125 Music Tattoo Ideas to Rock Your Body

Musikkindustrien er en av de mest blomstrende og mangfoldige næringene i verden som har stor innvirkning på menneskers liv, både mentalt og fysisk. Det er vanskelig å motstå noe som musikk -tatoveringer, ettersom uansett hvor langt du er fra å lytte til musikk, og selv om du ikke liker det, har det sikkert påvirket deg på en eller annen måte. Mange mennesker får musikk -tatoveringer av forskjellige årsaker.

For folk som jobber i musikkindustrien, er musikk -tatoveringer ganske meningsfulle, da en musikalsk tatovering betyr deres lidenskap og engasjement for denne blomstrende bransjen. Folk som liker å lytte til musikk, får det også, spesielt hvis det er en bestemt tekst som har påvirket dem. Noen liker å få musikkinstrumenter tattet, spesielt hvis de spiller det, eller det kan til og med ha en større historie. Det er ingen spesiell grunn til at noen vil og bør få en musikk -tatovering.

Det er en rekke musikk -tatoveringsideer du kommer over på internett, og det kan bli litt overveldende når det gjelder å velge en. Så for å hjelpe deg har vi samlet noen av de beste musikk -tatoveringsideene du bør vurdere å prøve, sammen med deres betydning.

Musikk tatoveringer

Betydningen bak Music Tattoos

Alle som er sett med en musikk -tatovering, gjør det tydelig at han/hun er en bestemt musikkelsker. Imidlertid kan den virkelige betydningen av tatoveringen variere i henhold til mange ting, for eksempel symbolene og typen musikktatovering. Som nevnt tidligere, er det et stort utvalg av musikk -tatoveringer der ute. Du må sørge for å velge en som klikker med deg, og symbolikken knyttet til den kan gi deg en mening.

En av de vanligste musikktatoveringene er tatoveringer av notater. Dette er kjente musikksymboler som skildrer musikere eller deres generelle kjærlighet til musikk. Betydningen av denne tatoveringen har mer å gjøre med historien til brukeren og hvordan og når musikken traff dem. Dessuten er meningen bak denne spesifikke tatoveringen ganske spesiell og er noe mange musikere og musikkelskere kan forholde seg til.

Noen musikk -tatoveringer symboliserer epoken du ble født i eller typen musikksjanger du liker. For eksempel ville noen få kassettbånd tattet på kroppen for å symbolisere epoken med musikk de tilhører og likte å vokse opp. Disse tatoveringene gir en veldig vintage touch og mening. Andre symbolsk musikk tatoveringsbetydninger ligger innenfor typen instrument du blir tattet. Et bestemt instrument kan ha en spesiell betydning. Det kan minne deg på hvordan du pleide å spille det instrumentet med noen du mistet, eller hvordan du startet din musikalske reise eller karriere med det spesifikke instrumentet.

Hvis du velger en unik tatovering av musikken, for eksempel en tatovering med en knapp, vil du oppnå noe symbolsk. Spillknapptatoveringer symboliserer din kjærlighet til moderne musikk som elektronisk og popmusikk. Det har også en mye dypere mening enn dette, ettersom det symboliserer hvordan du skal slutte å kaste bort tiden din og i stedet gå ut og spille. Betydningen av denne tatoveringen er ganske oppmuntrende og motiverende for folk som ønsker å begynne med musikkarrieren, men er for redde til å gjøre det.

Som du kan legge merke til, er betydningen bak musikk -tatoveringer avhengig av tatoveringens design. Musiktatoveringer hjelper deg med å skape din personlighet, og disse tatoveringene hjelper deg også med å få kontakt med mennesker som deler den samme kjærligheten til musikk. Uansett hvilken type musikk -tatovering du går for, vil den alltid ha en dyp mening knyttet til den. Dette er hvor kraftig betydningen av musikk -tatoveringer er. For ikke å nevne, musikk hjelper til med å bringe mennesker sammen, selv om det er i form av en tatovering.Musikk tatoveringer

Ideelle plasseringer for musikktatoveringer

Når det gjelder å velge den ideelle plasseringen for musikk -tatoveringer, er det ikke så vanskelig å velge en. Musiktatoveringer er en av de mest allsidige tatoveringene, ettersom det er så mange design som passer hver del av kroppen din. Å velge riktig plassering avhenger hovedsakelig av hvilken type tatovering du vil ha og størrelsen.

