Ribbe tatoveringer er en av de mest fulgte trendene i tatoveringsverdenen. Designalternativene er enorme, og du kan raskt avgjøre om du vil vise dem eller ikke. Ribbe tatovering er en utmerket måte å vise din lidenskap for kroppsendring uten trussel om å miste en arbeidsplass.

Selv om bildet av tatoveringer har endret seg gjennom årene, er det fortsatt mange stigmas rundt denne formen for selvuttrykk. Du kan fullstendig kontrollere når og hvor du vil dele ribbe tatoveringer med folk rundt deg.

Du kan velge å få et lite design, sitater, vers eller en full tatovering over ribbeområdet. De fleste ribbe tatoveringer er enten sitater eller en del av en større tatovering på ryggen. Kjendiser og popstjerner er ganske i trenden med flaunting ribbe tatoveringer; du kan velge mellom en av deres design eller gå den unike ruten.

Sørg for at du vet alt om det før du får en tatovering på noen del av kroppen. Fra designens betydning til hvordan anatomien reagerer på tatovering. Smerte og helbredelsestider, faktisk, hvor lang tid det vil ta å fullføre tatoveringen, avhenger også av designet.

ribbe tatovering

Dessuten, hvis du planlegger å få geometriske mønstre eller stammetatoveringer, må du kanskje finne en butikk som spesialiserer seg på den slags kunst. Hvis du planlegger å få et forseggjort design som vil medføre et større sår over kroppen og sannsynligvis vil bli kostbart, kan du spare.

Det var en tid da tatoveringer pleide å være et spor for øyeblikket, men i dag er nesten 75% av tatoveringene informerte valg. Dette er grunnen til at du kan utsette datoen for tatoveringen og få det gjort på et kjent sted i stedet for å få det gjort til en lavere pris.

Tatoveringer er ikke midlertidige valg, og det er nødvendig å investere i noe du vil ha med deg resten av livet. Ribbetatoveringer er en ekstremt personlig virksomhet; folk har en tendens til å få design her som betyr noe for dem.

Tatoveringsartister avslører at folk som får en ribbe-tatovering ofte er førstegangsfolk og at ribbe-tatoveringen sannsynligvis vil forbli en hemmelighet. Selvfølgelig kan du velge å vise den frem i en fantastisk badedrakt, men det er nødvendig å vite nøyaktig hva du vil bære på huden din for resten av livet..

Gjør din forskning, finn ut steder og tatoveringssalonger som har et godt rykte og tilbyr konsultasjoner før selve tatoveringsavtalen. En konsultasjon er avgjørende når du får en bestemt plassering for første gang.

Du må forstå hvordan et design fungerer, hvor lenge økten vil vare og hva du kan forvente angående smerte. Hvis du er en tatoveringsentusiast og vil ha en autentisk japansk eller kinesisk tatovering etset på ribbeina, kan det hende du til og med må vente tålmodig på venteliste i to år.

Sørg for at designet du velger er utført av noen som vet hva de gjør. Du vil ikke ende opp med et bedårende bilde av barnet ditt etset inn i kroppen din som viser en fryktelig skapning. Dette skjer når du ikke velger riktig tatovør. Hvis noen ikke spesialiserer seg på portrett- tatoveringer ikke får en fordi det er praktisk.

ribbe tatoveringer   

Hvordan bør du kle deg når du går til timen din?

Det anbefales å bruke løstsittende klær som lett kan trekkes opp for å lage tatoveringen. Spesielt damer bør kle seg i klær som gjør at tatovøren kan etse ønsket design på ribbeområdet.

ribbe-tatovering

Hvor smertefull er en ribbetatovering?

Før du bestemmer deg for å ta en ribbe -tatovering, anbefales det at du forstår smertediagrammet og hvordan hver plassering reagerer ved berøring av nålen. Dette avhenger også av smertetoleransen din og hvor godt du tåler følelsen. På noen deler av kroppen kan smerten defineres som mer en brennende følelse enn egentlig smerte. Men for ribbeområdet sørger du for at du er forpliktet nok til å tåle smerten.

