150 King and Queen Tattoos som utstråler royalty

King and queen tatoveringer er et av de mest kjente parene som matcher tatoveringer. Mens “singler” også bærer disse tatoveringene, men hva er en konge uten dronningen hans? Det er mange varianter av kong og dronning tatoveringer; noen inkluderer små symboler, kroner eller en faktisk magiker av en konge og dronning. Disse tatoveringene hjelper deg med å oppdage royalty og verdighet i forholdet ditt og få dere begge til å føle seg som en.

Hvis du planlegger å få en matchende konge og dronningstatovering med din andre halvdel, må du rulle nedover ytterligere for å utforske forskjellige konge- og dronningtatoveringsideer med sine kongelige betydninger.

Kong og dronning tatoveringer

Betydningen bak King and Queen Tattoos

Som nevnt ovenfor bærer hovedsakelig par kong- og dronningstatoveringer for å symbolisere deres bånd og kjærlighet. Foreningen av konge og dronning er evig; Derfor symboliserer denne tatoveringen også lang levetid i et forhold. Det representerer hvordan begge partnere er i stand til å ta solide beslutninger sammen i både vanskelige og enkle tider. Dette er en av de viktigste egenskapene som konger og dronninger skildrer for resten av verden.

Du kan også oppfatte denne tatoveringen som en symbolikk av monarki, spesielt hvis du vil vise frem din evne til å lage din egen reise sammen med din andre halvdel. Med denne tatoveringen kan du representere hvordan du ikke vil la andres meninger påvirke forholdet ditt.

Denne tatoveringen viser også innsatsen begge partene legger ned for å skape en meningsfull og perfekt fremtid, ettersom konger og dronninger jobber ekstremt hardt for å bygge sitt rike. De kjemper tilbake hvis de føler at imperiet deres faller ned. Dette symboliserer også parets rikdom og status.

Mens tatoveringer av kongen og dronningen har mange betydninger, kan du også lage din egen definisjon så lenge det er fornuftig for deg. Alle tatoveringer trenger ikke nødvendigvis å ha en mening eller et bestemt formål med å få dem tattet på kroppen din. Men kongen og dronningen tatoveringer kan gnist ut deres kongelige betydning fra tatoveringen.

Kong og dronning tatoveringer

Ideelle plasseringer for kong og dronningstatoveringer

King and queen tatoveringer kommer i forskjellige størrelser, så du har mange design å velge for bestemte områder du vil at tatoveringen skal vises. Hvis du går for små tatoveringer av en konge og dronning, består disse vanligvis av små kroner, hjerter eller initialer. Det beste stedet for denne typen tatoveringer vil være fingrene, håndleddet eller bak øret. Disse plasseringene gjør tatoveringen din synlig for andre og deg også.

Hvis du velger en større tatovering av kong og dronning som kan inneholde overdrevne gamle design, kan du få dem blekket på armen, ryggen eller låret. Armen og ryggen er de mest ideelle og vanlige stedene for tatoveringer av kong og dronning. De to stedene gir deg friheten til å bli kreativ med designene dine. Når du har gått gjennom de flotte tatoveringsideene nedenfor og har valgt en, vil det ikke være vanskelig å bestemme plasseringen. Sørg for å få tatoveringen der du ville føle deg komfortabel, og ikke angre på det senere.

10 King and Queen Tattoo Ideas

The Royal Crowns Tattoo

The Royal Crowns Tattoo

Royal Crown -tatoveringer er en av de kuleste og elegante tatoveringene til konger og dronninger. Denne tatoveringen er perfekt for deg hvis du vil få noe som representerer andre kongelige enn å faktisk få tatoveringer av en konge og dronning. Denne tatoveringen inneholder en liten krone med svart blekk som har en vintage kongelig design og noen juveler hvis du vil ha en ekstra touch. Du kan få denne tatoveringen som en matchende parets tatovering, eller du kan bare tatovere begge tatoveringene på din egen arm. De ideelle stedene for denne tatoveringen er armen, håndleddet og fingeren.

