125 fjær -tatoveringsideer du må prøve nå!

Fjær -tatoveringer har et veldig enkelt utseende og gir deg en anstendig kroppskunst. Det du kanskje ikke vet er at fjærtatoveringer er en av de mest symbolske tatoveringene du vil støte på. Disse tatoveringene er populære for sine forskjellige redde betydninger. Ettersom fjærtatoveringer har vokst i popularitet i tatoveringsverdenen, vil du finne mer modifiserte design som ser fantastiske ut når du får det.

Mange får tatoveringer av fjær, ettersom det minner dem om deres frihet til å gjøre hva som helst. Men det er flere betydninger knyttet til denne tatoveringen. Med så mange forskjellige fjær -tatoveringsideer kan det være litt vanskelig å velge den rette for deg. For å hjelpe deg, nevnt nedenfor er noen av de mest fantastiske og trendy fjær tatovering ideer sammen med deres hellige betydninger som vil blåse tankene dine. Så les videre nedenfor og velg den riktige fjærtatoveringen selv!

Fjær tatovering

Betydningen bak fjær tatoveringer

Fjær tatovering kommer med forskjellige betydninger og tolkninger; mange mennesker har en tendens til å få denne tatoveringen på grunn av betydningen den har. For ikke å nevne, det som gjør en tatovering mer spesiell er meningen bak den og hvordan du kan forholde deg til den. En av de viktigste og betydelige betydninger bak fjærtatoveringer er frihet. Fjær -tatoveringer minner deg om ikke å frykte for å sikte etter noe ut av denne verden, akkurat som hvordan fugler ikke frykter når de sprer vingene og flyr høyt på himmelen.

Fjær -tatoveringer forbinder også fugler, noe som er ganske åpenbart; hver fugl har en unik symbolikk i mange kulturer og stammer. Den vanlige typen fugler assosiert med fjærtatoveringer er kardinaler, hauker, papegøyer, påfugl, duer, ugler, sveler og paradisfuglene. Hver av disse fjærtatoveringene representerer forskjellige betydninger avhengig av fuglene.

For eksempel representerer en uglefjær visdom og sannhet, mens en due av en due representerer fred; kardinaler representerer vitalitet. Du kan få en av disse fuglfjærene tattet på kroppen din, spesielt en du kan forholde deg til eller finne interessant.

Fedre var veldig symbolske i forskjellige kulturer, for eksempel i Celtics. De trodde tidligere at fjær hadde mystiske krefter og ville ta mennesker til forskjellige verdener. Derfor er fjærtatoveringer veldig vanlige i tatoveringer i keltisk design. De gamle egypterne betraktet også en fjær som veldig symbolsk da den representerte deres guder og gudinner.

Indianerne anser i dag en fjær -tatovering ganske symbolsk; de får det tattet da de tror at fjær er en gave gitt av deres beste krigere ovenfra. Fjær -tatoveringer er også en flott representasjon av indianere og mange andre kulturer.

Til slutt symboliserer fjærtatoveringer også båndet mellom en mor og en datter. Mange kulturer tror at fjær bidrar til å styrke båndet til Moder Natur og få deg til å sette pris på naturen. Med så mange utrolige betydninger kommer det til å bli tøft å gå glipp av disse fjær -tatoveringsideene. Så, er du klar til å få noen meningsfulle og fascinerende fjær -tatoveringer blekket på kroppen din?

Fjær tatovering

Beste plassering for fjær tatoveringer

Fjær tatoveringer gir deg friheten til å plassere tatoveringen hvor som helst på kroppen din, da fjær tatoveringer har de mest fleksible designene som vanligvis er små i størrelse. Du kan velge det ideelle stedet avhengig av hvilken type fjærtatovering du velger. Hvis du går for en liten, enkel fjær -tatovering, kan du best få den tattet på håndleddet, fingeren, kragebeinet, ankelen, nakken, føttene eller bak øret

Mange nye design består av detaljerte fjærtatoveringer; disse har forskjellige elementer og intrikate design som ser fantastisk ut. Så hvis du går for en stor fjær -tatovering, vil den ideelle plasseringen for det være på armen, ryggen, brystet, beinet, låret, magen eller brystkassen.

Du kan utforske alle plasseringsalternativene når du vurderer en fjær -tatovering, da det ikke er noen hard og rask regel for å få den blekket på et bestemt sted. Hovedoppgaven er å velge riktig fjær -tatoveringsdesign for deg selv; å finne den ideelle plasseringen vil ikke være et stort problem. Uansett hvor du tatoverer fjæren din, vil den se fantastisk og fantastisk ut som noensinne.

