135 kanintatoveringer fylt med snillhet

Kanintatoveringer, også kalt kanintatoveringer, har vært ganske populære i et par år. Disse tatoveringene er søte og verdt å få. Kanintatoveringer har noen av de vakreste betydningene knyttet til dem, og noen betydninger gjenspeiler en persons liv. Det er mange varianter av kanintatoveringer, og hver av disse har en symbolsk betydning. Hvis du planlegger å få en søt kanin -tatovering, må du sjekke ut disse søte kanin -tatoveringene som er nevnt nedenfor. Sammen med ideene vil du også komme over forskjellige betydninger.

Betydningen bak Bunny Tattoos

Kanintatoveringer er en av få søte dyretatoveringer som har mange betydninger og tolkninger. Kaniner er kjent for å være hinderbrytere på grunn av deres snedige og raske personlighet. Derfor minner kanintatoveringer deg om hvordan du kan komme deg gjennom en vanskelig fase med vidd og smarthet. Kanintatoveringer symboliserer også rikdom, renhet, fruktbarhet, månens og månens sykluser, natur og kunnskap.

Mange kristne tror at foten av kaninen representerer flaks og velstand. I de første dagene assosierte folk kaniner med onde hekser og uflaks. De ville drepe en kanin med spesielle egenskaper for å bli kvitt svart magi eller tegn. Imidlertid ville de beholde kaninfoten som en amulett; folk trodde at foten av kaninen brakte flaks.

Din kanintatovering kan også markere påskens feiringer ettersom mange familier har påskejakt og forskjellige tradisjoner som involverer kaniner. Så tatoveringen kan minne deg om alle de glade og gledelige stundene du tilbringer med familien.

Personer med morsomme familier får vanligvis en kanin-tatovering, ettersom det symboliserer kjærligheten og harmonien mellom familiemedlemmene. Mange oppfatter også kanintatoveringer som et tegn på et godt fysisk forhold. Din kanin -tatovering trenger ikke å bety noe; mange mennesker får det blekket bare på grunn av de søte funksjonene og utseendet.

Plasseringsideer for kanintatoveringer

Å bestemme en plassering på kroppen din for kanintatoveringen din kan være litt av en oppgave. Det er mer enn hundre kanin -tatoveringsdesigner som kommer i forskjellige former og størrelser. Den perfekte plasseringen for din kanintatovering avhenger av størrelsen på din tatoveringsdesign.

Hvis du går for en liten kanin -tatovering, vil det perfekte stedet for det være ankelen, håndleddet, bak øret eller skulderen. Hvis du går for en mellomstor eller større med mange detaljer, er det best å få den på armen, ryggen eller leggen.

Mange liker å vise frem sine søte små kanintatoveringer; Derfor får de det på et synlig sted, for eksempel armen, håndleddet eller nakken. Når du har valgt det perfekte tatoveringsdesignet for kanin, vil det ikke være en slik oppgave å velge riktig plassering. Uansett hvor du får tatoveringen av kaninen din, vil den se søt ut som noensinne.

Typer kanintatoveringer

Med så mye variasjon i kanin -tatoveringsdesigner, kommer disse tatoveringene under forskjellige typer. Nedenfor finner du de forskjellige kanin -tatoveringene, som vil gjøre valgprosessen enklere ved å gi deg en idé som kan klikke.

  • Tribal Bunny Tatoveringer
  • Tradisjonelle kanintatoveringer
  • Cartoon Bunny Tatoveringer
  • Akvarell kanin tatoveringer
  • Flora Bunny Tatoveringer
  • Dramatiske kanintatoveringer
  • Geometriske kanintatoveringer

135+ ideer for tatovering av kanin

Svart og hvit tradisjonell kanintatovering

svart kanin tatovering

Hvis du velger en enkel kanin -tatovering, er denne tradisjonelle svart -hvite tatoveringen et perfekt valg for deg. Denne tatoveringen inkluderer en mellomstor kanin blekket i svart med forskjellige linjer og skyggelegging for å forbedre egenskapene til kaninen. Det gir en streng og maskulin stemning. Du kan alltid endre størrelsen på kaninen hvis du vil ha den litt mindre. Det ideelle stedet for denne typen tatoveringer vil være armen eller leggen.

Akvarell kanin tatovering

Akvarell kanin tatovering

Akvarell -tatoveringsteknikken er en av de største oppfinnelsene i tatoveringsindustrien. Hvis du vil ha en unik kanin -tatovering, må du prøve denne vannfarget kanin -tatoveringen. Tatoveringen inkluderer en svart blekk skissert kanin i stående stilling med litt grå blekkskygge for å forbedre funksjonene.

Rundt kaninen er det noen trekantede geometriske former og sprut av akvarell som inkluderer havblått og hint av gult. Du kan legge til flere farger for et mer spennende utseende. Denne tatoveringen får frem et veldig kunstnerisk preg på kaninen, og det ser fantastisk ut. Du kan perfekt drepe denne tatoveringen på underarmen.