Hvis du vurderer å få en liten musikk -tatovering, kan du få en på håndleddet, armene, nakken, fingrene, ankelen eller i nærheten av kragebenet. Små tatoveringer for musikk som notater eller små instrumenter passer til disse områdene. Musikknoter på fingeren er en veldig vanlig musikktatovering og ser utrolig unike og tilfredsstillende ut hvis du får dem.

Hvis du velger en større musikk -tatovering som kan kreve mer plass, kan du velge å få den på ryggen, brystet, magen, ermet eller lårene. Hvis du vil gå helt ut, kan du få en hel musikk -tatovering på forsiden som vil inneholde forskjellige symboler og mange detaljer. Små tatoveringer til musikk er mye mer vanlige og ser mye bedre ut. Imidlertid er det ditt valg, avhengig av hvilken type tatovering du vil oppnå.

Noen ganger med så mange designalternativer kan det bli litt vanskelig å finne en perfekt plassering for tatoveringen din. Ta deg derfor god tid til å finne ut plasseringen og sørg for at du føler deg komfortabel med den. Dette avhenger også av om du vil at musiktatoveringen din skal være synlig. Den beste måten å velge riktig plassering er ved først å velge musikk -tatoveringsdesignet ditt nedenfra, og deretter kan du enkelt finne ut av plasseringen for tatoveringen du har valgt.

Musikk tatoveringer

Musikk tatovering ideer

Tatoveringer med spredte notater

Tatoveringer med spredte notater

Leter du etter en altfor subtil og unik design for din musikk -tatovering? Du må prøve denne tatoveringen med spredte musikknotater. Denne tatoveringen vises på en av de unike måtene, noe som gjør tatoveringen mer attraktiv å se på.

Denne tatoveringen består av svart noterte musikknoter som flyter i en retning. Det finnes forskjellige typer musikknotater; du kan alltid få så mange du vil, avhengig av hvor mye plass du vil fylle opp.

Dette er en av de mest fleksible tatoveringene du kommer over og symboliserer perfekt din kjærlighet til musikk. Det hjelper også med å vise at du lever livet med musikkstrømmen, og at det er det eneste som kan hjelpe deg å komme deg gjennom tøffe tider.

Rose gitar tatovering

Rose gitar tatovering

Hvis du leter etter en musikk -tatovering som er ganske uttrykksfull, men subtil, bør du gå for denne rosegitar -tatoveringen. Denne tatoveringen har en svart blekket gitar med noen fantastiske detaljer som hjelper til med å fremstille den som en gammel gitar.

Rundt gitaren vikles en lang rose med myke grønne blekede blader. Detaljene i denne tatoveringen er fantastisk, da de bidrar til å gi et vintage -preg. Denne tatoveringen kan bety mange ting, men det ligner mer på en tatovering.

Du kan få denne tatoveringen til minne om noen som pleide å spille gitar eller en kjent countrysanger du likte. Denne tatoveringen kan også vise kjærligheten din til å spille dette instrumentet hvis du ikke viser det som en tatovering.

Vintage mikrofontatovering med musikknotater

Vintage mikrofontatovering med musikknotater

Du kan også gå for denne vintage mikrofon -tatoveringen med notater, og oppnå en av de kuleste musikk -tatoveringene. Denne tatoveringen består av en svart og grå blekket mikrofon som ser nesten ekte ut som noensinne på grunn av den store skyggeleggingen.

Rundt mikrofonen er noen svarte og brune blekknoter som er ganske fremtredende og noen svarte omrissede stjerner som gir et popstjernelook.

Dette er en av de vanligste tatoveringene du kommer over, men den blir aldri gammel, spesielt blant kjendiser og kjente sangere. Mange får denne tatoveringen tattet på håndleddet ettersom den kobler mer til denne mikrofontatoveringen og gir den mer mening.

High Definition hodetelefontatovering

High Definition hodetelefontatovering

Hvis du er en musikkfreak som ikke kan overleve dagen uten å lytte til dine daglige syltetøy, har vi den rette tatoveringen for deg. Du kan gå for denne HD -tatoveringen for hodetelefoner og oppnå en av de beste musikk -tatoveringene som passer din musikkstil.

