125 Ekstraordinære maneter -tatoveringsideer med betydninger

Manetatoveringer er en av de mest mystiske tatoveringene du noen gang kommer til å støte på. Disse tatoveringene har blitt ganske populære i nyere tid blant tatoveringsinteresserte, og gir deg noen ekstraordinære kroppsbilder. Maneter er en av de eldste sjødyrene og unike, det er det som gjør den så mystisk. Det er mange betydninger knyttet til en manet -tatovering, både mystisk og realistisk.

For mange tatoveringsartister har maneter -tatoveringer vært ganske inspirerende, da det er så mye variasjon i utformingen og utseendet til en manet -tatovering. Mange av disse tatoveringene virker fremmedlignende i verdensrommet, og fargene som brukes i tatoveringen er forbløffende.

Hvis du vil prøve Jellyfish -tatoveringen, må du lese lenger ned. Nevnt nedenfor er noen av de beste maneter -tatoveringsideene sammen med deres betydning. Dette vil hjelpe deg med å velge den beste manet -tatoveringen for deg.

Maneter Tattoo

Betydningen bak maneter tatoveringer

Maneter tatoveringer har mange kraftige betydninger som gjenspeiler livet til mange mennesker. Ikke alle maneter -tatoveringer må være meningsfulle, men mange får det på grunn av den unike og realistiske betydningen det har. Maneter -tatoveringer symboliserer udødelighet da de kan komme tilbake og klone seg selv. Det symboliserer også ro og eleganse ettersom mange funksjoner i Medusa reflekterer over en manet; Derfor er det mye naturlig energi tilstede rundt denne skapningen.

Mange som elsker sjøliv eller bor nær sjøen får manet -tatoveringen. Det er også hovedsakelig på grunn av de unike egenskapene, sammen med de lyse blekkfargene som brukes. Denne tatoveringen representerer livet til en person på sjøen og hvor mye de elsker og bryr seg om det.

En manet ser ut til å være en veldig delikat og skjør skapning; Imidlertid har de en sterk evne til å redde seg fra de dødelige sjødyrene på grunn av testiklene deres som hjelper dem med å stikke og flykte. Maneter er vanskelige å fange i sjøen, ettersom de kan svømme ganske fort i forhold til andre fisk og er lette. Derfor representerer de hvordan de lett kan komme seg ut av vanskelige situasjoner uten å bli fanget.

Mange mennesker har en tendens til å få denne tatoveringen på grunn av overlevelsesinstinktene som skapningen skildrer. Folk som har gått gjennom forskjellige vanskelige situasjoner i livet og kaller seg overlevende, bør definitivt få denne tatoveringen. Du kan få en manet -tatovering selv om du ikke ser en mening knyttet til den. Mange får det på grunn av de unike egenskapene og det ekstraordinære fargerike utseendet.

Maneter Tattoo

Ideell plassering for maneter -tatoveringer

De fleste maneter -tatoveringer er store i størrelse, ettersom en manet er lang og stor skapning, og hvis du får andre funksjoner lagt til i tatoveringen, gjør den den enda større og beskrivende. De fleste av de store tatoveringene av maneter ser best ut på ryggen og låret. Disse to plasseringene er ideelle, da de passer til nesten alle design av en manet -tatovering. Hvis du får en på ryggen, vises manetens hode på hjørnetoppen, mens testiklene flyter i skrå retning. Mange får det også på brystet og brystkassen.

Hvis du går for en mellomstor eller liten manet-tatovering, vil det perfekte stedet være på armen. Å få denne tatoveringen på armen gjør den mer synlig. Men hvis du vil bli litt spennende og unik med din maneter -tatovering, bør du absolutt gå for ryggen eller låret. Uansett hvor du får din Manet -tatovering bleket på kroppen din, ville det se utrolig ut som noensinne. Når du har en ide om hvilket design du går for, vil det være ganske enkelt å velge den ideelle plasseringen.

Maneter Tattoo

Hovedtyper av maneter -tatoveringer

Med så mye variasjon i maneter -tatoveringer, her er noen av hovedtypene av maneter -tatoveringer. Dette vil gjøre det lettere for deg å velge hvilken type maneter -tatovering du vil ha på kroppen din.