Fjær tatovering

Typer av fjær tatoveringer

Det er mange typer fjærtatoveringer, som noen ganger gjør det vanskelig å velge et design for tatoveringen din. I tillegg ser de alle flotte ut og har en annen type unikhet. Så for å hjelpe deg, nevnt nedenfor er de viktigste typene fjærtatoveringer der ute. Disse vil hjelpe deg med å liste en liste over typer fjær -tatoveringsdesign du synes er best for deg, og veilede deg om hva du kan forvente av et fjær -tatoveringsdesign.

  • Native American Feather Tattoos
  • Ugle fjær tatoveringer
  • Påfuglfjær tatoveringer
  • Akvarell fjær tatoveringer
  • Designet fjær tatoveringer
  • Jeweled fjær tatoveringer
  • Små fingerfjær tatoveringer
  • Word Feather Tatoveringer
  • Keltiske fjær tatoveringer
  • Bird Feather Tatoveringer

Dette er bare noen få av de mange typene fjær -tatoveringer du finner på internett. Disse typene kan bli litt overveldende, men hvis du går gjennom ideene nedenfor, kan du finne din neste kroppstatovering.

Fjær tatovering

Tatoveringsideer for fjær

Feather Quote Tattoo

Feather Quote Tattoo

Du kan prøve denne tatoveringen med fjærtilbud hvis du vil ha en subtil fjertatovering med små elementer. Denne tatoveringen består av en klassisk fjær med svart blekk og et lite sitat i svart med en kurvet skrift. Du kan velge ethvert sitat som inspirerer deg eller et som kan passe til betydningen av denne tatoveringen.

For eksempel kan du få et sitat som snakker om frihet, da fjæren i denne tatoveringen representerer din frihet til å gjøre hva du vil. Denne tatoveringen er perfekt for alle kvinner og øker deres selvtillit, spesielt når de får slå den av på kroppen.

Akvarell fjærfugler tatovering

Akvarell fjærfugler tatovering

Leter du etter noe unikt og imponerende? Du kan prøve denne akvarellfjæren med tatovering av fugler og oppnå et fint fargerikt preg på kroppen din. Denne tatoveringen inkluderer en akvarellfjær blekket i svart, blått, lilla og rosa med svarte blekkfugler som kommer ut av fjæren.

Det er en utmerket representasjon av frihet, og viser hvordan fuglene kommer ut av reiret og bestemmer seg for å fly for livet. Det er en veldig god påminnelse for de som er redde for å gå utover horisonten. Du kan tilpasse fargene og velge din favorittkontrast.

The Celtics Feather Tattoo

Celtics fjær tatovering

Denne keltiske fjær -tatoveringen er en av de vanligste fjær -tatoveringene blant tatoveringsentusiaster. Den inneholder noen fantastiske detaljer som gir en feminin stemning. Denne tatoveringen består av en fjær med svart blekk og inneholder forskjellige keltiske linjer og virvler.

Denne tatoveringen har et mystisk preg på seg da Celtics trodde at fjær hadde makt til å ta deg til forskjellige verdener. Mange velger å få denne tatoveringen på grunn av dens unike utseende og flotte kunstverk som består av forskjellige keltiske symboler.

Floral fjær tatovering

Floral fjær tatovering

Hvis du vil inkludere mange farger i tatoveringen din og gi en morsom stemning, må du prøve denne tatoveringen med blomsterfjær. Det ser ut som en bukett med en sjøgrønn blekkfjær, med en sløyfe på slutten og forskjellige blomster knyttet til den. Du kan inkludere alle typer blomster du ønsker, som roser, liljer eller kirsebærblomster. Du kan be din tatovør om å gi deg råd om hvilke farger du kan inkludere i denne tatoveringen for å gjøre den mer presentabel og stilig.

Denne tatoveringen har en vakker betydning hovedsakelig knyttet til frihet og naturlig skjønnhet. Fjæren i denne tatoveringen symboliserer frihet og de forskjellige blomstene representerer kjærlighet og liv. Dette er de tre viktigste tingene alle bør opprettholde i sitt daglige liv, og den perfekte måten å minne deg selv på det er ved å få denne vakre tatoveringen på armen.

