125 flotte Mandala -tatoveringsideer og betydninger

Mandala tatoveringer er en av de vakreste og mest elegante tatoveringer du kommer over. Disse tatoveringene har unike design som består av overlappende sirkler og forskjellige former. Denne tatoveringen er ikke bare nydelig, men den har også en vakker mening som tvinger alle til å få den. Med den økende trenden, blir mange mandala -tatoveringsdesign populære blant tatoveringsentusiaster, og hver har et unikt preg.

Mange tror at mandalatatoveringer bare ser bra ut på kvinner ettersom det har et feminint preg på det; men menn bruker også denne tatoveringen, og det ser utrolig fantastisk ut på dem. Hvis du planlegger å få en mandala -tatovering, må du gå gjennom denne artikkelen, da du vil oppdage noen av de beste mandala -tatoveringsideene sammen med deres symbolske betydning. Det vil gi deg de beste plasseringsideene om hvor du kan få din mandala tattet.

Mandala tatoveringer

Betydningen bak Mandala Tattoos

Mandala -tatoveringen har mange betydninger knyttet til religion, kunst og arkitektur knyttet til den. For eksempel har den en stor tilknytning til religioner som kristendom og buddhisme; Derfor har mange mennesker en tendens til å få det på grunn av dets religiøse symbolikk.

Lotus mandala -tatoveringen er et symbol på å heve seg over verden vi lever i; den har en åndelig betydning. Buddhistene tror det hjelper deg å koble deg til det åndelige universet. Dette er perfekt for folk som ønsker å finne litt spiritualitet eller guddommelig veiledning i livet. En av Buddhaene, kjent som Gautama Buddha, så på lotusblomstermandalaen som et tegn på at sjelen aldri kan knyttes til dårlige ting i livet. Det er uberørt, akkurat som hvordan en lotus ikke kommer i kontakt med gjørma og i stedet vokser mot himmelen.

Kristne ser på denne tatoveringen som helhet, siden den består av sirkulære design. Den har også en dyp forbindelse med den himmelske faren. Kristne tror at mandala -tatoveringsdesignet symboliserer virkelighet og sannhet, og guddommeligheten er kilden til alle sannheter.

Mange kulturer, som indianerne, søker også mye symbolikk fra mandala -tatoveringen. Det representerer deres tro, spesielt design som består av hjul og klokker i mandala tatovering. Denne tatoveringen minner dem om å fokusere på de viktigste tingene i livet.

Mange får Mandala -tatovering, ettersom det representerer kontakt med deres indre selv, og hjelper dem å spre fred rundt. Du vil finne denne tatoveringen vanlig blant yogaentusiaster, eller de som er i skikkelig mekling. Din mandala -tatovering trenger ikke å inneholde noen betydning; du kan få det bare på grunn av det unike og fascinerende designet.

Imidlertid blir tatoveringer mer spesielle hvis du er i stand til å få kontakt med dem på et eller annet nivå. Uansett hvilken type mandala -tatovering du får, vil den ha en åndelig betydning og veilede deg til å fokusere på å skaffe din indre ro.Mandala tatoveringer

Beste plasseringer for Mandala -tatoveringer

Mandala tatoveringer tilbyr deg så mange forskjellige tatoveringsdesigner som passer til nesten alle områder av kroppen. Det vanligste stedet å få en mandala -tatovering vil være på armen eller hånden. Disse områdene har mellomstore mandala-tatoveringer med noen vakre detaljer. Hvis du går for et større mandala -tatoveringsdesign, kan du velge rygg, bryst, lår eller mage. Disse områdene lar deg gå alt ut med din mandala -tatovering og gir deg friheten til å inkorporere intrikate design og detaljer.

Hvis du vil gå på en ekstraordinær tatovering og vise den frem på en slående sexy måte, kan du velge å få den på fingrene, ankelen, sidehalsen, inne i øret eller på ryggraden. Dette er noen få unike plasseringer som krever mye tarm, ettersom de fleste av disse plasseringene forårsaker mye smerte under tatoveringsprosessen.

Det er viktig å velge riktig plassering for din Mandala -tatovering, ettersom den også spiller en viktig rolle i å gjøre tatoveringens utseende mer fremtredende og unikt. Hvis du fortsatt er usikker på riktig plassering, må du først velge designet fra de mange fantastiske ideene som deles i denne artikkelen. Når du har valgt det beste mandala -tatoveringsdesignet for deg selv, vil det å velge riktig plassering være et stykke kake.