  • Space Manet Tattoo
  • Akvarell maneter tatovering
  • Svart og hvit manet -tatovering
  • Manetatovering med andre elementer
  • Mystiske maneter tatoveringer
  • Medusa Manet Tattoo
  • Geometriske maneter tatoveringer
  • Brain Manet Tattoo

Maneter Tattoo Ideas

Maneter akvarell tatovering

Maneter akvarell tatovering

Akvarellteknikken er en utmerket utgave i tatoveringsindustrien, da den gjør tatoveringen unik som alltid. Hvis du også liker tatoveringer med et snev av akvarellteknikk, bør du gå for denne maneter -tatoveringen. Den inneholder en svart blekk med maneter fylt med forskjellige akvareller som blått, rødt, grønt og mange flere. Bakgrunnen inkluderer også en skvett akvarell, noe som gir tatoveringen et levende preg. Det gir noen fascinerende og positive vibber på grunn av blandingen av farger. Du kan perfekt drepe denne tatoveringen på låret eller armen.

Svart & Hvit manet -tatovering

Svart & amp; Hvit manet -tatovering

Hvis du leter etter en tatovering som har en solid og dyp effekt, bør du prøve denne svart -hvite maneter -tatoveringen. Denne tatoveringen inkluderer svart og hvit skygge. Det får tatoveringen til å se ut som om den er skissert direkte på huden. Den skisselignende effekten gjør denne tatoveringen unik i utseende.

Du må få denne tatoveringen gjort av en utdannet og dyktig tatovør, ettersom skyggen og konturene i denne tatoveringen er det som gjør den så uvirkelig. Ved å se på tatoveringen kan en person fortelle de sterke, dristige instinkter den har som også kan vise seg i din personlighet. Denne tatoveringen ville se fantastisk ut på armen din.

Sea Life Manet Tattoo

Sea Life Manet Tattoo

Hvis du vil vise frem kjærligheten din til sjøliv, bør du få denne tatoveringen av maneter av sjøliv. Denne tatoveringen inkluderer en manet og få andre sjødyr som vandrer under havet. Bakgrunnen til denne tatoveringen inkluderer blått blekk for å indikere havet. Hele tatoveringen inneholder farget blekk og detaljer, som får det til å ligne et ekte hav. Mange får også denne tatoveringen til å representere stedet de vokste på, spesielt hvis den var ved siden av sjøen. Denne tatoveringen ville se strålende ut på leggen eller armen.

Geometrisk maneter tatoveringGeometrisk maneter tatovering

Geometrisk maneter tatovering

Denne geometriske maneter -tatoveringen er perfekt for deg hvis du vil prøve noe nytt i tatoveringen din. Denne tatoveringen inkluderer en manet med svart blekk, men i stedet for de rette testiklene har fisken geometriske firkantede testikler. Denne tatoveringen inneholder også et snev av forskjellige akvareller for å gi den en abstrakt funksjon. Denne tatoveringen er stor i størrelse, noe som gjør den perfekt for brystet eller ryggen. Du kan legge til noen flere elementer i tatoveringen for en levende berøring.

Maneter i Space Tattoo

Maneter i Space Tattoo

Noen maneter -tatoveringer inkluderer også elementer av plassen, og de fleste av disse kommer i store størrelser. En stor manet-tatovering har alltid en fremmedartet funksjon. Hvis du vil prøve noe over toppen, må du gå for denne Maneter i romtatovering. Denne tatoveringen inneholder en farget blekket maneter med galaksebakgrunn med blått og svart blekk. Galaksebakgrunnen gjør maneten tatovering og dens romfunksjoner mer fremtredende. Hvis du liker å lese om galakser, universet og romets hemmeligheter, er denne tatoveringen perfekt for deg. Du kan drepe denne tatoveringen på armen eller låret; det passer både menn og kvinner.

Skallen Manet Tattoo

Skallen Manet Tattoo

Hvis du er ute etter noe dramatisk og unikt, er denne tatoveringen av hodeskallen den beste designen for å oppnå det. Denne tatoveringen inkluderer en svart og hvit blekket maneter, hvor hodet på manetene inkluderer et hodeskalle. Du kan alltid legge til farget blekk hvis du vil at tatoveringen skal poppe, men svart og hvitt blekk gir den mer dramatisk preg. Denne tatoveringen er ganske symbolsk, ettersom maneter er gamle sjødyr. Denne tatoveringen ville se fantastisk ut på beinet eller armen.

