125 unike turteltattoveringer med betydninger og symboler du kan få i vinter!

Noen mennesker tror kanskje at betydningen av turteltatovering er enkel. Det er en langsom sjødyr som folk holder som kjæledyr, eller at folk som kjenner det forstår at dette dyret er et symbol på mange forskjellige betydninger.

I begynnelsen kan det hende at skilpadder ikke er et perfekt kjæledyr for barna dine. De er langsomme, svake og forsvarsløse. Men av en eller annen merkelig grunn har skilpadder blitt et populært valg av tatoveringsdesigner for mange mennesker over hele verden.

Hvis du tenker på å få en tatovering, tenk på alle mulige årsaker til at en skilpadde -tatovering kan være et fantastisk design for din kroppskunst.

skilpadde tatoveringer

Den sterkeste av alle

Tatoveringer representerer noe du kan forholde deg til med livet ditt. Folk som har gått gjennom vanskelige perioder, eller har slitt med avhengighet, går på skilpaddebaserte tatoveringer som en konstant påminnelse om kampene og reisen. Det beste med skilpadder er at de har bare noen få rovdyr.

Årsakene til det skilpadder faller ikke i hendene på rovdyrene er på grunn av det harde skallet. Skallet beskytter skilpadder mot farlige situasjoner og de som til og med prøver å angripe ender opp med å bli frustrert og søker etter andre svakere motstandere.

Det at skilpadder beskytter seg selv med huden, forbedrer levetiden; Derfor, i mange forskjellige kulturer over hele verden, er en skilpadde en karakterisering av toleranse, levetid og utholdenhet.

Den tregeste skapningen

Du har kanskje hørt om den berømte historien om skilpadden som slo en hare i løpet. Alle vet at skilpadder er langsomme og stabile skapninger. Det er deres langsomme og faste holdning som folk bruker i forskjellige situasjoner. Turtles er et eksempel i verden om at hvis du er treg og stabil, vil du gradvis bli en leder i verden.

For mange har turteltatoveringsdesigner en evne til å overgå vanskelige situasjoner, uansett hvor utfordrende det kan se ut på papiret. Skilpaddene vil presse gjennom, og hvis det oppstår vanskelige situasjoner, vil de gå tilbake i skallet for beskyttelse, og kjempe for å leve en annen dag.

Det er dyrets metode for å beskytte seg mot forskjellige situasjoner som mennesker som kjemper med kamper setter mest pris på. De tror at de kan forholde seg til skilpadder, som sliter og til slutt kommer sterkere ut av det.

skilpadde tatovering

Symboler og betydninger

Når det gjelder turteltatovering og dens betydning, må man forstå at skapningen har eksistert i verden i mange år for å gjøre den til symbolikk. Noen forskere har funnet forskjellige fossiler av skilpadder som dateres tilbake til nesten 200 millioner år.

Med sine røtter tilbake til millioner år, har skilpadder knyttet seg til forskjellige symboler og betydninger som folk kan bruke. Skilpadde -tatoveringer representerer kjærlighet, tålmodighet og mot, og ligner noe på tatoveringen på sjøhesten.

Skilpadder representerer stabilitet i livet, beskyttelse og uskyld som ligner på småfuglene.

Unike Turtle Tattoo Designs

Det er mange forskjellige typer unike design du kan velge mellom når du diskuterer turteltatovering. Nedenfor er noen av de unike designene du kan vurdere når du velger en turteltatovering.

1) Baby Turtle Tattoo

Selv om en tatovering i babystil skal være sjarmerende og søt, ser denne unike tatoveringsdesignen enda bedre ut når designere tegner den i en vanlig skissestil. Den svarte blekk, rette linjer og unike fargevalg gjør denne tatoveringen til et av de mest populære valgene for folk som tilhører alle aldersgrupper.

I tillegg til det tradisjonelle skissedesignet, går folk også etter forskjellige kunstformer når de skal få en tatovering av en babyskilpadde. Minimalistisk og polygondesign er populær blant menn i alderen 20 til 30 år.

2) Celtic Turtle Tattoo Design

Ekstremt populær blant folk som tilhører Storbritannia, Irland, Skottland og Wales, ser keltiske tatoveringsdesigner unike og imponerende ut utenfra og meningsfulle fra innsiden. Blå, grønne og røde farger blandes perfekt i et design som vil blåse alle bort.

