125 maskuline aztekiske tatoveringsideer trender akkurat nå!

Det er noe med kulturelle tatoveringer og deres utseende som gjør det så interessant å få, spesielt med den gamle historien. Hvis du har som mål å få en tatovering med en rik kultur og historie, må du vurdere aztekiske tatoveringer. Aztekerne var en del av en enorm sivilisasjon i Sør-Amerika, og de var kjent for sin kunnskap og bruk av kunst.

Kunst var den viktigste kommunikasjonskilden som aztekerne brukte for å samhandle med hverandre. Det begynte med kroppsmaling, men så gikk de over til tatoveringer ved å prøve forskjellige former og motiver for å lage spesifikke tatoveringsdesigner. Aztec -tatoveringer involverer så mange detaljer og former, og det er derfor det er så mye variasjon i denne typen tatoveringer.

Disse tatoveringene er mer populære blant menn og bidrar til å tilføre mer til deres maskuline egenskaper. Hvis du planlegger å få en aztekisk tatovering, har du kommet til rett sted. Her vil du komme over noen av de mest trendy aztekernes tatoveringsdesigner sammen med deres historiske og kulturelle betydninger.

Aztec Tattoo

Betydninger bak aztekiske tatoveringer

Betydningen bak aztekiske tatoveringer handler om historie og kultur, og derfor får så mange mennesker det som de vil at folk skal huske om denne fantastiske sivilisasjonen. I utgangspunktet ville aztekerne bære aztekernes tatoveringer for å hedre den aztekeriske guden, som var en del av en ritualistisk seremoni. Senere begynte de å bære disse tatoveringene for å representere deres krigerstatus. Disse tatoveringene hjalp krigere med å skille dem fra resten.

Det er mange symboler som vises i forskjellige aztekiske tatoveringer, som alle har forskjellige betydninger. En av de mest populære aztekernes tatoveringer er Aztec Eagle, som representerer mot, styrke, tapperhet og kraft. Disse tatoveringene var mest populære blant krigere. Den aztekiske fjærormen er også en vanlig som representerer Quetzalcoatl – en mektig aztekisk gud som antas å være verdens beskytter.

Denne tatoveringen symboliserer også kreativitet, fruktbarhet og kunnskap, ettersom disse var egenskapene til denne Gud. Den aztekiske krokodillen symboliserer skapelsen og har en veldig mytisk betydning for den og avbildet som en mytisk skapning som var halv fisk, halv padde og halv krokodille. De fleste av disse betydningene er gamle, og mange mennesker i dagens tid kan ikke forholde seg til det. Men på grunn av de unike designene og de forskjellige symbolene og motivene som brukes i aztekernes tatoveringer, pryder mange mennesker kroppen sin med aztekiske tatoveringer.

Dessuten får mange mennesker en Aztec -tatovering, selv om de ikke vet hva det betyr. De fleste bruker disse tatoveringene for å vise respekt for denne gamle sivilisasjonen, spesielt hvis de har de samme røttene. Det er godt å vite betydningen bak tatoveringen, men du trenger ikke nødvendigvis å forholde deg til den.

Ideell plassering for aztekiske tatoveringer

De fleste av aztekernes tatoveringer er ganske store i størrelse og inneholder mange detaljer; Derfor er det alltid best å gå for kroppsområder som gir dekning og gir tatovøren frihet til å tatovere designet fritt. Noen av de vanligste plasseringene for aztekiske tatoveringer er arm og bein.

Du kan også velge lår, rygg og bryst, da disse vil gi tatoveringen mye plass. Å få en tatovering på disse plasseringene gjør de små detaljene mer synlige. For ikke å nevne, det er utallige små elementer tilgjengelig i en aztekisk tatovering.

Hvis du går for en liten aztekisk tatovering, kan du vurdere å få den på hånden, nakken eller føttene. Gå etter petite steder for små aztekiske tatoveringer, da dette gjør dem mer synlige. Du kan i utgangspunktet tatovere din azteker uansett hvor du føler deg komfortabel.

Uansett hvor du får den tattet, vil den fortsatt se unik og nådig ut som noensinne. Alt du trenger å gjøre er å finne riktig tatoveringsdesign, som du kan velge mellom nedenfor, og så kan du enkelt finne den rette plasseringen.

