125+ Peony Tattoo Ideas som du bør vurdere

Hvis du har søkt etter et unikt blomstertatoveringsdesign, ville tatovering av pioner være et perfekt valg.

En peon er en tradisjonell blomst fra Kina og Indiana. Den blomstrende populariteten til denne blomsten er av en grunn. Det vil si dens spennende farger og teksturer. Blomsten representerer også positive enheter, som kjærlighet, ny begynnelse, håp, styrke, evig skjønnhet og mye mer. I noen land oppfattes pioner som en lykke for et vellykket ekteskap og langt liv.

Peony -tatoveringsdesignet er enkelt å koble sammen med alle slags symboler, og fremstår likevel som den sterkeste betydningen av alle. Strukturen og plasseringsalternativene gjør pionetatoveringen ønskelig og svært betydelig. Tatoveringen har en trendy og estetisk natur. Sjelden å bli funnet og skaffe.

Hvem vil ikke vurdere en blomstertatovering, som har slike positive vibber forbundet med det?

Mens folk anser blomsterdesign som mer egnet for kvinner, kan du få pioner -tatoveringer selv om du er mann. Du kan alltid be artisten om å gjøre litt mindre jentete ved å bruke monokromatisk blekk eller andre varianter av blomsterdesignet. Et uformelt søk på nettet vil vise deg at mange menn har pioner -tatoveringer, og de viser dem godt.

Hvis du allerede er overbevist om å få en peonetatovering, men er forvirret om det passende designet, så la alt være på oss. Vi har listet opp en haug med tatoveringsideer for pioner som du bør vurdere.

pioner-tatoveringer

125+ Peony Tattoo Ideas

Stor Peony Tattoo på baksiden

Peony tatovering på baksiden ser fantastisk ut. Tatoveringen er lett å skjule, et plusspunkt for de som ønsker å koble den med et hemmelig symbol eller ord. Strukturen er enkel ettersom tatoveringen er laget av enkle tynne linjer med lyse farger og minimal skygge. Alt i alt gir en slik tatoveringsdesign dristige og manipulerende vibber. Det kan være en perfekt tatovering for de som liker å være på stranden ofte. Du vil helt sikkert se noen hoder snu så snart du tar av deg skjorten på stranden.

Symbolsk betydning: Pionetatoveringen på baksiden representerer kjærlighet og medfølelse. Også tålmodighet og utholdenhet som trengs for å håndtere ting på lang sikt.

Peony tatovering og bringebær

Leter du etter noe blomsterlig og fruktig?

Peony tatovering sammen med bringebær ville være det riktige valget. Tatoveringen ville se fantastisk ut hvor som helst. Plasseringsalternativene er enorme, for eksempel håndledd, skuldre, hender, finger, fot, rygg, nakke og krageben. Strukturen som legger opp til appellen vil være en fancy. En med tykke fargerike linjer, mørke nyanser og stiplet fyll.

Symbolsk betydning:En tatovering av peon og bringebær representerer vennlighet. Tatoveringen beroliger hjertet med sine rolige vibber. Derfor vil det være riktig å si at denne tatoveringen øker utholdenhetsnivåene dine for smerte, sinne og all slags negativitet.

Elegant tatovering i vannfarge

Tatovering av vannfarge pioner ser fantastisk ut. Plasseringsalternativene er få, for eksempel håndledd, underarm, nakke og skuldre. Tynn foret struktur passer slik design. Vannfargene bidrar til den generelle appellen og lyser opp huden. Stemningen er litt vintage, men likevel trendy.

Symbolsk betydning:En tatovering i vannfarge pioner representerer brukeren som kreativ og analytisk. Detaljene og skyggesnittene viser at brukeren har en komplisert, men attraktiv personlighet.

pioner-tatoveringer

Miniatyr pion tatovering

Miniatyr peon tatovering ser søt ut. Tatoveringsplasseringen blir superenkel på grunn av størrelsen. De trendy alternativene inkluderer baksiden av nakken, kragebenet, håndleddet, knærne og foten. Svart og grå tynn foret struktur ser best ut når det kommer til miniatyr pioner tatovering design. Det er utrolig hvordan den lille tatoveringen kan være flott for både menn og kvinner. For kvinner gir miniatyrdesignet viftene av søthet. På den annen side er et lite design lett for menn å skjule hvis de ikke vil vise frem tatoveringen hele tiden.

Fargekoden avhenger av brukeren. Ifølge kjente anmeldelser fikk en farget miniatyrpionetatovering og en gråskygget miniatyrpionetatovering flest stemmer. Valget er ditt. Gå med trenden, eller bygg en selv.

Symbolsk mening: Miniatyrpion -tatovering representerer at lykke også kan finnes selv i de små tingene.

Peony and stars Tattoo

Peony tatovering og stjernetatovering ser eksepsjonell og drømmende ut. Stjernen gir glamour til en tatovering av pionen, og gir av seg flotte vibber. Tatoveringsplasseringsalternativene er massive, for eksempel håndledd, skuldre, finger, knær, fot, nakke, krage, bakside av øret og underarmen.

Det er ingen spesifikk struktur for denne tatoveringen, det avhenger av størrelsen på stjernene. Hvis stjernene er enorme, så ville en tynn foret tatovering se bra ut og omvendt. Hvor godt dette designet ser på deg avhenger av ferdighetene til tatoveringsartisten din. Det er ikke en av de enkleste å trekke av.

Symbolsk betydning: En tatoveringsdesign av pioner og stjerner representerer håp og gode tanker. Det motiverer brukeren til ikke å gi opp og vente på en lykkelig slutt. Det hjelper å se den lysere siden av bildet og heller fokusere på det gode i enhver situasjon.