3) Cartoon Turtle Design

Dette er sannsynligvis den mest kjente typen skilpadde -tatovering i verden. Tatoveringen viser tegneseriebasert design som folk får i forskjellige deler av kroppen. Designene er levende og fremhever et friskt perspektiv. Mennesker som er lette, hjelpsomme og glade, går på tatoveringer i tegneseriestil.

Disse tatoveringene er populære blant menn og kvinner, og er populære blant tenåringer og tusenårige.

skilpadde tatoveringer

4) Tatovering i hawaiisk stil

Hvis du planlegger å få en turteltatovering i tradisjonell hawaiisk design, kan du velge denne tatoveringen. Hawaiiske tatoveringer handler om forskjellige elementer og mønstre kombinert for å få et kunstnerisk utseende.

Ulike farger og former inkorporeres med disse elementene og gir et mye raffinert utseende. Hawaiiske skilpaddetatoveringer er for det meste i blå og svart farge som viser den gamle historien til disse sjødyrene og hvor viktige de har blitt for mennesker over hele verden.

5) Egyptian Turtle Tattoo Design

Egyptiske design fokuserer rundt hieroglyfer som viser at bilder formidler meldinger. Hvert bilde har en unik melding som påvirkere påvirker når de lager egyptiske tatoveringer. Egyptiske design blir enormt populære blant mennesker over hele verden og dominerer tatoveringsindustrien over hele verden.

Ankh -symbolet reflekterer over menneskehetens eksistens og er en av de mest kjente egyptiske designene som er tilgjengelige på markedet. Selv om forskere ennå ikke har funnet ut en presis mening bak disse tatoveringene og symbolene, tror mange at de vertikale linjene inne i egyptiske tatoveringer fremhever viktigheten av horisontale og åndelige konnoter i verden.

6) Japansk skilpadde -tatovering

I japansk mytologi representerer skilpadder flaks, visdom, bevaring og lang levetid. I konvensjonelle japanske tatoveringer skildrer designerne skilpadder med alger eller en lang tang av tang som skaper et bilde på halen. Disse skilpaddene er kjent som minogame siden de er kjent for å være intelligente og lange nok til å overleve et stort antall år i form eller form av tang.

Selv om minogame eller skilpadder er uvanlige i de konvensjonelle tatoveringsdesignene, skildrer designerne dem med andre vanndyr. Ikke desto mindre har de en betydelig betydning i den japanske kulturen.

Moderne japanske skilpadde -tatoveringsdesigner handler om blomster og bølger. Mange tror at japanske skilpaddedesign dekker den feminine siden, men de er merkelig populære blant menn.

7) Sea Turtle Tattoos

Liten størrelse, men full av farger, er tatoveringer av havskildpadder utbredt blant kvinner som ikke bare er iøynefallende, men gjenspeiler en unik design. De lyse nyansene og utvalget av forskjellige fargepaletter gjør dette designet passende for kvinner.

I bøker og historier beskriver forfattere havskilpadder som gledelige, vennlige og lekne. De er fantastiske ledsagere, og gir aldri opp på grunn av sin livlige natur. Designerne bruker stort sett rød, oransje, gul, nyanser av grønt, blått, brunt og mange andre farger for å designe en perfekt tatovering av havskilpadder.

8) Polynesian Turtle Design Tattoo

Assosiert med forskjellige betydninger, er en honu eller skilpadde et viktig dyr i polynesisk kultur. Skilpadder i polynesiske tradisjoner representerer helse, fred, ro, lang levetid og glede for livet.

Hono, som betyr skilpadde på marquesansk språk, har mange andre betydninger knyttet til det som å kombinere og blande familier og fremheve en ide om enhet.

Når det gjelder hva folk kan tenke og tro, tyder ikke skilpadder trukket i oppreist stilling på at de bærer en død persons sjel i verden. En menneskeskikkelse bør plasseres i nærheten av skilpadden eller på skilpadden.

Polynesisk skilpadde tatoveringsdesign kretser rundt mønstre og former.

9) Honu Turtle Tattoo

Honu -tatovering, kjent som en hawaiisk grønn sjøskildpadde -tatovering representerer enhet, tro, lykke til og visdom. Folk som tror på lykke, rikdom og formue får denne typen tatoveringsdesign.

10) Fotskildpadder og tatoveringer

Av en eller annen merkelig grunn er en turteltatoveringsdesign en fantastisk idé for en tatovering av fotskildpadder. Det kan være på grunn av assosiasjonen med styrke og kraft; og at de ser ut til å være et enormt valg for fot- eller ankeldesign.

