125 fisketatoveringer som du kan være stolt over å ha

Trenden med å ha overdrevne tatoveringer på kroppen din hører fortiden til. Galskapen om å fylle kroppsdelene dine for mye med blekk har dyppet de neste årene. Dette kan være et resultat av et generasjonsskifte som fikserer mer på abstrakt kunst og minimalisme. Og så kan generasjonsskiftet, som er ganske tydelig blant den yngre befolkningen, ha noe å gjøre med fisketatoveringen, siden fisketatoveringer stort sett er små og faller inn under kategoriene minimale tatoveringer, med mindre du får en større fisketatovering. Fisk er øye godteri inne i akvarier på grunn av deres livlige farger som glitrer mot lyset. Dette er bare en av grunnene til at fisk er et utmerket valg av tatoveringskunst.

Fisk har eksistert i millioner av år. Disse vannlevende former har tjent menneskeheten på utallige måter. Viktigst som viktige matkilder for ikke bare menneskene, men også alle dyr som bor i området rundt store vannmasser som innsjøer, elver eller sjøer. Dette er ikke den eneste grunnen til at du bør ha en blekkfisk på huden din. Fisken har også et godt rykte for noen eldgamle kulturer som setter stor verdi i skrifter fra arkaiske tabloider funnet i Egypt som snakker om Anunanki -gudene, som har likhet med fisken.

I følge evolusjonsbiologi var fisk de første livsformene som gjorde overgangen fra vann til land, og derfor ville ikke noe liv på land inkludert oss ha eksistert uten fisken. Alt dette tyder på at du har en estetisk fisketatovering som ser unik ut og fanger oppmerksomheten til publikum. Denne artikkelen vil ytterligere utdype hva fisketatoveringen symbolsk representerer i forskjellige kulturer og hvilke som passer din personlighet.

fisk tatovering

Betydningen bak fisketatoveringer

  1. Historisk

Fisken finnes i forhistorisk litteratur i form av symboler. Skåret mellom steiner og inne i huler som er igjen som ruiner. Fiskens historiske storhet går foran sivilisasjonen. Symbolet for fisk ble også sett i tidlig kristen kunst som dateres tilbake til det 2. århundre e.Kr. Det har fortsatt betydning i kristen litteratur fordi symbolet på fisk brukes som en påminnelse om de troende. Det er også en påminnelse om Jesus Kristus. Derfor kan fisketatoveringen ha en sterk symbolsk tilstedeværelse som har vart i mer enn tusen liv, helt tilbake til den bibelske tiden. Dens betydning er sementert i de bibelske skriftene og antikke sumeriske utskjæringer på steinen. Hvorfor ikke ha en tatovering som har så mye historisk betydning?

  1. Psykologisk

Fisketatoveringen kan også tiltrekke seg mennesker som har en dyp følelse av fiskens egenskaper, det er en skapning som svømmer i timevis på jakt etter mat mens den instinktivt unnviker og gjemmer seg fra byttedyr. Dens kaldblodige natur betyr at den tilpasser seg uønskede situasjoner. Det presenterer emblematisk egenskaper ved å være kald, adaptiv og spenstig. Derfor viser en fisketatovering en personlighet som følelsen av nød eller skuffelse ikke påvirker mye. En personlighet som ikke lar følelser overvelde ham eller henne og alltid streber etter å overleve i vanskelige situasjoner. En som raskt lærer å tilpasse seg hvilken som helst situasjon. Hvis du deler lignende egenskaper som ovenfor, kan en fisketatovering minne deg om ditt moralske ansvar og hjelpe deg i krisetider.

  1. Astrologisk

Folk som kan resonere mest med fisketatoveringen er Pieces and Aquarius, ifølge populær oppfatning. Fish -tatoveringen skildrer enorm forandring, kunnskap og visdom; det legger vekt på at de to sammenfallende ideene kommer over hverandre i lys av dualitet. Pieces sign er to fisker som svømmer i motsatte retninger, noe som betyr å omfavne motstridende ideer og finne balanse. Vannmannen kan etterklare fisken fordi den er et vannskilt, og å være åpen for nye ideer og eksperimentering er et trekk som tegnet omfatter. Selv om du ikke tror på astrologi eller ikke faller inn i følgende dyrekretsegrupper, kan en fisketatovering bety at du har stor hilsen til disse konseptene.

