125+ beste tatoveringsideer for bølge for å redusere stress og depresjon

Selv om tatoveringer har eksistert i århundrer som en kunstform, vet mange ikke om deres terapeutiske bruksområder. Selv om terapeutiske tatoveringer er en døende kunstform, bruker mange dem fremdeles i dag for å helbrede forskjellige sykdommer og takle psykiske lidelser, blant annet depresjon og stress.

Selv om det kan høres rart ut hvordan det er mulig for en tatovering å helbrede sykdommer og plager, har historie og vitenskap bevist noe annet. Hvis du går gjennom en grov flekk i livet ditt, er sjansen stor for at en terapeutisk tatovering kan hjelpe deg med å takle det.

I denne guiden lærer du alt om hvordan bølgetatoveringer kan hjelpe deg med å takle dine nåværende symptomer og hvordan du velger en.

bølge-tatovering

Historien om terapeutiske tatoveringer

Tatoveringer har eksistert i mer enn ett årtusen og er muligens en av de eldste kunstformene som er til stede i dag. Den eldste tatoveringen i verden er nesten 7000 år gammel, og er til ingen overraskelse en kosmetisk tatovering.

Når det er sagt, er den nest eldste tatoveringen omtrent 5000 år gammel, og mange eksperter har konkludert med at disse tatoveringene er mer terapeutiske og gir mer enn bare stil.

De 5000 år gammel mamma omtalt som Otzi, huset de terapeutiske tatoveringer har over 50 tatoveringer over hele kroppen. Forskere fant at tatoveringsmerkene lignet på en annen gammel helbredende teknikk kalt akupunktur.

Forskere ved National History Museum of Natural History la videre til at disse merkene minner om kinesisk akupunktur som helbreder revmatisme, en sykdom ismannen, Otzi, led av. Ved nærmere inspeksjon fra forskerne ser det ut til at noen av Otzis andre tatoveringer skulle helbrede symptomer på det forskerne mener er gastrointestinale problemer.

Et annet eksempel på historiske terapeutiske tatoveringer er av Perus 1000 år gamle mamma. Denne mumien har styrket forskernes tro, ettersom den har mange tegn på hvor mange mennesker som brukte tatoveringer for å helbrede seg selv.

Mumien er dekket med flere symboler, over flere steder, men det er blekket som fanget oppmerksomheten til forskningen. Siden alle gamle tatoveringer inneholdt sot, var det en stor overraskelse for eksperter å se at mumien ikke bare hadde sot, men også andre medisinske urter. Forskere har undersøkt stoffet og bekreftet at det ble brukt som et styrkende eller helbredende ritual.

bølge-tatovering

Hvordan tatoveringer hjelper med å håndtere depresjon og stress

Fremover til i dag har moderne medisin etterlatt disse terapeutiske håndverkerne i støvet med forbedrede maskiner og medisiner. Moderne medisin sliter imidlertid med den dag i dag med å helbrede en veldig særegen sykdom, psykisk sykdom.

I dagliglivet til et gjennomsnittlig menneske er stress og depresjon svært vanlig og er ofte årsaken til andre fysiske og psykiske sykdommer. Det er her noe så lite som en tatovering spiller inn. Selv om ekte terapeutiske tatoveringer på ingen måte kan forme eller forme med moderne medisin, kan det hjelpe mennesker med å håndtere sine psykiske lidelser ved hjelp av beroligende og beroligende bilder.

Psykologer utførte tester for å se hvordan mentale bilder og minner om bilder eller lyder kan påvirke ens sinnstilstand. Personer som har bipolar lidelse går ofte tilfeldig fra den ene psykiske tilstanden til den andre.

Testen viste seg å være en suksess som viste at mennesker med psykiske funksjonshemninger som depresjon eller bipolar lidelse ofte kan roe seg ned etter å ha sett en duft, bilde eller lyd fra en roligere tid.

Nå kan tatoveringer ikke helbrede depresjon ordentlig, det er ikke en permanent løsning på en psykisk lidelse, og det fungerer noen ganger ikke engang under forskjellige omstendigheter. Likevel vender mange seg til inspirerende sitater fra sine avdøde familiemedlemmer, eller bare bilder som definerer deres nåværende kamp for å hjelpe dem med å komme seg gjennom tøffe tider.

