125 løve -tatoveringsideer som får deg til å brøle

Hvis du tenker på å få litt hard kroppskunst, tenk ikke mer, ettersom disse voldsomme løvetattene er den perfekte måten å få frem den intense i personligheten din. Løvenes tatoveringer har vokst betydelig de siste årene etter hvert som folk har blitt mer kjent med de forskjellige løvetatoveringstypene, og de betydninger det har.

I en verden med så mye usikkerhet og kaos, hjelper noen ganger kroppskunst deg med å komme deg gjennom det, og en av de beste tatoveringene som passer denne situasjonen er løvetatoveringer. Løvenes tatoveringer vil oppmuntre deg til å bli sterkere, og alltid minne deg om den sterke siden i deg, som du noen ganger trenger å vekke.

For å hjelpe deg, nevnt nedenfor er noen få løvetatoveringer som vil gjøre din tatoveringsbeslutning mye enklere, og du vil lære de forskjellige betydningene bak hver tatovering. Så gjør deg klar til å føle deg som kongen i din generasjon med disse løvetatoveringene.

Lion Tattoos mening

Betydningen bak Lion Tattoos

Løver faller inn under Cat -familien, kjent som de heftigste og ville dyrene i junglene. Løvetatoveringer forbinder noen av de mest kraftfulle egenskapene da de representerer makt, royalty, vitalitet, mot, maskulinitet og styrke. Noen ganger trenger vi mennesker en påminnelse om slike egenskaper, ettersom vi pleier å begrave det et sted i vår personlighet.

For en person som søker slike egenskaper, er en løvetatovering perfekt for dem. Lion tatoveringer får deg også til å føle deg overlegen og verdig, spesielt hvis du føler at ingen verdsetter deg så mye som de burde.

For mennesker som ser ut til å miste kontrollen i livet, hjelper løvetatoveringer deg med å gjenvinne kontrollen, og også fremstille deg selv som en respektfull person, og at det er din rett å motta respekt fra alle mennesker i denne verden. De gammel kinesisk bruk for å tro at en løve er en viktig kobling mellom natur og liv og at de bidrar til å fullføre balansen.

Det er forskjellige ting som blomster og ansikter til mennesker som vises i en løvetatovering. Disse kan ha forskjellige betydninger, avhengig av årsaken til å få en bestemt Lion -tatovering. Uansett hvilken løvetatovering du får på din travle måte, vil den alltid fremstille deg som en sterk og sterk karakter. Løvenes tatoveringsideer nevnt nedenfor vil hjelpe deg med å velge en tatovering som kan relateres til historien din og egenskapene, så ikke gå glipp av de kule løve -tatoveringsideene.

Plassering for løvetatoveringer

Lion tatoveringer kommer i forskjellige størrelser og design. Hvis du sikter etter løvetatovering som inneholder mange detaljer og skyggelegging, er det beste stedet å få det gjort på ryggen, brystet, skulderen eller armen. Disse plasseringene lar artisten ta full kontroll og gjøre underverker med tatoveringsnålen. De fleste vanlige løvetatoveringer er store; Du kan imidlertid gå for en mindre tatovering hvis du vil ha noe subtil og minimalistisk.

Små løvetatoveringer går godt på armen, beinet, i nærheten av hoften, hånden eller kragebeinet. Uansett hvor du velger løvetatoveringen din for å få en tatovering, må du velge et design som representerer den faktiske enden på en løvetatovering respektfullt og gjelder den typen person du er, og bakgrunnen du kommer fra.

Lion Tatoveringer for hunn

Typer av løvetatoveringer

Nevnt nedenfor er de forskjellige typene eller kategoriene av løvetatoveringer som er ganske populære:

  • Religiøse løve tatoveringer
  • Lion Rose Tattoo
  • Kvinne Lioness Lion Tattoo
  • Lion Eyes
  • Lion Finger Tattoo
  • Lion Chest Tattoo
  • Lion Mandala Tattoo
  • Geometrisk tatovering av løven
  • Akvarell løve tatovering

Dette er bare noen av de fremtredende løvetatoveringene; du vil støte på mange nedenfor mens du ruller videre ned. Hver av disse løvetatoveringene har sterke betydninger og fantastiske design, som du ikke vil gå glipp av.

