125 beste hundetatoveringsideer og dens symbolske betydninger

Når det gjelder å farge huden din med en tatovering, er det alltid en stor sak å bestemme seg for det beste designet. Selv om noen tidløse design anses som en klisjé, er det helt din beslutning å velge. Hunder har vært kjent for sin lojalitet og vergemål siden antikken og ikke bare i nåtiden. Før vi går i detalj om utrolige hundetatoveringsideer og deres symbolske fremstillinger, la oss se på hva hjørnetennene er foreskrevet som i nåtiden og eldgamle verden.

Hva hunder symboliserer

Fra antikken til i dag har den symbolske betydningen bak hunder og deres lojalitet ikke endret seg mye. De fleste historikere mener at betydningen og symbolikken til hunder er knyttet til ‘kommunikasjon’. De kommuniserer fysisk, vokalt og gjennom sansene, som er deres viktigste symbolske representasjon. Assosiert med metafysiske riker, regnes hjørnetenner som en forbindelse mellom fysiske og ikke-fysiske parametere. Gamle romerske, keltiske og egyptiske riker har demonstrert hunden som en vaktpost for den andre verden.

hund tatoveringer

Hunder i antikken

Datert tilbake til tusenvis av år, ble hunder illustrert på veggene i huler. Etter hvert som flere raser utviklet seg, ble den kunstneriske representasjonen av hjørnetenner mer utdypet. I mange kulturer over hele verden ble hunder ansett som lojale ledsagere, foresatte og jegere.

Hunder i Mesopotamia

Den eldste historien fra det gamle Mesopotamia avslører hundenes rolle og betydning i regionen datert til 2150-1400 fvt. I fortellingen er hunder avbildet som ledsagere til en av de mest populære gudinnene i Mesopotamia; Inanna gudinne, som alltid reiste med syv jakthunder i krage og bånd. Videre er de fremtredende omtalt i flere eldre historier om Mesopotamia.

Den berømte historikeren, Wolfram Won Soden nevnte i notatene at hunder tjente som beskyttelse for boliger og besetninger mot fiender i gamle verdener. Det som er så rart er at hundene ble avbildet i mesopotamisk kunst på samme måte som de er fremstilt for tiden. De ble illustrert som ledsagere og jegere. Leirfigurene som ble oppdaget fra Nineveh avslører at hvordan dette dyret var gjennomsyret av sin makt til å beskytte mot fare.

Hunder i Egypt

Enten det er en forbindelse med gudene eller til mennesker, har hunder alltid hatt dype bånd i gamle kulturer. På det tidspunktet i Egypt var hundene assosiert med Anubis, sjakalguden, som antas å passe på den avdødes sjeler. Hundene ble begravet med seremoni i helligdommen Anubis og Saqqara for å hjelpe de avdøde hjørnetennene lett til å overføre til etterlivet.

I løpet av 1700 -tallet ble portretter av hunder ekstremt populære, og dette førte til etablering av kennelklubb i Storbritannia og Amerika. Senere introduserte disse klubbene forskjellige konkurranser som konkurrerte om malerier og fotografier av hjørnetenner, noe som ytterligere oppmuntret portrett av hunder.

Hva hundetatoveringer symboliserer

Betydningen for hundetatoveringer dreier seg stort sett om kjærlighet og hengivenhet for en ledsager, og det er ganske kult. Noen mennesker får seg en hundetatovering til minne om en lojal venn, mens noen merker det på huden for å huske det etter døden; dyret regnes som verge for etterverdenen.

I keltisk og sjamansk visdom er hunden knyttet til skogens krefter. En hundetatovering kan formidle begrepet en guide for å lede deg gjennom livets mørke skoger. Videre kan en hundetatovering befeste en følelse av beskyttelse og vergemål når du går videre i livets reise. Totalt sett symboliserer en hundetatovering beskyttelse, veiledning, lojalitet, kjærlighet og troskap. La oss se på de beste tatoveringsideene og deres betydning nedenfor.

