125 barn navn tatoveringer som vil bidra til å styrke båndet med barnet ditt

Båndet mellom en forelder og et barn er noe av det vakreste på denne jorden. Ikke alle barn er heldige som har et godt forhold til foreldrene sine, men de som gjør det er virkelig velsignet. I det øyeblikket et par blir kjent med at de venter sitt første barn, utvikler de et følelsesmessig bånd til de ufødte, spesielt mødrene. Foreldrenes liv dreier seg vanligvis om barna deres.

Mange foreldre liker å markere kjærligheten og bindingen de deler med barna sine ved å få navnene deres tatt på kroppen. Det høres kanskje ostete ut for mange barn, men dette er en av de vakreste tingene noen foreldre kan gjøre for barnet sitt. Med den økende trenden i tatoveringer for barn, er det nå forskjellige avanserte design og stiler der du kan få navnet på barnet ditt tattet. Alle disse stilene er et vakkert uttrykk for kjærlighet.

Nevnt nedenfor er noen av de mest spennende og fantastiske tatoveringsideene for barn som vil blåse deg bort. Det blir vanskelig for deg å ignorere å få et barns tatovering når du ser designene. Så sørg for at du er helt sikker på at du vil få en før du blar nedover.

slags navn tatovering

Hva betyr tatovering av et barns navn?

Det er mange grunner til at noen ville få navnene til barnet sitt tattet på kroppen, men en av hovedårsakene er å vise frem kjærligheten og tilbedelsen de har for dem. Å få et barns tatovering representerer at foreldre alltid tenker på barna sine og hvordan de er de viktigste menneskene i deres verden.

For foreldre som sliter med å holde barna og familien lykkelige, og som kanskje er på nippet til å gi opp den hektiske jobben, minner denne tatoveringen dem om å fortsette for barnet sitt og hvordan alt det harde arbeidet vil lønne seg. Noen mennesker får en tatovering av et barn som en hyllest til barnet sitt, som de har mistet. Tatoveringen til barna er mer meningsfylt enn en fasjonabel trend. Dette er en av de mest dyrebare og meningsfulle tatoveringer noen kan få.

Ideell plassering for tatovering for barn

Stedet hvor folk vanligvis får navnet på barnet sitt, er på armen, brystet eller håndleddet. Brystet er en av de ideelle stedene for denne typen tatoveringer ettersom navnet vises nær hjertet ditt, og viser hvor nær deg personen er, selv om de kanskje ikke er fysisk der.

Mange barns navnetatoveringer vises som et bånd på armen, noe som får dem til å se unike og presentable ut. Noen mennesker får det tattet på kragebenet eller hånden. Krage beinet er et unikt sted og ser ganske bra ut når tatoveringen er klar. Et barns navn er veldig spesielt for en forelder, så uansett hvor du bestemmer deg for å få det tattet på, vil det fortsatt se dyrebart og vakkert ut.

Typer tatoveringer for barn

Det er mange kategorier av tatoveringer for barn. Listen nedenfor hjelper deg med å velge hvilken type tatovering du vil ha.

  • En krøllete tatovering for barn
  • Tegneserie barn navn tatovering
  • Portrett Barnets tatovering
  • En fargerik tatovering for barn
  • Fotavtrykk barns navn tatovering
  • Heartbeat kids name tattoo
  • Ermet tatovering for barn

Dette er bare noen av hovedtypene tatoveringer for barn. Du vil støte på mange design hvis du fortsetter å rulle lenger ned.

Barn heter Tattoo Ideas

Fotavtrykk med Kids Name Tattoo

Fotavtrykk med Kids Name Tattoo

Hvis du nettopp har tatt imot en nyfødt i livet ditt, er dette fotavtrykket med tatovering for barn den søteste tatoveringen for deg. Den inneholder en liten svartfarget babyens fotavtrykk med navn og fødselsdato i svart under foten i en elegant skrivestil. Denne tatoveringen skildrer din ubetingede kjærlighet til barnet ditt og markerer hvordan livet ditt har endret seg med deres tilstedeværelse. Mange foreldre, spesielt mødre, får denne tatoveringen blekket i nærheten av magen eller hjertet.

