125 Familie første tatoveringer som passer både menn og kvinner

Familietatoveringer kan ha en høy og spesiell betydning for mange individer. Familiens første tatoveringer er populære blant menn fordi de betegner nærheten til foreldre, kone eller barn. Men nylig, på grunn av endringen i trender, er kvinner også villige til å få noen attraktive familietatoveringer på sine forskjellige kroppsdeler for å uttrykke seg.

Når det gjelder familietatoveringer, får folk dem av en åpenbar grunn. Kjærligheten til familien! Uansett hvor du kommer fra, eller hvor langt du har gjort det, er det alltid et spesielt sted for familiemedlemmer i hjertet ditt. Tatovering av familier, for eksempel navn eller andre kunstverk, er også en fin måte å indikere at du verdsetter dem i livet ditt og er stolte over å bli assosiert med dem.

Den tette bånd mellom familiemedlemmer er definitivt mer enn en skatt og er vanskelig å uttrykke med ord. Dessuten involverer en familietatovering ikke alltid familiemedlemmene dine. Faktisk kan det også inkludere mennesker du verdsetter høyest i livet ditt, for eksempel venner og kolleger.

Hvis du leter etter familie tatovering ideer, så har du kommet til rett sted. Vi har inkludert flere design du kan velge mellom som kan hjelpe deg med å forsterke budskapet om kjærlighet du har for familien din!familie første tatovering

Familie som filialer

Denne tatoveringen kan fungere godt for menn og kvinner. Å ha det blekket på skulderen din vil også gjenspeile verdien og respekten du har for familiemedlemmene dine. Tatoveringen har ord og symboler for perfekt å integrere den sanne betydningen av familien, samtidig som den fokuserer på det sterke båndet mellom familiemedlemmer.

Dette er en perfekt tatovering å ha på skulderen hvis du er ute etter noe enkelt og attraktivt samtidig.

Hjerteformede hender

En annen flott tatovering er hjerteformede hender. Denne tatoveringen er ideell for folk som verdsetter familien og vennene sine mest. I tillegg, hvis du har små barn, vil det å vise dem frem etter å ha gjort det sannsynligvis øke deres lykke og styrke deres bånd til deg.

Tatoveringen ser enkel ut, men betydningen den har kan påvirke tankene til dine kjære positivt om dine følelser for dem.

Holde hender

Leter du etter en perfekt gave til din nydelige datter? Vel, denne tatoveringen kan hjelpe deg med søket. Kanskje dette håndarbeidet kunstverket vil underholde henne som en overraskelse. Tatoveringen inneholder hendene til en datter og far som holder hverandre tett med et fantastisk sitat.

I tillegg kan du også gravere navnet på datteren din under tatoveringen for å få det til å se mer fortryllende og tiltalende ut. Det perfekte stedet for denne tatoveringen vil være underarmen din, men den kan også fungere rundt skulderen din.

Familiens hjerterytme

Familiens hjerterytme

Hjertet er livslinjen vår, og det samme er familien. En familie som støtter hverandre under vanskeligheter, kan hjelpe til med å bekjempe mange psykiske lidelser man kan lide av. Hvis du har et veldig sterkt bånd til gruppemedlemmene og familien din, ville denne tatoveringen passe godt.

Familiens hjerteslagstatovering starter fra en typisk hjerterytme og slutter på ordet “Familie”. Tatoveringen i seg selv definerer hvor viktig familien kan være for mange, da den fester ordet “Familie” sammen med hjerteslagskunstverket, som ser nydelig ut.

Enkel familie tatovering

Denne enkle, men fargerike familietatoveringen passer best for kvinner. Tatoveringen har et hjerteformet kunstverk med ordet familie skrevet i den. Selv om det kan se blekt ut, uttrykker måten “Familie” er preget mellom hjertet en sterk følelse man kan opprettholde for sine nærmeste. Med lite fargetilsetning kan denne tatoveringen lett bli verdt å ofre for.

Familie som veiledning

Folk elsker å ha flotte kunstverk på kroppen. Hvis du er fan av tunge tatoveringer rundt kroppsdelene dine, passer dette nøyaktig til dine behov og preferanser.

Å ha en sterk refleksjon og fargerikt kompass på skulderen sammen med et sitat som understreker viktigheten av familien din, er en måte å vise kjærligheten og tilknytningen du har til dem. Tatoveringen i seg selv er veldig strålende og kan lett bli et fokuspunkt for folk som liker deg mest i hverdagen. Du bør definitivt få en.

