I århundrer har mennesker praktisert en tradisjon eller vane med å merke kroppen sin. Den eldste oppdagelsen av tatoveret hud kan dateres tilbake til 3100 f.Kr., som ble funnet på kroppen av Ötzi ismannen; den eldste menneskelige mumien i Europa hvis kropp var naturlig mumifisert. På samme måte har mange andre tatoverte skinn blitt gjenopprettet fra en rekke steder, for eksempel Kina, Sudan og Egypt, etc..

Tatoveringer har alltid hatt et nivå av betydning i forskjellige kulturer og tradisjoner. For eksempel, i Kina, var det ganske vanlig at kriminelle og dømte hadde en tatovering i ansiktet som symboliserte det faktum at de gikk i fengsel eller ble dømt for en forbrytelse. Det var en måte å varsle andre om ikke å stole på disse personene.

Imidlertid har tatoveringer ikke alltid blitt assosiert med et beryktet symbol; kvinner i Borneo pleide å tatovere sine spesifikke ferdigheter på underarmen. Så hvis en kvinne hadde på seg et symbol på en vever, ville det forbedre hennes status som materialforvalter. I mellomtiden, i Egypt, har tatoveringer blitt brukt som en metode for å kurere helseproblemer, selv om betydelige bevis tyder på at de bare var gravert på kvinnelige kropper.

Tatoveringer har faktisk en tydelig status for menn og kvinner i historien. Selv om det er lite bevis på hvorfor og når menn begynte å tatovere seg, ble de oftest funnet på kroppene til sjømenn og sirkusartister. Ikke desto mindre ble kvinner merket av mange andre årsaker, som når jenter i alderen ville bli markert for å erklære sin plass i samfunnet, så vel som kvinner som giftet seg.

Tatoveringer kommer i forskjellige typer og stiler. Noen av de vanligste tatoveringstilene i løpet av historien er som følger:

diamant tatovering

Stammetatoveringer

Disse stilene dateres tilbake til den tiden da mennesker nettopp hadde begynt å merke kroppen sin. Det er flere design som hører under kategorien “stammestiler”. De er vanligvis forseggjorte dristige design som er etset på hvilken som helst del av kroppen.

Stammestiler er forskjellige fra en kultur til en annen. Disse designene er basert på forskjellige aner og arv. I dag er de vanligste kulturene som hylles for å inkludere maori, indonesiske og hawaiiske tradisjoner.

3D

Med forseggjort tatoveringsutstyr og teknikker, blir 3D -tatoveringer stadig mer populære i nyere tid. Disse moderne blekkstilene gir en annen dimensjon til konvensjonelle stiler. Folk foretrekker vanligvis å ha ansikter blekket på kroppen og foretrekker å ha det i 3D -stil slik at designet dukker opp.

Geometrisk

Tatovering i geometrisk stil kommer i en rekke former, fra konvensjonelle former som polygoner og diamanter til abstrakte bilder og mandalas. Siden det er mange former, betyr de alle noe annerledes for individer.

Betydningen av en diamanttatovering

Diamantformen dannes av mange andre symboler og motiver. Designet representerer mange kulturer, religioner og sekter. Betydningen stammer fra gammel tid da den først ble oppdaget i India. Da bemerket folk steinens ekstraordinære kvalitet, selv i sin uklippte form.

Det ble antatt at den som var i besittelse av steinen ville være sterk, feilfri og ekte. Det var av denne grunn at menn spesielt ville få edelstendesignet etset på kroppen, spesielt før de dro til en kamp.

Videre så persere og tyrkere på diamanter som stemningsløftende steiner. De trodde at hvis noen ser på steinen lenge nok, ville den kvitte seg med alle de negative følelsene i dem og erstatte dem med positive..

Steinen ble verdsatt så mye at de i middelalderen ble slitt som en beskyttende perle mot rus. På samme måte var Buddhas trone prydet med diamanter da de mente at steinen har en tendens til å gro.

Det er mange andre grunner til at diamanttatoveringen anses å ha så stor verdi i folks hjerter. Det er mange sagn som uttrykker velvillige kvaliteter ved steinen; Derfor er den så verdt at den er merket på kroppene til både menn og kvinner.