Birthstone Kids Name Tattoo

Birthstone Kids Name Tattoo

Denne tatoveringen til denne fødestensbarnet er den mest dyrebare tatoveringen du noen gang kommer til å støte på. Denne tatoveringen inkluderer navn og fødselsdato skrevet med en buet skrift med en fødselsstein tatt i nærheten av den med farget blekk. Du kan velge fødestenen som er knyttet til fødselsmåneden, så for eksempel hvis barnet ditt er født i juli, er fødselssteinen for juli en rubin. Du kan få litt mer detaljert informasjon om skrivingen for en ekstra effekt. Det perfekte stedet for denne typen tatoveringer vil være på brystet nær hjertet ditt, noe som gjør det til det ideelle stedet for barnets navn.

Fist Bump Kids Name Tattoo

Fist Bump Kids Name Tattoo

Denne tatoveringen til knyttneve er en av de søteste tatoveringene til barna med et følelsesmessig preg. Denne tatoveringen inkluderer og svart og hvitt blekket skisselignende knyttneve som viser en stor knyttneve som kan representere foreldrene og en liten knyttneve som representerer ungen. Over er navnet og fødselsdatoen til ungen tattet. Skyggen som gjøres i denne tatoveringen er bemerkelsesverdig og gir den et realistisk preg. Det perfekte stedet for denne tatoveringen er brystet.

Hjerteformet barn navn tatovering

Hjerteformet barn navn tatovering

Hvis du leter etter noe unikt, vil denne hjerteformede tatoveringen til barnet ditt hjelpe deg å skille deg ut. Den inkluderer et svart og grått blekket hjerte laget ved å plassere to hender i form av et hjerte. Inne i hjertet er navnet på et barn i en kreativ skrivestil med svart blekk.

Skyggen og konturene i denne tatoveringen gjør den så unik og vakker; derfor for denne tatoveringen må du finne en tatovør med god erfaring. Hendene representerer brukerens hånd og hvordan han/hun ville beskytte barnet sitt for enhver pris. Det ideelle stedet for denne tatoveringen vil være på armen eller brystet.

Blocks Kids Name Tattoo

Blocks Kids Name Tattoo

En morsom måte å få et barns tatovering på ved å prøve å blokkere navnet på barnets tatovering. Denne tatoveringen inkluderer barnets navn på byggeklosser. Hver blokk inneholder en bokstav plassert oppå hverandre i svart og grått blekk. Denne tatoveringen er den perfekte måten å skryte av barnets navn tatt på kroppen din. Du kan legge til datoen og noen flere funksjoner for en ekstra touch. Hvis du planlegger å få denne tatoveringen, vil det perfekte stedet å drepe den være på armen din, ettersom de stablede blokkene passer godt til det området.

Heartbeat Kids Name Tattoo

Heartbeat Kids Name Tattoo

Denne spesielle tatoveringen for hjerteslagsbarnet er et perfekt valg for deg hvis du ønsker noe subtilt, men kraftig. Denne tatoveringen inneholder et kardiogram blekket i to farger, og i midten kan du få navnet blekket. Du kan gå for et rent svart blekkutseende hvis du ikke vil ha farger. Denne tatoveringen vil se fantastisk og meningsfull ut på brystet når den kobles til hjertet ditt, og viser kjærligheten du har til barnet ditt. For en ekstra berøring kan du legge til et lite rødt eller vanlig hjerte i hjørnet.

Simple Bold Script Kids Name Tattoo

Fet Script Kids Name Tattoo

Hvis du vil gå for noe subtil, rørende og imponerende, er denne dristige skriptbarnets tatovering akkurat det rette for deg. Denne tatoveringen inneholder navnet på barnet ditt tattet med svart blekk i en kursiv skriftstil. Det fet skrift i denne tatoveringen gjør navnet veldig fremtredende. Hvis du ikke vil gå på vanlig rygg, kan du legge til litt farget blekk for en ekstra berøring. Det ideelle stedet for denne tatoveringen vil være på armen, underarmen eller brystet. Så gjør deg klar til å forkynne kjærligheten til barnet ditt dristig.