Enten det er stress eller depresjon, kan tatoveringer ha en viss effekt på mennesker under de rette omstendighetene, og kan hjelpe til med å kontrollere symptomer som de ellers ikke har kontroll over.

bølge-tatovering design

Velge riktig tatovering

Å få en tatovering er en stor beslutning som folk tar over en viss tid, det være seg dager, uker, måneder eller år. Det tenkes mye på å få en tatovering og med god grunn. Mange ting tas i betraktning når du skal tatovere, for eksempel størrelse, farge, stil og mening.

Med andre ord, du bør ta deg god tid når du bestemmer deg for en tatovering fordi ikke bare en tatovering er permanent, men fjerning er også en av de dyreste prosedyrene i verden. Så før du får en tatovering, er det noen ting du bør vurdere.

  1. Påvirker på arbeidsplassen

Hvis du har en jobb eller går på college, kan du vurdere å spørre dine overordnede om de vil tillate tatoveringer. Sørg dessuten for å få noe mer passende for en offentlig setting, ettersom du ikke vil være den svarte sauen i samfunnet.

  1. Stil

En annen vurdering du må gjøre er tatoveringens stil. Siden tatoveringer har eksistert lenge, har forskjellige stiler utviklet seg gjennom årene, og alle er rett og slett fantastiske å se på. Fra en stammetatovering til en mer japansk eller svart stil vil alle disse stilene variere avhengig av artisten.

  1. plassering

En annen veldig viktig ting du må vurdere er hvor tatoveringen din skal plasseres. Dette er muligens den nest viktigste avgjørelsen du vil ta om tatoveringen din. I mange tilfeller endrer tatoveringen betydningen avhengig av plasseringen, så vær mer forsiktig med hvor du får den.

  1. kunstner

Til slutt er artisten det siste du må bestemme før du tatoverer deg. Fra hygiene til kvalitet av blekk, til kunstnerisk talent, du må se alle disse tingene før du setter deg til ro med en artist. Husk at tatoveringen din er like god som artisten din.

bølge-tatoveringer

Wave Tattoo Ideas

Mens du bestemmer deg for hvilken tatovering du skal ta, er bølgetatoveringer for tiden de mest kjente tatoveringene. Ikke bare justerer de seg lett til alle deler av kroppen, de er også en av de mest beroligende tatoveringene å se på. Her er noen eksempler på denne typen tatoveringer.

1. Sirkulær akvarellbølge

Med store bølger som omslutter en liten båt med en klar seiler, er detaljnivået rett og slett imponerende. Ved bruk av akvarellblekk skaper kunstneren en rik blå flodbølge nær en liten brun båt med en liten lysegul sjømann.

For å avslutte, skisserer kunstneren scenen med en pensel i sirkel på vertens arm. Scenen betyr utholdenhet og håp selv i de uheldigste situasjonene.

2. Tribal Style Waves

Ut fra brystmusklen viser artisten flere bølger som nærmer seg land fra skulderen til nakken. Tatoveringen strekker seg over kragebenet og kan skryte av imponerende svartarbeid som viser bølgene som suser mot land. Kunstneren kaster også noe stammearbeid mens en stammesirkel omslutter den største bølgen som krysser de mindre bølgene.

Tatoveringen har ingen eksakt betydning og er opp til tolkning av artisten eller kunden.

3. Bølger mot åsen

Denne tatoveringen er ikke veldig kompleks og forblir relativt enkel. Tatoveringen viser en høyde som står sterk mot de påfølgende og kraftige bølgene som krasjer mot den under det skinnende måneskinnet, alt innesluttet i en diamant plassert på kundens arm.

Kunstnerne bruker prikkete svartarbeid for åsen og en konsekvent penselstil for bølgene og deres kollisjoner. Kunstverket viser motstand og tålmodighet, selv om konstant lidelse kommer ned av krefter utenfor ens makt.

4. Uendelige bølger

Et enkelt, men kreativt kunstverk, mens bølgene begynner å kurve, berører bølgetoppen skyene før det faller ned og krasjer. Det er ingen skip eller båter i avstanden, og artisten plasserer scenen i en dråpe vann. Artisten fortsetter deretter å lage en omvendt versjon av scenen og plasserer dem fra ende til annen for å lage et uendelig symbol plassert horisontalt over bicepsen.

Den symbolske betydningen av kunsten er sterkt avhengig av kunstnerne og kundens tolkning av den.

