125 brev tatoveringsideer du må sjekke ut nå!

Letter tatoveringer er en av de mest enkle, men likevel mest trendy tatoveringene du kommer over. Disse tatoveringene hjelper til med å representere en persons navn, en organisasjon eller noe som er veldig nær deg, bare gjennom en enkelt bokstav. Du kan inkludere mer enn én bokstav i tatoveringen din for å gjøre den mer interessant. Den mest interessante delen om bokstatoveringer er skriften. Disse tatoveringene er ganske enkle, men en unik skrift kan endre hele utseendet og få det til å se iøynefallende og ikonisk ut.

Hvis du planlegger å få disse tatoveringene, er det viktig å velge riktig skriftstil. Det finnes forskjellige måter å presentere brevetatoveringen din på. alt du trenger er riktig kreativitet og inspirasjon. Først må du finne ut hvorfor du får den spesifikke bokstaven tattet, og deretter velge et godt design. Letter tatoveringer hjelper deg med å oppnå den enkle i tatoveringen din, som vanligvis ikke inkluderer tatoveringer. For eksempel kan du få navnene dine på initialene tattetert, slik at det blir så enkelt og meningsfullt som mulig.

For å oppnå riktig inspirasjon for brevtatoveringen, må du bruke noen minutter og lese gjennom denne artikkelen. Du finner noen av de mest trendy bokstavtatoveringsideene sammen med deres betydning og plasseringsalternativer her.

Betydningen bak Letter Tattoos

Letter tatoveringer gir deg friheten til å skape din mening. Når det er sagt, avhenger betydningen din tat vil representere helt av bokstaven eller bokstavene du har valgt. Dessuten trenger ikke tatoveringene dine å bestå av en bokstav. Noen bokstavstatoveringer inneholder et helt navn, noe som gjør det tydeligere hva tatoveringen din betyr. En interessant betydning som bokstavstatoveringer vanligvis skildrer, er mysterium og nysgjerrighet. Brevtatoveringer er ganske enkle og forklarer ikke mye. Og det er det som gjør disse tatoveringene så fantastiske!

Hvis du er den typen person som liker å holde alt privat, så ville en brevtatovering være det perfekte valget for deg. For ikke å nevne, den andre personen ville ikke vite hva tatoveringen din betyr, med mindre du forteller det. Er det noen som heter? Et ord eller en setning? Alle disse spørsmålene vil gjøre dem nysgjerrige, som er en av de største kreftene til slike tatoveringer.

Hvis du får en bokstavstatovering av noens navn som viser forbindelsen du har til den spesifikke personen, viser det din kjærlighet til dem. Disse tatoveringene bidrar til å styrke forholdet ditt til den personen, ettersom det er et tegn på kjærlighet og takknemlighet. Brevets tatovering kan også bestå av en viktig person eller kjendisens initial som har inspirert deg gjennom året. Letter tatoveringer gir deg friheten til å få et helt ord tatoveret eller til og med et sitat. Du kan gjøre mye med bokstavstatoveringer og lage din egen mening; alt du trenger er riktig skrift og design, som du enkelt finner nedenfor.

brev-tatovering

Ideelle plasseringsalternativer for brevtatoveringer

De fleste bokstavstatoveringene er små i størrelse; Derfor er det hensiktsmessig å få dem på steder som håndleddet, fingrene, hånden, ankelen, nakken, bak øret og nær kragebenet. Ikke alle brevtatoveringer er små; noen inkluderer store design avhengig av hvilken type skrift du bruker. Du kan velge å få disse på brystet, magen, ribben, ryggen, låret eller beinet. Plasseringen for brevtatoveringen avhenger helt av komfortnivået ditt, så vel som størrelsen og utformingen av tatoveringen.

Å velge riktig plassering for denne typen tatoveringer er viktig, da det er det som får tatoveringen til å se mer interessant og meningsfull ut. Sørg for å bestemme om du vil vise frem tatoveringen din for andre eller holde den skjult. Etter ditt valg kan du deretter bestemme den ideelle plasseringen. Den beste måten å være sikker på plasseringen er ved først å velge tatoveringen din nedenfra. Når du har valgt det nøyaktige designet du ønsker, kan du velge en passende plassering for det tilsvarende.