Mest foretrukne plasseringer for fisketatovering

En fisk er en praktfull skapning; den har majestetisk særpreg og er visuelt tiltalende for øynene. Folk oppfatter det vanligvis i tall fremfor enkelt. Det beste med fisk er at de kommer i alle former, størrelser og farger som kan tenkes, og så når du ønsker å designe huden din med fisk, er det mye rom for kreativitet.

Plasseringer kan variere med tanke på størrelsen på tatoveringen din. Hvis du ønsker å tatovere en stor fisk på huden din, kan tatovøren hjelpe deg med forslag til hva som kan se best ut av hudens fysikk og tone. Men hvis du ønsker å få en minimal fisketatovering, kan du få den nesten hvor som helst. Fra håndleddet til mellom fingrene dine, et stort utvalg av alternativer står til din disposisjon.

For de subliminale tatoveringselskere som liker å holde sine tatoveringsforhold diskrete, kan alternativer som armen være et godt valg fordi det å skjule det bare er å trekke ermet unna. For kvinner ville et interessant alternativ være en liten fisk som sirkler bak øret, som du kan skjule ved å bare slippe håret og knytte dem når du trenger å skryte. Ellers, hvis du er høyt og stolt med tatoveringene dine, er det bare så mye du kan gjøre med fisketatoveringer, spesielt når du har så mange levende farger å leke med; det avhenger virkelig av preferansen din.

Fish Tattoo Ideas

Koi Fish Tattoo

Koi Fish Tattoo

Koi fisk er en kjent japansk fisk. Ikke bare vil du ha arvet en dyp sans for kultur ved å få denne tatoveringen, men det vil også se veldig estetisk ut. Kineserne anser Koi -fisken veldig høyt, og de ser på den som et symbol på fred og velvære. Det gir også følelsen av lykke. Menn liker imidlertid å få rød og svart Koi -fisk, som symboliserer maskulinitet. Blå og hvit er et annet valg av farger å ha når det gjelder Koi fisk tatovering. Denne kombinasjonen representerer sønn og familie. Du kan se de gullfargede Koi -tatoveringene som symbolsk representere rikdom.

Koi fisk tatovering er mer vanlig i svart -hvitt, dette kan fungere for folk som ønsker å gå for et mer anstendig og sofistikert stykke fiskekunst. Noen mennesker liker også å ha to Koi -fisk i stedet for en for å ha et mer poetisk preg på kunsten siden den representerer ideen om to motstridende tanker som nevnt ovenfor.

Koi Fish -tatoveringer kan også være mer levende og fargerike fordi dens skjellete tekstur og lange finner inviterer tatovører til å fylle hver del med mer og mer farge. Dette vil appellere til alle som leter etter en mer flerfarget tatovering som glitrer i solen.

koi-fisk-tatoveringer

Blå fisk

Blå fisk

En dyp blå fisk er den mest utsøkte og allsidige ideen om en fisketatovering. Den dype blå fargen som alle er kjent med får frem akkurat den rette mengden skjønnhet. Det er et godt valg for jenter; den dypblå fargen gjør at kvinner kan komplimentere den med en hvilken som helst annen farge eller sminke som ser bra ut med blått. Det gir også den underbevisste effekten av å være i det dypblå havet som svømmer med fiskene.

Fargen blå representerer symbolsk følelsen av å være trist, noe som øker den generelle estetiske følelsen av hele tatoveringen. Det oppmuntrer også til aksept av sorg som bare en del av livet. Det slående utseendet gjør det vanskelig å ikke la den tatoveres et sted hvor den kan være mest synlig, for eksempel armen, nakken eller albuen. Den blå fisketatoveringen appellerer til folk som er forelsket i fargen blå og synes det ser best ut på dem.

Fisk som sykler

Fisk som sykler

Høres hysterisk ut, men hvorfor ikke! Denne ideen om en fisk som sykler når ut til de som følger uortodokse måter å gjøre ting på. Innfall og humor i det er overraskende morsomt. Det fungerer også som en målrettet samtale startet. Det vil mest sannsynlig få folk til å henge mot det med nysgjerrighet.