Chess King and Queen Tattoo

Chess King and Queen Tattoo

Hvis du leter etter en enklere, men meningsfylt tatovering av kongen og dronningen, må du prøve denne tatoveringen for sjakkongen og dronningen. Den inneholder to standard sjakkbrikker med svart blekk og de øvre kronedelene. Denne tatoveringen har en unik representasjon og er perfekt for deg og din andre halvdel hvis dere begge liker å spille sjakk. Den ideelle plasseringen for denne typen tatoveringer vil være på fingeren hvis du går for en mindre størrelse eller underarmen hvis du velger en større tatovering.

Skull King and Queen Tattoo

Skull King and Queen Tattoo

Prøv denne unike og over the top skull skull and queen tattoo og oppnå noen fantastiske kroppsbilder. Denne tatoveringen inkluderer to svart -hvite blekkskallene kledd som en konge og dronning, iført en juvelert krone og kappe. Du kan legge til noen tall som kan representere forholdet ditt til den andre halvdelen.

Du kan gjøre mye med denne tatoveringen, da den gir deg friheten til å bli kreativ. Denne tatoveringen ville se dashing på armen din. Mange oppfatter denne tatoveringen som å bli gammel sammen. Det er et perfekt design å representere uansett hvor gammel du blir, du vil fortsatt alltid være sammen, mer som til døden skiller oss fra hverandre.

The King and Queen of Hearts Tattoo

The King and Queen of Hearts Tattoo

Denne tatoveringen av denne kongen og dronningen av hjerter er en av de vanligste tatoveringene du kommer over og gir noen søte og romantiske vibber. Denne tatoveringen inkluderer initialene K og Q som er blekket i svart med rødfargede hjerter. Du kan endre initialene og sette dem i initialene dine for en bedre følelse. Den ideelle plasseringen for denne tatoveringen vil være håndleddet eller armen. På denne måten kan du og din andre halvdel perfekt matche tatoveringen sammen.

Rose Crown Tattoo

Rose Crown Tattoo

Hvis du leter etter noe unikt og kreativt, trenger du ikke lete mer, da denne rosekronetatoveringen vil hjelpe deg med å oppnå stilige og elegante kroppsbilder. Denne tatoveringen inkluderer en kongelig svart og grå blekkkrone med juveler plassert på en rød og rosa blekket rose. Kronen i denne tatoveringen representerer kongen, og rosen representerer dronningen. Det er vakre bilder for å representere kongen og dronningen i livet ditt. Hvis du går for denne tatoveringen, vil det perfekte stedet for det være på underarmen.

Akvarell krone tatovering

Akvarell krone tatovering

Ta tatoveringsspillet ditt til et annet nivå og prøv denne unike akvarellkronetatoveringen. Akvarellteknikken må være en av de beste introduksjonene innen tatoveringskunst, siden denne teknikken hjelper deg med å oppnå det unike preget i tatoveringen din.

Denne tatoveringen inneholder to kroner svartfarget, og begge har sprut av akvarell. Du kan skille kronen mellom partnerne ved å legge til forskjellige farger. Denne tatoveringen er ganske spennende, og du kan vise den frem med din partner på armen eller i nærheten av håndleddet.

King and Queen Arrow Tattoo

King and Queen Arrow Tattoo

Du kan også prøve denne tatoveringen med kongen og dronningen og oppnå en vakker tatovering. Denne tatoveringen inkluderer ordet konge og dronning justert med en pil. Pilen i denne tatoveringen symboliserer styrken i forholdet ditt og båndet til din andre halvdel. Både du og din partner kan få denne tatoveringen blekket på underarmene eller i nærheten av kragebenene dine og matche den av.

King and Queen Card Tattoo

King and Queen Card Tattoo

Hvis du er kortinteressert, må du vurdere å få denne tatoveringen av kongen og dronningen. Denne tatoveringen inkluderer et hvitt blekkkort av kongen og dronningen av hjerter som er slått sammen i ett kort. Du kan aldri få et ekte kort i hånden som dette, men du kan få det i en tatovering.

Denne tatoveringen representerer det kongelige elementet i forholdet ditt hvis du har en annen halvpart. Noen mennesker får ganske enkelt denne tatoveringen for å vise kjærligheten til kort og den unike plasseringen den har. Du kan perfekt drepe denne tatoveringen på armen din.