Mandala Tattoo Ideas

Mandala solsikke tatovering

Mandala solsikke tatovering

Denne mandala solsikke tatoveringen er en av de mest spennende og hyggelige mandala tatoveringene du vil støte på. Denne tatoveringen innebærer en farget blekket solsikke tattet midt i mandala -designet, laget av svart blekk med noen nydelige skygger i svart. Dette er en av de beste kombinasjonene du finner i en tatovering, og den er perfekt for deg hvis du elsker naturen.

Solsikken i denne tatoveringen minner deg om å løfte deg selv og fokusere på din indre ro ved hjelp av denne mandala -designen. Du kan vise denne tatoveringen best på underarmen, da den passer perfekt til dette området. Så få denne tatoveringen, og minne deg selv og andre på at du er solsikken i deres liv og at du alltid vil spre fred og positivitet.

Mandala Dream Catcher Tattoo

Mandala Dream Catcher Tattoo

Hvis du leter etter noe unikt og utsøkt, må du prøve denne mandala drømmefangertatoveringen. Denne tatoveringen innebærer en svartfarget mandala bestående av forskjellige former, og nedenfor er noen fjær og kjeder som er blekket i svart for å vise den som en drømmefanger. Drømfanger -tatoveringer er ganske vanlige, men de skaper en fascinerende duo med mandalaen.

Drømmefangeren i denne tatoveringen representerer blokkering av negative vibber og tanker og minner deg om å fokusere på din åndelige ro. Denne tatoveringen får deg til å føle deg beskyttet mot skadelige ting, mennesker og forhold som kan ødelegge din indre fred og skjønnhet.

Mandala akvarell tatovering

Mandala akvarell tatovering

Vil du legge til noen interessante funksjoner i kroppen din? Du kan prøve denne mandala akvarell tatoveringen. Den inneholder en svart bleket mandala som er ganske stor i utseende, og i bakgrunnen har tatovøren brukt vannfargetatoveringsteknikken ved å bruke sprut av lilla, blått og rosa.

Akvarellene i denne tatoveringen gjør mandalaen fremtredende og gir den et nydelig preg. Du kan eksperimentere med forskjellige akvarellkombinasjoner som passer dine behov. Så få noen fantastiske farger i tatoveringen din med denne kreative teknikken, og flaunt best den fargerike mandalaen på armen, bena eller ryggen.

Trykt Mandala Design Tattoo

Trykt Mandala Design Tattoo

Denne trykte mandala -design -tatoveringen er det perfekte valget for deg hvis du vil at et detaljert design skal gi et dristig uttrykk. Denne tatoveringen inkluderer den klassiske mandala blomstertatoveringen, men det eneste som er annerledes er at den inneholder et trykt design som ser ut som om du har trykket et digitalt design på hendene. Takket være tatoveringskunstnernes ferdigheter, har han/hun portrettert fantastisk skyggelegging og detaljering med svart blekk.

Denne tatoveringen har også en liten drømmefangerfunksjon, siden den inneholder noen få juveler som henger under. Dette er den perfekte mandala -tatoveringsdesignen for kvinner og vil se fantastisk ut på siden av låret eller ryggen.

Mandala Wolf Tattoo

Mandala Wolf Tattoo

Hvis du vil ha en uvanlig eller ekstraordinær mandalatatovering, er denne mandala ulvetatoveringen det perfekte valget for deg. Mandalaen og ulven lager en upåklagelig duo som tvinger deg til å innlemme den i tatoveringen din med en gang. Denne tatoveringen består av Wolfs ansikt med svart blekk, som består av forskjellige mandala -design som utgjør Wolfs ansikt.

Mandala ulve ansiktet får frem en veldig stamme og gammel funksjon til denne tatoveringen. Mange stammefolk bærer den til i dag på grunn av sitt unike utseende.

Denne tatoveringen symboliserer fremover i livet og hvordan du er fokusert på å gjøre deg selv bedre. Det symboliserer også din intelligens, positive energi og hvordan du utnytter styrken din godt til de riktige tingene. Det er så mange steder du kan vise frem denne tatoveringen, men den vil se best ut på beina eller underarmen. På denne måten vil det være synlig for alle, og du kan også enkelt se det selv.