Former og mening Inspirert av Diamond

Diamanter har en sofistikert struktur, og ikke alle tatovører, spesielt de fra innfødte land, er i stand til å etterligne den. Av denne grunn er de designet annerledes i forskjellige deler av verden.

diamant tatoveringer

Symbolet ovenfor representerer ‘umoral’, og det er ofte funnet blant innfødte i Nord -Amerika, Canada og Mexico. Det betyr også en sommerfugl, som er forbundet med evig liv. Årsaken er at ‘sommerfugler’ demonstrerer fasene med gjenfødelse, revitalisering og metamorfose. Mennesker har en tendens til å relatere disse fasene til sin egen livsreise.

Symbolet presenterer reisen til en mann som er født og utvikler seg i en verden til hans siste åndedrag. Senere vender han tilbake til sin verdslige eksistens på grunn av sine beslutninger. For å forklare, forlater en mann sin arv, og det er den sanne essensen av udødelighet. Folk har en tendens til å hedre sin arv gjennom dette symbolet, spesielt innfødte i forskjellige land.

Denne formen for diamantsymbolet representerer ‘Jorden’, og den vises noen ganger med en sirkel. Den illustrerer måten naturen fungerer på, fra de fire årstidene til de fire retningene. I århundrer ble mor natur tilbedt i forskjellige former.

Fra ideologien til fire elementer-luft, vann, jord og ild, til energikildene, viser symbolet et skjæringspunkt, et sentrum som representerer harmoni og velvære. Opprinnelig trodde mystikere at jordens energi kan utvinnes fra hvert element. Derfor ble symbolet brukt i seremonier som krevde manipulasjon og avklaring.

Dette diamantsymbolet stammer fra Nord -Europa som representerer runesystemet “Futhark”. Denne runen er Dagaz, symbolet på daggry. Denne runen representerer opplysning og tilfredshet, og forestillingen om den endelige sannheten som søkere holder mest verdifulle.

Videre symboliserer runen et partnerskap mellom dag og natt med midtpunktet som daggry. Senterpunktet skildrer en ny forståelse av forståelser for alle nye ting.

Dette diamantsymbolet stammer også fra Nord -Europa, og sees i forskjellige kulturer gjennom historien. Også dette er et symbol på Futhark, og er kjent som Ingwuz rune; den er geometrisk designet. Dette symbolet var forbundet med forestillingen om liv, da det lignet fødselskanalen.

Dette diamantsymbolet betyr også jordens fire egenskaper – jord, vann, luft og ild. Dette er fordi de er korrelert med de fire kildene som er grunnlaget for å skape og pleie liv.

Betydning av å få en diamanttatovering

Siden antikken har betydningen av å få en diamanttatovering utviklet seg. Bortsett fra den allegoriske sansen beskrevet ovenfor, får folk i dagens verden en diamanttatovering av forskjellige andre årsaker, for eksempel:

Skjønnhet

Diamanter er det perfekte eksempelet på utvikling av skjønnhet. Dette er fordi når de først blir utvunnet, er de ikke annerledes enn noen annen gjennomsiktig stein, men det er ikke før de er hugget og polert at deres sanne skjønnhet skinner ut.

På samme måte har folk en tendens til å forholde seg til utviklingen av en diamant. For noen er det ikke bare et symbol for å vise ytre skjønnhet, men deres indre skjønnhet og styrke. I mellomtiden viser perlen en glans uten like.

Bortsett fra å foretrekke å bruke den fremfor andre design, bestemmer kjendiser og mennesker generelt seg for å få symbolet påført seg selv for å hylle en skjønnhet som varer evig.

Makt

Diamanter er kjent for sin praktfulle kvalitet; Derfor er de forbundet med makt. Tanken om makt varierer fra person til person. For noen er en diamanttatovering en representasjon av deres fysiske styrke. Det var en måte for dem å uttrykke sitt uforgjengelige vesen.

På den annen side er symbolet en representasjon av deres samfunnsprivilegium. For noen mennesker er det å få en diamanttatovering et middel til å uttrykke sin unektelig rikdom og eiendom. Av denne grunn, selv i antikken, var det mange konger og riker hvis identitet var representert av en diamant.

Fødselsstein

De som er født i april, liker å feire fødselsmåneden med en diamanttatovering. For noen er dette en måte å hylle deres eksistens i verden de er født i, så vel som verden de vil gå videre til neste.