The Brain Jelly Fish Tattoo

Brain Manet Tattoo

Denne tatoveringen i hjernen maneter er en av de mest utrolige og unike tatoveringer du noen gang kommer til å støte på. Denne tatoveringen inkluderer en farget blekket maneter hvor manetets hode inkluderer en menneskelig hjerne blekket i sennep som nyanse for å få det til å se naturlig ut. Bakgrunnen i denne tatoveringen inkluderer en akvarelleffekt; du kan alltid endre den eller la tatoveringen være som den er. Mange oppfatter at hjernen i denne tatoveringen representerer sin egen hjerne. Det viser at de har de samme egenskapene i seg, akkurat som maneter, spesielt overlevelsesinstinktene. Denne tatoveringen ville se best ut på låret eller ryggen.

Jeweled Manet Tattoo

Jeweled Manet Tattoo

For en mer feminin touch i manet -tatoveringen, kan du prøve denne juvelet tatoveringen. Denne tatoveringen er ganske vakker og har en veldig elegant appell. Den inkluderer en blå og hvit blekket maneter laget av små blå juveler. Tatoveringen inkluderer også andre etniske design som gjør at den virkelig skiller seg ut. Denne tatoveringen ville se fantastisk ut på låret eller armen. Tatoveringen representerer manetenes eleganse og de sterke overlevelsesinstinktene den skildrer under havet. De samme karakterene representerer også din personlighet.

Bloom of Manet Tattoo

Bloom of Manet Tattoo

Denne blomstringen av manet -tatovering er perfekt for deg hvis du vil ha mer enn én manet tattet på kroppen din med noen eksotiske detaljer. Denne tatoveringen inkluderer tre fargede blekte maneter i forskjellige størrelser; store, mellomstore og små. Tatoveringen inkluderer også akvarellteknikken, noe som gjør den mer unik og overbevisende å få. De tre manetene i denne tatoveringen kan representere en familie eller en gruppe på tre venner som har overlevelsesinstinkter akkurat som maneter gjør. Det ideelle stedet for denne tatoveringen vil være på ryggen.

Tribal maneter tatovering

Tribal maneter tatovering

Hvis du søker en tradisjonell maneter -tatovering, har du nettopp funnet det riktige designet. Denne stammet manet -tatoveringen er perfekt for å kaste noen store tradisjonelle vibber. Denne tatoveringen inkluderer en annen manetdesign sammenlignet med andre. Hodet på manet ser ut til å være mye annerledes enn de vanlige, med forskjellige farger brukt. Mange ville få denne tatoveringen bare på grunn av den eksklusive designen den inkluderer. Du kan vakkert drepe denne tatoveringen på armen din.

Genie Manet Tattoo

Genie Manet Tattoo

Denne genial tatoveringen er ganske upopulær, men veldig unik. Denne tatoveringen inneholder en farget blekket maneter, inkludert forskjellige farger. Under Manet er det et lite lampelignende objekt som viser at manetene kommer ut av det som et geni. Det er noen krøllete funksjoner i tatoveringen for å gjøre den mer morsom og levende. Denne tatoveringen fremhever den mystiske egenskapen hos Maneter og viser de unike kreftene den har, akkurat som brukerens særegenhet og dominerende egenskaper. Denne tatoveringen vil se fantastisk ut på beinet eller armen.

Vanlige spørsmål

Hvor mye ville min akvarell tatovering koste?

Akvarell tatoveringer koster rundt $ 600, men dette avhenger av mange ting, for eksempel stedet du får det gjort fra, og plasseringen av tatoveringen. Hvis du går for en 5-tommers tatovering, bør det koste deg omtrent $ 500- $ 700. Prisene vil variere hvis tatoveringslokalet ditt koster en timepris.

Hvor smertefullt er det å få en tatovering på låret?

Hvis du er bekymret for smerten som følger med tatoveringen, er låret det rette stedet fordi det er det minst smertefulle stedet sammenlignet med andre områder av kroppen. Lår har mer fett enn bein, så den ekstra polstringen sparer deg for å oppleve mer smerte. Det ville være verdt å få en manet -tatovering på låret.

maneter-tatovering

Siste ord

Etter å ha lest denne artikkelen og gått gjennom de forskjellige maneter -tatoveringene, vil du sikkert få en manet -tatovering nå. Du kan fortelle hvor mystisk og unik Maneter er ved å se på de forskjellige designene, og det er utvilsomt vanskelig å gå glipp av. Hvis du føler at du kan koble deg til betydningen bak maneter -tatoveringer, har du enda en grunn til å få denne tatoveringen med en gang. Så slutt å tenke over og bestill en tatoveringsavtale i dag. Du vil sikkert bli overrasket over de endelige resultatene.