15+ Letter Tattoo Ideas

Royal Letter Tattoo

Royal Letter Tattoo

Legg til et snev av royalty på brevtatoveringen din ved å prøve denne kongelige tatoveringen. Denne tatoveringen inneholder alle bokstaver som er svarttegnet med en svingete skrift. Over brevet vises en krone med svart blekk med et vintage -preg. Du kan legge til litt farget blekk i kronen for å markere den smykkede funksjonen. Denne tatoveringen kan bestå av dine egne bokstav initialer, slik at du føler deg som en konge eller dronning. Det kan også inneholde den første bokstaven i navnet ditt eller etternavnet ditt, som representerer kongelige i familiens røtter.

Tatovering med to bokstaver

Tatovering med dobbel bokstav

I stedet for å inkludere en bokstav i tatoveringen din, kan du legge til to ved å prøve denne tatoveringen med to bokstaver. Denne tatoveringen består av to bokstaver som er sammenføyd i svart, blekket i en unik skrift. Gjør ting mer interessante ved å legge til farge eller flere elementer i denne tatoveringen. De to bokstavene kan representere for- og etternavnet ditt, eller det kan også representere andres navn, som er veldig nær deg. Tatoveringer med dobbel bokstav er ganske vanlige tatoveringer for par og ser enda mer romantiske ut når elementer som hjerter, uendelig tegn og kyss vises i tatoveringen.

Infinity Letter Tattoo

Infinity Letter Tattoo

En annen god idé er denne uendelige brevtatoveringen som vil bidra til å gi tatoveringen mer mening. Denne tatoveringen inneholder et svart blekket brev tattet sammen med et uendelig tegn. Du kan legge til mer enn en bokstav som angir din uendelige kjærlighet til noen, og inneholder bokstaven i fornavnet. Infinity -tegn er en av de vanligste symboltatoveringene og passer godt til enhver tatoveringsdesign. Dette symbolet er det perfekte tillegget til brevtatoveringen, og viser noe evig.

Navn Letter Tattoo

Navn Letter Tattoo

Letter tatoveringer består av forskjellige design og ikke bare en enkelt bokstav. Du kan få noen interessante design som denne navnebrevstatoveringen. Denne tatoveringen inneholder et navn som er tattet med svart blekk i en skriftskrift. Skriftskrifttypen bidrar til å tilføre denne tatoveringen eleganse og gjør den mer meningsfull, avhengig av hvem du får tatovering av. Du kan legge til ditt eget navn på denne tatoveringen eller få andres navn til å sette pris på og gjenkjenne deres eksistens i livet ditt eller som en hyllest. Denne tatoveringen hjelper deg med å oppnå et subtilt tatoveringsutseende, og det beste stedet du kan vise det er på håndleddet eller i nærheten av kragebenet.

Floral Watercolor Letter Tattoo

Floral Watercolor Letter Tattoo

Denne blomsterfarget akvarellbokstatoveringen er en annen vakker måte å bruke bokstavteknikken på. Denne tatoveringen har en akvarell lilje blekket i rosa og grønt, og stammen består av et navn som er tatt med svart blekk i en unik skrift. Du kan få et helt sitat eller til og med bare et brev tattet langs stammen. Akvarellliljen gir denne tatoveringen et hyggelig preg og gir store feminine vibber. Du kan legge til hvilken som helst farge du liker og til og med legge til mer akvarelleffekt på bokstavene.

3D Letter Tattoo

3D Letter Tattoo

Du kan også velge denne 3D -tatoveringen, ettersom 3D -effekten gir tatoveringen din et ganske kult preg. Denne tatoveringen består av bokstavene du velger å få tattet i en kul 3D -skrift med fet skrift. Det beste er at du kan velge hvilken stil du vil, sammen med 3D -effekten som legger til flere funksjoner for tatoveringen din. Denne tatoveringen kan inneholde en enkelt bokstav eller til og med en hel setning som Hakuna Matata, som er en ganske meningsfull setning. Du kan legge til litt farget blekk for å markere 3D -effekten mer.

