gjøre det riktige valget når de står overfor de mange valgene.

I denne listen finner du de 155+ beste sky -tatoveringene som hjelper deg med å få den perfekte tatoveringen.

sky-tatoveringer

Karikatur, sky

Med vestlig animasjon som appellerer til både barn og voksne, kan du velge denne tatoveringen av en sky som dusjer regnbuer. Tatoveringen viser en sky når det regner ned regnbuer fra seg selv.

Artisten skaper skyen ved å bruke tynne linjer for å lage en tegneserieaktig sky i svart -hvitt. Regnbuen holder kjedelige og likevel livlige farger, laget gjennom akvarell, når de forlater skyen.

8-biters skyer

Ettersom videospill er en av de mest gjenkjennelige og innflytelsesrike formene for moderne medier, er det ikke overraskende at noen ville gå for denne tatoveringen.

Tatoveringen viser en svart og hvit, pigget sky som ser ut i det fjerne. Skyen har en kunststil som er veldig lik de originale 8-biters spillene på 1980-tallet gjennom kunstnerens intrikate prikkverk. Selv om tatoveringen ikke har noen symbolsk betydning, er den fantastisk å se på.sky-tatovering

Morgengry

Ved å ta en mer realistisk tilnærming, vil kunstneren skaper en optisk illusjon der huden forverres for å vise grumsete himmel. Gjennom detaljert og realistisk arbeid gir tatoveringen en veldig beroligende følelse med sine snødekte hvite skyer og små fugler som svever gjennom himmelen.

Artisten puster liv i tatoveringen gjennom levende og lyse farger. Tatoveringen symboliserer eskapisme eller indre fred, men det er også opp til tolkningen av betrakteren.

Se også:

  • 150+ Geisha Tattoo Ideas: Go Exotic! (med betydninger)
  • 225+ fantastiske søstertatoveringer: hedre din kjære søster (med betydninger)
  • 255+ beste brysttatoveringer du kan velge: #110 Blow Your Mind
  • Topp 155+ kravebenstatoveringer du kan velge
  • Angelina Jolie tatoveringer: 25 tatoveringer med betydninger

Sky skog

Skyskogen er en tatoveringsarm, som viser en silhuett av en skog under en overskyet himmel. Artisten skaper en dyster mørk scene, som fra en skrekkfilm, og legger til en følelse av realisme med det minimalistiske lyset som kommer fra månen delvis synlig fra skyene.

Silhuetten er jet svart blandet med en lysere nyanse av indigo mot toppen, og skaper en lilla skyline like under skyene. Månen er en matt hvit mens skyene har en mørkegrå nyanse, noe som gir en dyster stemning.

Tatoveringen er et kunstverk; Det er imidlertid ikke en som har symbolsk betydning.

sky-tatovering

Lynsky

Tatoveringen tar inspirasjon fra moderne tegneserier og visuelle romaner, og viser en komisk sky med lyn som skyter ut av den. Artisten opprettholder en overordnet humoristisk tilnærming til en ellers farlig situasjon.

Skyene har et sjarmerende, men truende blikk når de slipper løs komiske små lyn. Skyene bærer en mørk grå nyanse, med fargen lysere til toppen av skyen. Lynene er mørke og kjedelige gule med en lys rød kontur. Tatoveringen, mens den nå har en metaforisk betydning, er rett og slett fantastisk å se på.

Fyret

Denne tatoveringen viser et fyrtårn som står på toppen av en høyde der skyer omgir det. Du kan se at fyret fremdeles lyser på sjøen under et lyn. Artisten viser dette fantastisk gjennom det mørk lilla høydepunktet som dekker scenen, noe som gir den en dyster atmosfære.

Skyene samlet over fyret er mørkegrå, mens fyret er en blanding av levende rødt og hvitt. Når fyret skinner sitt klare gule lys mot sjøen, symboliserer det utholdenhet og håp selv i de mørkeste tider.

sky-tatoveringer

Stigende stige

Den stigende stigen er en veldig enkel tatovering som viser en stige som stikker gjennom en stor hvit sky. Kunstneren tegnet både skyen og stigen i tegneserieaktige omgivelser med en svart stige som gjennomboret en hvit sky.