For andre er en diamanttatovering en representasjon av fødselsmåneden og arven de vil etterlate. Uansett har det blitt mye observert at folk som er født i april liker å få en tatovering med diamant-tema.

Evige ord

Noen mennesker vil sette pris på en viss personlighet og ordene deres ved å tatovere favorittsitatet deres. På samme måte er sitater eller personlige ord som er skrevet i en diamant en vanlig design som tatoveringsentusiaster velger. På denne måten graverer de ord som de setter pris på og aldri vil glemme.

En annen ting som ofte gjøres av mennesker er å ha minneverdige opplevelser blekket på seg selv. Dette er en ekstra måte å minnes tiden de tilbrakte med sine kjære og å få en tatovering med diamant-tema, er et uttrykk for å verdsette den for alltid.

Evig kjærlighet

Akkurat som for ord, er diamanter en god tatoveringside for å verne om følelser for en spesiell person. Det være seg i form av forlovelsesringer, halskjeder eller tatoveringer, diamanter blir samtidig avbildet som en legemliggjøring av kjærlighet.

Av denne grunn symboliserer noen mennesker sin kjærlighet til en annen ved å få en diamanttatovering, oftest nær hjertet.

I kontrast, for andre, er en diamanttatovering et middel til å uttrykke sin evige kjærlighet til alt levende eller Moder Natur. Folk som blir sett på som ‘hippier’, har en tendens til å få denne tatoveringen for å feire sin kjærlighet til alle og alt rundt dem.

Bortsett fra de ovennevnte årsakene, spesielt menn, ville få denne formen tatovert på seg selv, da den anses som en representasjon av styrke og mot.

Diamant tatoveringer for menn

Menn som følte at de var rike og hadde et ønske om å bli rikere, så vel som de som hadde veldig lite, men søkte store rikdom, trodde ofte at å få en diamanttatovering vil oppfylle ønsket deres. I århundrer har diamanttatoveringer vært et symbol på penger, høy status og overlegen styrke.

Ulike diamant-tatoveringer har en annen betydning for menn. En liten svart diamant er en skildring av rikdom og menn som har et ønske om å samle rikdom velger vanligvis dette designet. Dette er vanligvis blekket på en diskret del av kroppen, da det antas at en skjult svart diamant vil bære stor rikdom til personen som holder den.

På den annen side er en smeltende diamant en relativt ny form for design som representerer fadingstyrken til noen som en gang oppfattet seg selv som ugjennomtrengelig. Av denne grunn trekkes mange kjendiser mot dette designet, da det er noe de personlig kan forholde seg til.

Faktisk har diamanttatoveringer for menn og kvinner utviklet seg med tiden. Bortsett fra at de ikke utelukkende er valgt av menn, blandes de med andre former og design for å uttrykke flere betydninger. For eksempel, nylig, illustrerer en diamant designet med vinger åndelig snarere enn monetær rikdom.

Potensiell risiko for diamanttatoveringer

Uavhengig av det utbredte ordtaket ‘ingen smerte, ingen gevinst’, bør folk generelt ta hensyn til de mange risikoene forbundet med å få en tatovering.

Ikke alle skinntyper er egnet for alle slags blekk. For eksempel, hvis tradisjonelt tatoveringsblekk synker jevnt inn i noens hud, betyr det ikke at farget blekk også vil. Derfor anbefales enkeltpersoner på det sterkeste å kontrollere kjemikaliene som brukes til tatovering. Dette vil minimere risikoen for å få en allergisk reaksjon.

Dessuten kan noen allergiske reaksjoner utløses år etter at du har tatoveret deg, så sørg alltid for å skynde deg til sykehuset hvis du merker noe uvanlig.

Videre står enkeltpersoner overfor høy risiko for infeksjoner fra ineffektivt tatoveringsutstyr eller hygieniske forholdsregler. For å unngå enhver form for infeksjon eller sykdom, må du kontrollere at injeksjonsnålene ikke er infisert, og tatovøren bruker sterilisert utstyr.

Det er mange tilfeller der folk har undervurdert viktigheten av sterilisert utstyr og følgelig ble smittet med alvorlige sykdommer, for eksempel hepatitt B og C. Disse sykdommene kalles blodbårne sykdommer og sprer seg på grunn av forurensede blekknåler. Derfor anbefales det alltid at en går til en pålitelig tatovør som du kan stole på vil ha trygt og sterilisert utstyr.