150+ bak øretatoveringer som vil blåse deg

Det kommer en tid da en person bestemmer seg for å ha en full make -over fra tå til tå. Å endre den generelle stemningen til noe de alltid har ønsket å være, eller noe andre ikke vil forestille seg at de er, er en god idé. For eksempel, hvis folk ser på deg som en uskyldig eller ren sjel og du vil at de skal se deg annerledes, så hva venter du på, det er på tide med en forandring!

Å velge en tatovering bak øret ville gi deg et opprørsk og mye sassere utseende som du ønsket å være så lenge. I tillegg vil mangfoldet av ideer etterlate deg helt forbløffet, og vi overdriver ikke engang.

Ikke tro oss?

Sjekk deretter følgende bak øretatoveringsideene selv, og vær klar for den betydelige endringen.

bak-øret-tatoveringen

Hummingbird

Hummingbird har en hel gammel historie; gamle indiske og indianere tok kolibri som et symbol på ro, lykke og åndelig kjærlighet og forbindelse. Dette symbolet ble overført til generasjoner med det samme budskapet, hvor mange fikk det blekket bak øret, som et symbol på hengivenhet for andre og seg selv.

Dette symbolet spredte ikke bare fred, men var også kjent som et kraftdyr for mange i de nordlige områdene – et symbol som viste din styrke og mot når folk så over dine svake og beseirede.

Mange mennesker med kolibri -tatovering bak øret delte at tatoveringen oppmuntret dem til å holde seg nede på jorden, men si ifra når det var nødvendig. Kort fortalt er det en perfekt kombinasjon av sukker og krydder, bittert og søtt, kjærlighet og hat, fighter og en forsvarer, og fremfor alt, ærlig.

Det er forskjellige betydninger for hver farge på kolibri -symbolet, for eksempel hvis du får en helt svart kolibri blekket bak øret, vil det bety aggresjon, kraft og styrke.

Hvis den er rød, så tro, energi og langvarig skjønnhet. I tillegg, hvis en blå kolibri tatovering, så ville det bety tillit og visdom.

Velg fargen med omhu, som med hver farge endrer symbolet sin betydning, men stemningen forblir den samme, det er et tegn på fred, og det vil forbli slik i årevis.

Juletre

Har du noen gang lurt på hvorfor juletreet alltid kommer ut om vinteren?

Årsaken er ganske interessant, juletreet og det eviggrønne utseendet symboliserer gjenfødelse, liv og den type utholdenhet et individ trenger for å overleve vintrene fredelig.

Noen blir så avhengige av treet at de får et svart miniatyr i juletre på baksiden av øret. Ideen lyder og ser ganske spennende og hentende ut så lenge den er der.

Den mest populære fargen for denne typen tatoveringer er tre til nå svart, grønn og rusten gul.

Poter

Poter som en tatovering bak øret ser søte ut. De fleste som har katter og hunder som kjæledyr, har en tendens til å få slike tatoveringer oftere enn en person uten kjæledyr.

Tre eller fire små fotspor vil ikke skade, men det vil se bra ut på huden og bak øret.

Folk har en tendens til å få potene i varianter, noen liker det hele svart, mens andre velger en brun og hvit kombinasjon. I tillegg foretrekker folk potetatoveringen bak øret, vanligvis kombinert med anførselstegn eller ett eller to ord, for eksempel “aldri bedre”, “på vei”, “sikte høyt” og mye mer.

bak-øret-tatoveringen

Hjertesorg

Hjertesorg er noe alle har gått igjennom minst en gang i livet, enten du har gått videre eller arret har blitt frisk, hjertesorgssymbolet treffer deg hver eneste gang.

Lurer du på hva hjertesorgssymbolet er, så la oss minne deg på det vanligste tegnet der en pil gjennomsyrer hjertet.

Hvis du er noen som har opplevd hjertesorg, og du har unngått følelsen veldig lenge, kan det være en fordel å få en tatovering. Historien viser at det å eie smerten din, føle den dypt og så la den gå, ville gjøre prosessen lettere for deg.

Den beste delen er at du alltid kan gjemme tatoveringen for hjertesorg som er blekket bak øret; ingen trenger å vite det før du er klar.

Det er mange farger å velge mellom. Du kan bli helt svart hvis du ikke vet hva som forårsaket hjertesorg. Hvis en venn fikk deg til å føle det slik, får du et gult hjerte og en svart pil/Amor. Men hvis du mistet kjærligheten, vil et rødt hjerte med en svart eller brun pil fungere.

Solsikke

Hvis du er en person med en sprudlende personlighet og du alltid ser etter folk, så er denne tatoveringen utrolig nok for deg.

En solsikke bak øretatoveringen symboliserer kjærlighet, hengivenhet, tilbedelse, lang levetid, lojalitet og hva nit, for å være nøyaktig, gir den den perfekte glade vibben som bare noen få tatoveringer har en tendens til å vise og føle.