Skyene ser rike ut med lyst hvitt blekk, mens stigen ser dypt ut med sine livlige akvarelleffekter. Kunstneren har overlatt verkene sine til betydningen av betrakterens tolkning.

Lynnedslag

Lynet er en veldig pittoresk tatovering som viser lynet som slår ned på bakken. Kunstneren viser de mange trærne i området mens silhuetter lyser litt etter lynets påvirkning.

Skyene, som en mørk virvel over skogen, skinner sterkt med et hvitt blits når lynet forlater skyene for å treffe bakken. Kunstneren skaper en følelse av realisme gjennom sin intense gråfarge på skyene, etterfulgt av det enorme hvite lyset fra lynet.

Denne tatoveringen viser naturens kraft.

sky-tatovering design

Fly på himmelen

Artisten av denne tatoveringen hyller flykampene under andre verdenskrig. Tatoveringshylsene strekker seg gjennom hele armen og viser 5 fly som unngår og unngår ild. Tatoveringen har en brun monokrom tone sammen med en kombinasjon av lyse og mørke nyanser.

Mens flyene er ganske tegneserieaktige og komiske, ser skyene realistiske ut med sin sketchy kunststil. Oppmerksomheten på detaljer er fantastisk å se hvordan flyene fra konkurrerende sider lett kan differensieres.

Selv om tatoveringen ikke har noen metaforisk betydning, tjener den som en påminnelse om begynnelsen av 1900-tallet som endret historiens gang.

Storm fra X-Men

Tatoveringen er en hyllest til den kvinnelige superhelten i Marvel -universet, og ser stormen mens hun påkaller naturkreftene. Artisten, som gjenskaper den signaturkomiske tegneseriestilen, viser storm som stiger opp mot skyene og samler kraften hennes.

Storm tar på seg den ikoniske sorte og gule kjolen, og ligner veldig på tegneserien hennes med sitt lange sølvhår og hvite lynøyne..

Kunstneren bruker akvarell for å gjenskape noen deler av kjolen mens resten av henne bruker lignende mørke blekk. Til i dag er Storm legemliggjørelsen av kvinnelig empowerment, ettersom hun er et av de sterkeste medlemmene i teamet hennes.

sky-tatovering

Akvarell sky

Som navnet antyder, skaper kunstneren gjennom akvarell en tatovering med skyer rundt kundens arm. Med en blanding av himmelblå, rosa og litt grå, skaper artisten et fascinerende mønster av skyer som brytes rundt armen.

Ved hjelp av nye skoleteknikker og penseleffekter er kunstneren i stand til å gjøre skyene og mønsteret nesten naturtro. Selv om tatoveringen ikke har noen skjult mening, er det veldig beroligende og avslappende å se på.

Det stormfulle havet

Stormy Sea er en annen veldig pittoresk tatovering som forteller en historie uten bruk av ord. Artisten viser et skip mens det sliter med å opprettholde balansen, lener seg til siden midt i et regnvær. Det er stor oppmerksomhet på detaljer i hele scenen.

Fra skyens former og mønstre til mennene som faller over bord, det er detaljer ned til det minste objektet. Tatoveringen mens den har en monokrom setting, er i stand til å skille farger og fortelle en mørk historie gjennom sine mørke skyer som omgir skipet og de store bølgene som ser ned på de mange hjelpeløse sjømennene.

Ikarus fall

En fortelling som viser prisen på overdreven selvtillit, tatoveringen skildrer hendelsene i historien gjennom tatoveringshylsen. Kunstneren gjenskaper kunststilen fra 1400-tallet nær perfeksjon.

Skildrer Icarus når han når over skyene, på bicepsen, der solen skinner sterkt, og i den nedre delen av armen viser de hvordan han begynner å falle. Gjennom den monokromiske innstillingen kan du se den vakre fargegraderingen når den skifter fra lyst på toppen til mørkt og kjedelig nederst. Denne tatoveringen legemliggjør den opprinnelige moralen til myten om Ikaros, om hvordan overbevisning ikke er bra.

