125+ tatoveringsideer for havet som er superkule

Havtatoveringer er den merkelige av alle de forskjellige tatoveringstypene som folk får. Blant de forskjellige memene, haier, hodeskaller, skorpion og film sitater som folk får som tatoveringer, overser folk ofte havtatoveringer, noe som er veldig urettferdig å se det enorme potensialet som disse tatoveringene har.

Dessuten, hvis du er noen som har oversett havtatoveringer til fordel for en annen populær tatovering, her er en liste over kule havtatoveringsideer som garantert vil ombestemme deg.

tatoveringer på havet

Ocean Tattoo Ideas

Havtatoveringer er veldig dystert blekk som bærer roen i havet selv på kroppen din. I tillegg, i motsetning til de fleste tatoveringer som har en symbolsk betydning eller en form for emosjonell tilknytning til personen, har havtatoveringer den ekstra fordelen av å være veldig terapeutisk. Derfor, hvis du finner deg selv interessert, her er noen få tatoveringsideer for havet som garantert vil etterlate deg ærefrykt.

 1. Minimalistisk havtatovering

Hvem sier at havtatoveringer må være massive både i størrelse og detalj? Minimalistiske tatoveringer med alle sine enkle linjer og mangel på detaljer har samme terapeutiske verdi som alle andre havtatoveringer. Folk som får minimalistiske havtatoveringer får ofte bølger eller stigende tidevann på kroppen.

Bølger og tidevannstatoveringer er utrolig beroligende og kan se veldig søte ut med riktig størrelse og design. Disse minimalistiske tatoveringene har alltid en mørk farge som svart eller blå som ser fantastisk ut. Når det gjelder plasseringen av en minimalistisk tatovering, vil den sikkert se bra ut på underarmene, håndleddene, skuldrene eller nakken din.

 1. Ocean Tattoo Sleeves

Mens minimalistisk tatovering virkelig fanger utseendet og følelsen av havet i en liten design, for de mer engasjerte av deg der ute, holder en minimalistisk tatovering ikke et lys til tatoveringshylser til havet. Disse ermene bruker hele armene eller bena dine til å lage et vakkert portrett av havet.

Ermer som disse er ofte for små til å ha portretter av ting som skip og hva ikke, men er store nok til å vise frem havets underliv og de forskjellige dyrene som svømmer i det. Du kan gjøre ermet veldig levende og fargerikt, og bruke enten en realistisk stil eller en mer tegneserieaktig en for dyrene.

 1. Linework Wave

Linework er en veldig sjelden tatoveringsstil som svært få artister kan trekke av med hell. Linjebølgene viser flere bølger som krasjer i hverandre i en veldig tilfredsstillende tatovering. Selv om tatoveringen bare bruker linework hele veien, er det mer enn nok til å gi detaljer til bølgene.

Å være en litt minimalistisk tatovering i seg selv, bruker den bare en enkelt farge. Du kan bruke farger som svart og mørk blå for å virkelig skille denne tatoveringen fra de fleste andre tatoveringer.

 1. Skip på vann

Skip er uten tvil noen av de kuleste tatoveringene du kan få på huden din. Selv om skipstatoveringer absolutt fortjener en tatoveringsliste, er denne spesielt i en egen liga. Tatoveringen viser et skip som seiler på sjøen, og gir tatoveringen et veldig beroligende og dystert utseende.

Fargene på denne tatoveringen kan være lyse og levende, men de har kanskje ikke det samme beroligende bildet som for en monokrom tatovering.

 1. Dotwork Waves

Hvis du trodde linework tatoveringer var sjeldne, er dotwork tatoveringer mye sjeldnere og mye mer uklare. Imidlertid, ikke la denne tatoveringsstilens uklarhet lure deg, ettersom det virkelig kan gi flotte tatoveringer som denne dotwork -bølgene. Tatoveringen viser vakre bølger som er intrikat tegnet med små prikker med blekk som virkelig gir tatoveringen et unikt utseende sammen med den beroligende estetikken.

Dotwork, omtrent som linework, bruker en enkelt farge gjennom tatoveringen, og i de fleste tilfeller er denne fargen svart. Hvis du føler at fargen ikke representerer deg ordentlig, kan du velge en hvilken som helst annen mørk farge, ettersom lyse farger vanligvis ikke er levende på huden.

 1. A Light House Kjøp The Ocean

Fyr er en unik tatoveringside som du ikke ser ofte, og likevel er en tatovering som har mye symbolsk verdi. En fyrtatovering representerer veiledning, håp og sikkerhet, noe som gjør den muligens til en av de beste havtatoveringene å få. Selv om fyret sammen med havet ikke representerer noe spesifikt, får fyret vekk fra havet tatoveringen til å se utrolig beroligende ut.

Når det gjelder fargene på denne tatoveringen, har den et monokromt fargeskjema som gjør tatoveringen mye mer atmosfærisk.