Formen ligner solen, og fargen er like levende som den lyse solen reflekterer. De fleste kaller det en lykkelig blomst, ettersom det lyser opp stemningen, noe som hvert eneste menneske lengter etter når de føler seg superdrenert.

Det er tre måter du kan bruke disse tatoveringene bak øret; noen får den bleket i sin opprinnelige farge, mens andre velger grå med svarte linjer og resten for en svart prikket solsikke.

Fjær

Tatoveringsdesignen og stilene er svært allsidige og ser flotte ut bak øret, komplimenterer hudområdet den er på, har også en tendens til å skildre forskjellige betydninger fra forskjellige fuglfjær.

En nøytral betydning som en fjær reflekterer handler hovedsakelig om frihet og håp. Andre tilleggsbetydninger og inspirasjoner er imidlertid avhengig av hvilken fugletype fjæren kommer fra, for eksempel hvis det er en ørnfjær, betyr det makt, autoritet og besluttsomhet.

Et kjent valg av fjæren bak øretatoveringen er en påfuglfjær, som betyr royalty, beskyttelse, sterkt syn og åndelig styrke.

Hvis du vil absorbere negative energier og beskytte deg mot feil, kan det være en perfekt jobb for deg å få en påfuglfjær -tatovering bak øret.

De fleste velger miniatyr fallende fjærdesign slik at den kan dekke hele bak øret, og gir også en estetisk stemning.

Det er mange fargevalg for denne tatoveringsdesignen, enten kan du velge en svart linje og grå skygge, alle svarte eller fargede fjær. Vennligst gå imot hårfargen din, hvis håret ditt er lysere, velg en mørk tatovering, og omvendt. Denne måten bak øretatoveringen vil være synlig og kan også skille seg ut.

Stjerner

Folk har en tendens til å få stjernetatoveringen bak øret for den bevarer flere forskjellige betydninger. For det første tror noen at akkurat som stjernene vises om natten, viser stjernetatoveringen kampen mot mørket.

For det andre sier tro knyttet til stjernetatoveringen bak øret at det er et tegn på moral og rettferdighet.

Den tredje troen har vært den mest spennende og hjerteberørende av dem alle, da noen mennesker når de får en stjerne -tatovering bak øret, gjennomgikk handlingen sin som en forbindelse med Gud og dens lydighet.

Totalt sett er stjernetatovering det ultimate symbolet på seier og håp, og derfor velger de fleste også en fallende stjerne for blekk bak øret, da det tjener til å motivere dem og oppmuntre dem mot målet de alltid har ønsket å oppfylle..

Stjernetatovering er den eneste tatoveringen som ser bra ut i svart eller svart.

Diamant

Bak øret ser diamanttatoveringen fortryllende og fengende ut. Hvis du er nysgjerrig på å vite betydningen, så la oss fortelle deg at meldingen ligger i selve navnet.

Diamant er et gresk ord, som betyr “uknuselig”. På tatoveringsspråket betyr det styrke på alle måter, det være seg følelsesmessig, åndelig og så videre.

Det er mange diamanttatoveringsdesign du velger, for eksempel flerfarget miniatyrdiamant, Blå diamanttatovering eller en grå diamant med svarte linjer.

Travelt opptatt

Er du den travle blant din venns sirkel, og ser nå etter den perfekte tatoveringen som ville se bra ut bak øret ditt, så hva er det beste alternativet enn å få en bi bleket, kan du resonere med tatoveringen på alle mulige måter. Siden du også er den travle bien i det virkelige liv, surrer nesten hele tiden og null tid for avslapning.

Bietatovering bak øret kan gi den morsomste stemningen som er mulig. I tillegg tilfører den livlige fargen verdi til tatoveringen, det vil si gul og svart, som har vært den dødelige kombinasjonen siden år og fortsatt forbløffer mange. Ellers fungerer en enkel svart skissert bi også bra, men den fargede stemningen er noe sjeldent.

Bug

Gjør du elsker å tulle folk?

Så her er muligheten til å få folk til å tro at du har en insekt som kryper bak øret, og når den treffer dem som en bombe og de forteller deg om den, kan du le av den og vise dem at det bare er en tatovering. Morsomt, ikke sant?

Insekttatoveringen bak øret ser ganske fascinerende og gledelig ut, og er også en god måte å tiltrekke seg mye oppmerksomhet.

Fargevalget avhenger av deg, men det mørkeste røde og svarte vil få det til å se realistisk ut.

Visdomsord

Noen hører du, noen skriver du rett bak øret.

Det er mange mennesker som tror på visdomsordets kraft; de tror det styrker dem, og hvert ord har en negativ effekt. Også hvis du er en av dem, er det bedre å få et ord som gir deg muligheten til å sette deg bak øret.