Tradisjonell japansk drage

I japansk folklore er drager kloke gamle skapninger som levde i århundrer i skyene. Artisten viser en stor drage mens han går over skyene med sin store kropp som strekker seg rundt bicepsen og lager en erme.

Kunstneren følger den tradisjonelle japanske tatoveringsstilen blandet med noen nye tatoveringselementer på skolen. Kunstneren viser dragen badet i en jet svart farge med røde linjer rundt den.

Foruten den svarte dragen er de like lyse og levende skyene som gir balanse til scenen. Kunstneren har overlatt betydningen av arbeidet sitt til betrakterens tolkning.

Varmluftsballong

Luftballongtatoveringen viser en luftballong mens den flyter langs skyene og ser ned på en by. Artisten skaper en følelse av stor skala med sin intuitive kunststil.

Med kunstnernes bruk av akvareller og mørkt tykt blekk lager han en kopi av et plakatfargemaleri. Med noen farger som blander seg i hverandre mens det fortsatt er et visst nivå av individualitet igjen i alle de forskjellige fargede objektene.

Tatoveringen kommer til liv med sitt mangfoldige utvalg av farger og kunststil. Siden det ikke er noen symbolsk betydning for tatoveringen, er det ren stil og design.

1800 -tallets London

De London Tattoo shows fra 1800 -tallet en mann som gikk nedover en smug gjennom de gamle bygningene på vei til Big Ben -tårnet. Mannen, som har en topphatt sammen med stokk og smoking, går i de kjedelige blå monokrome gatene i 1800-tallets London.

På scenen kan du legge merke til Big Ben Tower i en nær kopi av originalen. Gjennom den nye skolen og gamle skolemetoder for tatoveringer får kunstneren Londons gater til å se naturtro ut.

sky-tatoveringer-

Trapp til himmelen

Et nikk til den berømte Led Zeppelin -sangen med samme navn, Stairway to Heaven tattoo er en kopi av den originale albumkunst. Den originale albumkunst er en trapp med kurver, som fører til toppen av skyene der et lys skinner sterkt.

Tatoveringen replikerer dette originale designet gjennom sin tradisjonelle og nye skolemetode for tatoveringer for å gi den gamle kunsten et friskt nytt utseende. Det er mye oppmerksomhet på detaljer med kunstneren som lager blomstene på trappen også.

Med en stor fargepalett ser tatoveringen ut som en karbonkopi av den originale kunsten.

Alle seende øyne

For de av dere som er veldig religiøse eller tror på konspirasjonsteorier på nettet, er denne tatoveringen noe for deg. Artisten viser øyet blant skyene mens det ser sjeleløst på betrakteren. Tatoveringen følger en grønn monokrom tone som fyller skyene og øyet i forskjellige nyanser.

Øyet, inspirert av Illuminati -skiltet, er plassert midt på skyene sammen med et lite stammearbeid i øyekanten. Selv om kunstneren har forlatt denne tatoveringen for tolkning, hindrer det deg ikke i å lage din egen teori.

sky-tatoveringer

Den ensomme sjømannen

The Lonesome Sailor ser en mann padle en båt under den overskyede himmelen. Artisten gir en generell magisk følelse av scenen mens sjømannen beveger seg ut av kysten alene på egen hånd.

Du kan se vannet reflektere de små sjaktene av måneskinn gjennom skyene. Med sitt lysegrå utseende og båtens mørkebrune farge fremhever artisten scenen med kongeblå for å legge til effekten.

The Lonesome Sailor, uten ord, symboliserer ensomhet og fortvilelse.

Rakett som skyter inn i skyene

Kunstneren er en veldig tegneserieaktig tatovering og lager en enkel rakett mens den spruter ut i skyene. Når den enkle monokrome kopien av raketten lanseres, ligger regnbuefargede skyer foran den. Med en neo-tradisjonell kunststil, viser tatoveringen skyens levende farger i motsetning til den svart-hvite innstillingen til raketten. Tatoveringen har ingen spesiell betydning, heller har kunstneren overlatt til tolkning.

Skyer symboliserer mange forskjellige ting, som hellighet, zen og fred. Avslutningsvis er det mange forskjellige tatoveringer der ute med forskjellige stiler, så velg klokt hvilken tatovering du får.