125+ Carpe Diem Tattoo Ideas for å hjelpe deg med å gripe dagen

Å velge en tatovering er et av de vanskeligste valgene en person kan gjøre. Siden tatoveringer er permanente og er vanskelige i seg selv å fjerne, må ditt valg av tatovering være tidløst. Så hvis du har det vanskelig å velge en tatovering, kan du alltid få en utrolig motiverende; omtrent som carpe diem -tatoveringen.

Carpe diem er en utrolig berømt latinsk setning som direkte oversetter til “Seize the Day.”Det er en utrolig motiverende frase som brukes i filmer og forskjellige andre former for medier. Så hvis du leter etter en inspirerende tatovering for å holde deg i gang, her er 10+ ideer til en carpe diem -tatovering.

carpe-diem-tatoveringer

carpe-diem-tattoo

 1. Carpe Diem og musikk

Carpe Diem og Music -tatoveringen viser frem en vakkert skrevet Carpe Diem sammen med musikalske notater. Tatoveringen har en rik svart farge som legger til sin generelle skjønnhet. Tatoveringen har stor metaforisk betydning for både håpefulle musikere og mennesker som sliter kreativt gjennom karrieren. Tatoveringen representerer livets musikk og tidens betydning i våre liv. Når det gjelder plassering, er denne tatoveringen utrolig mangfoldig og allsidig da den er enkel og liten; og kan se bra ut hvor som helst på kroppen som er synlig til enhver tid som armene.

 1. Time Glass Carpe Diem

Et timeglass er en av de eldste metodene for å måle tid og gir mening tematisk med dette Carpe Diem tatovering. Tatoveringen består av en skjeletthånd som holder et timeglass med skrift rundt det. Hele tatoveringen har en monokromatisk fargepall, samtidig som den har en tradisjonell tatoveringsstil. Skjeletthånden som holder timeglasset viser viktigheten av tid og hvordan tiden går utrolig fort. Tatoveringen er ganske stor og vil se best ut på ryggen eller ribbeina. Du kan til og med redusere skriften til carpe diem og portrettet av timeglasset og beinhånden.

carpe-diem-tatoveringer

 1. Carpe Diem -kompass

Carpe Diem Compass er en tatovering som har betydelig betydning. Carpe diem kompass -tatoveringen viser et gammelt åtte håndskompass, med nord pekende mot carpe diem -setningen. Tatoveringen har stor metaforisk betydning for frihet og få mest mulig ut av dagen. Den mangler også farge, siden den fokuserer mer på meldingen enn på det visuelle av tatoveringen; det visuelle representerer friheten i å reise og hvordan livet er en reise, ikke en destinasjon. Dessuten er størrelsen på denne tatoveringen ganske liten og kan passe godt til nesten alle deler av kroppen.

carpe-diem-tatoveringer

 1. Ship’s Helm Carpe Diem

Roret på skipet er et hjul som hjelper til med å styre skipet og muligens er den mest kritiske delen av skipet. Det er også den delen av skipet som er utpekt for kapteinen, som kontrollerer skipet. Dette Helm Carpe Diem tatovering har en utrolig sterk melding om selvkontroll og hvordan du eier livet ditt. Roret representerer din posisjon som kaptein, en person som er rolig og jevn under alle omstendigheter. Tatoveringen inneholder også uttrykket Carpe Diem sammen med roser og et anker. Når det gjelder plassering av tatoveringen, er det en ganske stor tatovering som vil kreve mye plass på kroppen.

 1. Carpe Diem fjær

Carpe diem og fjær -tatoveringen er utrolig vakker og bemyndigende. En fjær representerer ofte frihet, tapperhet og mot, og er hovedsakelig det denne tatoveringen symboliserer. Når det er sagt, representerer denne tatoveringen stort sett å bryte deg løs fra dine tidligere feil og feil og stige over dem. Tatoveringen i seg selv består av en fjær som forvandler seg til en flokk med fugler med uttrykket “carpe diem” ved siden av. Når det gjelder fargene, består den hovedsakelig av svart og mangler andre farger. For å forbedre meldingen om tatoveringen ytterligere, kan du legge til farge på fugleflokken.