1. En hund illustrert med måne

Som et fengslende og opplysende himmellegeme har månen en spesiell tilknytning i den fysiske verden. En hund som hyler på en månetatovering betyr kanskje den oppmuntringen og støtten du ofte trenger for å overvinne skyggene midt i livet ditt. En tatovering som viser en hund parret med en halvmåne, gjenspeiler en ny begynnelse i livet.

Så hvis du liker å se en fortryllende og magisk utsikt over månen, og du også elsker hunder som ledsager, er det en fantastisk idé å illustrere begge i tatoveringen din.

Forslag til plassering

Hvis du velger et design inkludert en hund kombinert med en halvmåne, må du huske på at slike tatoveringer vanligvis er mindre utførlige og mindre i skala. Derfor ville denne typen tatovering se best ut på armene, indre håndleddene eller til og med på nakken. Men hvis du går for en mer detaljert og stor design, kan du merke den på ryggen, brystet eller på lårene.

Sørg dessuten for å diskutere designet med artisten din først for å unngå feil. Fordi tatoveringen er bleket permanent, må du unngå risiko som kan kompromittere tatoveringens design.

hund tatoveringer

2. En hundetatovering i par med solen

En hundetatovering illustrert med sol minner deg ofte om styrke, mot og vitalitet. Ettersom solobjektet er assosiert med et lyst selvuttrykk og en hund symboliserer vergemål, betyr en kombinert design av disse to en opplyst bane for å lede oss gjennom de mørke tider. Videre gjenspeiler det også at en bruker har lykkes med å overleve vanskelighetene og problemene tidligere. En tatovering kan også representere at du tror på å opplyse andres liv med din snille natur.

Plasseringsideer

Ofte avbildet med solstråler, er det en veldig uvanlig design blant tatoveringsentusiastene. Når det gjelder valg av riktig sted for din tatovering for solhund, kan du plassere den hvor du vil. Husk imidlertid å diskutere kravene med artisten din for å unngå risiko.

3. Foo dog Tattoo og dens symbolikk

Som mytiske og skremmende skapninger har foo -hunder blitt avbildet i mange former for kunst; fra arkitektoniske design til tatovering. Når det handler om en tatovering, symboliserer designet vergemål sammen med suksess og velstand. Ettersom Foo Dogs populært er kjent som beskyttelsesløver, er tatoveringen illustrert i par som representerer konseptet yin og yang. Hvis du leter etter en meningsfull design som på en eller annen måte er knyttet til historisk tid, er en Foo hundetatovering egnet for deg.

I buddhismen regnes en Foo -hund som en hellig skapning som gir ro til alle som bærer den som en tatovering. Hvis du merker en foo -hund på huden din, vil designet representere begrepet styrke som modereres av visdom og mildhet.

Plasseringsideer

Når du har mange detaljer, krever en Foo -hundetatoveringstatovering vanligvis en stor plass for å bli merket. Du må huske på visse ting når du bestemmer tatoveringsplasseringen din; spesielt størrelsen og detaljene. Foo -hunder er generelt illustrert i par; designet er veldig fargerikt, utarbeidet og detaljert. I tillegg må du investere litt mer når det gjelder pris, tid og smerte. Så du bør bruke dette designet der det enkelt kan vises. For det er nakken eller armen det beste valget; men hvis du tenker på å få det i liten skala, kan du bleke det på armer, lår og ben.

4. Dog Paw Tattoos

Hvis du vil ha en mindre, men meningsfull og utrolig tatovering, er en tatovering med potetrykk et perfekt alternativ for deg. Selv om det er enkelt, ser en tatovering med potetrykk fantastisk ut og symboliserer forskjellige ting. Siden hunder er vennlige, lojale og lekne, kan du bruke denne tatoveringen for å vise at du også har disse egenskapene. Du kan tilpasse denne tatoveringen i henhold til dine egne valg; Imidlertid er det kanskje den beste ideen å tilpasse det ved å legge til kjæledyrets navn. Du kan også legge til ditt favoritt sitat rundt tatoveringen med potetrykk.