Stammeskildpaddetatoveringer ser unike og dristige ut på føttene og skiller seg annerledes ut enn mengden. Disse designene ser ut som smykker til ankelen, mens akvarelldesignet fyller hele rommet. En skilpadde representerer familien, og hvis du hyller familien din, kan du få noen tatoveringer av pod, avhengig av lengden på familien din.

11) Small Turtle Tattoo

Små turteltatoveringsdesign viser at vakre tatoveringer ikke trenger å være store. Alt kommer ned til valget. De geometriske designene er trendy blant folk som søker etter skilpadder i liten størrelse. Den svarte fargen er best for å lage en liten skilpaddedesign med en direkte tilnærming til forskjellige former og linjer.

Når de lager en liten tatovering, maler designere en idé eller en historie. Siden skilpadder representerer mange følelser og følelser, lager designere vanligvis noe interessant som gjenspeiler konseptet og personligheten til folket.

12) Cartoon Ninja Tattoo

Etter populariteten til Teenage Mutant Ninja Turtles på 80 -tallet begynte mange mennesker fra forskjellige aldersgrupper å få Ninja turtle designs. Folk ble galne for disse designene, og tilsynelatende var de en ting den gang.

Disse ninja -designene gir en dristig uttalelse og representerer ren styrke og kraft som disse karakterene holder, noe som gjør dem glade og søte på samme tid.

Mer:

  • 125 beste fjelltatoveringer! La oss klatre høyt
  • 155 Ekstremt søte kattetatoveringer du bør få i år
  • 155+ Saint Michael -tatoveringer: Alt du trenger å lære! (med betydninger)
  • Fingertatoveringer 101: Design, Typer, Betydninger & Etterbehandlingstips
  • 125 Kick-Ass Skull Tattoos For Men & Kvinner

13) Peace Turtle Tattoo Design

I nyere tid har mange økologi og sosiale aktivister kalt skilpadder som et tegn på fred og velstand over hele verden. Peace turtle tatoveringsdesigner brukes av mange mennesker over hele verden, spesielt av mennesker som tilhører land som opplever krig og terrorisme.

Turtle -design har blitt mye brukt til å skrive og lage fredelige tegn og slagord. Aktivister bruker et bilde av en skilpadde sammen med et budskap som fremhever fred og velstand for verden.

Hvis du velger en tatovering av fredskildpadder, må du sørge for at du får den på rett sted.

14) Tradisjonell Turtle Tattoo Design

Hvis du leter etter en klassisk skilpaddedesign, så er denne turtle art -tatoveringen spesielt for deg. Den konvensjonelle designen blekket med svarte og grå farger gjør den til enestående skapelse. Du kan velge forskjellige skilpaddedesigner og få det gjort i enten svarte og grå nyanser eller fargerike nyanser. Det avhenger helt av deg.

15) Tribal Turtle Tattoos

Stammetatoveringer er de mest populære tatoveringsvalgene for mennesker over hele verden. Disse designene er ikke knyttet til stammekultur, men henter en idé og inspirasjon fra de konvensjonelle mønstrene og formene. Hvis du søker etter en stammetatovering, må du sørge for at du gjør nok forskning da hvert design og form representerer en idé eller et budskap.

Et flertall av stammedesignene fokuserer på forskjellige egenskaper som bruk av svart blekk, repeterende mønster, åndelig og mytisk symbolikk og dristige linjer.

Skilpaddesymbolikk i kristendommen

Det er ikke mye å snakke om skilpadder i kristendommen, annet enn det at folk ikke skal spise dem. Leviticus-baserte skilpadder er en type vann-øgle i kristendommen.

Skilpadder i indianernes øyne

Den indianske kulturen er en kombinasjon av mange forskjellige kulturer fra hele verden. I noen stammehistorier og myter overgikk skilpadder mange hav og brakte tilbake gjørme for å skape det første landet. Indianere tror at skilpadder representerer, land, vann, helbredelse og langt liv.

Konklusjon

I nyere tid velger flere og flere mennesker forskjellige typer skilpaddebaserte tatoveringer på kroppen. Hvis du planlegger å ta en skilpadde -tatovering selv, må du finne ut din egen, unike skilpaddesign som passer perfekt til din personlighet.

Du kan bestemme hvilken del av kroppen du vil plassere disse tatoveringene, og sørg for at du vet formålet med å få disse tatoveringene. Husk at det alltid er viktig å ha en idé eller et formål før du velger et design som vil integreres med din personlighet.