 1. Carpe Diem blomst

Carpe Diem Flower -tatoveringen er en utrolig delikat og stilig tatovering. Denne tatoveringen symboliserer mange ting som visdom, lykke og mot. Blomsten representerer lykke i alle livsstiler og å alltid ha håp om bedre ting i livet. Tatoveringen er også en av få tatoveringer på denne listen med farger, noe som ytterligere bidrar til den lykkelige og gledelige estetikken til denne tatoveringen. Annet enn blomsten, inneholder tatoveringen vinstokker og carpe diem -setningen skrevet med en veldig stilig skrift. Siden den er utrolig liten, kan denne tatoveringen se bra ut på en synlig del av kroppen.

carpe-diem-tatoveringer

 1. Carpe Diem Heartbeat Monitor

Denne Carpe Diem -tatoveringen er en utrolig nyskapende tatovering som bare er fantastisk å se på. Den viser carpe diem -setningen skrevet med en kursiv skrift med visse bokstaver i ordene som stiger og faller for å etterligne et hjerteslag på en EKG -maskin. Tatoveringen er utrolig kreativ og symboliserer hvordan bare ved å gripe øyeblikket du virkelig lever. Det er en utrolig liten tatovering som ser spesielt bra ut ved håndleddet eller litt under albuen og skaper et slags bånd. Tatoveringen er utrolig enkel og er utmerket for folk som skal tatovere for første gang.

 1. Carpe Diem -klokke

Med en timeglass -tatovering som allerede er tilstede på denne listen, var det sikkert en skikkelig klokke og carpe diem -tatovering her. På den annen side består denne tatoveringen av en klokke som bryter og sprekker bort, mens klokken er fem minutter til 12. Den representerer hvor raskt tiden forsvinner og viser at ikke alle har mye tid på denne jorden . Denne tatoveringen står også for kjærlighet og hvordan den er tidløs. I motsetning til timeglasset, er denne tatoveringen relativt liten og vil se bra ut på nesten alle deler av kroppen.

 1. Carpe Diem av tekster

Sanger har blitt en av de mest verdsatte kunstformene i det nåværende tiåret. Når det er sagt, her er en tatovering for alle håpefulle musikere. Carpe Diem of Lyrics -tatoveringen viser en gitar som spiller sammen med uttrykket carpe diem i en fancy skrift. Denne tatoveringen symboliserer frihet og fred, så vel som å spre kjærlighet gjennom musikk. Det er også utrolig fargerikt med lyse farger, og støtter tatoveringens budskap ytterligere. Bruk denne tatoveringen for å minne deg selv og dine venner på å sette pris på livet.

carpe-diem-tatoveringer

 1. Carpe Diem Wings Tattoo

Carpe Diem Wings -tatoveringen er utførelsen av det carpe diem -setningen står for. Den har et par massive vinger med solen stiger i ryggen, og på toppen av disse to er uttrykket. Folk forbinder ofte soloppgang med begynnelsen på et nytt liv. Den stigende solen personifiserer også nye muligheter og sjanser i livet. Denne tatoveringen i seg selv har bruk av farge; mens de er begrenset, øker fargene den generelle intensiteten til scenen. Når det gjelder størrelse, er tatoveringen ganske stor og vil se bra ut enten på brystet eller på baksiden.

 1. Klassisk Carpe Diem

For de av dere som leter etter en tatovering med mye mindre symbolikk og bare det enkle uttrykket i seg selv, så kan den klassiske Carpe Diem -tatoveringen være den for dere. Selve tatoveringen har en utrolig vakker kunststil, ytterligere forhøyet med den monokrome fargepallen. Størrelsen på den klassiske stilen avhenger vesentlig av dine personlige preferanser og kan være stor eller liten. Den klassiske stilen gir et utrolig fryktløst utseende og ser generelt bra ut. Takket være mangfoldet i størrelse vil det se bra ut på nesten deler av kroppen.

 1. Enkel Carpe Diem

Den enkle Carpe Diem -tatoveringen er den vanligste tatoveringen av uttrykket, og det er en god grunn. Det er det mest allsidige når det gjelder plassering og størrelse, så vel som det flotteste av de andre stilene, og gir det rykte det har nå. Videre er denne tatoveringen også veldig imøtekommende for folk som får en tatovering for første gang, da den ikke er for prangende, men vakker å se på. Når det gjelder plassering, er tatoveringen utrolig mangfoldig når det gjelder plassering og kan se bra ut på alle deler av kroppen.

Konklusjon

Uttrykket Carpe Diem er en utrolig kraftig og motiverende setning som garantert vil inspirere deg og andre rundt deg til å gjøre flotte ting. Selv om det er flott å få en tatovering, må du ta enormt vare på tatoveringen etter at du har fått den. Du må holde det borte fra sollys og gi det nok tid til å gro. Sørg for å gjøre riktig undersøkelse før du skal tatovere, og ha på deg noe behagelig før du sitter på stolen for en tatovering.

Carpe Diem -tatoveringene er et av de beste alternativene for folk som får en tatovering for første gang, så vel som veteraner; bare fordi det er virkelig tidløst.