Mandala Heart Tattoo

Mandala Heart Tattoo

Du kan også prøve denne enkle, men stilige mandala -hjerte -tatoveringen og oppnå en søt, yndig tatovering hvor som helst på kroppen din. Dette er en av de mest allsidige tatoveringsdesignene når det gjelder plassering, da du kan få den tattet hvor som helst du vil, for eksempel armen, kragebenet, nakken eller andre områder som passer deg. Denne tatoveringen inneholder et svart blekt hjerte som består av et mandala -design.

Sentrum av hjertet har en mandala lotusblomstdesign som gjør tatoveringen enda penere. Du kan få farget blekk lagt til tatoveringen hvis du vil ha et mer tiltalende utseende. Denne tatoveringen er perfekt for deg hvis du ikke vil gå for en ekstravagant design, men en som er unik i utseende.

Star Mandala Tattoo

Star Mandala Tattoo

Denne stjerne mandala tatoveringen er en annen fantastisk mandala tatovering design. Denne tatoveringen er perfekt for både menn og kvinner og gir deg litt kul kroppskunst. Den inkluderer en sirkulær svart og grå blekk mandala design med en fet svingete stjerne i midten av mandala blekket i svart. Det er mange elementer tilstede i denne tatoveringen, noe som gjør den mer dramatisk og interessant.

Denne tatoveringen kan ta mer tid på grunn av detaljene, men det vil se fantastisk ut når du har fått det. Det beste stedet å få denne typen tatovering ville være skulderen din, da den gir god plass, eller du kan også gå for ryggen.

mandala-tatoveringer

mandala-tatoveringer

mandala-tatoveringer

mandala-tatoveringer

Vanlige spørsmål

Hvor mye koster en Mandala -tatovering?

Kostnaden for å få en mandala -tatovering avhenger av forskjellige faktorer, for eksempel design, størrelse, ferdigheter til tatovøren din og tatoveringslokalet ditt. Hvis du har bestilt time hos en stor anerkjent tatoveringsbutikk, må du kanskje betale mer enn gjennomsnittet. Gjennomsnittskostnaden for en mandala-tatovering er $ 100-$ 300. Den minste mandala tatoveringen, for eksempel en finger mandala tatovering, ville koste $ 100-$ 150, og en stor mandala tatovering ville gå opp til $ 300 eller enda mer. Noen tatovører belaster hver time, noe som også kan påvirke gjennomsnittskostnaden.

Gjør det mer vondt å få en farget mandala -tatovering?

Nesten hver tatovering gjør vondt uansett hvilken type du får, men noen ganger har farget tatovering en tendens til å gjøre mer vondt fordi det tar lengre tid å fullføre dem. Jo lengre tatoveringsprosessen er, jo mer smerte må du bære. Dette tar lengre tid fordi det er mange overflater i tatoveringen som må fylles med farget blekk. Så hvis du går for en større mandala -tatovering, forbered deg mentalt og fysisk, da det vil ta lengre tid og være mer smertefullt.

Hva er det beste stedet å få din første tatovering?

Hvis du får en tatovering for første gang, kan det være vanskelig å velge riktig sted. Men når du husker smerten og komforten, kan du få den på håndleddet, skulderen, låret eller armen. Dette er noen av de vanligste tatoveringsplasseringene for førstegangsbrukere, og smerten er ikke så mye sammenlignet med andre flekker.

Gjør skyggeteknikken i tatoveringsprosessen vondt?

Hvis din mandala -tatoveringsdesign inneholder detaljer, vil tatovøren utføre skyggelegging for å legge til litt dybde i tatoveringen din. Mange bekymrer seg for skyggeprosessen fordi de synes det er smertefullt; skygge er imidlertid ikke smertefullt i det hele tatt. Du kan føle at noe skynder gjennom huden din, men det er relativt mye mer utholdelig enn å skissere tatoveringen. Tatovering gjør mye mer vondt, og det kan bli litt vanskelig å håndtere, spesielt hvis det er første gang du tatoverer.

Konklusjon

Ved hjelp av disse fantastiske mandala -tatoveringsideene kan du nå oppnå tatoveringen du alltid har drømt om å bære. Hvis du fortsatt er litt forvirret om å sette deg ned på ett design, gi deg litt mer tid og gå gjennom ideene og betydningene igjen. Det er best å få en tatovering som du kan forholde deg til, da det bidrar til tatoveringens skjønnhet. Så ikke kast bort for mye tid og få den beste mandala -tatoveringen akkurat nå!