Aztec Tattoo Ideas

Aztec Armband Tattoo

Aztec Armband Tattoo

Denne aztekiske armbåndstatoveringen er en av de mest populære aztekernes tatoveringer som inneholder mange elementer. Denne tatoveringen består av forskjellige aztekiske armbånd laget av forskjellige stammedesign og symboler – alt blekket i svart og grått. Det er noen viktige symboler i denne tatoveringen, som drager, trekanter, potter og mange andre ting.

Det er mye som skjer i denne tatoveringen, men det som hjelper med å bringe disse elementene i søkelyset er skyggen som tatovøren har gjort i denne tatoveringen. Skyggen bidrar til å gi denne tatoveringen et dristig og maskulin utseende. Mange går for denne tatoveringen ettersom designet ser veldig iøynefallende ut, og ingen kan nekte for det. Dette er den desidert beste aztekiske tatoveringen du kan gå for, spesielt hvis du vil få armen tatt.

Meksikansk aztekisk tatovering

Meksikansk aztekisk tatovering

Hvis du vil ha en tatovering som inneholder en blanding av kulturer, må du gå for denne meksikanske aztekernes tatovering. Disse tatoveringene består av noen slående aztekiske design og symboler, som inkluderer en sjaman, med mange små stammedesigner rundt den. Tatoveringen vises i en sirkulær bevegelse tatt med solid grå og svart blekk.

Denne tatoveringen handler om å få de realistiske stammefunksjonene riktig, så hvis du planlegger å få den, må du først finne en talentfull tatovør som kan lykkes med å realisere en realistisk tatovering som denne. Denne tatoveringen har en stor symbolikk for makt og mystikk, noe som får tatoveringen til å se mer fet og meningsfull ut å få.

Aztec Skull Warrior Tattoo

Aztec Skull Warrior Tattoo

Vil du gå for noe intens og dramatisk? Vurder å få denne Aztec skull kriger tatoveringen. Denne tatoveringen inkluderer en svart og grå blekkskriver, som viser en kampscene i bakgrunnen med en drage over krigerskallen. Det er mange andre elementer tilstede i denne tatoveringen som får frem den dramatiske og realistiske funksjonen i denne tatoveringen.

Skygge- og konturteknikken i denne tatoveringen er ganske annerledes enn resten. Derfor må du få det gjort av en talentfull tatovør med ferdigheter og erfaring. Hvis du handler om å vise mørk og intens kunst på kroppen din, så vet du at dette er den du må gå for.

Tribal Woman Aztec Tattoo

Tribal Woman Aztec Tattoo

Vil du gå for noe unikt? Du kan også velge denne stammekvinnelige Aztec -tatoveringen. Denne tatoveringen inkluderer halvparten av en kvinnes ansikt tattet på en veldig realistisk måte, som skildrer kvinnens vakre trekk. Det er noen stammedesigner med svart og grått blekk som dekker kvinnens ansikt med noen røde virvler i bakgrunnen. Detaljene og konturene i denne tatoveringen har blitt gjort nøye, noe som er med på å oppnå et så realistisk og unikt utseende.

Det kan være mange grunner til at du ønsker å få denne tatoveringen, eller det kan være en god sjanse til å tatovere en vakker kvinne på kroppen din. Du kan få flere stammelementer lagt til denne tatoveringen hvis du vil; Imidlertid utfyller de som allerede er omtalt i denne tatoveringen designet godt og er gode nok.

Aztec Sun Motif Tattoo

Aztec Sun Motif Tattoo

Hvis du leter etter en liten eller mellomstor Aztec-tatovering, bør du definitivt velge denne tatoveringen av solmotivet fra Aztec. Denne tatoveringen inneholder et veldig rustikt trekk ved et solmotiv, og rundt det sirkler noen få stammedesigner. Selve solmotivetatoveringen inneholder så mange bittesmå detaljer som er svært avgjørende for å få det riktig. Det grå blekket som brukes i denne tatoveringen bidrar til å oppnå sin rustikke funksjon. Denne tatoveringen er perfekt for deg hvis du vil ha en kroppsmerke som er minimal, men unik.