125+ Lion Tattoo Ideas

Hvis du er fast i å velge riktig design for løvetatoveringen din, ikke bekymre deg, da disse fantastiske løve -tatoveringsideene vil drive deg vill og gjøre valgprosessen mye mer behagelig. Bare sørg for å velge et design som snakker mer til deg med betydningen det har, i stedet for å fokusere helt på designet, selv om design noen ganger betyr noe.

Brøl!

løve brøl tatovering

Denne tøffe løvemunnstatoveringen er en av de mest strålende tatoveringene du noen gang kommer til å støte på. Denne tatoveringen inkluderer en realistisk tatovering av løve med brunt, svart, hvitt og grått blekk. Den åpne munnen -funksjonen ser ekstra ekte ut, spesielt når tatoveringsartisten legger til rosa blekk på tungen. Denne tatoveringen gjør den perfekt for låret eller hele armen.

Hvis din tatovør kan trekke av realismen i denne tatoveringen, vil du kunne oppnå den sterke og mektige personligheten som løven gir ut. Få denne tatoveringen ved å minne deg selv på hvordan du skal stå opp, og kjempe deg frem i en verden fylt med kaos og synd.

Løvenes Konge

tatovering av løvekongen

Hvis du vil oppnå noen royalty i løvetatoveringen din, bør du prøve denne tatoveringen. Denne tatoveringen inkluderer et løve ansikt med svart og grå blekk med et hardt utseende og en kongelig krone på hodet. Denne tatoveringen symboliserer all royalty på din personlighet og får deg til å føle deg som en lojal og intens person. Dette representerer også hvordan du vil at andre skal behandle deg i samfunnet, ettersom denne løvetatoveringen skildrer et kongelig utseende. Få denne unike tatoveringen på armen eller ryggen, og oppnå noen kongelige og voldsomme kroppsbilder.

Tigerens øye

tiger øye tatovering

Hvis du tar sikte på en minimalistisk, men dristig tatovering, er tigertatoveringsøyet den perfekte løvetatoveringen for kroppen din. Denne tatoveringen inkluderer løveøyne med svart og hvitt, som vises i en stripelignende form. Skyggen og konturene i øynene får frem den sanne realismen i denne tatoveringen. Å få denne tatoveringen representerer din indre personlighet. Mange kulturer tror løvens syn er et tegn på at noen passer på deg, og anser det også som enkenes sjel. Dette er en av de mest meningsfulle tatoveringene du definitivt ikke vil gå glipp av.

løve-tatoveringer

Lion Wings

løvevingetatovering

Denne unike tatoveringen med løvevinger er ganske fantastisk og gir deg en unik kroppskunst. Den berømte NBA -spilleren LeBron James har denne vakre tatoveringen på brystet. Denne tatoveringen inkluderer et svart og hvitt nikkeløve ansikt med to vinger. Denne tatoveringen har en mytisk egenskap i seg. I tillegg knytter det seg til kristendommen fra lærene i Markusevangeliet, ettersom Markus symboliserer en bevinget løve, og skildrer makt og identitet i den.

Hvis du føler at du vil gi en kraftig stemning om deg selv, vil det å få denne tatoveringen hjelpe deg. Du kan få denne tatoveringen på brystet eller ryggen.

Den geometriske løven

geometrisk løvetatovering

Geometriske design er ganske trendy i tatoveringsindustrien og gir tatoveringene dine et unikt og levende preg. Du kan prøve denne geometriske løvetatoveringen og oppnå gode kroppsbilder. Denne tatoveringen inneholder et geometrisk løve ansikt med svart blekk, laget av forskjellige trekanter. For en ekstra funksjon, vil tatoveringsartisten din skygge noen få floker med svart blekk for å skape en full dybdeeffekt. Denne tatoveringen vil se perfekt ut på brystet eller armen.