Alle som ønsker å strekke grensene for menneskelig kreativitet og gå ut av esken, må vurdere å få denne tatoveringen. Hvorfor? Fordi i denne tiden kan du !, Det er ikke mye annerledes enn mørk poesi, Folk vil forstå hva de ser. Dette kunstverket kan få folk til å vandre i sitt eget sinn mens de prøver å oppfatte betydningen av det du har tatt på armen din. Så hvis du er typen som liker å underholde folk, kan dette bare fungere for deg.

Fiske tatovering

Fiske tatovering

Denne tatoveringen roper til alle mennesker som har tilbrakt store deler av livet med stangen og hjulet. Står tålmodig og utholdende og ser på horisonten som går over det blå vannet på jakt etter fisk. Denne tatoveringen er for folk hvis fiskeopplevelse betyr mer for dem enn bare å fange fisk, den markerer alle gangene de gikk pladask for en stor fangst.

Kjærligheten for fiske kan enkelt skildres i blekk med tatoveringer som viser en fisk og en stang; designen kan være slik du vil ha den. Denne tatoveringen viser styrke. Det omfatter mannens grep over det store havet og det vi er i stand til.

Yinyang Koi fisketatovering

Yinyang Koi fisketatovering

Folk er store fans av Yin-Yang-skiltatoveringen. Hvorfor ikke bare kombinere den flotte tatoveringsideen som allerede eksisterer i form av en Yin-Yang og innlemme Koi-fisken i den sirkulære designen. Det vil gi en veldig kreativ og ny idé som feirer de to gamle kulturene (japansk og kinesisk) sammen i et forbløffende kunstspill.

Akkurat som en hvilken som helst Yin-Yang-sirkel, kan den svarte Koi-fisken sirkle rundt den hvite Koi-fisken og filosofien vil fortsatt innebære ettersom den svarte Koi-fisken vil representere det onde og den hvite Koi-fisken vil representere det gode. Hver fisk som har motsatte fargesirkler på hodet, vil symbolisere det gode i det onde og det onde i det gode. Det vil ikke bare se kunstnerisk ut, men det vil også visualisere den mye berømte filosofien til Yin og Yang som vil minne deg på å holde personligheten din i sjakk og opprettholde riktig mengde balanse når du står overfor nervøse og katastrofale bestrebelser.

fisk tatovering

Vanlige spørsmål

Er tatovering smertefullt?

Fremgangsmåten for å få en tatovering vil avhenge av hvor du får tatoveringen og hvor stor tatoveringskunsten blir. Varigheten av hele prosedyren står for hvor smertefullt det kommer til å være. Jo mer blekk som stikkes inn i huden din, jo mer vil det gjøre vondt.

Hvor mye koster en fisketatovering?

Prisen på en fisketatovering kan variere fra sted til sted. Kostnaden avhenger også av hvilken type tatovering du får, en omtrentlig mengde av en svart og hvit fisketatovering varierer mellom $ 100 og $ 150. Og en tatovering av fisk fisk varierer mellom $ 200 og $ 250.

Hva skal jeg gjøre før jeg tatoverer?

Du bør unngå å ta stoffer som tynner ned blodet ditt og gjør deg utsatt for overdreven blødning, for eksempel kaffe, alkohol eller aspirin. Det er også godt å holde seg hydrert før prosedyren og fukte.

fisk tatovering

Konklusjon

Å tatovere er litt som å ta et bilde. Bilder er imidlertid en sanntidsinneslutning av et øyeblikk som deler et minne. På den annen side er tatoveringer mer som en innkapsling av alt det symbolsk presenterer. Det utløser minner når du ser på det, og blir hos deg som en del av din identitet. Så ikke bare få en tatovering for bare tilbehør, men for hva den representerer og hvordan den kan forbedre de avgjørende og avgjørende beslutningene i livet ditt. En fisketatovering er så mangfoldig med sine implikasjoner i livet og så dypt når det gjelder å filosofisk rette opp den at det er verdt å ha tattet som en del av din identitet.