Ribbeområdet regnes som en av de mest smertefulle plasseringene. Dette kan tilskrives det faktum at ribbeområdet hovedsakelig består av beinene og det er knapt noe hudvev eller muskler for å dempe nålestikken.

På samme måte som en skade gjør mer vondt på boney -delene, gjelder det samme for tatoveringer også. En annen viktig detalj å huske på er det faktum at jo mer forseggjort ditt valg av design er, jo mer smertefullt blir det. Tiden det tar å skrive ut en tatovering, avhenger av detaljene i designet og tatoveringens ekspertise. Noen kunstnere anser arbeidet sitt som unike kreasjoner og liker å bruke god tid på å perfeksjonere et mesterverk. Noen kjente navn i tatoveringsverdenen vil til og med sette opp en årslang sesjonsplan for ferdigstillelse av tatoveringen din.

Derfor er det nødvendig å konsultere tatovøren på forhånd. De kan godt forklare smertediagrammet og diskutere alternativene dine med deg.

Vibrasjonene fra nålen kan til og med føles som bølger som går gjennom magen og beinene i ribbeholderen. For noen med lav smertetoleranse er ikke dette stedet å begynne.

For den første tatoveringen

Hvis du vurderer ribbeområdet for din første tatovering, er det best å ombestemme deg. De fleste tatoveringsekspertens råd mot å få den første tatoveringen på brystkassen. Dette fører ofte til uutholdelig smerte, ettersom personen som får tatoveringen ikke er kjent med berøring av nålen. I de fleste tilfeller stopper folk prosessen midtveis da den blir uutholdelig. Det er best å starte på et tynnere sted.

Rib-tatoveringsopplevelsen

Tatoveringsmaskinen er designet for å injisere blekk i dermis ved hjelp av en nål som punkterer epidermis for å gjøre det. Dette er ikke en hyggelig følelse, for noen føles det som om noe skarpt skraper over huden deres, for andre når smerten et uutholdelig nivå.

Ribbetatoveringen er en rystende opplevelse selv for noen som blir tatoveret på vanlig måte. Et forseggjort design eller et sitat kommer til å være mer smertefullt enn en enkelt tatovering.

ribbe tatovering design

Hvor godt helbreder en ribbetatovering

Helbredelsesprosessen for enhver plassering avhenger av hvor godt du bryr deg om den. Ettervernet kan enten bidra til å fremskynde prosessen eller bremse den. Det er noen få ting du kan gjøre for å fremskynde prosessen og sørge for at ribbe -tatoveringen leges godt.

  1. Etter den første økten vil huden sannsynligvis være usedvanlig irritert og sensitiv; de fleste tatoveringssteder dekker området med et tynt gjennomsiktig deksel for å forhindre friksjon.
  2. Prøv å enten bruke løstsittende klær som ikke berører såret, eller beskjære topper som gjør at ribbeområdet kan avsløres. Selv etter fire til seks uker prøver å holde friksjonen til et minimum.
  3. Ikke sov på siden der ribbe -tatoveringen er etset, dette kan irritere huden ekstremt og gjøre det veldig smertefullt.
  4. Når såret begynner å gro, vil du føle trangen til å klø bort; Dette er strengt forbudt i stedet for å prøve å berolige kløen ved å bruke lotioner som naturlig kakaosmør, etc..
  5. Følg etterverninstruksjonene til T; du vil ikke ha overdreven helingstid på ribbeområdet.
  6. Du vil vanligvis kunne vaske av området etter noen uker, før det bare rengjøres som tatovøren råder.

Mer informasjon

Det er nødvendig å vite “alt” om en tatoveringsplassering før du går inn i tatoveringssalongen. Menn bør unngå å bruke innertøy før etter fire uker, for damer velger innertøy som ikke går ned til etset område og bruker lettere stoffer. Hvis mulig, velg innertøy som har et klistremulighet i stedet for tradisjonell slitasje.

