125+ Grim Reaper -tatoveringer du bør vurdere

Grim reaper representerer døden, og mange samfunn skildrer det som en kledd figur med en lang ljå. På grunn av forbindelsen til døden er tatoveringen i stor grad et symbol på negativitet og dårlig innflytelse, noe som er en misforståelse.

Ifølge populær tro, vises den dystre tatoveringen for en person når han er i ferd med å dø. Ljåen i hånden hans er for å kutte båndene mellom sjelen og kroppen. Tatoveringens forhold til død og sjel er en av grunnene til at den vises på flere grafiske verk når en person skal forlate denne verden.

I noen tradisjoner er den dystre høster også ansvarlig for å lede sjelene til helvete eller himmel, avhengig av hvordan en avdød person lever. Tatoveringen er utmerket for gotiske elskere og mennesker som har omfavnet døden. Ved første øyekast kan du se Grim Reaper -tatoveringen bare for menn, men overraskende nok er den ganske populær blant kvinner til tross for dens mørke betydning.

Tatoveringen består av svarte og grå farger fordi en levende eller skarp fargetone sannsynligvis vil få den til å se upassende ut for publikum. Dessuten kan du få en dyster tatovering nesten hvor som helst på kroppen din og til og med dekorere mange av kunstverkene avhengig av stilen din. Hvis du leter etter noen av de beste dystre tatoveringene, kan ideene nedenfor hjelpe deg med å ta en optimal beslutning.

dystre tatoveringer

The Shoulder Shaded Reaper

Den skulderskyggede reaper -tatoveringen er en utmerket plassering på skulderen din. Det tar ikke mye plass og passer perfekt på skulderen uten merkelige farger. Tatoveringen er ikke stor og passer perfekt til brukerens skulder. Dessuten er skulderskygget tatovering ikke kraftig utsmykket med svart og grått blekk i stedet bruker lyse nyanser og konturer for å gi et mer anstendig syn.

Tatoveringen smelter godt sammen med brun og hvit hud, og enhver mann eller kvinne kan få det gjort i nærmeste tatovørbutikk. Imidlertid må du ikke tilpasse fargen eller utseendet på tatoveringen, ellers kan du ende opp med noe uventet.

Skummel Reaper sidetatovering

Sidetatoveringer blir raskt populære blant den nye generasjonen. Creepy Reaper Side Tattoo er ment for menn og tar mye plass på sidebrystet. Tatoveringen er stor og har hodeskallen til en dyster høster som holder ljåen i høyre hånd.

Tatoveringen er litt forferdelig og består av store øyne som ser skarpe og klare til å ta sjelen til en døende person. Tennene og nesen til den dystre høsteren er ødelagt, og representerer den mørke siden av tatoveringen. Hvis du leter etter en fullstendig dyster tatovering med skarpe konturer, kan dette være et av dine valg.

Hele ryggen grim

Hele ryggen er ikke for alle. Hvis du liker små og greie tatoveringer, kan dette være en avstengning. Men hvis du liker å dekorere hele ryggen med noen dystre tatoveringer, er dette ditt valg.

Tatoveringen består av en dyster høster med ansiktet dekket av klær. Tatoveringens bakgrunn har en klokke som representerer en tid for hvert menneske. Fokusbetydningen av tatoveringen er sannheten om våre liv, som er begrenset.

Tatoveringen skildrer det faktum at tiden renner ut for hvert menneske, enten det er barn, tenåringer eller voksne. Videre er tatoveringen stilisert med hodeskaller og menneskeskrik som ligger like under klokken som om de var inne i tiden og hadde kastet seg ut. Tatoveringen passer perfekt på alle hudfarger, og hvis du noen gang skal få det gjort på ryggen, så ikke prøv å tilpasse det etter dine preferanser.

grim-reaper-tatoveringer

Baby Reaper

Som navnet antyder, er tatoveringen til babyen liten liten med høydepunkter av søthet og sjenanse. Tatoveringen er for den som leter etter variasjoner i de tradisjonelle dystre tatoveringene. Hvis du er lei av skumle utseende grimme høstmaskiner enn babyhøster kan være ditt valg.

Tatoveringen er liten og fargerik og inneholder ikke skarpe nyanser av mørkt svart blekk. Tatoveringen er ganske liten, og du kan bruke den hvor som helst rundt kroppen din. I tillegg passer tatoveringen godt med alle hudfarger, og du kan også tilpasse denne tatoveringen ved å legge til fargen du ønsker.

The Bright Grim

Den lyse dystre er en av sitt slag. Tatoveringen passer best på armene og består av flere forskjellige farger som tar plass på kroppen din. Den lyse, dystre tatoveringen er mindre skummel enn de ovenfor og bruker lysere og skarpere klær.

