125+ Harley Davidson -tatoveringer: Slipp sykkelen løs i deg!

I løpet av kort tid har tatoveringer blitt et populært valg blant forskjellige amerikanere. Når du snakker om de vanlige designene for unge menn, finner du en enorm samling som viser forskjellige inspirerte bilder. Imidlertid er samlingen for syklister utstyrt med forbløffende design, beriket med gjengstilknytninger og kan ha ildkraft.

Den legendariske emblazon kombinert med brølende motorer samler mannligheten uten sidestykke. Så hvis du tenker på sport en utrolig tatovering for å feire syklisten i deg, vil denne artikkelen veilede deg til å få det beste tatoveringsdesignet som vil gjenspeile ridningspassjonen i deg..

harley-davidson-tattoo

Et glimt av den fantastiske historien til syklistertatovering

Å ha sine røtter til tiden da de var enormt populær blant motorsyklister, syklister og gjenger, tatoveringer har en fantastisk og betydelig historie. Først introdusert på tiåret av 1940 -tallet, var tatoveringer for syklister vanligvis tilknyttet for å representere en bestemt motorsykkelgruppe. Den gang inkluderer disse gruppene stort sett eks-soldater og utilfredse ungdommer. Også å tilhøre sykkelgjengen var en måte å representere kameratskap og brorskap i en etterkrigsverden. Slike gjenger ga vanligvis disiplin og stabilitet i den grad de ikke kunne komme andre steder.

I 1953 modellerte mange unge menn seg som Marlon Brando, hovedrollen i sykkelfilmen ‘The Wild One.’ På samme måte påvirket en annen film, ‘Easy Rider’, masser av sykkelentusiaster. Likevel ble inspirasjonen deres bemerkelsesverdig til et overveldende ønske om å ha på seg huden med utrolige og fantastiske sykkeltatoveringer. Tidligere var motorsyklister mer enn glade for å oppfatte som fredløse. De fuzzy blå tatoveringene ble en vanlig tat -stil for de lovløse syklistene i Amerika.

Imidlertid var disse tatoveringene av dårlig kvalitet på grunn av mangel på utstyr og billig blekk. Tonnevis av fredløse tatoveringsdesigner har seiret, og et flertall syklister lever opp til det. Andre enn lovløse motorsyklister, er mange syklister lovlydige og greie borgere. De bidrar i stor grad til ulike veldedige formål og i forskjellige lokalsamfunn. Motorsyklister tilhører en spesiell sykkelgjeng som sannsynligvis kommer til å si fra sitt medlemskap gjennom tatoveringen.

harley-davidson-tattoo

Hva Biker Tattoos symboliserer?

Som nevnt ovenfor strømmet den første bølgen av syklister -tatovering tilbake til 1940 -tallet. Likevel har tatoveringer en unik skildring for syklister; en så fantastisk kunst representerer ikke bare deres livsstil, men uttrykker også ridelysten. Som et tegn på frihet og frihet, bærer de aller fleste bikiene tatoveringer som viser temaer knyttet til kraft og fart.

Sykkelentusiaster tilpasser og dekorerer drivstofftankene sine med fargerike kunstverk for å skille seg ut. På samme måte pryder mange syklister huden med tatoveringer som gjenspeiler dristige og slående design og fargetoner. Blant Amerikas hardcore -syklister er bilder inkludert hodeskaller, ørn, flagg, flammende dekk og dolk noen av de mest populære designene. På den annen side omfavner flere syklister norrøne tatoveringer, eller mytiske skapninger og fantasistiler.

I tillegg til det, har syklister også en tilknytning til musikk, noe som eksplisitt gjenspeiler seg i tatoveringene de har på seg. Imidlertid kan du ikke nekte for at Harley Davidson -tatoveringer har fått en bemerkelsesverdig popularitet blant unge tatoveringsentusiaster i Amerika.

harley-davidson-tattoo

Din sanne refleksjon, Harley Davidson -tatoveringer

For ikke å snakke om, når du tenker på forlokkende tatoveringer, er Harley Davidson en av de mest berømte designene i verden. Oppfunnet i 1903, kan du se Harley Davidson streife over Amerikas hver gate, stat til stat. Den berusende lyden fra store stempler ringer utvilsomt hjerter til sykkelentusiaster over hele verden. Så, hvis du har den virkelige lidenskapen for å pryde huden din med en biker -tatovering, er det mange dramatiske design av Harley Davidson som kan artikulere din rideånd.

Uansett om du drømmer om å reise rundt i Amerika med Harley Davidson, er vi sikre på at du vil sette pris på disse mest populære Harley Davidson -tatoveringene. Fra vintage til kule temaer, det er en mengde inspirerende ideer å rulle avgårde med.

De 10+ Harley Davidson tatoveringsdesignene

1. The Cover-Up Tattoo

Hvis du har en lidenskap for ridning som du lever og dør av Harley Davidson, tohjulsdyret, er denne tatoveringen perfekt for deg. Blandet med ørn, pin-

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Northside Tattooz (@northsidetattooz) 1. oktober 2016 kl. 4:33 PDT

opp jenter, spred vinger og Harley Davidson -logo, den intrikate designen viser friheten på veien. Videre avslører det at en bruker nyter sin suverenitet og favner dyp hengivenhet for motorsyklistens livsstil.

2. Harley Davidson kombinert med roser

For flere tiår siden, sykling assosiert wi

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Jason Beavers (@jasonbeavers) 27. september 2016 klokken 16.05 PDT

utstøtte og opprørere, men i dag har de aller fleste syklister en endeløs lidenskap for ridning. Til tross for deres refleksjon for frihet, er de mer engasjerte i livet og familien. Virkeligheten er ikke den samme som for mange år siden; de er ikke konvensjonelle og passer inn i en forstads livsstil.