Hjerteformet brevtatovering

Hjerteformet brevtatovering

For et mer romantisk utseende, kan du gå for denne hjerteformede brevtatoveringen. Denne tatoveringen inneholder noen få ord tattet i form av et skissert hjerte i svart blekk. Videre kan du velge å få et mindre hjerte ved å legge til noen få navn eller uttrykk som snakker om kjærlighet. En annen god idé ville være å legge til bokstavene i alles navn som du elsker og elsker. Det ligner mer på hjertesirkelen og er en veldig kul idé for deg hvis du vil prøve noe unikt.

Sanskrit Letter Tattoo

Sanskrit Letter Tattoo

Sanskrit brevtatoveringer er en god måte å legge til et kulturelt og unikt preg på tatoveringen din. Å bruke forskjellige språk i tatoveringen din er morsomt, da det også gjør designet ditt mer meningsfylt og representerer røttene dine. I denne tatoveringen er det noen få ord tattet på sanskrit med noen veldig kulturelle symboler. Skjønnheten i seg selv ligger i utseendet til disse bokstavene på et annet språk.

Du kan velge hvilket språk du liker eller forholde deg til. Å vise kulturen din gjennom tatoveringer er i seg selv en kunst. Du kan få noens navn tattet ved å bruke dette designet eller til og med en bokstav med ditt eget navn, og legge til et estetisk preg på designet ditt.

Romertall Letter Tattoo

Romertall Letter Tattoo

Prøv disse tatoveringene med romertall og oppnå noen interessante kroppskunst. Denne tatoveringen inkluderer fødselsdatoen din tattet med svart blekk med romerske tall og bokstaver. Dette hjelper deg med å få noen interessante og elegante tatoveringer, spesielt når de er tattet med fet svart skrift. Du kan ganske enkelt få tall tattet med en bokstav eller få tatt noen navn på noen. Denne tatoveringen ville passe både menn og kvinner, og hjelpe dem med å uttale en dristig stil.

Once Upon a Time Letter Tattoo

Once Upon a Time Letter Tattoo

Gå helt ut med tatoveringen din ved å prøve denne tatoveringen en gang i tiden. Denne tatoveringen inkluderer en hel eventyrscene bestående av et svart og grått blekkslott. Under det kan du inkludere noens navn med den første bokstaven tatt i en fet vintage skrift. Tatoveringsartisten har lagt til flere effekter i den første bokstaven for å gi den den perfekte bokstavstatoveringen.

Du kan få det du vil bli lagt til, enten det er et navn eller bare en bokstav. Eventyrbakgrunnen legger mye fantasi til tatoveringen din og navnet ditt, og representerer hvordan du tror på fantasier. Du vil kreve en større plass for en slik tatovering, og dette ville se fantastisk ut på dine armer eller ben.

Tatovering med fjærbrev

Tatovering med fjærbrev

Du kan prøve denne fjærbokstatoveringen og oppnå et annet morsomt brevtatoveringsutseende. Denne tatoveringen inneholder mønstrede fjær med små detaljer i svart, og i nærheten av det vises noen få bokstaver som utgjør et navn med en svingete skrift. Du kan velge å legge til en bokstav i stedet for et helt navn også. Detaljene i fjæren er det som gjør at denne tatoveringen ser så unik ut. Du kan legge til et snev av farget blekk for litt ekstra dybde. Denne tatoveringen er også ganske meningsfull ettersom fjæren symboliserer frihet, tapperhet og mot. Disse betydningene vil legge til navnet eller bokstaven du velger for å bli tattet i dette designet.

