125+ Gemini -tatoveringsideer for å uttrykke deg selv

Personer født mellom 21. til 21. juni har det tredje stjernetegnet – Tvillingene. Det regnes som et lufttegn i astrologi. Planeten Merkur er også herskeren over Gemini, og derfor er Gemini -menn og kvinner ofte energiske.

Ulike astrologiske bakgrunner forholder romersk budbringergud med dette solskiltet. Og ifølge en vanlig oppfatning gjør dette aspektet mennesker født under dette tegnet mercurial og vittig.

De er naturligvis nysgjerrige og geniale. Hvis du støter på noen som kommuniserer og deler informasjon uten å nøle, er det betydelige sjanser for at personen er Tvilling.

Til tross for det kan visse omstendigheter gjøre dem ustadige og rastløse. Det er trygt å si at disse interessante egenskapene er en hovedårsak til at Gemini -tatoveringsdesigner blir berømte.

Gemini-tatoveringer

Gemini Tattoo Design og mening

Tatoveringsideer inspirert av Gemini er elegante og har en variert stemning. Disse designene indikerer mange ting.

For eksempel betyr Gemini zodiac symbol fruktbarhet for kvinner. Kvinner vil kanskje få noen av dem til å motta velsignelse og lykke til, eller hvis de vil bli gravid. Du kan finne mange design og farger som gir dem det feminine preget.

Dessuten betyr forskjellige Gemini -stjernetegn styrke for kvinner og menn. Imidlertid kan du fortsatt få mange symbolske ideer for designet spesielt for menn også.

Det tradisjonelle Gemini stjernetegnet som også vises som Romertall 2 viser dualitet. Det er kjent å indikere tvillinger. Så denne ideen virker ideell for et Gemini -par for å ønske tvillingbarnene velkommen. Tvillinger kan også velge den tradisjonelle designen for å vise frem sitt sterke bånd.

Hvis du foretrekker tatoveringer med minimumsdetaljer, ville Gemini -stjernebildet fungere best for deg. Det faller i kategorien enkel og uttrykksfull design.

Mange av dere vil vise frem tatoveringen sin. I dette tilfellet kan tatovering av ytterligere to knop i designet gjøre jobben for deg. For å få frem din smakfulle kunstneriske side, bør du velge Gemini tatovert i en kalligrafisk skrift.

Tatovering av Gemini

Plasseringen av Gemini -stjernetegnet varierer. Du kan få en tatovering hvor som helst på kroppen din for å forbedre utseendet ditt. Imidlertid foretrekker forskjellige mennesker nedre del av ryggen, ryggen, ribbehuset eller til og med ankelen.

Det er verdt å merke seg at tatovering av skulderen med et Gemini -inspirert design beskriver deg som en utadvendt og sosial person.

Tatoveringsstedet spiller også en avgjørende rolle i denne sammenhengen. Prøv å bruke litt tid på å tenke på hvor du bør kjøpe en, og ikke overse faktoren helt.

Så, hvis du er ute etter kjevefallende tatoveringsideer, velg en fra listen nedenfor og vis frem din sterke Gemini-personlighet.

Gemini-tatoveringer

Enkelt Gemini -symbol med et snev av gnist

Tradisjonelle design kan også se spennende ut. De fleste tatovører investerer innsats i å implementere en tradisjonell design som resultatet skiller seg ut. Du kan alltid legge gnist til din enkle tatovering for å forbedre den. Det er også en rask måte å gjøre Gemini -tatoveringen din feminin uten å velge drastiske endringer.

Dolphin Tattoo Design

Folk som foretrekker små og delikate ideer kan gå for delfintatovering. Denne ideen inneholder også et snev av harmoni. Det er en kombinasjon av Gemini -symbolet og alles favoritt sjødyr -delfin som viser sammenhengen mellom menneskets medfølelse og naturen. Dessuten, delfiner er populære for vennlige, frigjørende og genial natur. Så det ville ikke være feil å si at å få denne tatoveringen vil tilføre nåde og mening til kroppen din.

Go For Knots

Knutene i denne ideen refererer til et løfte. Du bør gå for det hvis du unngår store og dristige design. I tillegg kan en Gemini -inspirert idé passe både menn og kvinner. Trykk den på ankelen din for å få en tydelig stemning.