Hva med sekkestropper?

Du må være ekstremt forsiktig, ikke bare med klærne dine, men også med tilbehør. Ingenting, og vi mener “Ingenting” bør gni mot tatoveringen, spesielt de første to ukene.

Hva er den normale helbredelsestiden?

En ribbetatovering vil gro om fire uker. Men dette avhenger også av størrelsen på tatoveringen og kroppens respons på sår.

Vil mat hjelpe?

Å spise immunforsterkende matvarer gjennom hele helbredelsesprosessen, prøv å legge til vitamin C og vitamin K i kostholdet ditt for å fremskynde prosessen og forhindre infeksjon.

Ribbetatoveringer og graviditet

Dette er subjektivt for brukerens kropp. For noen strekker og endres ribbe -tatoveringen permanent, mens for andre går alt tilbake til det normale når barnet er født. Forbedre elastisiteten i huden din prøver å tilsette kollagen i kostholdet ditt sammen med omega 3, dette hopper huden til å sprette tilbake.

Vektøkning/tap og ribbe tatoveringer

Hvis du velger kirurgiske alternativer, er det sannsynlig at du endrer ribbe tatovering. For langsommere og naturlige former for vektøkning/tap vil endringen imidlertid være ubetydelig

Hva er noen designideer for en ribbetatovering?

1. Dikt

Dikt er en av de mest fulgte trendene innen ribbe tatoveringer. Du kan også gå for dikt på andre språk. Megan Fox har et dikt etset på brystkassen. du kan samle litt inspirasjon fra tatoveringen hennes.

2. Ord eller enkeltfraser

Dette er også en utmerket tatovering for ribbeområdet, siden det ikke er veldig forseggjort og ikke vil gjøre så mye smerte som et stort design ville. Men hvis et enkelt ord har betydning for deg, så gå for det.

3. Natur

Prøv noen fargede tatoveringer inspirert av naturen. Du kan også få etsede silhuetter av dyr, eller blomster etset her. Du kan også få en tatovering inspirert av dine reiser og dyr som er hjemmehørende i det landet. Dette er en fantastisk måte å minne om dine reiser på.

4. Brev

Du kan også få en tatovering av et alfabet som betyr noe for deg. Dette kan også gjøres på alle andre språk som fransk eller arabisk, etc..

5. Hjerteslag

Du kan få et EKG -diagram over din bedre halvdel etset nær ribbeområdet nær hjertet. Dette er en romantisk gest.

6. Wave

Dette er en enkeltlinjetatovering som preger kurven til en bølge over ribbeområdet. Dette er en veldig minimal tatovering som ikke trenger mye tid å lage eller helbrede.

7. Ditt lykketall

Hvis du tror på slike ting, kan du få tatoveret ditt lykketall her, ettersom du ikke trenger å dele det med noen og alltid ha det med deg uten å forklare detaljene i din tro med noen.

8. En spesiell dato

En ribbe tatovering er et perfekt sted å etse en date som betyr mye for deg. Det kan være dagen du giftet deg, fikk ditt første barn eller oppnådde det du drømte om.

9. Vannfarge Art

Akvarellkunst får mye anerkjennelse i en verden av kroppsmodifisering. De fleste av disse designene er unike og forseggjorte mesterverk som begynner på skulderen og går helt ned til hoftebeinet. Dette dekker også ribbeinområdet. Du kan også få et mindre design hvis du liker det og flaunt det om sommeren i din favoritt sommerklær.

10. Tilpassede design

Du kan diskutere ditt helt eget design med tatoveringsartisten og få det gjort over brystkassen. Det er så mange alternativer du kan velge mellom. Dragetatoveringen med blå flammer som kommer ut av munnen, et fantastisk ribbe tatoveringsdesign.