Aztec Dragon Tattoo

Aztec Dragon Tattoo

Drager er et av de viktigste symbolene som finnes i tatoveringer fra azteker. Så hvis du vil gå for en tatovering som er meningsfull og inkluderer en aztekerdrage, så er det beste alternativet for deg denne aztekiske dragetatoveringen. Denne tatoveringen innebærer en rødaktig og grå blekkdrage med blussede vinger som holder en kaktus med rød blekk, noe som kan føre til den negative og mørke betydningen i denne tatoveringen. Denne tatoveringen er den perfekte representasjonen av den aztekiske sivilisasjonen og er noe du ikke bør gå glipp av hvis du vil legge til et kulturelt og dramatisk design i tatoveringssamlingen din.

Aztec Sun God Tattoo

Aztec Sun God Tattoo

Hvis du vil ha den virkelige essensen av Aztec -tatoveringer, må du gi denne Aztec Sun God Tattoo et skudd ettersom aztekerne hovedsakelig ville få tatoveringer for å vise respekt for sin Gud. Denne tatoveringen har mer enn én funksjon, noe som gjør den mer interessant. Det er et symbol på en solgud som er blekket med grått blekk, og noen få centimeter unna er en kraniekriger blekket med rødt og svart.

Artisten har brukt noe rødt og svart stammedesign for å dekke mellomrommet mellom solguden og kraniekrigeren. Dette er en av de mest tradisjonelle aztekiske tatoveringene du ikke bør gå glipp av hvis du vil skildre den aztekiske kulturen i tatoveringen din.

Aztec Animal Tattoo

Aztec Animal Tattoo

Dyr er en veldig vanlig funksjon som vises i Aztec -tatoveringer og får tatoveringen til å se mer fet og intens ut. Denne aztekiske dyretatoveringen inneholder et svart, brunt og grått løveansikt omgitt av forskjellige stammetapetdesigner og vintage roser som er tattet under ansiktet til løven. Du kan velge et annet dyr du liker hvis ikke en løve, for eksempel en kalv. Dyrene i denne tatoveringen representerer styrke, som er en av hovedattributtene som mange prøver å finne. Denne tatoveringen vil minne deg på å være sterk hele tiden.

aztec-tatoveringer

aztec-tatoveringer for menn

aztec-tatoveringer

Vanlige spørsmål

Hvor mye vil en aztekisk tatovering koste?

Prisen på din Aztec -tatovering avhenger stort sett av størrelsen og utformingen av tatoveringen. De fleste tatovører belaster i henhold til størrelsen. Så hvis du går for en liten aztekisk tatovering, bør det koste deg rundt $ 40-$ 100, mens du for en større må betale rundt $ 100-$ 400. Aztec -tatoveringer krever mye detaljering for å få fram realismen; Derfor kan de noen ganger koste mer enn gjennomsnittsprisen. Noen tatoveringssalonger tar betalt hver time, noe som også kan forstyrre prisen, avhengig av hvor lang tid det tar å fullføre tatoveringen.

Kan tatoveringen min forårsake blodinfeksjon??

Blodinfeksjon gjennom tatovering er svært sannsynlig, spesielt når artisten bruker forurenset utstyr for prosessen. Dette kan forårsake store helseproblemer som blodbårne sykdommer, hepatitt A og B, og mange andre ting. Derfor er det derfor det er viktig å gå til en velkjent populær tatoveringssalong.

Hva bør jeg unngå før jeg tatoverer?

Det er noen få ting du kan unngå for å sikre at du har en jevn tatoveringsprosess. Du bør unngå alkoholinntak natten før avtalen. Ikke ta medisiner eller smertestillende midler, da det kan komme i veien for tatoveringsprosessen. Hopp heller ikke over et måltid eller en frokost før avtalen. Det du absolutt må gjøre er å unngå alle disse tingene og holde deg hydrert ved å drikke mye vann.

Konklusjon

Nå som du kjenner noen av de beste og forskjellige tatoveringsdesignene som er tilgjengelig der ute og venter på at du skal få det, blir det vanskelig å gå glipp av disse. Disse tatoveringene har veldig dype betydninger og rik historie og kultur. Det er ingenting bedre enn en tatovering som forteller en historie, og alle aztekernes tatoveringer forteller noen fantastiske gamle folkeeventyr. Så ikke utsett å få din yndlingstatovering, og bestill din tatoveringsavtale ASAP!