Peony og slange tatovering

Peony og slange tatovering ser skremmende ut. De fleste bærere har en vill personlighet, men blomstrende tatovering tiltrekker dem. For slike individer er pion og slangetatovering en dødelig kombinasjon. Tatoveringsplasseringene inkluderer rygg, underarm, lår, skuldre og bryst. Strukturen som ser best ut, ville være en slange i tykt foret og peonfarget med tynne linjer. Stemningen er fet og forferdelig.

Symbolsk betydning:Pionen og slangetatoveringen representerer det skarpe øyet og fokuset bæreren har. Derfor er tatoveringen forbundet med engasjement og besluttsomhet brukeren har på sikt.

Peony tatovering som en ring

Hvem liker ikke å bruke tilbehør?

Hvis du leter etter en permanent ringdesign som passer godt til alle antrekk, ville en pionetatovering være et verdig valg. Som ring har pionen alle kuttene og strukturen som en god ring inneholder. Fargekoden er ikke mye av en avtale. Du kan få ringetatoveringen i svart og grå farge. Slik er de nøytrale fargene som passer godt til alt og alt.

Symbolsk betydning:Ringtatoveringen representerer brukeren som en minimalist. Også. Det viser at brukeren har en fast kontroll når det gjelder å ta beslutninger og iverksette tiltak.

Delikat pionetatovering på håndleddet

Peony tatovering på håndleddet ser særegent ut. En slik tatoveringsdesign har vært i trenden siden de siste årene. Brukeren kan leke med fantasien, enten få tatoveringen på siden eller viklet rundt som et armbånd. Strukturen avhenger av haugen med peoner som er festet. Jo flere peoner, jo tynnere er linjen. Og vice versa.

Symbolsk betydning:Peony tatovering på håndleddet representerer brukeren som en ganske god lytter og uskyldig generelt.

Peony og solsikke tatovering

Peony og solsikke tatovering virker svært fengslende. Det er mange plasseringsalternativer, for eksempel håndledd, rygg, krageben, underarm, skuldre, knær og fot. Strukturen er også ganske enkel. Ettersom tatoveringen av pioner og solsikke ser perfekt ut i gul og rosa fargekode, så synes en svart linje struktur best. Tatoveringen gir glade vibber.

Symbolsk betydning:En tatovering av peon og solsikke representerer håp, lang levetid, lojalitet og tilbedelse. Tatoveringen viser også brukeren som noen med en helbredende aura. En slik egenskap er sjelden. Derfor skiller bæreren seg ut og tar opp all søkelys uansett hvor de går.

Peony og sommerfugler tatovering

Peony og butterfly tatovering ser magisk ut. Stemningen er estetisk, også litt vintage. Sommerfuglene gjør brukerens personlighet glitrende og dristig på samme tid. Plasseringsalternativene er gode, for eksempel håndledd, finger, rygg, kragebein og bryst, nakke, lår, skuldre og fot. En tykk foret struktur passer til tatoveringsdesignet. EN

Symbolsk betydning:Peony og butterfly tatoveringsdesign representerer endring, håp, utholdenhet, oppstandelse, kraft, styrke og liv.

Japansk pioner tatovering

Japansk pioner tatoveringsdesign er et spennende konsept. Tatoveringsdesignet oppsto på 90 -tallet, overraskende nok trender det fortsatt blant asiater. Det er mange plasseringsalternativer for en japansk pionetatovering, for eksempel håndledd, krageben, nakke, underarm, skuldre, knær og fot.

Den tykke, svarte foret strukturen ser best ut når det gjelder japansk pioner -tatoveringsdesign. Fargekoden som passer best er gul, lys og mørkegrønn, mørk blå og oransje.

Symbolsk betydning:En japansk pionetatovering representerer ære, tapperhet, lykke og ny begynnelse.

Vanlige spørsmål

Må en Peony -tatovering være liten?

Ikke i det hele tatt! Din pionetatovering kan være så stor du vil at den skal være. Faktisk har noen kvinner en pionertatovering som dekker hele ryggraden. Hvis du liker en liten, kan du få den på skulderen.

Hvor mange forskjellige typer pioner finnes?

Dette er det du kommer til å elske om pioner og pioner -tatoveringer. Du kan få dem i en rekke farger og former fordi de har mange varianter. Per nå er det mer enn 30 arter av pioner. Av denne grunn kan pionetatoveringer se mye annerledes ut fra hverandre.

Er pionen bare en blomst?

Mens folk tenker på blomsten når de sier ordet pion, er terminologien for hele planten. Du vil bli overrasket over å vite at peoner kan vokse i form av både busker og planter. I form av planter vil de ikke stige mer enn tre fot over bakken, men buskene kan bli så høye som 10 fot eller mer.

Hvilken farge vil passe best til tatovering av pioner?

Det er opp til deg å bestemme. Den gode delen er at du kan få pioner -tatoveringer i omtrent hvilken som helst farge du kan forestille deg. Rosa, lilla, fersken, oransje, etc. er de vanlige fargetonene som brukes for disse tatoveringene. Imidlertid ser de store monokromatiske designene også fantastisk vakre ut.

Bunnlinjen

Peony tatovering virker unik. Betydningen som den symboliserer er av stor betydning. En peon har også en positiv innvirkning, uansett hvor motsatt av en personlighet brukeren har, vil den utrydde alle negative tanker.

Å tatovere er vågalt. Husk å registrere et så skremmende, men likevel dyrebart øyeblikk. Ta med en venn, slik at han/hun kan ta bilder og videoer av blekkingsprosedyren. Du kan også føle deg supernervøs før din tur. Derfor er det viktig at du tar noen som beroliger deg før og under blekkingen. Det viktigste er at hvert øyeblikk teller.

God pionetatovering til deg!