Løvenes garde

løvevakt tatovering

Denne løvevaktstatoveringen er ganske omfattende, da den har en betydelig betydning og noen vakre detaljer. Denne tatoveringen består av et gulaktig blekk Lions ansikt, og under ham sitter løvinnen og to unger. Artisten bruker grønt blekk til å kasse gress og presenterer det i et sjonglelignende miljø. Detaljene og konturene i løvenes ansikt får frem realismen i den. Denne tatoveringen representerer beskyttelsen mellom faren og barna hans.

Det skildrer fedre som sterke og definerbare tegn. Det viser også hvordan du er villig til å beskytte familien din for enhver pris og hvor mye du elsker og bryr deg om dem. Derfor, hvis du vil skildre omsorg og kjærlighet for familien din, er denne tatoveringen perfekt for deg.

Den modige løven

modig løvetatovering

Hvis du er på utkikk etter en løvetatovering som vil se perfekt ut på brystet, trenger du ikke lete mer, da denne modige løvetatoveringen er den ideelle brysttatoveringen, og gir deg noen spektakulære kroppsbilder. Denne tatoveringen inkluderer et løveansikt med svart og brunt blekk med en rose i siden. Brystområdet gir tatoveringskunstnerne frihet til å utføre omfattende detaljer.

Denne tatoveringen symboliserer mot, hovedsakelig som tatoveringen på venstre side av brystet symboliserer mot som den ligger over hjertet ditt. Rosen representerer vanligvis skjønnhet, men med denne tatoveringen betyr det å være uberørt og at uansett hvor vakker og kraftig den kan se ut, må du ikke røre den.

løve-tatoveringer

Lightning Bolt Lion

Denne unike tatoveringen av løve -løven må være en av de beste løvetatoveringer du vil støte på. Hvis du sikter mot noe minimalistisk, men kraftig, er denne tatoveringen det perfekte valget for deg. Denne tatoveringen inkluderer en lyn med svart og grått blekk, og innsiden av den er et løves ansikt. Den øvre delen av bolten blekner på hårene til en løve.

Skyggen i denne tatoveringen gir deg en perfekt overgang fra lys til mørk, med en lysere topp og mørkere bunn. Denne tatoveringen representerer din triumf og styrke; Imidlertid kan det også vise elendig flaks, ettersom lyn skaper mørke og kommer sammen med tordenvær.

Lion Tribal Tattoo

tribal løve tatovering

Mange stammekulturer identifiserer løver som et viktig dyr og symbol, spesielt i de afrikanske stammene. Denne tribal løve -tatoveringen inkluderer ansikter med svart blekk i forskjellige geometriske former. Denne typen design var vanlig i de afrikanske stammene, mens andre stammer vanligvis brukte buede linjer for å illustrere en tatovering av en løve. Disse designene iøynefallende og gir deg noen fantastiske kroppsbilder.

Hvis du har en enorm arv fra en stamme fra Afrika eller en annen stamme, ville dette være den perfekte tatoveringen for deg, på denne måten kan du vise hvor stolt du kunstnerisk er av arven din. Mange får disse tatoveringene bare for de fantastiske designene, og det ser perfekt ut på brystet, armen og ryggen.

Løvinnen

De fleste løvetatoveringer har et veldig maskulint preg på det; Imidlertid er denne løvinne -tatoveringen den perfekte kvinnelige løvetatoveringen. Denne tatoveringen inkluderer en svart og gråbleket løve, med en dramatisk bakgrunn som viser svarte blekkede linjer. Det ideelle stedet å vise frem denne tatoveringen vil være på armen eller beinet. Denne tatoveringen representerer hvordan en løveinne jakter mat til barna sine og fokuserer på det morsomme aspektet av en løveinne.

Hvis du vil vise kjærligheten og respekten din til en kvinne i livet ditt som har kjempet og har egenskaper som en løveinne, er denne tatoveringen perfekt for deg. Det viser også den sterke feminine personligheten i deg.