Fierce Bunny Tattoo

Hvis du vil legge til et dramatisk preg på kanintatoveringen din, bør du vurdere å få denne utrolige, voldelige kanin -tatoveringen. Denne tatoveringen inkluderer en svart og grå kanin iført en vintage trommeslager. Skygge og konturering utført i denne tatoveringen er ute av denne verden da den får frem realismen og trekker oppmerksomhet.

Bakgrunnen til tatoveringen inkluderer svart og rødt blekkskygge for å få frem heftigheten. Denne tatoveringen skildrer den sterke og fryktløse karakteren til en person og motiverer brukeren til å være skarp og sterk i alle situasjoner. Du kan trekke av denne tatoveringen på armen.

Bedårende tatovering av kransbunny

Hvis du leter etter en feminin, søt kanin -tatovering, vil du bli forelsket i denne søte tatoveringen av kranskanin. Denne tatoveringen inkluderer et svart og hvitt kanin ansikt som vises i en skisse-lignende funksjon med en søt, yndig positur. Rundt kaninen er en sti av svarte omrissede blomster som skaper et minihjerte rundt ansiktet. To små blomster vises også på siden av kaninen.

Denne tatoveringen symboliserer gudinnen for den nordiske kulturen kjent som Freya. Denne gudinnen er en utmerket fremstilling av kjærlighet, s*x og magi. Hvis du føler at du kan få kontakt med denne tatoveringen, må du få den med en gang og drepe den på ryggen eller kragebenet.

Mystisk kanintatovering

Hvis du vil kaste noen store Alice in Wonderland -vibber og fascinert av kaninen i historien, kan du prøve denne mystiske kanintatoveringen. Denne tatoveringen inkluderer den berømte fiktive kaninkarakteren fra Alice in Wonderland blekket i forskjellige farger, og holder en liten klokke i hånden. Kaninen ser ut som om den er på flukt, akkurat som i boken og filmen.

Denne tatoveringen symboliserer din mystiske fantasi som person og representerer også din tidsbevisste personlighet og hvordan du alltid er på flukt. Så hvis du har som mål å lage noen Disney -vibber i tatoveringen din, er dette tatoveringen for deg. Selv om det vil se søtt ut hvor som helst på kroppen, kan du vise det frem på armen.

Keltisk kanintatovering

Celtic Rabbit Tattoo.jpeg

Hvis du vil gå på en kanintatovering som har en gammel forbindelse med den keltiske stammen, bør du gå for denne keltiske kanintatoveringen. Denne tatoveringen inneholder en svart blekket kanin laget av forskjellige keltiske linjer og kurver. En kanin var et betydelig symbol i den keltiske stammen, da de anså det for å være bindeleddet mellom feer og mennesker.

Det representerte også en sterk forbindelse med naturen. Celtics mente at en kanin var den viktigste kommunikasjonskilden til gudene. Denne tatoveringen er ganske spennende og veldig unik i utseende. Du kan trekke den av på ryggen, leggen eller underarmen.

Vanlige spørsmål

Hvilken type tatovering vil vare lengst?

Hvis du vil at tatoveringen din skal vare lenger, bør du gå for en svart -hvit tatovering akkurat som den tradisjonelle svart -hvite kanin -tatoveringen. Lyse farger som blått, lysegrønt og rosa har en tendens til å forsvinne før. Mørke farger som rød og svart er dristige i utseende og er ganske langvarige sammenlignet med lyse blekk.

Vil tatoveringen min se dårlig ut når jeg begynner å bli eldre?

Nei, ikke nødvendigvis. Dette avhenger helt av hvordan du blir eldre og hvor godt tatoveringskunstnerne har fullført tatoveringen din. Du må sørge for å velge en dyktig tatovør for jobben. Derfor må du utføre noen undersøkelser før du får tatt tatoveringen din.

Vil ankeltatoveringen min gjøre vondt?

Ja, ankeltatoveringer er ganske smertefulle, da området inkluderer mange bein og knapt fett. Kroppsområder som inkluderer flere bein gjør mer vondt under tatoveringen ettersom nålen har en tendens til å stikke gjennom beinene dine. Imidlertid avhenger smerten av ditt toleransenivå og tatoveringskunstnerens ferdigheter. Enhver tatovering du får kommer med en betydelig mengde smerte. Til slutt er smerten verdt det når tatoveringen er fullført.

kanin-tatoveringer

Siste tanker

Ved hjelp av disse utrolige kanin -tatoveringsideene, kan du nå velge den beste kanin -tatoveringen du kan få på kroppen din. Hver av disse tatoveringsdesignene har et unikt utseende, og mange av disse har en tendens til å gjenspeile din personlighet. Så ikke kast bort mer tid og prøv disse fantastiske kanin -tatoveringene.