Graffiti Letter Tattoo

Graffiti Letter Tattoo

Ta tatoveringsspillet ditt til et annet nivå ved å få denne graffitibrevstatoveringen. Denne tatoveringen innebærer et brev som er blekket med en unik graffiti -skrift med et dristig utseende. Den inneholder også farget blekk som gult og grønt, noe som gir den en dobbel skyggeeffekt. Graffiti street art er en av de mest inspirerende kunstformene du kommer over, og det er en god måte å oppnå et uvanlig, dristig tatoveringsutseende. Hvis du vil fortsette med denne tatoveringen, må du sørge for at du får det gjort av en erfaren og profesjonell tatoveringsartist som kan gi deg det nøyaktige graffititrykket.

Infinity Shaped Letter Tattoo

Infinity Shaped Letter Tattoo

I likhet med den hjerteformede tatoveringen, er denne uendelig tatoveringen en annen god idé for din neste tatovering. Denne tatoveringen innebærer at noen få ord vises i en oversikt over et uendelig tegn. Du kan legge til færre bokstaver eller navn for å oppnå en mindre uendelig formet tatovering. Du kan legge til navn eller bokstaver eller hva du vil for å lage en kul uendelig formet tatovering. Du kan også legge til noen farger i brevet for å markere dem i designet. Denne tatoveringen ville se fantastisk ut hvor som helst på kroppen din, og hjelpe deg med å skryte av et stilig utseende.

Kinesisk Letter Tattoo

Kinesisk Letter Tattoo

Det er alltid morsomt å bruke forskjellige språk i tatoveringen din, og hvis du vil oppnå noe slikt, må du prøve denne kinesiske bokstavstatoveringen. Denne tatoveringen inneholder noen få ord på kinesisk med en vakker farget blekkblomst som er tattet nær bokstavene. Du kan inkludere en bokstav fra navnet ditt eller noen i nærheten av deg.

Denne tatoveringen bidrar til å legge til litt stil og få den til å se levende ut. Mange mennesker vil ikke forstå hva tatoveringen din står for. Denne tatoveringen ville se fantastisk ut på både menn og kvinner, og er en tatovering du må vurdere hvis du vil ha unikhet.

Akvarell Letter Tattoo

Akvarell Letter Tattoo

Legg til en skvett farge på brevtatoveringen din ved å prøve denne akvarellbokstatoveringen. Denne tatoveringen inneholder noen få bokstaver tatt i svart blekk, og over det har tatovøren skapt en akvarelleffekt ved å legge til farger som gul, blå og rosa, lilla, grønn og mange flere. Bruk av farger gir liv til hele utseendet og gjør det mer attraktivt. Du kan inkludere noen få ordlyder eller til og med en enkelt bokstav som representerer navnet eller familienavnet ditt. Denne tatoveringen er et klart blikkfang og vil gi deg den rette oppmerksomheten.

Heartbeat Letter Tattoo

Heartbeat Letter Tattoo

Denne tatoveringen med hjerteslag er en annen populær brevtatovering som du kan prøve. Denne tatoveringen består av en svart blekket bokstav “W” med hjerterytme linjer som avsluttes med et svart omrisset hjerte. Du kan inkludere mer enn én bokstav eller til og med et navn, som betyr kjærligheten du har til personen du har tatt navnet på. Du kan legge litt rødt eller rosa blekk til tatoveringen for å markere funksjonene for et mer spennende utseende.

Angel Wings Letter Tattoo

Angel Wings Letter Tattoo

Å legge til morsomme elementer i brevtatoveringen din kan hjelpe deg med å oppnå fantastisk kroppskunst. Hvis du leter etter de perfekte elementene du kan legge til i brevtatoveringen din, så er det denne engelvingletatoveringen. Denne tatoveringen består av en svart blekket bokstav i midten av to engelvinger som er farget i grått og hvitt. Englevingene gir et godt preg på brevet og legger til mer dybde.

Denne tatoveringen er også ganske meningsfull da den symboliserer tro, beskyttelse og frihet. Denne tatoveringen kan representere friheten du liker og hvordan den har hjulpet deg med å skape en identitet. Du kan legge til et helt navn i stedet for en bokstav, men tanken på én bokstav ser bedre ut.