Sol- og måne -ideen

Månen og solen betyr en rekke ting. Vanligvis viser tatoveringen av månen og solen kjærlighet og fred. Det viser at du verdsetter medfølelse over vold. Ingen tvil om at denne ideen er tankevekkende. Og det fungerer bra hvis du er ute etter noe mellomstort til stort.

Tvillingens astrologiske symbolside

Tvillinger tatoveringer inneholder ofte underliggende betydning. I likhet med denne astrologiske ideen skaper den en balanse mellom rett og galt. Denne tatoveringen i måleskala er ganske stor og går bra på ryggen. Folk som elsker detaljerte tatoveringer, vil sikkert elske ideen.

The Art of Dance Tattoo

Denne typen Gemini zodiac design tattoo vil appellere til alle som setter pris på dansekunsten. Det viser en jente opp ned på stangen som viser den dristige siden av personligheten din. Denne allsidige tatoveringen er middels form. Og det vil uten tvil se fantastisk ut på siden av nakken din. I tillegg må du ha det helt svart for å få mest mulig ut av design.

Ta inspirasjon fra ild, jord og vann

Kreativitet har ingen grenser. Du kan hente inspirasjon fra vanlige, men solide elementer rundt deg. For eksempel blir Gemini -tatoveringer som inneholder tre trekanter ofte beskrevet som ild, jord og vann. Denne ideen innebærer en rett linje med små trekanter som høres perfekt ut for folk som ikke ønsker detaljerte tatoveringsdesigner.

Tvillingene Half Moon Tattoo

Månen enten hel eller halv ser nydelig ut på den mørke himmelen. Tatoveringen Gemini inspirert av keltisk måne virker delikat og vakker. Kvinner bør velge det for å pleie sin feminine side. Det vil bli et iøynefallende showpiece for kroppen din.

Tvillingene Constellation Tattoo

Ingen tatoveringsideer kan virke like perfekte som Gemini -stjernebildet. Du bør vurdere å trykke stjerner på armene dine for å få noe uvanlig. Ideer som disse kommer alltid godt med når tradisjonelle symboler virker lite attraktive.

Fertilitetstatovering

Du kan forstå ideen bare via et navn som er designet for kvinner. Å få fruktbarhetstatovering på hvilken som helst del av kroppen din viser ikke bare sjansen for å få babyer i fremtiden, men det refererer også til en lys fremtid og lykke til.

Tvillingens symbolidee

Tatovering av arm, nakke eller skulder med tradisjonelt Gemini -symbol kan trekke mye oppmerksomhet hvis du legger blomster inn i den. Velg nyanser du ønsker, og vær klar til å motta komplimenter om kreativiteten din.

Tvillingen Apple Blossom Tattoo

Epleblomst representerer en ny begynnelse. Det kan være alt fra en ny karriere til huset. I tillegg virker forbindelsen mellom Gemini -symbolet og epleblomsten fantastisk. Denne designen krever detaljer for å fullføre den vakkert. Apple blossom -ideen ser best ut på baksiden av skulderen din.

Life Lines Tattoo Idea

Disse linjene som dekker fingeren din kan virke uvanlige, men inneholder solid betydning. Den kontinuerlige linjen viser optimisme en Gemini besitter. Livslinjene betyr også livet som flyter i deg. Du bør vurdere å tatovere livlinjer på fingrene for å sette pris på livet og hver faktor som er knyttet til det.

Tvillingens symbol og månen

Du kan aldri gå galt med Gemini -symbolet og månetatoveringstanken for å bringe en barnslig side av personligheten din. Siden designet trenger plass til å tegne, foreslår vi at du får det på brystkassen.

Gemini Constellation with Stars

Litt utdypet Gemini -stjernebildet med stjerner rundt det virker som en morsom idé. Med denne tatoveringsdesignen kan du beholde konstellasjonens eleganse og imøtekomme din enkle personlighet samtidig. Designet kan variere. Så det skal se bra ut på arm, rygg og lår.

Daisy Flower Tattoo Idea

Tusenfrydblomst kan forholde seg til Gemini stjernetegn på mange måter. Denne blomsten er populær for sin friskhet som lyser opp dagen din umiddelbart – den typen egenskaper du enkelt kan finne hos en Tvilling. Hold fargeskjemaet mykt og subtilt, og designet er middels. Du kan plassere den hvor som helst på kroppen din for å spre positivitet og glede hver dag.