De tidløse designene, inkludert den som er nevnt ovenfor, har forandret den typiske tradisjonelle betydningen. Disse tatoveringene betyr ikke opprør. De viser syklisters transformasjoner, tro og forpliktelser overfor familien. Hvis du bruker en slik tatovering, vil det representere din kjærlighet og lojalitet overfor dine nærmeste.

3. Rippet gjennom

harley_davidson_tattoo

Hvis du er en hardcore syklist, vil dette designet trolig passe deg best. Som en av de mest trendy designene, viser denne Harley Davidson -tatoveringen din intense lidenskap og hengivenhet overfor kjøretøyet. Enten du bruker den på armer eller lår, kommer dette designet til å få deg til å skille deg ut offentlig. Sammen med det vil det gjenspeile hvordan Harley Davidson integreres i blodet ditt.

4. Harley Davidson og skallen

Som en av de mest vanlige og allsidige designene, kan du inkludere en hodeskalle i din Harley Davidson -tatovering. Bare sørg for at den blekk med lyse farger. For en så utrolig tatovering, er underarmens vilje det beste stedet. For å gi det et mer detaljert utseende, kan du legge til litt tekst som viser din ånd for kjøretøyet.

5. Harley Davidson med en tekst

Hvis du virkelig er en vanvittig fan av Harley Davidson, må du ha fulgt slagordene hans lenge. En av slagordene, “Live to Ride”, er virkelig avbildet i designet ovenfor. Når det gjelder å markere huden din med en tatovering for permanent, kan du bli forvirret om du bør velge en stor utarbeidet design eller bare en liten ekstravagant tatovering vil fungere bra. Hvis det er tilfelle, er dette designet perfekt for deg.

6. Sammen med Eagle

Som et av de vanligste symbolene, har Harley Davidson forbindelse med ørn. For ikke å nevne, en skallet ørn har store symbolske betydninger knyttet til Amerika. Videre viser det makt, dominans og styrke. Så hvis du bruker en slik tatovering, vil det presentere deg som et sterkt vesen.

7. Minimal Harley

harley-davidson-tattoo

Hvis du er lei nok av å se komplekse detaljerte design, er det noe for deg. Tatoveringen ovenfor viser flammer som er inkorporert med Harleys logo. Hvis du vil holde tatoveringen kreativ, men likevel enkel, er dette kanskje det beste alternativet for deg.

8. Harley Davidson On-The-Go

Harley-Davidson-Tattoo

Biker -tatoveringer skildrer ofte sykkelånden din eller stigende lidenskap. Hvis du leter etter noe sånt, er denne tatoveringen et eksempel på slike betydninger. Tatoveringen viser Harley Davidson på høyt løp, og avslører at en bruker er sterk nok til å overvinne alle hindringer i livet. Videre viser det at du er en ivrig strever, som alltid sliter i livet med å være foran andre mennesker.

9. Reflekter kraften din og hastigheten

harley-davidson-tattoo

Det er en unik blanding av kraftige illustrasjoner, inkludert hodeskaller og blåser med Harleys etikett markert i midten. En slik tatovering viser at du kan ta en kant over alle dine problemer og komplikasjoner i livet. Det være seg armen, brystet eller ryggen, dette designet passer perfekt for deg hvis du er en hardcore syklist.

10. Eagle Eyes ligger på Harleys etikett

Se dette innlegget på Instagram

En Harley Davidson -tatovering jeg satte sammen for en klient! Hadde det gøy med denne! Takk for at du så !! #inked #ink #tattoo #harleydavidsontattoo #handtattoo

Et innlegg delt av Jeremy Lester (@inkster021) 1. august 2017 kl. 18:00 PDT

Vil du vise hvor mye hengiven person du er? Ingenting kan se bedre ut enn denne utrolige, men imponerende designen. Med en ørn som sitter på Harleys etikett, kan denne tatoveringen øke stilen til personligheten din. Den består av dype betydninger knyttet til styrke og kraft, og du kan bruke den på synlige steder i kroppen din.

11. Musikalsk konnotasjon blandet med Harleys etikett

Harley-Davidson-Tattoo

Som et fargerikt kunstverk på sykkelens drivstofftank, hvis du vil ha en fargerik, utførlig og liten tatovering, passer dette perfekt til dine krav. Kombinert med en rose, musikknoter og kolibrier, gjenspeiler denne vakre og fortryllende tatoveringen brukerens kjærlighet og lidenskap for kjøretøyet. Hvis du vil feire ridelysten din, er dette den perfekte tatoveringsideen for deg.

harley-davidson-tattoo

Plasseringsideer

Ikke nødvendigvis, men de fleste syklister foretrekker å ha sin mest favoritt tatovering på skulderen. Grunnen er at skuldrene dine er mer synlige, spesielt når du har på deg et kutt av jakken. Men uansett om det er brystet eller lårene, kan du bruke Harley Davidson -tatoveringer hvor som helst. Hvis du er en hardcore syklist, vil du sannsynligvis dekke det meste av huden din med et så fantastisk tema. For det kan du bruke et detaljert, utførlig og intrikat design på ermene, brystet og ryggen.

Takeaway

Med Harley Davidson -tatoveringer kan du lage mange unike, men utrolig tatoveringsdesigner. Enten det er en flamme eller en ørn, har Harley Davidson -tatoveringer en enestående følelse av kunstverk. Med tanke på det er det rimelig å si at Harley Davidson -design er den perfekte tatoveringen for deg.