Påfuglfjær -tatoveringen

Påfuglfjær -tatovering

Påfuglfjær er en av de vakreste fuglefjærene som alle liker å bli tattet. Du kan prøve denne påfuglfjær -tatoveringen og oppnå et imponerende tatoveringsutseende. Denne ekstravagante tatoveringen inkluderer en svart skyggelagt påfuglfjær med nydelige detaljer som får den til å ligne en ekte påfuglfjær. Hvis du ikke vil gå for denne enkle påfuglfjæren med svart blekk, kan du få en farget blekket, som inkluderer den klassiske påfuglfjæren.

Denne tatoveringen representerer din rene sjel og symboliserer udødelighet. Mange kulturer ser påfugler som et hellig emblem da de får frem et dominerende trekk. Så hvis du vil utstråle noen kongelige vibber, er denne tatoveringen det perfekte valget for deg, som du kan drepe på armen din, eller hvor som helst du vil.

Dekorativ fjær tatovering

Dekorativ fjær tatovering

Denne dekorative fjær -tatoveringen er en annen fantastisk fjær -tatovering som du bør prøve hvis du liker små detaljer i tatoveringen din. Den består av en svart blekket fjær med forskjellige små mønstre laget i fjæren.

De dekorative mønstrene gjør denne fjær -tatoveringen unik og mer tiltalende. Denne designen er perfekt for de som ikke vil gå på noe over-the-top eller stort. Det får frem et anstendig feminint preg.

Denne tatoveringen representerer mot og frihet; det hjelper å minne deg om de viktige egenskapene du bør ha for å leve et morsomt og meningsfylt liv. Det representerer også kjærlighet til reiser. Så hvis du liker å reise rundt i verden, vil denne tatoveringen gi deg håpet om at du en dag vil leve drømmen din.

Indiansk fjærbelte -tatovering

Indiansk fjærbelte -tatovering

Fjær -tatoveringer har mye å gjøre med den indianske kulturen, ettersom fjær er ganske symbolske for indianerne. Hvis du ønsker å få en fjær -tatovering på grunn av dens betydning eller for å vise dine indianerøtter, kan du prøve denne fascinerende indianerfjærbeltatoveringen.

Den består av et svart farget belte med få røde og gule prikker, sammen med to svart -hvite blekkfjær som henger nedover beltet med små sprut av rødt og gult blekk.

Betydningen bak tatoveringen hans er ganske symbolsk, da den representerer ære og tillit. Å få denne tatoveringen vil minne deg på alltid å være lojal og vise frem en god personlighet. Det vil oppmuntre deg til å gjøre alt med tillit og ære. Dette er den perfekte unisex -tatoveringen som passer for alle, og du kan vise den best ut på låret eller armen.

fjær-tatoveringer-

fjær-tatoveringer

fjær-tatovering-design

fjær-tatoveringer

fjær-tatoveringer

fjær-tatoveringer

Vanlige spørsmål

Hvor mye vil min fjær -tatovering koste?

Fjærtatoveringer er ikke så dyre, men kostnaden avhenger av noen få ting, for eksempel størrelse, design og tatoveringssalong. Noen tatovører belaster hver time. Hvis du velger en liten fjær-tatovering, vil det koste deg rundt $ 100-$ 200. En større fjærtatovering med flere detaljer vil koste deg $ 200- $ 400. Noen tatovører belaster $ 150 per time, så du må betale i henhold til hvor lang tid tatoveringen tar å fullføre.

Hvordan oppnår jeg den beste fjær -tatoveringen?

Det er noen få ting du må ta vare på og vurdere for å oppnå den beste fjærtatoveringen. Først av alt må du velge passende design som passer deg og noe du kan reflektere over.

For det andre, sørg for å forberede deg både fysisk og mentalt før du går for en tatoveringsavtale. Unngå å ta smertestillende midler, spis et ordentlig måltid, unngå alkohol og sov godt, så du er helt frisk for avtalen og kan håndtere smerten.

Sørg også for å forske på den beste tatovøren før du bestiller en avtale med noen ufaglærte og kaster bort tid og penger.

Siste tanker

Med så mange tatoveringsvalg, tenkte du fortsatt på å få en fjær -tatovering. Det er en estetisk tiltalende tatovering med fascinerende detaljer, farger, mønstre og skyggeteknikker. Derfor bør du ikke gå glipp av denne sjansen til å bruke all informasjonen du trenger ovenfra og få den perfekte fjærtatoveringen på kroppen din.