Dette er noen visdomsdrevne ord du tenker på:

 • Du er sterk
 • Tro
 • Ærlig talt
 • Ta meg mot lyset
 • Sannhet
 • Tro på deg selv
 • Gjør det nå
 • La det gå
 • Forandring er bra
 • Drøm stort
 • Aldri gi opp
 • Du har dette

Topp

Peaking tattoo er en ganske tatovering laget for alle de kreative menneskene der ute.

Topp tatovering innebærer at en person som titter stille fra baksiden av øret ditt, også kan utforme det på en måte som det ser ut som om det lytter til hva øret ditt lytter til.

Det kan være fargerikt eller bare en grov oversikt over en person.

Ideen er unik og ikke opplevd av mange, hvis du vil skille deg ut fra mengden, så er her det ultimate forslaget for tatoveringen bak øret.

Stjernetegn

Noen mennesker tror ikke på dyrekretsen, der andre har viet hele sitt liv til stjernetegnets spådommer, egenskaper og daglige kamper.

Hvis du er en av dem, så er det kanskje på tide å få stjernetegnet prioritet bak øret, det kan være et enkelt symbol eller sammen med sitater eller blomster rundt.

Cheetah Print

Mange mennesker er avhengige av cheetah -utskrifter, og fordi det er utnyttelse, er den bedre måten å få det trykt på huden din, ingen skade gjort også ditt ønske oppfylt.

Bak øret har gepard -tatovering vært snakk om byen siden begynnelsen. Det ser veldig fasjonabelt ut og ekstremt iøynefallende også.

Cheetah -tatovering trenger ikke nødvendigvis å være i originalfargen, noe som er den beste delen; du kan leke med fantasien din, og til og med få den i en lilla og mørkegrønn nyanse. Det er null strenger festet.

bak-øret-tatoveringen

Ikke la meg falle

En av ideene bak øretatoveringen som sprengte flere tanker, også på en god måte, var at dette ikke lot meg falle design.

I tatoveringsdesignet ble det vist en person som faller av fra øret og holder den øvre løkken med en hånd, mens den andre personen prøver å trekke ham/henne oppover øret.

Denne tatoveringen overrasket et stort publikum, og mange mennesker fikk designet blekket bak øret. I tillegg var tatoveringen ikke bare en idé; den hadde snarere en sterk mening.

Meningen var å vise at det fortsatt er noen som bryr seg, som ikke vil la deg gå eller la deg være i fred, det være seg din kjære eller til og med din gud.

Hjerteslag

Du må ha hørt om det vanligste uttrykket, “hjertet mitt raser så fort at jeg kjente hjerterytmen min.”

Akkurat slik er hjerteslagstatoveringen bak øret refleksjonen av slike følelser. I tillegg ser det til tider vakkert og majestetisk ut.

Du kan ikke ha for mye skyggelegging i slike tatoveringer, men du kan alltid leke med farger svart er ikke det eneste alternativet, du kan også velge et flerfarget hjerteslag, eller til og med koble det med et tre-setning beroligende sitat som “Alle har det bra “eller” Husk å leve. “

Sommerfugl fly avgårde

En sommerfugl bak øretatoveringen gir en feminin stemning, som er klar til å være gratis og alene.

Det er mange fargevalg å velge mellom, for eksempel lilla, alle svarte miniatyrfugler, gul, rød, blå og grønn.

Krone

Antar du deg selv som den ultimate dronningen eller kongen?

Men hvor er kronen din?

Ikke bekymre deg, du kan få kronetatoveringen bak øret, så når noen stiller spørsmål ved kongelige, snu håret tilbake og vis dem den vakre kronen.

Kronen kan være tungt pyntet tatovering, eller til og med en enkel, den bemerkelsesverdige stemningen er viktig, ikke utseendet.

Du kan til og med plassere forskjellige sitater med kronen, for eksempel “fordi jeg kan” eller “Vær alltid deg selv” eller “Vær forandringen.”

Fargerelaterte spørsmål er ikke et stort problem.

Dette er de mest spennende nyansene for tatoveringen bak øret:

 • Gul krone med rosa diamanter pyntet på toppen
 • Svart skisserte kronen
 • Krone med flerfargede prikker
 • Blå krone med hvite juveler
 • Krone med blomsterpynt

Pretty Little Bow

Det er null grenser trukket når det gjelder tatovering bak øret; du kan være så kreativ som du vil være.

En av ideene for tatovering bak øret er også de små fargerike buene som ser søte ut uansett hvor du plasserer dem.

Hvorfor ikke bak øret?

Du kan ha prikker med polka, rosa buer, blå buer, lilla og grønne buer og også svarte buer.

Bunnlinjen

Bak øret ser tatoveringer imponerende ut hvis du velger riktig design. Det er bedre å kjenne deg selv først før du velger en tatovering som ikke gir en gjenklang hos deg, snarere er det motsatte av din personlighet. Husk å leke med kreativiteten din, siden ingen ide er for dum eller irrelevant for ikke å bli tatoveret.