Tegneserie King and Queen Tattoo

Tegneserie King and Queen Tattoo

For en morsom tatovering av kongen og dronningen, bør du prøve denne tegneserien kongen og dronningen. Denne tatoveringen inkluderer tegneserie skisserte konge og dronning ansikter plassert på en rosa rose. Den inneholder forskjellige farger for å forbedre funksjonene.

Dette er et annet matchende pars tatovering hvis du vil kaste noen søte, kjærlige tegneserievibber. Du kan få initialene K og Q tattet nær ansiktene for å presentere det som en konge og dronningstatovering. Det ideelle stedet for denne tatoveringen vil være på armen din, ettersom størrelsen på tatoveringen passer perfekt der.

Lion King and Queen Tattoo

Lion King and Queen Tattoo

For noe mer kraftfull i mening og utseende, bør du gå for denne løvekongen og dronningstatoveringen. Denne tatoveringen inkluderer en løve i svart og grå med en viktoriansk juvel med en rød blomst under løven. Skyggen som gjøres i denne tatoveringen er fantastisk da den får frem realismen i den.

Denne tatoveringen symboliserer styrken og kraften i forholdet ditt og hvordan du og partneren din er villige til å overvinne eventuelle hindringer sammen og komme gjennom alt og alt. Det perfekte stedet for denne tatoveringen vil være på armen eller til og med ryggen din hvis du vil ha en større løvekonge eller dronning.

Minimal King and Queen Tattoo

Minimal King and Queen Tattoo

Hvis du vil gå på en lavmælt tatovering og noe som ikke er for høyt, bør du gå for denne minimale kongen og dronningstatoveringen. Denne tatoveringen inneholder små K- og Q -initialer med et lite hjerte i hvitt blekk. Med hvitt blekk kan du knapt se tatoveringen, men det hjelper deg med å oppnå et unikt og stilig utseende. Denne tatoveringen er veldig enkel, og du kan matche den med den andre halvdelen på håndleddet, fingeren eller bak øret.

konge-dronning-tatoveringer

konge-dronning-tatoveringer

konge-dronning-tatoveringer

konge-dronning-tatoveringer

Vanlige spørsmål

Hvor mye vil min kong og dronning tatovering koste?

Kostnaden for din kong og dronningstatovering vil hovedsakelig avhenge av størrelsen og utformingen av tatoveringen. Hvis du går for en tatovering liten i størrelse, må du betale rundt $ 50. Og for en større må du betale rundt $ 200 til $ 300. Disse prisene kan fortsatt variere avhengig av stedet du får det gjort fra, da noen tatoveringsartister tar betalt hver time. Så dette kan øke eller redusere prisen.

Er det en god idé å få en kong og dronning par tatovering?

Å få en parets tatovering i begynnelsen kan være veldig spennende; mange mennesker angrer imidlertid ofte på det etter å ha sluttet med personen. Bare når du vet, eller hvis du er 1000% sikker på båndet du har med din kjære, bør du få et par tatovering med dem. Disse kongen og dronningstatoveringene er ganske meningsfulle; Derfor vil du ikke få det uten noen grunn.

Hvordan skal jeg forberede meg før jeg får en konge og dronning tatovering?

Det er noen få trinn du må huske på før du går på tatovering. For eksempel må du avstå fra å drikke alkohol, holde deg hydrert, ikke bli solbrent og spise et sunt måltid før du går til timen din. Hvis du holder deg til disse tipsene, vil du ha en jevn tatoveringsprosess og vil kunne holde smerten under kontroll.

Konklusjon

Ved hjelp av disse fantastiske konge- og dronningtatoveringsideene kan du nå oppnå et av de mest kongelige utseende, og dette gir deg også muligheten til å matche tatoveringen din med din kjære. Når du har valgt nøye de riktige tatoveringsdesignene for deg selv, ikke kast bort tid, og få tatoveringen din ASAP av en utdannet og erfaren tatovør. Du kan bli sittende fast ved å tenke på om du skal tatovere eller ikke, men husk: du lever bare en gang, så prøv det. Når tatoveringen endelig er klar, vil du være stolt av resultatene etterpå, og det vil være verdt det.