 1. Palmer på stranden

Ingenting er like avslappende som en fin, rolig dag på stranden. Dessuten, hvis du noen gang har vært så heldig å nyte en fin og rolig dag på stranden, vet du nøyaktig hvor beroligende opplevelsen kan være. Minn deg selv på den følelsen i hvert øyeblikk som går med denne fantastiske strandtatoveringen fylt med palmer, havet og den fine sandstranden.

Denne tatoveringen har mye mer farge enn de tidligere tatoveringene, og denne økningen i farge er faktisk mye mer beroligende og beroligende enn om tatoveringen ikke hadde noen farge i det hele tatt.

 1. Design av korallrev

Er du lei av å se de vanlige bølgene og tidevannet som folk bruker til havdesign? Vel, dette korallrevdesignet kan bare være den nye tempoendringen du kanskje har lett etter. Et korallrev under havet er et fantastisk valg for en tatovering rett og slett på grunn av fargene som de fleste korallrev har og hvor godt de oversettes til tatoveringer.

Du trenger mye plass til denne tatoveringen, så det beste stedet å få dette er kalver, rygg og bryst, hovedsakelig på grunn av oppmerksomheten på detaljer.

 1. Ocean Life Tattoo

En annen god idé for en tatovering er tatoveringen i havet, som er et massivt portrett av fisk under havet. Tatoveringen er utrolig rik på farger og har mange intrikate detaljer i seg. På grunn av tatoveringens enorme størrelse er det beste stedet for dette ryggen, og dette er bare for den mest dedikerte og tålmodige av deg.

 1. Hai i havet

Hylle en av de største thrillere noensinne laget (Jaws), med denne fantastiske haitatoveringen. Haitatoveringen er også stor, men ikke så stor som det massive undervannsportrettet. Denne tatoveringen kan gi en flott erme på armen eller beinet, eller den kan gå bra på leggen, brystet og ryggen. Tatoveringen er utrolig fargerik, og ser rett og slett vakker ut.

 1. Havfrue tatovering

Havfruer pleide å være veldig vanlig blant sjømenn på den tiden, men etter hvert som tiden endret seg, ble denne tatoveringen mye mer vanlig blant kvinner takket være den utrolige designen og vakre kunstnerskapet. Havfruer er havets jomfruer og skjønnheten deres vises her fullt ut takket være den realistiske kunststilen. Fargene på denne tatoveringen er opp til deg, og vil se bra ut i enten svart eller hvitt eller lyse, levende farger.

Betydninger

Havtatoveringer er veldig forskjellige fra de fleste andre tatoveringer, ikke bare på grunn av den forskjellige estetiske eller kunststilen, men også på grunn av den underliggende betydningen. Havtatoveringer, spesielt de med bølger og tidevann, er veldig beroligende og veldig beroligende. Folk får ofte disse tatoveringene av terapeutiske årsaker, andre det åpenbare at de ser bra ut og at de har en underliggende betydning. Derfor, før du får velge tatovering, bør du først forstå den underliggende betydningen for tatoveringen og deretter ta en avgjørelse.

Tatoveringsplassering

Tatoveringsplassering er også en veldig viktig faktor å vurdere når du velger en tatovering. Gjennom årene har tatoveringer blitt en så anerkjent kunstform at der du får tatoveringen din, kan det også si mye om deg som person. Et godt eksempel på dette er når du får tatoveringer på synlige deler av kroppen din, som underarmer, hender, nakke, ansikt, du er en som er veldig trygg på valgene og du liker å leve livet på dine egne premisser. Mens tatoveringer på deler av kroppen som vanligvis er skjult, er veldig intime og viser at du er noen som ønsker å følge en standardkarriere, men ikke er redd for å vise frem sin kreativitet.

Vanlige spørsmål

Vil tatoveringer på ryggen skade meg mye?

Ryggen er en mye mer sensitiv del av kroppen, og selv etter bedøvelsen vil den klemme seg under tatoveringen.

Hva er tatoveringsetikett?

Tatovering etikette er et sett med regler som tatovering kunstnere har etablert for å hindre kunder fra å stille spørsmål; noe av en håndbok. Tatoveringsetikett inkluderer ting du skal ha på deg, hvordan du sitter, hvordan du snakker med artisten og generelle regler.

Bør jeg tipse min tatovør?

Mange anser tipping av tatovøren som obligatorisk, men du kan velge å ikke gjøre det hvis artisten ikke har levd opp til dine forventninger. Men hvis de gjør en god jobb, kan det være uhøflig å gå uten å tippe.

Konklusjon

Havtatoveringer er en form for terapi i seg selv, som alene gjør dem til en av de største tatoveringene å få. Dessuten har du en rekke størrelsesalternativer tilgjengelig når det gjelder havtatoveringer, så avhengig av hva du leter etter kan du definitivt finne det.