Vanninspirert Gemini -tatovering

Å ta inspirasjon fra et vanlig element som vann virker utenfor boksen. Det er et av symbolene på Gemini som skildrer en søt og leken side av personligheten din. Du kan be din tatovør tegne mellomstore bølger på ryggen eller nakken. Denne enkle ideen vil bringe den sanne Tvillingen i deg.

Gemini-tatoveringer

Legg masker til Gemini Tattoo

Det er sant at masker ikke har noe å gjøre med Gemini -stjernetegnet. Imidlertid vil tilbehør til tatoveringen forbedre utseendet ditt på kort tid. Få Gemini skrevet på ryggen din i kalligrafisk skrift sammen med masker i bakgrunnen og voila – du er klar til å skryte av din unike tatovering.

Joint-Heads Tattoo Idé

Tvillingfolk handler om medfølelse og harmoni. Denne ideen vil sikkert appellere til feminister som elsker å styrke andre kvinner. De to felles lederne for kvinner i tatoveringen viser frem deres enhet for det samme målet. Du kan spre et sterkt budskap ved å velge det. I tillegg vil tatoveringens lille design se vakkert ut på armer, skuldre eller rygg.

Tvillingen tatovering med to blomster

Denne ideen lar deg velge favorittblomstene dine. Kombinasjonen av Tvillinger og blomster gir mye mening på grunn av de positive egenskapene som er knyttet til menneskene som er født under dette solskiltet. Du kan innlemme roser med et snev av røde nyanser for å belyse den lidenskapelige naturen du har. Dessuten er det opp til deg om du plasserer den på nakken eller ankelen for å forbedre ditt generelle utseende.

Gemini-tatoveringer

Virvlende Gemini -symbol

Det ville ikke være feil å påstå at Geminis fra gamle skoler aldri ville ha noe imot å velge tradisjonelle Gemini -symboler for tatoveringsinspirasjon. Faktisk er det ganske overraskende at typisk Gemini -tatoveringsdesign kan se ut av boksen med et snev av virvel. Dessuten er det en morsom måte å håndtere besettelsen din på tradisjonelle tegn. Inkluder litt farge i designet og la det trekke mye oppmerksomhet.

Liten Gemini -symbol på fingeren

Er det du som unngår dristige tatoveringer og sliter med å finne en grei tatovering? Denne lille Gemini -symbolideen ble generert for deg. Bare få det på fingeren og la verden vite at du er en ekte Tvilling. Pluss, du bør prøve litt skyggelegging med denne ideen for å gjøre det litt fancy. En tatovering som denne er en unik måte å tilføre nåde til personligheten din.

Gå for Gemini Butterfly

Ingenting virker så søtt som å prege en sommerfugl inspirert av Gemini stjernetegn. Det vil vise hvordan du kan være kreativ med design og fargepalett. Størrelsen på designet varierer fra liten til middels. Vi foreslår at du får en mellomstor sommerfugl for å vise frem din smakfulle natur.

Tvillinger og nøkkelidé

Hvis du er ute etter noe inspirert av vintage, kan du gå for Gemini -tatovering med en nøkkel. Det ser så vakkert ut at du ikke trenger å inkludere noen farger i det. Du kan beholde nøkkellengden lang eller middels, avhengig av dine preferanser. Vær imidlertid oppmerksom på at lange taster inspirerte tatoveringer til å kreve plass til å tegne designet uten problemer. Det ville være lurt hvis du trykker Gemini -nøkkel -tatovering på ryggen.

Liten og søt idé

De fleste synes småting er attraktivt. Så det er trygt å si at dette lille Gemini -symbolet vil appellere til både menn og kvinner. Størrelsen er ganske liten. Du bør plassere den på armen, brystet eller hvor som helst som gjør den synlig. Dessuten ville størrelsen på denne tatoveringen være flott hvis du leter etter en ekstra liten tatovering på kroppen din. Det er en søt og grei måte å fortelle at du er en Tvilling.

Blader og Tvillingsymbol

Du kan helt kalle det en to-i-en-tatoveringside. Designet inneholder blader som viser din kjærlighet til naturen. Så hvis du får det, kan du uttrykke kjærlighet til naturen og stjernetegnet. Du må beholde størrelsen på designstørrelsen med litt detaljering for å beholde skjønnheten. Overdrive blader kan endre betydningen av tatoveringen.

Gemini-tatoveringer

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Bunnlinjen

Tvillingens dyrekretssymbol betyr mange aspekter knyttet til livet. Hvis du deler det samme solskiltet, velger du en tatoveringside og er klar til å motta mange komplimenter.