5. Hokusai Wave

Tatoveringen viser en av de største kunstnerne på 1800 -tallet, og viser store bølger som omgir og klar til å krasje ned på de små båtene ved føttene. Artisten skaper en dyster, mørk setting av elendighet og fortvilelse gjennom grovt svartarbeid og kam som berører himmelen.

Selv om det er en kopi av den originale Hokusai -bølgen, gir det mørkere fargenettet det en mørkere estetikk. Tatoveringen symboliserer eierens fortvilelse og hans kamp mot hindringer som synes å være store for ham å overvinne.

6. The Lost Cause

En relativt enkel og utmerket tegnet tatovering, kunstnerne skaper en dyster setting gjennom små bølger med kam som peker i forskjellige retninger mens en gigantisk kam har utsikt over alt.

Ved hjelp av akvarell kommer de svarte bølgene med hvite kam og grå skygge til liv med sine rike, dype, svarte og levende hvite, alle lukket i en symmetrisk sirkel. Tatoveringen symboliserer noen som er på drift og føler seg ensom og hjelpeløs selv om det er mange flere som ham.

7. Stiv konkurranse

Artisten viser sine fantastiske ferdigheter gjennom tatoveringen, da mange kamper prøver å overlappe og konsumere hverandre. Med levende mørkeblå prikker, har tatoveringen et paradoksalt, visuelt forenklet, men komplisert design.

Kunstneren fanger bølgene i en diamantboks for å tilføre den generelle designen symbolsk betydning. Tatoveringen forteller hvordan dagens konkurranse har mistet menneskelighet og sportslighet mens den er buret i en eske uten å unnslippe.bølge-tatoveringer  

8. Den negative solen

Tatoveringen viser praktfulle flodbølger, med kam som berører og nesten dekker det som er en hvit sol. Linjearbeidet er upåklagelig ettersom artisten gir en monokrom følelse til det som er en mørk og dyster scene. Seere kan se hvordan bølgene nesten dekker solen med sin utrolige høyde og vakre kurve.

Artisten plasserer tatoveringen på den fremre leggen og resonerer med en håpløs og elendig verden. Det er ingen spesifikk mening med scenen og er åpen for tolkning av hva kunden ønsker å føle at det symboliserer om dem.

9. Den store hvalen

Den store hvalen er beregnet på kundens rygg og gir seerne sine en undersjøisk utsikt over den praktfulle blåhvalen mens den dykker med eleganse i sjøen.

Tatoveringen kan skilte med en regnbueestetikk da hvalen mottar en mengde farger i det som ellers er et kjedelig mørkt hav. Med et smil er hvalen alene, men den er optimistisk. Denne scenen har stor symbolsk betydning da mennesker som er alene, ikke nødvendigvis er triste. Dessuten bærer hvalen et smil selv i de mørkeste omgivelsene, og viser optimisme og lykke.

10. The Rising Sun

Tatoveringen representerer skyer og bølger med komplisert linjearbeid og tilfeldig struktur. Skyene og bølgene blokkerer alle delvis solen, og avgir en mørk setting. Helt til solen skinner og bringer lys til en mørk verden.

Kunstneren viser dette vakkert, med en blanding av akvareller og tradisjonelt blekk, gir han alle skyene og bølgene eksponert av solen en regnbueestetikk med et vannmalt utseende, mens alt som skjuler seg for solen ser svart tradisjonelt blekk. Kunsten symboliserer lys i de mørkeste tider og håper at uansett hvor ille det blir, så vil det dukke opp.

Mer:

  • 155+ Beste Cloud Tattoo Ideas: Soar High in the Sky!
  • 150+ Geisha Tattoo Ideas: Go Exotic! (med betydninger)
  • 225+ fantastiske søstertatoveringer: hedre din kjære søster (med betydninger)
  • 255+ beste brysttatoveringer du kan velge: #110 Blow Your Mind
  • Topp 155+ kravebenstatoveringer du kan velge

Konklusjon

Selv om medisiner og riktig behandling for plager er nødvendig, kan tatoveringer i stor grad hjelpe til med å gjenopprette og helbrede en sykdom. Tatoveringer er en av de høyeste kunstformene, ettersom folk som ikke har noen ferdigheter i saken kan uttrykke seg stort.

Scenene og bildene deres forteller historier som man ikke kan uttrykke med ord, og hjelper dem gjennom deres mørkeste tider. Selv om tatoveringer kanskje ikke kan helbrede noen fra stress eller depresjon, kan det hjelpe dem med å roe dem ned og få dem til å føle seg vel.