Forslag til plassering

Poteutskrifter er vanligvis mindre, og å plassere tatoveringen din på nakken, bak øret, på armene og til og med på en finger er en god idé å vise frem denne minimalistiske, men fengslende designen. Hvis du ikke liker at den er mindre detaljert, kan du koble den til andre symboler, inkludert roser, måne og med vinger.

5. Hundens poter innkapslet i et hjerte

Denne typen tatovering er et flott alternativ for par som ønsker å markere sin kjærlighet til hverandre. Det er mange ideer for å tilpasse denne tatoveringen når det gjelder design, plassering og farger. Selv om du vil legge til andre detaljer som rose, som er et annet tegn på kjærlighet, vil en tatovering av en hund se best ut. Ettersom hunder er kjent for sin trofasthet, vil et slikt design personifisere din oppriktighet med partneren din.

Forslag til plassering

Kanskje å plassere dette designet på en hud nær hjertet ditt er det beste alternativet. Men hvis du ikke vil gjøre det, kan du plassere det på armene og på nakken. Videre kan du be partneren din om mer kreative og søte ideer for tilpasning og plassering.

6. Dog’s Paw Vedlagt et tegn på uendelig

Når vi går videre med å utforske ideene til tatoveringene dine, vil du finne design som er mer interessante. Når det kommer til en annen potetrykk, er designet som har et tegn på uendelig med et lite hjerte innesluttet i en løkke med potetrykk, et imponerende design for å representere din kjærlighetsstyrke for din partner eller venn.

Forslag til plassering

Hvis du velger denne fantastiske designen, må du bare legge til minimale detaljer. Vanligvis plasserer folk det på sine indre håndledd. Du kan imidlertid bruke den på armene eller bak øret; uansett hvor du plasserer denne tatoveringen, vil den se fantastisk ut.

hund tatoveringer

Hva din tatoveringsfarge representerer

Du lurer kanskje på om det virkelig betyr noe; hver farge har imidlertid forskjellig betydning og betydning. Å ha en hvitmalt hundetatovering gjenspeiler dyd, klarhet og renselse av sjelen din. De røde hundene representerer seier og virilitet. Når det gjelder svarte hunder, betyr disse designene sammenslutningen av hellige hunder, spesielt baying hunder av Hecate, som var gudinnen for trolldom og dødsrik. Videre symboliserer svarte hunder også at en bruker er modig nok til å gå inn på mørke steder i livet.

Tatovering etterbehandlingstips

Nå som du har trykket under en nål, må du virkelig passe på tatoveringen din for å unngå infeksjon eller alvorlighetsgrad i såret ditt. Du hørte riktig, en nymerket tatovering er et åpnet sår, og hvis det er første gang, kan du stresse med smerter. Vel, du trenger ikke å få panikk, for så lenge du følger disse omsorgstipsene, vil tatoveringen din se og føles fantastisk ut.

Bandasje

Når du har fjernet den første bandasjen du fikk, må du ikke dekke tatoveringen din igjen. Såret ditt må skrape over og gro; å kle det vil skape fuktighet og bremse helbredelsesprosessen.

Rengjøring

Noen mennesker tar vanligvis feil av at rengjøring av en tatovering med varmt vann hjelper med å få såret til å gro raskt. Siden det er et åpent sår, må du være forsiktig; vask den alltid med lunkent vann.

Salve

Det er viktig å få den riktige salven til tatoveringen din. Sørg alltid for å be din tatoveringsekspert om å anbefale salve med tanke på hudtype og allergiske reaksjoner (hvis du har noen). Når du har fått en salve, legg på et tynt strøk og ikke drukne tatoveringen din i den.

Krem

Bruk en ikke-duftende lotion fordi kjemikalier i dufter kan ha en reaksjon på huden din og føre til brennende følelse. Kanskje du vil føle kløe, men aldri klø på tatoveringen din og ikke skrell skorpen.

For å konkludere

Nå som du har mange ideer til hunden din, kan du velge det designet som passer deg best. Når du skal tatovere, må du også diskutere ideene med tatovøren din. Ved å gjøre det får du en unik skildring blandet med fantastisk stil.