Tatoveringen skildrer ikke smerte eller skrekk, noe som var tilfellet med en tatovering på hele ryggen og er ganske naturlig i tonen. Tatoveringen består av oransje, blå og røde nyanser og er for folk som ønsker å få en dyster tatovering for moro og underholdning.

Kaffemaskinen

Hvem liker ikke morgenkaffen? Tatoveringen til kaffemaskinen er ganske morsom for publikum. I stedet for å holde ljåen og ta ut sjeler, holder tatoveringen en kopp kaffe med damp som kommer ut av munnen.

Tatoveringen er enkel og er verken stor eller liten å ha på. Dessuten har den ikke utseende av skrekk og skrik, som er det vanlige tilfellet med dystre tatoveringer. Hvis du planlegger å ha en tatovering av kaffemaskinen, er det beste stedet å få det gjort på skulderen eller kalven.

Skårerkvinnen

Kvinner begynner også å like de forskjellige designene og mønstrene for dyster tatovering. Tatoveringen til kvinnen er perfekt for kvinner som er villige til å dekorere en del av kroppen sin med en utseende og dyster utseende.

Tatoveringen representerer kvinnen som holder en klokke i høyre hånd med et skummelt smil. Tatoveringen til kvinnen er laget av svart og grått blekk og er en av de enkle tatoveringene du kan bruke.

Den sporty Reaper

Hvis du noen gang har tenkt på dyster høster som en fremstilling av død og smerte, kan denne tatoveringen endre din oppfatning. Den sporty reaper -tatoveringen viser en dyster reaper med et elegant smil mens du skateboarder. Høsteren holder ljå i en av hendene med lyse røde flekker, og skateboardet hans inneholder ordet “RIP” for å markere forbindelsen til sjelene.

Den sporty reaper -tatoveringen er for folk som ønsker å dekorere kroppen sin med morsomme kunstverk. Dessuten er tatoveringen fri for kjønn, og hvert menneske kan bære den på leggen, skulderen eller korsryggen.

The Horrific Reaper Tattoo

Hvis du ønsker å dekorere kroppen din med skrekk, kan dette være tatoveringen som passer ditt valg. Den forferdelige reaper -tatoveringen inneholder en skrikende hodeskalle av den dystre høsteren med ljåen malt over hodet. Tatoveringen skildrer den dystre Reaper, som holder ut smerte og lidelse, med øynene åpne.

Den fryktelige tatoveringen er vanligvis for menn som har akseptert døden som en realitet og alltid er klare til å møte utfordringer i livet. Tatoveringen består av mørkt svart blekk med grå nyanser, noe som er vanlig med mange andre dystre tatoveringer. Den passer perfekt sammen med hvilken som helst hudfarge og er ideell å ha på skulderen eller midtryggen.

grim-reaper-tatoveringer

The Nightmare Reaper

Mareritt -tatoveringen er en av de mest fryktelige tatoveringene du kan ha på skulderen eller leggen. Tatoveringen består av to dystre høstere sammen med hodeskaller nederst på tatoveringen. Den første dystre høveren i tatoveringen er stor, og den andre i skyggen.

Tatoveringen består tungt av svart blekk og er ekstremt smertefullt å ha på seg. Hodeskallen til begge dystre skårerne i tatoveringen er ødelagt og kan se skummel ut for publikum. Videre holder den andre Reaper i tatoveringen en ljå og svinger den i luften som om den skulle ta en persons liv.

Med en fullmåne som skinner bak ljåen og haugen med hodeskaller nederst på føttene, er tatoveringen mer enn bare fasjonabelt slitasje. Selv om tatoveringen er stor og tar mye plass på huden din, kan den fortsatt tilpasses sterkt, og du kan legge til flere teksturer og dekorasjoner på kantene for å forbedre utsikten..

Innpakning

Grim Reaper -tatoveringer blir mye interessante over tid. Borte er dagene da disse tatoveringene bare var forbundet med død, fryktelig uttrykk og sjeler. I nyere tid betyr tatoveringen mer for brukeren.

Dessuten blir tatoveringen også populær blant kvinner for å fascinere kroppskunsten. Tatoveringsartister får også hodet til å få tatoveringen til å se vennligere ut og passe til stilen til klienten. Grim reaper tatovering endrer også farge, og mange nye varianter inkluderer kombinasjoner av flere fargetoner for å gi et mer iøynefallende utseende til kroppen.

Enten du går for en liten dyster tatovering på nakken eller en hel kropp, må du velge designet du ikke vil angre senere.