Denne tatoveringen inneholder 3D -lignende hodetelefoner i svart med noen røde detaljer. Midt i hodetelefonene har artisten skildret et hjerteslag med rødt blekk. Den viser lydstyrken og hjerterytmen din som flyter med musikkens rytme.

Det er også noen få svart notater i midten. Det er mye skygge i denne tatoveringen for å gi den en 3D -effekt, noe som gjør denne tatoveringen så unik og vanskelig å gå glipp av. Denne tatoveringen er ganske symbolsk da den representerer besettelsen din for å lytte til musikk daglig.

Det viser også at du er en person som bruker musikk for å blokkere fra alle de negative tankene og virkeligheten de ikke er klare til å møte. Du vil angre på at du gikk glipp av en tatovering med så dyp mening og kunstnerisk utseende.

Akvarell musikk tatovering

Akvarell musikk tatovering

Hvis du vil legge til litt farge på musiktatoveringen din, må du prøve denne akvarellmusiktatoveringen. Denne tatoveringen består av et musikknotat og ledgerlinjer i svart. Tatoveringsartisten har sprutet noen akvareller over linjene, som blått, rosa og oransje, for å gi det et fargerikt preg. Akvarell -tatoveringsteknikken er en av de kuleste teknikkene som tatovører liker å bruke, og ser utrolig bra ut på enkle tatoveringer som denne. Igjen viser denne tatoveringen din kjærlighet til musikk og gir folk et hint om at du har et godt øre for musikk.

Lyrisk musikk -tatovering

Lyrisk musikk -tatovering

Tekstene som brukes i forskjellige sanger er en stor attraksjon for for mange mennesker, og stort sett er det tekstene som får folk til å forelske seg i konseptet med å lage musikk. Hver og en av oss har en favoritttekst fra vårt daglige syltetøy. Hvis du vil ha den perfekte musikk -tatoveringen, kan du uttrykke din kjærlighet til favorittteksten din ved å få den tattet i denne lyriske tatoveringen. Denne tatoveringen inneholder en sort blekket ledgerlinje med musikknoter blekket i svart og hvitt.

Over linjene vises favorittteksten til sangen du har valgt med svart blekk. Disse tekstene kan være hva som helst, men du må velge en du kan reflektere over eller noe som kan presse deg i livet til å føle deg bra og gjøre gode ting. Dette er en ganske meningsfull tatovering og noe musikkelskere ikke bør gå glipp av.

musikk tatoveringer

musikk tatoveringer

musikk tatovering design

Vanlige spørsmål

Hvor mye vil det koste å få en tatovering av musikk?

Musiktatoveringer er ikke så dyre og koster vanligvis det de fleste tatoveringer koster. Kostnaden vil imidlertid avhenge av tatoveringens størrelse og design. Hvis du går for en liten musikk-tatovering på fingeren, må du kanskje betale rundt $ 60-$ 100. Men hvis du går for en stor musikk-tatovering som kan ta opp hele kroppen din, må du være klar til å betale rundt $ 200-$ 500. Kostnaden avhenger også av stedet du får tatoveringen din fra, da noen tatovører belaster hver time som kan gjøre en stor forskjell for prisen.

Er det greit å bruke vaselin på min friske tatovering?

Etter at du har fått en musikk -tatovering, kan du bruke vaselin på den, men bare hvis tatoveringen er helt helbredet. Det er best å ikke skynde seg med påføring av vaselin med mindre huden rundt tatoveringen begynner å tørke alvorlig. Ellers er ikke vaselin nødvendig.

Konklusjon

Nå som du har kommet over de beste musikk -tatoveringsideene og har en ide om betydningen bak disse tatoveringene, bør du ikke nøle med å skaffe deg en. Disse tatoveringene er det ideelle valget for deg hvis du er en musikkfanatiker, og hvis du kan koble deg til det, er det alltid godt å få en tatovering du også kan relatere til.

Med så mange forskjellige alternativer tilgjengelig, bør det ikke være noe problem å velge riktig design. Bare sørg for å ta deg god tid til å velge den riktige andre du kan ende opp med å ikke like designet. Så skynd deg, kom inn i rytmen, og velg den beste musikalske tatoveringen med disse fantastiske musikk -tatoveringsideene.