Den beskyttende tatoveringen

Den beskyttende tatoveringen

Denne tatoveringen er for mennesker som respekterer og beskytter familiens bånd. Hvor besittende du føler deg overfor deg familiemedlemmer er et sterkt mål på din kjærlighet til dem i de fleste tilfeller.

Hvis du er en mann eller kvinne som er villig til å ofre alt for familiens komfort og velvære, ville denne tatoveringen passe best for deg. Å ha et blad som en representasjon av skjold med ordene “Familie over alt” vil sannsynligvis bety mye for dine nærmeste på deres første titt, da det virkelig er kjærlig.

Familie kommer først

Er det mer å si om denne tatoveringen? Familien kommer først er en enkel, men fantastisk tatovering som kan hugges på nakken, korsryggen eller skuldrene.

Personlig vil jeg foreslå å ha det på kroppen slik at det er lett synlig for mennesker rundt deg. Fordi dette kan bidra til å illustrere det faktum, om hvor mye du ser på dine familiemedlemmer.

Rose Wrap Family Tattoo

Hvis du er glad i blomster og liker å ha vakre kunstverk rundt skuldrene eller ryggen, vil denne tatoveringen sannsynligvis underholde deg. Tatoveringen uttrykker familiens bånd i et sitat “Hvor livet begynner og kjærligheten aldri slutter” mens den fremhever en vakker blomst.

I tillegg kan du også ha navnene på dine kjære skrevet på hvert blomsterblad hvis det er mulig å få et dristigere utseende.

Familien er alt

Dette er en annen enkel familie første tatovering som kan fungere for begge kjønn. Denne tatoveringen er ren, men veldig fasjonabel. Den passer best på kragebenene og er virkelig unik i forhold til ovenstående. Dette er ikke bare fordi det er enkelt, men også fordi tatoveringen fremhever betydningen av familie for den enkelte som har en. “Min familie, alt mitt” er et unikt og kraftig uttrykk for å manifestere kjærligheten du har til din blodlinje, kolleger eller venner dypt inne i hjertet ditt.

The Anchor Family Tattoo

Hvis du ikke er fan av noen enkle ord på kragebenet ditt, er kanskje dette ankeret på skulderen med ordet “familie” prydet i mellom noe du ville elske.

Tatoveringen i seg selv ser bra ut for mennesker som har sterke hender eller en sunn kroppsbygning. Tradisjonelt betyr anker som et symbol også styrke og stabilitet. Og med ordet familie, preget på det, vil utseendet det vil projisere være fengslende og appellere til hvem som helst.

Slektstreet

Slektstreet er en av de beste tatoveringene for ryggen eller skulderen. Det starter med navnet på vergen for huset og strekker seg til din kone og barn. Denne tatoveringen kan også klassifiseres som et alt -i -ett -kunstverk.

I tillegg kan du også ha navnet på venner og medarbeidere skrevet på tregrenene etter din interesse. Tatoveringen kan være god nok til at de som bare har ganske mange mennesker i livet, kan tilføre verdi. Men før du løper til din nærmeste tatoveringsbutikk, må du skrive opp navnene på de nærmeste menneskene i livet ditt.

Finger -familien

Denne tatoveringen passer på fingrene og er en unik måte å styrke følelsen av tilknytning til dine familiemedlemmer. Tatoveringen har bare ordet “familie”, men det er en dypere mening med tatoveringen enn bare et ord.

Tatoveringen fullføres ved å feste en hånd til en annen mens du holder dem i et stansingspunkt. Hvis du løsner den ene hånden fra den andre, vil selve ordet gå i stykker, og det innebærer derfor at ett familiemedlem er dypt knyttet til de andre.

Familie_Første_Tatoveringer

#familytattoo #scripttattoo #family

Konklusjon

Når det gjelder familiens første tatoveringer, er det mange valg der ute, og du kan velge mellom en eller flere. Tatoveringen du skal velge, avhenger helt av din smak og interesse. Hvis du er noen som elsker enkelhet og ikke er villig til å tåle smerten under tatoveringen, ville det være sannsynlig å ha noen setninger eller sitater skrevet på kroppskunst.

Men hvis du synes det er deiligere å dekorere kroppen din med symboler på blomster eller ankre, så er det fortsatt mye å velge mellom for eksempel Family Tree eller Anchor Family Tattoo.

Til slutt har du en tatovering som lett kan berolige tankene dine. Hva med familiens hjertebank i dette tilfellet?