125+ hibiskustatoveringer som vil fascinere mennesker rundt deg

En av de vakreste og fineste blomstene er hibiskus. Når det gjelder meningsfylte blomstertatoveringer, tar hibiskus stort sett ledelsen. Denne blomsten er mer feminin og passer perfekt på kvinner. Nordamerikanere i viktoriansk tid så på denne blomsten som et symbol på perfekte kvinner eller en perfekt kone.

Imidlertid anser kineserne denne blomsten som en symbolsk totem av storheten av fremtredende eller personlig glans som bruker den for både menn og kvinner. Det unike med denne spesielle blomsten er at den enkelt kan synkroniseres med alle andre design. Du kan også leke med forskjellige farger for å gjøre det mer personlig.

Siden blomstertatoveringer er etterspurt, er det Hibiscus som får mest oppmerksomhet. Kvinner vil ønske å bære dette motivet på forskjellige områder av kroppsdelene på grunn av dets symbolske betydning. Vanligvis er den opprinnelige fargen rød og rosa, men i tatoveringsform kan den skalere til lilla, mørkere nyanser og til og med svart eller hvit. Denne vakre blomsten er en stolthet i Stillehavet.

Stilige og kule Hibiscus Tattoo Ideas

Hibiskusblomster er mer et feminint design, derfor vil jeg utelukkende fokusere på damene i denne artikkelen. Det er forskjellige komposisjoner hvor du kan velge den beste. La oss se på hvordan kvinner liker å bruke dette motivet og ha på seg. Plasseringen av tatoveringen vil imidlertid avhenge av størrelsen. Nedenfor er noen komposisjonsideer med noen meningsfulle innsikter og plasseringsideer som passer din kropp.

Sommerfugl og Hibiskus

Hibiscus er kjent som en blomst for en komplett kvinne, og tillegg av sommerfugl er akkurat det. Blekkfugl med mørkere nyanser og hibiskusblomsten med en lysere nyanse som rosa gjør den ikke bare estetisk iøynefallende, men det viser seg også at den representerer en veldig fredelig kvinne symbolsk. Hvis du vurderer å bruke rosa nyanser, vet du bare at det vil representere din personlighet som en vakker og komplett kvinne, ettersom rosa er en symbolsk farge på kvinners skjønnhet. Denne typen motiv passer best til området på ryggen din, eller hvis du vil at den skal være liten, vil den se veldig tiltalende ut bak nakken din.

hibiskus-tatoveringer

Dekorativ hibiskustatovering på baksiden

Jenter med den feministiske tankegangen får vanligvis det feminine symbolet som bevis på deres femininitet. Men hvis du vil representere en lignende ting, men vil ha noe fargerikt og stort, vil en kjede med tre eller fire hibiskusblomster på hver side av ryggen se eksepsjonell ut. Som sagt ovenfor er hibiskus en symbolsk representasjon av komplette kvinner som er stolte over kvinnen sin.

Det feminine tegnet har blitt for gammeldags for tusenårene i det 21. århundre, men denne forlokkende blomsten har ryggen din. Pral stolthet på ryggen stolt. Hvis menn vurderer å komplimentere konene eller den andre halvdelen, ville en liten hibiskus på håndleddet eller i nærheten av hjerteområdet se bra ut. Hvis du ikke er sikker på at det er fargerikt, kan du gå for blankt blekk eller bare ha en oversikt.

En Hibiscus veggklokke

Dette motivet er relativt stort i forhold til andre design. Derfor må du finne ut en veldig profesjonell og erfaren tatovør før du får det. Hvis dette designet ikke kommer perfekt i illustrasjon, inkludert skyggen og detaljene, frykter jeg at du ender med å ødelegge en del av skulderen og en hel side av ryggen.

Imidlertid er en klokke en representasjon av tid og hibiskus er for kvinnen. Når du kombinerer dem begge, kan du tolke to betydninger ut av det. En, den tiden er et veldig dyrebart element i våre liv, og den kan sees på som en konstant påminnelse for brukeren. For det andre er kvinnen eller en jente som har denne tatoveringen veldig punktlig, og for livet hennes er den mest dyrebare gaven. Du kan også tilpasse den ved å sette opp fødselstiden på klokken eller en minneverdig time som du synes bør feires på kroppen din.

hibiskus-tatoveringer

En haug med hibiskus på siden av magen

Kvinner er en av de mest empatiske enhetene i denne verden. Det er et ordtak at hvis en kvinne forelsker seg, kan ingen makt i verden stoppe henne til å ta kjærligheten, og en kvinne blir bare forelsket en gang. En annen ting som er populært med en kvinne, er hennes vennskap med vennene sine, uansett hva en kvinne aldri vil forråde vennene sine.