Creative Font Letter Tattoo

Creative Font Letter Tattoo

Det er så mange måter du kan presentere brevtatoveringen på, for eksempel ved å prøve ut unike fonter. For et forbløffende brev tatovering utseende, må du gå for denne kreative skriftbokstatoveringen. Denne tatoveringen inneholder noen få bokstaver tatt i fet svart og grått blekk med en kreativ skrift. Skriften gjør at bokstaven ser stor ut, og noen bokstaver har noen få unike designpreg.

Tatoveringsartisten har lagt til to svingete linjer under navnet for å gi bokstaven tatovering mer dybde. Du kan bruke farget blekk i stedet hvis du vil ha et lysere utseende. Denne tatoveringen ville passe både menn og kvinner, og du kan perfekt drepe den på biceps eller armer.

Nautical Star Letter Tattoo

Nautical Star Letter Tattoo

Denne nautiske stjernebrevstatoveringen er en annen fantastisk brevtatoveringside som du må ta hensyn til hvis du vil ha unike elementer i tatoveringen din. Denne tatoveringen inneholder en svart og bronse nautisk stjerne med et banner over, med noen få formuleringer. Du kan legge til noen få navn eller bokstaver eller det du tror vil gjøre tatoveringen din meningsfull. Denne tatoveringen i seg selv er meningsfull ettersom nautiske stjernetatoveringer representerer veiledning og er perfekte for sjømenn da de bruker denne på vei til sjøen for å finne veien hjem igjen. Du kan legge til en annen farge på denne tatoveringen hvis du ikke vil gå med noe for mykt.

Vanlige spørsmål

Gjør brev tatoveringer koster per bokstav?

Nei, tatoveringsartister belaster ikke per bokstav hvis du får en brevtatovering. Prisen varierer, avhengig av design og størrelse på tatoveringen din. Uansett hvor mange bokstaver du får, har prisen ingenting å gjøre med det. Hvis du får en minimal tatovering i liten størrelse, må du kanskje betale rundt $ 50-$ 100. For en tatovering med større bokstaver må du i gjennomsnitt betale $ 200-$ 300. Kostnaden avhenger også av hvilken type tatoveringssalong du går til, ettersom noen av dem belaster time.

Hvor lang tid vil det ta å få en liten tatovering?

Hvis du skal på en liten tatovering, vil det ta rundt 45 minutter eller en time. Igjen, tiden det tar avhenger av mange andre faktorer, for eksempel tatovørens erfaring og hvor mye smerte du kan bære. Noen plasseringer forårsaker mye smerte, på grunn av hvilken brukeren har en tendens til å ta mange pauser i mellom.

Hvor lenge varer tatoveringssmerter?

Første gang du tatoverer, spesielt i et følsomt område, vil du mest sannsynlig føle litt smerte etter tatoveringen. Dette er et resultat av kroppssjokk som har en tendens til å bli bra innen få timer. Den maksimale tiden tatoveringssmerter kan vare er en uke eller så. Anta at smertene ikke blir bedre og fortsetter å fortsette selv etter å ha utført etterbehandlingstrinn. I så fall må du umiddelbart få medisinsk hjelp, ettersom du kan ha allergi eller infeksjon.

Er det nødvendig å barbere seg før du tatoverer?

Du må barbere eller vokse av håret på området du planlegger å få din neste tatovering. De fleste tatovører utfører barberingsscenen selv. Men hvis du ikke er komfortabel med at noen andre gjør det, kan du gjøre det en dag før din tatoveringsavtale. Sørg for å være forsiktig mens du barberer deg, ettersom du ikke vil gå med barberhøvelmerker for din tatoveringsavtale. I så fall må du kanskje vente til merkene er helbredet.

brev-tatovering

Siste tanker

Som du kan se, er tatoveringer av brev en av de beste måtene å oppnå minimal og meningsfull kroppskunst. Den beste delen med disse tatoveringene er at de kommer med så mye variasjon, så du har mange design å velge mellom. Forhåpentligvis har disse ideene nevnt ovenfor gitt deg den rette inspirasjonen og presset deg til å få en ASAP!