Akvarell barn portrett navn tatovering

Akvarell barn portrett navn tatovering

Hvis du leter etter en overordnet tatovering for barnets navn, trenger du ikke lete mer, da denne akvarellbarnet portretttatovering er det perfekte valget for deg. Denne tatoveringen inkluderer portrett av barnets ansikt med navnet blekket rett ved siden av det, samt fødselsdatoen. Denne tatoveringen inkluderer akvarellteknikken med forskjellige farger som rødt, blått og grønt.

Du kan velge én nyanse hvis du ikke vil ha for mange farger. Portrettet av babyen din lyser ut i denne tatoveringen og gjør den perfekt for å vise kjærligheten og kjærligheten din. Det beste stedet for denne tatoveringen er på brystet, med tanke på størrelsen på tatoveringen.

Arrow Kids Name Tattoo

Arrow Kids Name Tattoo

Du kan også gå for denne spennende tatoveringen med pilenes navn. Denne tatoveringen er enkel, men veldig hyggelig å se på, og inneholder en svart blekket pil. Sammen med pilen vises guttens navn skrevet i en svingete stil. Du kan også få to piler der den andre pilen vil inneholde navnet ditt eller navnet på det andre barnet ditt hvis du har mer enn ett barn.

Pilen i denne tatoveringen representerer makt; Derfor viser det det kraftige båndet mellom deg og barnet ditt. Du kan legge til barnets fødselsdato for en ekstra berøring. Hvis du velger denne tatoveringen, vil det perfekte stedet for denne tatoveringen være på underarmen eller brystet.

Kids Drawing Tattoo

tegning tatovering

Hvis du vil at barnets navnetatovering skal være en spesiell, bør du gå for denne tegnetatoveringen for barnet. Barn elsker alltid å krangle rundt med forskjellige farger og elsker å lage familiebilder. Du kan velge mange søte tegninger av barna dine og få den tattet på kroppen din med navnene deres. Denne tatoveringen kan inneholde forskjellige objekter som hjerter, doodlefigurer og mye mer i fargeblekk. Denne tatoveringen er ganske unik, ettersom det er noe barna dine laget. Det perfekte stedet å vise frem denne tatoveringen vil være på det øvre brystområdet.

Vanlige spørsmål

Kan jeg få en tatovering mens jeg er gravid?

Å få en tatovering under graviditet er en høy risiko, da det kan ha mange konsekvenser som kan påvirke barnet ditt. Det er små sjanser for at barnet ditt blir smittet med HIV eller hepatitt B; Derfor fraråder mange leger og tatovører å tatovere seg under graviditeten. Det er bare ni måneder, og så kan du få en hvor som helst.

Kan jeg få to tatoveringer samtidig?

Ja, du kan få to tatoveringer samtidig, men bare hvis det ikke kommer i veien for den andre friske tatoveringen din. Å få to tatoveringer på en dag ville ikke være en klok beslutning. Det er godt å ta en pause i minst en uke og deretter komme tilbake for den andre tatoveringen. Men hvis du er i “du lever bare en gang” -stemning, så prøv det så lenge det ikke kommer i veien for den andre tatoveringen din.

Hvor mye vil et barns tatovering koste?

Kostnaden for et barns navnetatovering avhenger helt av tatoveringens design og fra stedet du får det gjort. Hvis tatoveringen din ikke inneholder så mange detaljer og er enkel, bør den koste deg rundt $ 70-$ 100. For tatoveringer som inneholder mer farge og detaljer, vil det koste deg mye mer. Det avhenger også av hvordan tatovøren din tar betalt, da noen tatoveringslokaler tar betalt hver time.

barn-navn-tatovering

Konklusjon

Ved hjelp av disse fascinerende ideene for tatoveringer for barn, kan du nå velge den beste tatoveringen for barn og gravere kjærligheten til barnet ditt på kroppen din. Hvis du er en forelder som leser dette, vet du hvor verdifullt det er å få denne tatoveringen ettersom du får tatt navnet ditt på verden. Nå må du ha en ide om hvilken type tatovering for barn du vil ha. Så ikke kast bort mer tid og fortell barnet ditt hvor mye de betyr for deg ved å få et barns tatovering.