Hun vil alltid beholde vennskapet først. For å feire disse to egenskapene velger kvinner ofte å ha en haug med rød og gul hibiskus på siden av magen. Den røde blomsten representerer kjærlighet, lidenskap for de fortjente og den heldige personen og de gule personifiserer med alle vennene hennes. Denne kombinasjonen forteller oss også en ting til om en kvinne, og det er at de kan holde balansen i alle forholdene sine, ettersom de er like viktige for henne.

Iført en Hibiscus -erme

Alle mine mannlige lesere her er gode nyheter for dere. Du kan bruke hibiskushylse. Selv om hibiskus vanligvis viser et feminint syn, ser hibiskushylsen veldig mannlig og maskulin ut. Menn kan gi en hyllest til de nærmeste kvinnene i livet ved å bruke hibiskushylse, ettersom hibiskus også representerer den perfekte kona.

Ermet skulle vise hans kjærlighet til kvinnen. Det vil også vise en manns empatiske side. Vanligvis blir menn ansett som mer systematiske, og på grunn av dette når en fyr viser følelser, blir han sett på som feminin eller umannet. Dermed gjemmer deres empatiske side seg et sted under deres systematiske tenkning. Hibiskus -tatovering kan være en fin måte å skryte av kjærligheten og følelsene for noen eller ens indre og spesielle karakter som samfunnets dumhet har overtatt.

Black Inked Hibiscus for menn

Svart blekk hibiskus er et annet design som menn kan vurdere å bruke hvis de er litt ubehagelige å bruke et helt erme. Denne tatoveringen er relativt liten og kan passe hvor som helst. Den kan passe på anklene, underarmene, siden av brystet, låret eller hvor som helst den vil ha den. Siden det ikke er farger, gjør det det litt nøytralt for både menn og kvinner.

Imidlertid kan skygge med forskjellige nyanser av svart i omrisset være veldig estetisk tiltalende. Denne spesielle tatoveringen kan representere alt. Det har forskjellige betydninger i forskjellige nasjoner, ettersom kinesere ser dette som et symbol på personlig herlighet og skjønnhet innvendig. Det er den typen tatovering som alle menn ønsker å ha den uten tanker på grunn av det hyperrealistiske uttrykket.

Grå og svart hibiskus

En annen sidestykke for både menn og kvinner som leter etter noe fargeløst, men stilig og elegant. En bukett med tre eller fire hibiskusblomster foret på rad kan se uforlignelig ut. Hibiskus kommer i form med svart blekk, og for skyggen bruker tatoveringen betydelig en rekke gråtoner. Når du ser det, får det et kongelig utseende. Det kan også utstråle en følelse av tillit som en person har i seg. Hvis du planlegger å gjøre det mer personlig, vil det å legge til navnet ditt eller legge til navnet til noen du liker best gjøre det for deg.hibiskus-tatoveringer

3D -hibiskus som ser ekte ut

Dette er det 21. århundre, og hvorfor kan en tatovering ikke illustreres i 3d når vi har 3d -animasjoner og teaterfilmer. Å få en hibiskus i 3D -design er veldig kult i disse dager. Vanligvis liker jenter å ha denne tatoveringen på ryggen eller områder nær hofter og mage. Selv om disse hibiskusene ligner på de andre tatoveringsdesignene, ligger det unikt i at ethvert design kan gjøres om til et 3d -design.

Tenk deg hvor stilig og kult det ville se ut når det er et inntrykk av at hibiskus kommer ut av kroppen din. Et vakkert 3d -motiv ville passe godt for yngre jenter og gutter. Enhver kvinne kan også rocke denne tatoveringen, men tingen er at slike tatoveringer trenger mer skyggelegging, noe som er tidkrevende og veldig smertefulle.

Konklusjon

Når jeg pakker det inn, håper jeg at du kan ha fått noen inspirasjoner fra dette innlegget. Jeg har diskutert nesten alt om hibiskustatoveringer, inkludert deres betydning og design, selv om dette bare var noen få forslag.

Du kan bruke forskjellige farger og mikse og matche andre design for å få en egen komposisjon, en illustrasjon som beskriver deg, at du eier den. Velg den beste tatoveringsdesignen for hibiskus for deg selv, siden den bortsett fra kvinnelighet også symboliserer en avslappende og morsom livsstil, avslappet og humoristisk personlighet.