Lion Mandala Tattoo

løve mandala tatovering

Mandala tatoveringer er en ganske populær tatoveringstrend og ser fantastisk ut i en løvetatovering. Du bør prøve denne løvet mandala -tatoveringen hvis du går for noe kreativt og meningsfylt. Denne tatoveringen inkluderer et løve ansikt med svart og grått blekk og viser bare den ene siden med mandala design i den. Artisten bruker hvitt blekk for å markere forskjellige funksjoner i tatoveringen. Løvens ansiktsuttrykk gir en dristig og styrkende stemning. Denne tatoveringen representerer stolthet og beskyttelse. Derfor, hvis du vil gi en følelse av stolthet, er denne tatoveringen ideell for deg.

Minimalistisk løvefingertatovering

løvefingertatovering

Hvis du er ute etter en liten og unik løvetatovering, er denne løvefingertatoveringen akkurat den rette for deg. Denne tatoveringen inkluderer et ansikt med en svart og grå blekk på fingeren. Du kan få den tattet på hvilken finger du liker. Fingerrommet komplimenterer løvene ansikt usedvanlig godt og ser ut som om du har på deg en ring. Denne tatoveringen skildrer alle de positive egenskapene en løve representerer, for eksempel styrke, kraft, mot og mye mer. Hvis du vil minne deg selv på å være som en løve, vil denne tatoveringen gjøre en utmerket jobb med å minne og motivere deg til å bli en sterk person.

Judas løve

Judas løve er en ganske populær løvetatovering og har en betydelig historie knyttet til seg. Denne tatoveringen inkluderer en brølende løve i gulaktig blekk med en krone på hodet og et kongelig septer. Artisten utfører eksotisk handel med denne tatoveringen, sammen med skyggelegging, som får frem realismen i tatoveringen.

Denne tatoveringen har en religiøs forbindelse til den, ettersom mange kristne tror at Judas løve symboliserer Jesus Kristus. Denne tatoveringen kommer også fra den etiopiske arven, som du kan se det etiopiske flagget i denne tatoveringen. Denne ionen var viktig for den etiopiske kulturen, så hvis du har røtter som sporer til den etiopiske stammen, bør du definitivt få denne kraftige tatoveringen.

Vanlige spørsmål

Hvor smertefullt blir det å få en tatovering på løven min?

Løvetatoveringer ser fantastiske ut på brystet; Det kommer imidlertid med mye smerte, akkurat som alle andre tatoveringer. Brysttatoveringer er ganske smertefulle, ettersom de har et benete område som består av brystbeinbenet og brystkassen. Hudområdet på brystet er relativt tynt; Derfor er det ikke mye stramming for å forhindre at nålen stikker til beinene dine. Ethvert benete område du får tatoveringen din på, vil skade. Hvis du vet at du ikke tåler mye smerte, unngå å få en tatovering på brystet; sluttresultatene er imidlertid helt verdt det.

Hvor mye vil det koste meg å få en tatovering av løven?

Å få en løvetatovering kan gi deg en tom lommebok, ettersom de er ganske dyre i forhold til andre tatoveringer. Prisen på tatoveringen avhenger mye av design, størrelse og stedet du skal tatovere på. Tatoveringer med eksplisitte detaljer og de som vises på brystet eller ryggen er dyrere enn en finger eller arm løve tatovering.

Den gjennomsnittlige kostnaden for en løvetatovering er $ 150-$ 400. Noen tatovører belaster per time, så hvis de lader 100 dollar per time for en omfattende løvetatovering, vil det koste deg massevis av penger. Uansett hvor dyrt den tatoveringen kan være, vil du virkelig føle at den er verdt den når du får den.

Konklusjon

Ved hjelp av disse iøynefallende og spektakulære ideene til løvetatoveringer nevnt nedenfor, kan du nå enkelt sette opp noen få beste til din neste eller nye løvetatovering. Sørg for å gå gjennom beskrivelsen av hver tatovering slik at du har en klar ide om hva du kan forvente, og på denne måten kan du også forklare det for tatoveringen din bedre.

Så ikke kast bort mer tid på å diskutere om du skal gå på en løvetatovering eller ikke, ettersom tiden er knapp! I tillegg vil du definitivt ikke angre. Så skynd deg, bestill din tatoveringsavtale og oppnå fantastisk kroppskunst.